Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerint



Keresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

A mozgásom miatt nyertem vizespóló-versenyt

2006.08.13. 04:24 .:sz-b:.

Már jó ideje kötelező gyakorlat a Szigeten a vizespóló-verseny, idén is sikerült abszolválnunk, élelmességünknek köszönhetően ezúttal a színpad mögül. Az egészben az a legkeményebb, hogy adott hét-nyolc kicsit ijedt csaj, akik azzal mennek oda, hogy legfeljebb majd pár liter vizet rájuk locsolnak menzás kancsókból, aztán pár perc leforgása alatt eljutnak odáig, hogy vetkőzni kezdenek. Jó, persze mindig van egy-kettő, aki szinte kérés nélkül lekapja a pólóját, a többi csak a sátorba zsúfolódott ezer férfi ütemes skandálására szabadul meg felsőruházatától, de végül megszabadul. (Aki nem, azt kiejti a népakarat.) A későbbi nyertes barátnőjével volt szerencsénk már a verseny közben beszélgetni, sajnálkozott, hogy Nóri ki fog esni, mert tuti nem veszi le a pólóját, aztán Nóri mégiscsak levette a pólóját, a barátnője pedig csak megrökönyödve állt, szóval valamiféle pszichózis működik itt, na mennyibe. Kattintsanak, és olvassák el röpinterjúnkat a nyertessel! Persze úgyis tudjuk, hogy csak a képeket fogják megnézni.


Index: Mit nyertél?

Nóri: Valami olyasmit mondtak, hogy repülőjegy.

Nem is tudtad pontosan, mit fogsz nyerni? Akkor miért jöttél?

Mászkáltam az utcán, és mondták, hogy jelentkezzek be, és jöttem.

Ennyire könnyen kapható vagy?

Nem, ezért nem vettem le a pólót.

Jó, sokáig nem vetted le, de a végén azért mégiscsak levetted.

Igen, de nem mutattam meg a lényeget.

A lényeget? Ezek szerint ügyesen csináltad?

Hát biztos, hogyha itt vagyok.

Olyan vagy, mint a Mátyás királyos mesében az okos lány.

Igen, szerintem az a szexi, vagy az a csábító, amit nem mutatnak meg, és rejtelmes marad. Mert ha megmutatnak mindent, akkor nincs semmi, ami izgatná az embert.

Szóval azért nyertél, mert te voltál, aki nem mutatta meg, és a végén se?

Hát, hogy megmondjam az őszintét, a többi lány nem mozgott olyan jól.

Tehát a mozgásod miatt nyertél, a mellednek nem volt semmi szerepe? Most akkor letagadunk valamit?

Jó, nem tagadom le, de ezzel nem dicsekedhetek.

Tehát szépnek tartod a melleidet?

Igen.

A barátod nagyon feszülten figyelte, mi történik. Hogy kezeli mindezt?

Nem örül, és nem is biztatott, hogy jöjjek, és ez rosszul is esett. Azt mondta, hogy ne menjek.

De akkor mégis, mi volt a motiváció? A repülőjegy, vagy van benned egy kis exhibicionizmus?

Hát, van bennem egy kis exhibicionizmus.

(Még valami: a szervezők a lelkünkre kötötték, hogy írjuk bele: az Est.hu-n lehet szavazni a versenyzőkre, íme.)

384 komment

Címkék: sziget

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zebu 2006.08.18. 20:10:27

"Szomorú, hogy manapság a nőknek szó szerint el kell magukat adniuk a testükkel, mert "csak így tudnak érvényesülni". "

ne aggódj, csak az ilyen fasszopók előtt tudnak így érvényesülni mint ez a madafaka, meg a többi liberális kis pöcs...

és azt is hidd el Teddystyle, hogy ezek csak a monitor mögött ennyire lazák, a való életben kapnak két pofont és már mennek is sírva anyuhoz

a fenti sorokra meg majd írják a szokásos "deprimitív agresszívvagy" meg hasonló libsidumákat. Komolyan, most szívesen találkoznék ezekkel, hogy végigpofozzam őket. (na azt figyeld meg, hogy erre mit fognak írni :D )

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2006.08.18. 20:14:44

"egy ilyesfajta szituáció/rendezvény lealacsonyítja a nőket,a női testet és még sorolhatnám"

hát... a VEDD LE VEDD LE kántálás valóban elég megalázónak hat lentről nézve.. fentről nem tudom, de a hurrogás ha nem teszi meg, az biztos az. pedig nem tett semmi rosszat csak tartotta magát a szabályokhoz. a női testet nem alacsonyítja le szerintem. legalábbis a szememben, mint ahogy teszemazt egy p0rnófilm sem. a nők (már a föntiek, mer amblokk tuti nem). hát viszonyítás kérdése. lehet hogy a közönség soraiban egyesek hozzáteszik, hogy vetkőzz ribanc. feltehetőleg én is megtenném. dehogy tényleg annak is tartanám őket.. azt azért már nem hiszem. inkább csak mennék a csordával. innen nézve meg nem a nőket alacsonyítja le, hanem a közönséget :o) jó hülye egy helyzet ez...

