Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerint



Keresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Seggriszálás és világzene redbull-vodkával

2006.08.15. 15:10 szabóZ

A vizespóló-verseny katolikus kóristalányok délutáni zsúrja csupán, az igazi, szemérmetlenül kibuggyanó erotika a Natacha Atlas- koncert, mert ugye a szalontánc vagy a dzsesszbalett már a múlté, most már minden gimnazista lány, kismama és pr-asszisztensnő hastánc-tanfolyamra jár, és a vizsgaanyagot persze hol máshol mutatnák be, mint a világzenei színpad előtt.

Tangavonalig húzott szoknyák, áttetsző kendővel takargatott bikini-felsők meg nagy amplitúdójú seggriszálás, ami még akkor is elviselhetővé tenné a koncertet, ha odafent, a színpadon Hoszni Mubarak énekelné egyiptomi nép- és műdalokat.

De persze Natacha Atlas, az arab zene Madonnája énekel, és persze van itt minden, drum and bass-szel felpörgetett francia sanzon a Gedidáról, egyiptomi lakodalmas rock az Ayestheni című albumról, meg persze arab rap. Az egyiptomi keresztény, angol, zsidó és muzulmán felmenőkkel terhelt Natacha Atlas redbull-vodkával is fogyasztható nyugati könnyűzenévé alakítja a keleti dallamokat, de hát ezért is szeretjük.

A világzenei színpadon ugyan a zenekar rutinból nyomta, de ez nem akadályozta meg a széles csípőmozdulatok és a fenékriszálás egyre őrjítőbb kombinációjának gyakorlásában a kezdő és haladó hastáncosokat, a férfiak pedig szemmel láthatóan a csendben mögétáncolós formulát részesítették előnyben. Ha nem lett volna annyi felesleges dobszóló, meg végtelenségi elnyújtott kiállás, akkor ez lett volna a Sziget történetének legjobb Natacha Atlas-koncertje. Így csak a második helyre tudjuk javasolni, és sajnos a művésznő ruhája miatt is kénytelenek vagyunk pár pontot levonni. A 2002-es piros, köldökig felsliccelt köntöst ugyanis idén sem sikerült überelni.

Szólj hozzá!

Címkék: sziget

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása