Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerint



Keresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Debrecenben bezárult Pandora szelencéje

2006.11.04. 11:09 sixx

Igen, a cím adta magát, Pandora's Box a zenekar neve, istenem, ez van. Tegnap este a debreceni Lovardában búcsúzott el hazai közönségtől a korábban P. Box néven ismert hard rock zenekar, mert ahogyan azt Bodó Tamás dobos megjegyezte, "hogy állunk a minekkel?" Lehetne most azon keseregni, hogy miközben egy Nox nevű nem is tudom minek nevezhető társulat sportcsarnokokat tölt meg, és a Desperado 500 fő előtt lép fel rendszeresen (bocs, Szaki), egy olyan zenekarra, ami tisztességes rockzenét játszik, sem a média, sem a koncertszervezők nem kíváncsiak, de minek, ez van. A P. Box történetéről a zenekar honlapján olvashatunk bővebben, ezt most kihagynám, itt a link, tessék olvasgatni.

Lehetett úgy 62 néző hét óra magasságában, amikor az első előzenekar nekilátott, így mi is inkább a büfét (dzsintonik 460.-) és a rég nem látott haverokkal való smúzolást választottuk, de kár, hogy itt a vége, hát igen. Közben megtudtuk, hogy a Replika január környékén megy stúdiózni, szigorúbb lesz az új anyag állítólag, meglátjuk. A második zenekarként a színpadra lépő Stanley ismert debreceni rocker arcokból áll, az egykori Szfinx és Hammerhead Shark egy-egy tagja is itt tolja mostanában, az első demó kissé retrósabb feelingje után az új nóták már jobban sütnek, "csákányosabbak", szerintünk ez a helyes irány, de mit értünk mi a lovakhoz. (Bekksz 420.-, nézőszám kb. 100.)

A Pandora's Box már mintegy 600 rajongó/puszijegyes előtt lépett színpadra, és láthatóan nagyon gondosan készítették elő a bulit, Bodót feltették egy emelvény tetejére, két oldalt egy-egy dobogó a Cserháti Pityit (RIP) helyettesítő Szabó Krisztián billentyűsnek és a vokalista csajoknak, a végére pedig előkerült egy csörgődob, és volt egy kis pirotechnika is, jó, nem Stones méretekben, de akkor is. Maga a koncert a szokásos 'Box buliknál szerintem nagyobb intenzitással és lendülettel ment le, látszott a zenészeken, hogy most aztán mindent ki akarnak magukból adni, de hálistennek a nagy akarásból nem lett szarás, hangulatos, közönségénekeltetős, vendégfellépős dzsembori lett belőle, amin minden jelenlévő jól szórakozott, kivéve a helyi napilap fotósa, akit az első sorokban folyamatosan vegzáltak, de minek ment oda, ugye.

A setlist a régi Box nóták mellett a zenekar újjáalakulása óta megszületett két anyag dalaira épült, persze a nagy kedvencek (Ómen, Kő kövön, Vágtass velem, Zöld, a bíbor és a fekete) nem maradtak ki a sorból, és pont jó helyen lettek elsütve, ezen is látszott, hogy nagyon tudatosan felépítették a mintegy 100 perces műsort a srácok. A vendégfellépők (illetve hiányuk) egy pár szót azért megérdemelnek, hiszen az egy szem Jantyik Zsolt (szövegeket írt a zenekar előző lemezére) mellett be volt lengetve nekünk Sáfár Öcsi és Vikidál Gyula is, (akik még a nyolcvanas években voltak a P. Box tagjai) de egyéb elfoglaltságaik miatt csak hült helyüket láttuk a színpadon - nem is lett volna ezzel semmi gáz, ha Vikidállal nem pont egy hónappal ezelőtt tisztázták volna le a fellépést, és haragozták be sajtónak, mindenkinek, de a magyar rocknzenében láttunk már ennél cifrábbakat is.

