Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerint



Keresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Görkoris szétcsúszás a Parádé előtt

2006.08.26. 15:23 Szent Paraszolvencia

A bringás kisebbség elvhű tagjaként a klotyóra is bringával közlekedünk, oszt a nyeregben egyensúlyozva próbálkozunk beletalálni a csészébe. De a görkorisokat is szívesen nézegetjük, szóval eltekertünk a Parádé leginkább elviselhető programjára, a délre meghirdetett görkorcsolyás felvonulásra. Az újpesti rakparton, félúton a Margit és az Árpád híd között kb. ezer felvonuló kavirnyolt a napsütésben.


Az állitólag állami monopóliumban lévő erőszak és rendfentartás legsikeresebb példája, az In-Kal határozott fellépéssel sikeresen menetoszloppá szervezte az anarchista görköris csürhét. Még egy Hummert is felvonultattak a tekintély végett, hátha kitör a háború, valamint egy 40 liter fogyasztású pöffeteg kellőképpen egyensúlyozta a rendezvény alapvetően környezetbarát jellegét.


A szervezés már mérsékeltebben fegyelmezett, a meghirdetett időpont után egy órával indult a felvonulás, addig a sajtó képviselői unalmukban egymást fotozták. Az egytelen derültségre okot adó esemény a rendezvényen a hatalmas ásványvizes reklámkapu összeomlása volt.

Néhány motoros görkoris parazitaként, testidegen anyagként vegyült el a tömegben, míg néhány hosztesszcsirke olyannyira nem tudott görkorizni, hogy a jólelkű mentős megengedte, hogy a rohamkocsiba kapaszkodva tegyék meg az utat.

Nézze meg szégyenlős videonkat a rajtról!

11 komment

Címkék: parádé

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erel · http://nonprofit.info.hu/galleries/ 2006.08.27. 02:01:57

Sziasztok!

Készítettem pár képet a parádén, megtalálhatóak a galériámban. Ha már az indexen nincs fönt semmi róla, így hát átvehetik innen.

nonprofit.info.hu/galleries/

Üdv,
Erel

kockasokk 2006.08.27. 10:35:36

Sziasztok!

Nem értem Gézának mi a baja a Parádéval. "Leginkább elviselhető programja"? Én most voltam elöször, de nagyon megérte elmenni. Persze voltak részegek, meg vicsorgó technopaták nameg TOI-TOI -ból is kb 1/1000 annyi volt mint kelett volna. Szóval innen nézve tiszta Sziget. Viszont volt rengeteg szülő aki elhozta a gyerekeit, sok jokedvű ember meg feldíszített zenélő kamionok. Megvolt minden ami csak kell ahoz, hogy valik jó kedvre derüljön. Az anyagi és marketing vonzatokat nem is említeném.

Az index-re is orrolok, mert ha valami nem érekli őket, arról néha bizony megfeletkeznek.

Kösz a képeket: Erel!

brumi 2006.08.27. 13:22:42

Az egész Parádét jól betiltanám, amíg az emberek nem képesek kultúráltan viselkedni. Az teljes környéket, köztük a házunk kapuját összehugyozták,lépni se lehet a vizelettől. Az emberek rosszabbak,mint a kutyák, főleg hogy az állatoknak a természet szolgáltatja a toalettet, míg az embereknek lenne más választásuk. Csak a színvonal így lesüllyedt, és az ilyen rendezvények semmi jót nem hoznak ki az emberekből. De tökmindegy, ki hogy viselkedik és milyen mélyre süllyed. Elvégre csak a pénz a lényeg, semmi más nem számít.
kommentem nyílván felháborodást kelt, de utálok emberpisiben közlekedni.

gattaca 2006.08.27. 14:47:00

látom Dr Mikola a nemzet ó-rvosa is bele brummogott a dologba:-D

selecao 2006.08.27. 17:18:37

Bravó, Brumi, kultúráról jártatod a szádat, de a "kulturált" szót nem tudod helyesen leírni. Talán vegyél magyarórákat a fal tövébe brunzolóktól. Vagy tiltasd be a helyesírást is.

padlizsan · http://padlizsan.blogol.hu 2006.08.28. 09:45:38

brumi!

Ha sok ember együtt lakik, és a többség egyetértésével bulit szerveznek, akkor lehet emiatt morogni, de betiltani?! Rendes házigazda ilyenkor szemérmesen elfordul, és megvárja, amíg a buli szervezői kiphenik magukat és eltakarítják a romokat. Vagy ha nagyon nem bírja, akkor elhúz otthonról.

A bulik pont arról szólnak, hogy az emberek kicsit elegedhetik magukat. Ezt segíti elő az is, ha a megszokottnál többet isznak, ettől hugyozniuk is többet kell. Ha a gátlásoldás, az ismeretlen helyszín és a sötét hatását összegezzük, már nem olyan meglepő, hogy egyesek nem találják meg, hova is kellene hugyozniuk, mások ezt látva már el sem kezdik keresni. Minden városban minden hétvége után össze vannak kicsit hányva meg hugyozva az utcák, a tömegrendezvények csak felerősítik ezt a hatást, de mint mondtam, aki bulit rendez, az nem lepődik meg ilyenen.

És akkor a közösen rendezett bulikról. Sajnos az együttélés sok konfliktussal jár, és néha előfordul, hogy a többség a kisebbség akarata ellenére szervez bulit. Ez bekövekezhet egyszerű társbérlet esetén, kollégiumban, szállodában vagy egy komplett fővárosban. Illik ilyenkor finoman kussolni, esetleg jelzésértékűen fintorogni. Most mondhatnám, hogy engem az emberhugynál sokkal jobban zavarnak az emiatt hőbörgők, és gyaníthatóan mi vagyunk többségben, de nem. Én ilyenkor jól észoszthatok, pont, mint te! 8-)

adört 2006.08.28. 11:29:48

Én azért ezen a 'kisebbség' meg 'többség' dolgon egy kicsit gondolkoznék még a helyedben...

padlizsan · http://padlizsan.blogol.hu 2006.08.28. 13:42:58

Nem kell, csak nézd meg mennyien pampognak, és mennyie kerületbeli, fővárpsi, magyar, európai stb. van ott a bulin!

Vagy vegyük a képviseleti demokrácia alapján: a helyi lakosok többsége megválasztott egy képviselőt, aki a többség érdekeit képviselve, aszonta, hogy basszameg, hozzatokok ide egy csomó kamiont, hangcuccot, pinát meg piát, ettől aztán lesz rengeteg részeg is, éljen!

Mindig az van, amit a többség akar, erőtöbbség, gazdasgági többség, képviseleti többség.

Szofistával amúgyis minek vitatkozni?! 8-)

hattyú kalapban 2006.08.28. 15:15:28

Zárj össze félmillió kutyát az Andrássy útra 8 órán keresztül aztán rájössz, hogy az ember mégis kultúráltabb, mint az állat.
süti beállítások módosítása