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2006.08.18. 20:15:50

az életről kialakult képedben megértelek és nagyjából egyet is értek veled bár erősen emo lett a dolog, ami azér túlzás.

a vitával csak az a bajom, hogy ez nem vita, hanem elbeszélés egymás feje mellett, mert ez egy olyan dolog amiben nem közeledhetnek a felek egymáshoz.

a tanár védekezése nem lep meg. de megúszta?

az újságos részt vágom és tényleg fertelmes, de szórakoztató ha nem azér olvasod mer szerezni akarsz magadnak egy pasit/csajt, hanem mert akarsz egy jót röhögni. tényleg vannak óriási blődségek. az valóban baj, hogy van rá igény. hogy van aki komolyan veszi ezt.

ez a minifilmes dolog.. ez nem több, mint sok kép egymás után.

azt meg nem hiszem, hogy a testükkel kell eladni magukat. sőt. hogy nekik kell eladni magukat. de ez csak az én nézetem.

mindazonáltal. és most mennem kell azér zárom így. szerintem az a prosti akinek a szolgáltatásaiért én fizetek, tehát egy gogotáncos valahol az, egy peep shows az, de a mellszépségverseny... az nekem ingyen lett volna.. persze ha leszámítom a busás belépőt a szigetre, de azt nem ezé fizettem. és most megyek.

zebu. megtisztelsz.

Teddystyle 2006.08.18. 20:25:03

MF: várom küzdelmedet Zebuval. Ha viszek iszapot, akkor az már szexista esemény lesz?
Te spec. nem fizettél a lányoknak ez igaz, de mások igen (pl. szervezők a felajánlásokkal).
Mész a csürhével.. hááát, ebbe nem megyek bele, csordával, na. A pasiknál biztos nagyobb is az ilyen "csorda-fíling", mint a nőknél, főleg ha testiségről van szó, de erről sem beszélnék, mert még nem voltam egy férficsordában sem.
Neked tök más az elképzelésed az ilyen rendezvényekről, valószínűleg nem is tudlak csak így meggyőzni, igazság szerint nem is akarlak (na jó, akartalak, de ez van :)).
Csak szerettem volna bemutatni az én oldalamat, véleményemet is.

Teddystyle 2006.08.18. 20:38:26

Hm.. a nőknek bizony el kell adniuk magukat, ezt látom manapság. Utcán, újságban, tv, rádióból is ez jön, de ez már a munkahelyekre is szépen bekúszott.
Az egy nagy maszlag, hogy a nők maguk miatt hordanak falatnyi bikiniket meg alig valamiket.
Egymásnak akarnak betenni és ha úgymond jól érzed magad a bőrödben, akkor másoknak is jobban tetszel (épp most hallottam egy ilyen műsort, hogy minden a fajfenntartásra vezethető vissza).
Vegyünk engem és a fenti hölgyet alapként. Ki kelt több ingert, én full felöltözve fejkendőben, vagy az aki (szinte) meztelen? Most így első blikkre persze, hogy mindenki őt húzná meg, hiszen egyértelműbb jeleket küld, mint én (szerintem én egy darab jelet nem küldök, hacsak nem azt, hogy "ne is nézz ide, hess!").
Érted.. Szóval több inger kell, többet kell mutatni, mindent be kell vállani és akkor a nagy versenyben (élet versenye) talán nekem is csurran-cseppen valami, gondolják a lányok közül sokan.
Na erről a szubkultúráról beszélek, akik az ilyen trendeket népszerűsítik és ráerőltetik másokra akarva-akaratlanul.
tudom, hogy fontos a csorda-fíling is, de megint csak a brian élete jut eszembe, "ti mind egyéniségek vagytok.. igen, mi mind egyéniségek vagyunk".
És szoktam örülni, ha egyedi külsejű embert látok, mert ilyenkor megnyugszom, hogy na, nem jött be a csepp a tengerben maszlag, nem mindenki vevő rá.