Elbúcsúzott tehát a P. Box, egy jó dobos-basszer ritmusszekciót (Bodó-Cézi) nem láthatunk(?) többé a színpadon, és sajnos Sándor József, hazánk egyik leginkább alulértékelt zenészének igazán kiforrott gitárjátékát sem igen hallgathatom élőben egy ideig, mert ahogyan azt a buli után elmondta, nem sok értelme van olyan körülmények között játszani, amilyeneket manapság a fellépőknek a szervezők biztosítanak. Koroknai Árpi továbbra is marad a szakmában, illetve annak farvizén, a debreceni Zeneteátrum előadójaként biztos találkozunk még vele valahol. A kilencvenes évek zenekardömpingjéhez képest fájdalmasan kevés számú igazi rockzenekar maradt a színtéren, de sebaj, hiszen itt vannak nekünk a huligánok meg a Nox, milyen fasza kis zenekar mindkettő, nem?

A Pandora's Box budapesti búcsúkoncertjét november 11-én tartja az Almássy téri Szabadidő Központban, az igényes rockzenét kedvelőknek és megállapodott negyveneseknek szerintünk kihagyhatatlan.

37 komment

Címkék: ajánló esemény magyar rock koncert beszámoló

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Freevo · http://delta.blog.hu/ 2006.11.04. 20:37:21

Jó érzés volt sixxtől egy cinizmusmentes írást olvasni. :)
A Pandora's Box feloszlása, bár gyakorlatilag leragadtam a régi albumoknál, engem is mélyen érintett. Akkor voltam még az új felállás egy koncertjén, mikor köztük volt Cserháti István is, és épp Ajkán léptek föl, a szülővárosában. Azt sose fogom nekik elfelejteni.

kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2006.11.05. 16:26:24

Óriási banda volt.Én szerettem a két újabb albumot is .

Laci 2006.11.06. 07:52:50

Günter a legjobb gitáros!

MuzX 2006.11.06. 09:52:18

Én még Bencsik Samu idején szerettem meg a zenéjüket.
Nem is tudtam, hogy újjáalakultak és játszanak. :((( Csak most, hogy már nem. :(((
RIP

Huba 2006.11.06. 10:04:31

Jellemző kis hazánkra, hogy nem elég siránkozni a megszűnésen, az is kell, hogy közben belerúgjunk más zenekarokba is.

moshi (törölt) 2006.11.06. 10:22:37

nem szeretném a noxt védeni, mert az védhetetlen. viszont nem állom meg megjegyezni, hogy a rockzene leginkább csak egy borzasztó, kínos félreértés az emberiség történelmében. talán ezért volt ott 62 néző. ők még nem jöttek rá.

Traffik 2006.11.06. 10:34:21

Egy remek banda volt,nagy jou zenevel es igen az a szomoru h a Nox meg a tobbi csocselek stadionokat tomnek meg mig egy minosegi,igenyes zenet jatszo banda csak kinlodik majd feladja.Kar h felbomlott ez is!

zanymus 2006.11.06. 10:41:21

Sic transit gloria mundi.
Még csak 26 éves vagyok, de 10-12 évvel ezelőtt bizony Ritchie Blackmore és Bencsik Samu riffjein tanulgattam gitározni.
És mit hoz a véletlen: Mikor a P.Box Debrecenben búcsúzott, én a világ másik végén éppen Deep Purple koncerten voltam. Nagyon jók, de Lord és Blackmore nélkül már rajtuk is érezni: a Made in Japan régen volt.
Kár a P.Boxért. Kár minden jó zenészért, akit a piaci igénytelenség kiszorít. De talán jó ritmus szekciót egyszer még hallhatunk egy másik párostól? Pl. Herpai-Zsoldos?

Mikka-Makka 2006.11.06. 10:53:47

Már rég nem vok rocker na de azért engedtessék meg h azt mondjam a NOX egy nagy kalap szar!
A huligánokról is hasonló a véleményem de -egyik haverom szerint- állítólag régen jó zenét nyomtak.

Huba 2006.11.06. 11:04:32

Teljesen mindegy, hogy mi a véleményed a Noxról, de mért kell azt gondolni, hogy emiatt nincs sikere egy több evtizede alakult, aztán felbomlott, később újra összeállt stb. zenekarnak???

petar 2006.11.06. 11:07:34

Sziasztok!

Vikidál meg a Sáfár igazoltan volt távol, ugyanis a Petőfi Csarnokban voltak, ahol a Zeffer Andris támogatására létrehozott röpke nyolc órás koncert résztvevői voltak.

