Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerint



Keresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

A liftzene Hofmannjai

2007.03.06. 12:05 Büntető Béláné

Bioman, ez már név! Előre láttam: tökös, kigyúrt arcok zöldre kent arccal, kamuflázs overálban greenpeaces lolitákat gyaláznak a legsúlyosabb ipari grindcore-ra. Ez már valami, pöktem a tenyerembe, aztán majdnem hívtam a vejemet, mert a Pista akkora nyálas fasz, akinek tetszik ez a negédes liftzene. De rájöttem, nem hibáztathatom őket csak a rossz névválasztás miatt. Ettem egy kis rakott krumplit és lehiggadtam, aztán elvittem a kazettát a kozmetikus Borihoz, neki tetszeni fog amíg szőrteleníti a lábam.



Hallgassa meg őket!

Na neki tetszett is, az ilyen galuskahangú lányokat szeretik hallgatni munka közben, van a zenében ilyen kis sztereó pattogás meg prüttyögés is, de arról eszébe jutott, hogy rajtakapta a fiát begombázva a veteményesben, és elsírta magát. Mondom neki nézzed már, a kazettaborítón is erre gyúrnak, hogy beszopják az ezoterikus drogosok, de közben megjött a Plébános úr, és mondta, hogy ez félreértés, polgári repülés se lenne, ha az Úr nem akarná, hogy elszakadjunk a földtől. Közben le is gyantázott a Bori, úgyhogy ebben maradtunk.
Mikor/hol alakultatok és miért? Kikből áll a zenekar?

Folyamatosan alakulunk, ebből kifolyólag mindig kitalálunk valamit, amit utána megcsinálhatunk. A tagok viszont állandóak: Erika az énekesmadár, Tibor a zeneszerelő és Sunny a szövegmészáros.

Hogyan definiálnátok a zenéteket egy mondatban?

Reform-muzsika.

És egy jelzős szerkezettel?

Egészséges zene.

Kivel lépnétek fel a legszívesebben?

Senkivel.

És a legkevésbé?

Bárkivel.

Mi volt a legszebb élmény, amit a színpadtól kaptatok?

Az UV fény.

Mit jelent a nevetek?

Nyugodtan kilóra meg lehet venni minket, tutira nem vagyunk rohadtak, legfeljebb egy kicsit kukacosak.

Hajlandók vagytok koncert utáni szexre? Egymással vagy a rajongókkal?

Szigorúan csak a rajongókkal. Na jó, a biztonsági őrök még beleférnek.

Igaz-e, hogy az új számaitok dallamosabbak, ugyanakkor keményebbek lesznek?

Persze.

Butykos, vízipipa, kémcső vagy Biblia?

A Biblia túl hosszú, mi a rövidet szeretjük. Az meg jó butykosból és vízipipából is.

John vagy Mick?

Pamela.

Meg akarjátok-e változtatni zenétekkel a világot?

Meg hát.

3 komment

Címkék: zene demóverseny

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alga 2007.03.06. 12:25:17

nekem kicsit bántotta a fülem. olyan semmilyen volt..persze lehet vkinek bejön, nekem nem. egy kérdés: mitő reform-muzsika??

hjs 2007.03.06. 18:50:01

kibaszott hamisan énekel a csaj, de valami elviselhetetlen, a hangja is szar, a zene meg olyan, mintha commodore 64-en bütykölték volna 87-es szoftverekkel, a szöveg, á hagyjuk, és ráadásul a pár éve lejárt lanzsok amatőr utánzata. fúj!

padlizsan · http://padlizsan.blogol.hu 2007.03.07. 08:28:54

A zene tetszett. A szöveg nagyon nem (szerintem be kellene vetni a kémcsövet is a butykos és a vízipipa mellé). Meg ilyen varázsgombát se láttam még soha, pedig egy párat már igen.
süti beállítások módosítása