Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerint



Keresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Ön mire lenne hajlandó egy kultikus pólóért?

2006.06.30. 02:15 .:sz-b:.

Részesítené-e egy dedikált pengetőért cserébe erotikus örömökben az idősödő, ám korát meghazudtolóan élveteg szambaművészt? Részt venne-e feketemisén, csak hogy valami emléktárgyra tegyen szert kedvenc blackmetálosától, még akkor is, ha várhatóan valami viszonylag gyorsan lebomló szerves anyagról lesz szó? Keveredne-e megalázó helyzetekbe apró merchandise-tárgyakért? Nálunk szerencsére nem kell kifordulnia magából, hogy Öné legyen az eredeti, mi több, originált Fatboy Slim-póló, olyan, mint amilyet a dagadt fazon viselt a klipben, emlékeznek:

Aztán van egy ilyen női változat is, ezt klipben ugyan nem láttuk, viszont rokkol:

Két darab van összesen, egyenesen a Sony-BMG kiadói konglomerátum mélyéből kaptuk őket a Fatboy Slim-bestof megjelenése alkalmából. A férfipóló L-es, a női S-es, bár gyanús, hogy ezek amerikai méretek, szóval talán egy kicsit nagyobbak. 

A pólókért cserébe nem akarjuk Önöket olyan bugyuta kérdésekkel fárasztani, mint hogy soroljanak föl három formációt, amiben a Fatboy Slim fedőnevű művész tevékenykedett, illetve hogy mi az eredeti neve, csak a következőre kell válaszolni: hány liter vodkát fogyasztott el a művész, saját bevallása szerint, alteregójának tízéves fennállása alatt?

A válasszal írjanak nekünk egy levelet (a poszt címénél, a szerzőre kattintva), a tárgyba pedig írják bele, hogy "a nőit akarom!" vagy hogy "a férfit akarom!" (ez fontos, mert erre fogunk szűrni). A játék jövő pénteken délig tart, sok sikert, legyenek Önök a legmenőbbek a városban! 


 

Hogy magáról a lemezről is ejtsünk néhány szót: tulajdonképpen minden dj-kedvenc rajta van a Gangster Trippin'-től a Slash Dot Dashig, két szintén orrvérzésig játszott remix (a Brimful Of Asha és az I See You Baby), illetve két új szám Champion Sound és That Old Pair Of Jeans címmel.

Viszont Norman Cook tényleg nem tud hibázni: valahogy sikerült úgy időzítenie ezt a lemezt, hogy már megint mindenkit érdekeljen a dolog, pedig hát a big beat ma már leginkább csak valami kedves emlék a múltból. Biztos valahogy kiszámolta, hogy mekkora minimális időtartam elteltével lehet a nosztalgiára apellálni, és tényleg: hiszen ki ne ugrált volna bohó ifjúkorában a Rockafeller Skankre? Mert mi ugráltunk.

 

4 komment

Címkék: zene brit válogatás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Üvege$ 2006.06.30. 14:23:45

"a férfit akarom!"

HTFlat · flat.blog.hu 2006.06.30. 15:46:08

Én meg tök hülye vagyok a számítógéphez.
:)

Lacrima 2006.06.30. 16:02:25

inkább valaki mondja meg a megoldást, utána adja nekem a pólót, jeligém:én is dagadt fazon vagyok

Tori 2006.06.30. 19:38:27

Nekem inkább egy Reject False Icons póló kéne, bár ez se rossz!
süti beállítások módosítása