HunVista.hu · http://www.hunvista.hu 2006.11.06. 11:25:10

Elsorvadás és zéró utánpótlás, Ennyi a magyar rock. Bár locálisan azért vannak reménységek, de sajnos semmi esélyük a szomszéd klubtól messzebbre vinni zenéjüket. Attól tartok, hogy még 2030-ban is a 60 éves születésnapomon Tunyó és hasonlók fognak szólni. No és szegény "régi motoros" zenészek, akiknek talán még jobban fáj, hogy megélik a rock teljes kipusztulását. Egyedül a Tankcsapda akik még tartják a frontot. Remélem 2030-ban még aktív zenekar lesznek :)

dr. Veér Farkas 2006.11.06. 12:52:23

zanymus: Zsoldos meg Herpai nyomják a Barbaróban (ami kb. 2 éve megint létezik). Egyébként meg nem kéne nyavalyogni, hogy nincs utánpótlás, kurva jó fiatal zenekarok vannak. (A Noxot és a Hooliganst nem sorolom közéjük, bár a maga műfajában mindkettő jó, csak az nem rockzene, nem azzal a mércével kellene mérni.)

Mack 2006.11.06. 12:59:18

Nem, igazán rajongtam a magyar rockzenekarokért azoknak legjobb éveiben (1974-?), mivel az angolszász rockzene ugyanabban az időben 100x különb számokat,LP-ket hozott létre. A magyaroknál olyasmit vettem észre, hogy sok együttesben a szólógitáros egyszerűségét, fantáziátlanságát mindig egy billentyűssel próbálták pótolni, ami megmosolyogtatóvá tette a műveiket számomra.
A lényeg: a 80-as évek eleje óta van torzítva a magyar ember zenei ízlése.
A rádiókban már akkor sem szólt sok rock,metal,progresszív zene, de több, mint ma. Az eredmény: Pl. 1986-ban telt ház a BS-ben egy 3+2 nevű lakodalmasdiszkót nálunk meghonosító társaság koncertjén. Ezzel szemben ugyanabban az évben jó félház egy olyan együttes koncertjén szintén a BS-ben, amelyiknek a sikereit nem túl sok banda szárnyalta túl: Status Quo. De kb 10 évvel később ugyanez a helyzet a Def Leppard esetében is.
Szóval sikeresen elkorcsosították szép hazánk fiainak-lányainak zenei ízlését.
Még egy érdekesség: a környező országok rádióadóinak zenei kínálata sokkal színvonalasabb, több zenei stílust felölelő választékkal rendelkezik, mint a magyar. És teljesen mindegy, melyik országot vesszük elő...

moshi valószínűleg a viva "zene"adó taknyán nevelkedett diszkódroid lehet.

Pagan 2006.11.06. 13:47:32

"moshi · nacionalgaleri.blogspot.com/ 2006.11.06. 10:22:37
nem szeretném a noxt védeni, mert az védhetetlen. viszont nem állom meg megjegyezni, hogy a rockzene leginkább csak egy borzasztó, kínos félreértés az emberiség történelmében. talán ezért volt ott 62 néző. ők még nem jöttek rá."

A fenti idézet kétségtelenül a legostobább megjegyzés volt amit valaha is olvastam a neten pedig jónéhány éve netezek...

perme 2006.11.06. 14:02:58

"petar 2006.11.06. 11:07:34
Sziasztok!

Vikidál meg a Sáfár igazoltan volt távol, ugyanis a Petőfi Csarnokban voltak, ahol a Zeffer Andris támogatására létrehozott röpke nyolc órás koncert résztvevői voltak."

Nos, erre csak annyit mondanék, hogy a P. Box koncert 3.-án volt, a Zefi-támogató pedig 5.-én délután.
Szóval ha akartak volna...

De a buli valóban felejthetetlen volt, nélkülük is. Remélem, halljuk még őket... mondjuk csütörtökön Nyíregyházán :-)

totyafej 2006.11.07. 07:34:35

A Nox és a Hooligans tényleg brutálisan szánalmas szarok. Az a gáz csupán, hogy ezek a kiöregedett, egykor istenített rockerek(?) nem bírnak elszakadni a színpadtól. Nem hülyeség, hogy a csúcson kéne abbahagyni, így el lehetne kerülni a totális égést. A "Dalos" pedig ki a fenének hiányzik? Egy őszintén gondolkodó zenész helyében még véletlenül sem hívnám meg. Inkább menjen imádkozni Marilyn Manson ellen Szikora "Csikidám" Róberttel.

adört 2006.11.07. 15:51:37

És szegény moshi még olvasni sem tud, mert 7 óra körül, az első előzenekar alatt voltak 62-en, a főzenekaron már 600-an voltak.

zorro 2006.11.07. 17:14:43

Na, ide figyeljetek! Nem másznék bele túl mélyen, mert azért annyit nem ér az egész, csak hát rossz olvasni ennyi kesergő mellébeszélést!
1. A P.Box sikere vagy sikertelensége - de érthetitek ezt bármely más zenekarra is, - semmiképpen nem róható fel más együttesek sikerének. Sokkal inkább a zenészeknek, a managementnek, meg a szerencsének! Így aztán, hogy jön ide a Nox vagy akárki más!!!!????
2. Az, hogy pár százan kíváncsiak egy "búcsúkoncert"-re, az maximum két dolgot jelenthet: 1. a szervezők szarul végezték a dolgukat, 2. a zenekar mégsem volt "olyan" jelentős, mint amilyennek itt többen láttatni szeretnék!!!
3. A magyar "rock-zenekarok" istenítése úgy általában véve kétséges, hisz' ha valaki valaha is hallott hamisítatlan, angolszász rock zenét, annak tudnia kell, hogy az összes magyar próbálkozás csak törekvés az eredetibbnél eredetibb világsztárok másolására, - ez persze az egész magyar zenei életre igaz!!!
Így tehát, hallgassatok Dream Theatre-t, Iron Maiden-t, Black Sabbath-ot, Deep Purple-t, Uriah Heep-et, Ingvie Malmsteen-t, Jimi Hendrix-et, meg néha Pink Floyd-ot, Nirvana-t, Alice in Chains-t aztán majd rájöttök, hogy milyen Q'va eredeti és jó zenészek is a magyarok!!!!
Na, Szevasztok Pöcsök én Mentem!!

sixx · http://comment.blog.hu 2006.11.07. 17:26:19

zorro, zorro, a nox és dopeman futtatása mellett még volt időd ide is benézni?

giacomo 2006.11.08. 11:52:23

Na most azért ez valóban egy igen gagyi zenekar volt 20 éve is, szegény Bencsikkel egyetemben is. Jut eszembe, nem énekelt itt valaha vargamiki is?

zorro 2006.11.08. 13:27:27

Köszi, Sixx! Akkor most igazam van vagy igazam van!???

sixx · http://comment.blog.hu 2006.11.08. 14:45:18

nem, nincs igazad, számomra a Nox és dopeman nem képvisel/közvetít semmit, csak az igénytelenséget.

zorro 2006.11.09. 11:04:41

Sixx!
Megkérnélek, hogy olvasd el mégegyszer, amit írtam és abból látni fogod, hogy általában fogalmaztam a magyar zenei produkciókról, igen, beleértve a noxot meg a dopemant is! DE, ami szerintem nagyon FONTOS, hogy szezont a fazonnal összemérni merő butaság, úgyhogy vedd észre Te is, hogy a P.Box - vagy akárki más -sikertelensége nem függ össze mások sikerével, főleg nem, ha azok még csak nem is azonos stílusban nyomják!!!! Vagy szerinted a Nirvana-t értelmes dolog lenne Michael Jacksonnal összemérni....vagy azt állítani, hogy a Sonic Youth azért nem lett "annyira" világhírű, mert a Beatles elqrta a világ közízlését!!!??? Na, szerintem be kell látnod, hogy a P.Box és a Nox összemérése, mind időben!, mind stílusban merő hülyeség!?
Na, erre kérdezem mégegyszer, hogy igazam van vagy igazam van!???

zorro 2006.11.09. 11:07:42

Ráadásul a P.Boxnak az elmúlt 20 évben, azt hiszem több alkalma is lett volna a közízlést átformálni, mint a NOX-nak a 4-5 éves munkássága alatt.

sako 2006.11.09. 12:43:28

Hát igen, tegnap még valami zaftos válaszon törtem a fejem, de nem volt időm a regisztrálással szarakodni, így elmaradt, mára pedig lehiggadtam. Hiába, no, a kor :-) Úgyhogy most vita helyett csak annyit mondanék: A Pandora's Box-szal legkedvesebb zenekarom búcsúzik, zenéjük az életem egy (nagyon fontos) része volt, ez igaz mind a régi, mind az új csapatra, és nagyon el vagyok keseredve, hogy abbahagyják. Samut (és most már Güntert is) kedvenc gitárosaim között tartom számon. Hatalmas megtiszteltetésnek érzem, hogy Pityi a P. Box lovagjai közé fogadott, és azt is, hogy előzenekaruk lehettünk az utolsó bulin (és őszintén szólva magasról leszartam, hogy 62 vagy 63 ember volt -e a teremben, egy ilyen pillanatban rohadtul nem ez érdekelt). Köszönöm, részemről ennyi.
Ákos

mucus 2006.11.09. 13:12:20

Nem értem. Még mindig ott tartunk, hogy akkor számít valami jónak, ha azért tömegek odavannak? Figyelni kéne már a mennyiség-minőség arányaira.

sixx · http://comment.blog.hu 2006.11.09. 15:15:19

sako, remélem nem a cikk ellen van kifogásod. nem titeket fikáztalak, csak megjegyeztem, hogy ennyien voltak. nem fogom azt írni, hogy huszonnyolcezer, ha 62.

sako 2006.11.09. 16:17:22

Sixx, persze, hogy nem a cikkel van bajom, de azért hozzátartozik a történethez, hogy 7-kor volt kapunyitás, és mi már negyed 8-kor színpadra is léptünk (egy olyan bulin, ami úgy volt meghírdetve, hogy 4 zenekar lesz, és jóval éjfél utánig tart!), tehát közben is folyamatosan érkeztek az emberek. Koriék mondták, hogy ilyenkor még nem lesznek sokan, mi ennek ellenére vállaltuk (utazással Budapestről), mert akkora megtiszteltetésnek érezzük. És ha még azt is hozzáteszem, hogy Debrecenben jó, ha hét ember hallott rólunk (ebből 5 a P. Box tagsága), akkor az a 62 néző nem is olyan rossz :-)

sixx · http://comment.blog.hu 2006.11.09. 17:44:40

én végignéztem. korrekt rockzenét nyomtok, további sok sikert!

sako 2006.11.09. 23:39:31

Köszi. Mégegyszer mondom, nem a cikkre voltam kiakadva, hanem az azt követő, a Pandora's Boxot divatból, sznobságból fikázó hozzászólásoktól.

HunVista.hu · http://www.hunvista.hu 2006.11.10. 18:23:47

Farkas Doki: Nem olvastad figyelmesen amit írtam. Arra céloztam, hogy ha nem tévedsz be jó időben egy jó helyre vagy a haver nem nyom egy CD-t, akkor azt sem tudod, hogy egy-egy neve nincs, de jó zenét játszó zenekar létezik. Viszont ez a sok-sok zenekar nem lehet utánpótlás, mert csak szűk rétegekhez jutnak el és csak lokálisan.

st2006 2006.11.23. 09:52:25

Eddig sem hallgattam, mostmár nem is kezdem el! Gondolom még lesz vagy 10 butolsó búcsúbuli mint a piramisnak + a többi űber zenekarnak.

josey 2007.02.27. 10:10:26

Olyan könnyű fikázni nekünk nem teccő zenekarokat.
Vagy csak az a probléma , hogy irigyek vagyunk rájuk?
A P.BOX nevű zenekar anno 1980-ban kezdte el müködését, majd 1986-tal ugy nézett ki a dolog, hogy véget ért a korszak.
Biztosan ti is emlékeztek, hogy a 80-as évek közepére sok rockzenekar bedobta a törülközőt, pedig az igényes hardrockot csak néhány zenekar képviselte Magyarországon.
Aztán csend lett évekig, ugymond majdnem évtizedekig.
Bár Pityi ugymond dédelgette a SZINX-et évekig, végül is látott benne fantáziát, hogy a zenekar egyes tagjaival újraélessze a legendát az "ÚJ P.BOX-ot".
REmek, jó hangulatú bulikon vettem én is részt már a legelején.
A srácok akik örökébe léptek Bencsik Samu által alkotott számoknak kellemes csalódást okoztak.
Hogy mennyit is vittek tovább a SZFIX-es időkből? Nos az új gitáros szerző Günter a megmondhatója, hiszen ugy is mondhatnánkl, hogy a SZFINX első lemezének a folytatása lett az új felállás I. lemeze. Valódi hamisitatlan hazai hardrock.
És hogy mennyire jó? Azt azok a zenészek tudják akik ismerik és tisztelik a P.BOx munkásságát.
A II nagylemez csak hab a tortán, hiszen hiszen Pityi a kórházból kiszökdösve tolta fel a billentyűsávokat, ezzel koronázva meg élete munkásságát. Ezer év oly szívbemarkolóan emlékezetes dal számomra, a Magyarság számára melyet egyszerűbben senki sem fogalmazhatott volna meg.

Voltak lehúzó ujságcikkek, hogy egyes riporterek azon nyafiztak, hogy Koriék miért nem maradtak meg SZFINX-nek, miért kellett Pityi halála után is a P.BOX nevet továbbvinni ?
Nos azért, mert Pityinek ez volt az utolsó kivánsága.
Méltóak voltak a névhez, de nem voltak méltóak az olyan szintű fogadtatáshoz amiben részesültek.
Sok olyan műmájerzenekar nyomul az ugymond első vonalban akik müsoráért nem adnék egy lukas 2 fillérest, bár lehet, hogy ma már a 2 filléres sokat ér :-)))
Minden azon mulik, hogy ki a menedzsere a zenekarnak, mekkora név, mekkora pénzt lát benne és azt ki is hajtja a zenekarból és a nézőkből.
Vagy ne adj isten államilag támogatott-e a zenekar, mert az tuti befutó, kötelező minden városban fellépnie, tiszta gázsi, buli után zuhanyozás, utánna pihi szuszi paplanos ágyban szállodában.
És mint láthatjátok nem történt meg a 6456883. bucsukoncert sem, mivel a zenekar tagjai ugy döntöttek, hogy eddig és ne tovább.
Sajnálom, hogy egy ilyen remek csapat befejezte pályafutását, ugyanakkor elgondolkodtató, hogy az igénytelen buta szövegzetű zenére miért is van igénye az emberknek?
Remélem, hogy azért újból összeáll a csapat és nem még egy 6456884. búcsúkoncert erejéig :-)))
" A rock örök és elpusztithatatlan !!!! "

borisz naiv 2007.03.06. 10:30:51

a P. Box rólunk szól, az ájronméden meg faszomtuggya kikről.

josey 2007.08.21. 20:47:45

Félhivatalos reklám következik....

40 évesek lesznek ez év késő őszén a Pandora's BOX együttesből Koroknai Árpád (ének), Sándor József (gitár).

2007.november hó 2-án egy monstrekoncertet adnak a srácok azon zenekarok segitségével amelyekben az utóbbi évtizedekben játszottak, illetve játszanak.

SZFINX , Pandora's BOX és az ACOUSTIC GALLERY zenészei huzzák nekünk rajongóknak a talpalávalót. :-)))
Remélhetőleg a P.BOX honlapjára is felkerül a pontos információ, hogy mi mennyi, hány méterre :-DDDD

Az információt 2007.augusztus hó 20-án hallottam Koroknai Árpádtól .

Remélem, hogy összejön a buli, várunk minden rockrajongót sok szeretettel.

Üdv: JOSEY

josey 2007.10.02. 20:34:41

Kedves Pandora's BOX Fan-ok!
Kedves Barátaim!

Szeretettel meghívunk Kori és Günter közös, nyilt szülinapi bulijára.
Íme az étlap 2007. november 2.-ra Debrecenbe a Lovardába.

Electric Eden (Cult cover)
Időgép
Acoustic Gallery ( vendég: Lukács László (Tankcsapda), Sári Évi (Viva)
Szfinx
Hair (részletek a ZeneTheatrum előadóival)
Whitesnake projekt

Pandora's BOX

Kezdés 19.00

Plakát hamarosan!

Várunk Mindenkit szeretettel! JOSEY
(info: forum.pbox.hu/?page=&inc=tema_view&temaid=3 )
süti beállítások módosítása