Újságok: jah.. röhögni szoktam rajtuk maximum.
Csak az a furcsa, hogy már az ilyen nők lapja jellegű, valaha értékeket képviselő újság is átmegy ilyen világpolgár magazin style-ba.
Hvg-t szoktam még olvasni, de néha félek, hogy egyszer kinyitom és a g8-ak lesznek benne meztelenül duplaposzteren.. De akkor már tényleg csomagolok és irány Qatar :)
Egyébként örülök, hogy nem dacosan írtál vissza, hanem normálisan, látod, nem vagyok annyira veszélyes :D

A tanár: a lány apja szétverte a kocsiját, azt hiszem őt is, mert sikerült megtalálniuk, plusz kirúgták a suliból (de rémlik, hogy nem azonnal) és a biológiatanárnő is lapátra tette (akinek közben volt is férje).

esssz 2006.08.18. 21:25:09

Teddystyle. Medwe finoman fogalmazott, mikor azt írta, hogy "valami hihetetlen és egyre arrogánsabb hévvel nyomatod itt azt, ahogy TE elképzeled, hogy MI hogyan gondolkozunk."

Ráadásul szerintem nem képtelen vagy felfogni, hogy nincs itt semmiféle szó "MI"rólunk, a liberálisokról, hanem direkt, mazochizmust megszégyenítő módon facsarsz ki minden egyes szót úgy, hogy az lehetőleg úgy tűnjön, csakis ellened irányul. Amikor egyetértettem- és továbbra is egyetértek- egyes hozzászólásaiddal (a női magazinok 100%-a butyuta és értéktelen...bár ez tényleg vmi olyasmi, amire nem szokták az embert kényszeríteni, hogy a kezébe vegye), akkor annyival intézted el, hogy én össze-vissza beszélek. Persze muszáj így felfognod, mert nehéz volna másképp magad ellen fordítanod azt, amikor egyetértek Veled. És pont ezért teszel úgy, mintha nem látnád valóban az értelmet abban sem, ha én különbséget teszek egy mellszépségversenyen résztvevő tizenéves és huszonéves lányok között.

Tényleg szíved joga, felőlem is kieresztheted a feszültséget (lassan önmagadra reagálgatsz itt...). Egy megjegyzést azonban engedj még meg zebu barátoddal kapcsolatban, akinek már kizárólag Te díjazod itt a stílusát és "érvelését" (nem véletlenül teszem az idézőjelet). Nos szóval ő mondta a következőket:

"Komolyan, most szívesen találkoznék ezekkel, hogy végigpofozzam őket."

Kedves Teddystyle, szerinted melyikünk áll közelebb ahhoz, hogy az utcán leköpködje a másikat? Csak mert úgy tudom, Te ezen sérelmeiddel kezdted alátámasztani a mondandód. Válaszolok Neked: Az fogja előbb leköpködni a másikat, aki fel is akarja pofozni.

Node további jó ismerkedést kívánok, ez már valóban nem vita, ahogy mf megjegyezte. (Bár ennek ellenére azért beleszaladt ő is 1-2 comment-be.:))


Teddystyle 2006.08.18. 22:01:58

Kedves essz, miért nem a barátodat kényezteted inkább? Hisz' írtad, hogy ez a fórum egy nagy értelmetlenség.
Senki sem kényszerít, hogy itt legyél, ez az egyik.
A másik pedig az, hogy továbbra is átsiklasz afelett, amit írtam (ezredszerre is: nincs hatátozott álláspontod és érved).
Mindenesetre örülök, hogy örömet szerezehettem neked és mazóként mindig visszajössz és "jól odamondogatod" nekem a "magadét".
Zebu nem a barátom, mivel nem találkoztam vele, nem ismerem. De te sem, mégis inzultáltad (és most nem megyek bele abba, hogy ki kezdte, ovi..).
Egy szóval sem mondtam, hogy úgy kell öltöznöd, mint nekem vagy úgy kell viselkedned mint nekem stb. Nem tudom miért kell megint felhozni ezt.
Neked pedig további sok sikert a mellversenyekhez és a szurkoláshoz, meg a "szerencsétlen kislányokhoz".
Köszi, de nem szoktam interneten ismerkedni.
Leírtam a véleményemet, ennyi. Neked nem tetszik, te támogatod a magamutogatást, annyi. Nem én fogok később szívni..

zebu 2006.08.18. 23:46:16

jaj, kicsi segg, azért nehogy elsírd magad :D

Kinga 2006.08.19. 01:58:44

Hát sziasztok megint.
Drága Jack. Egyetlen árva szóval sem állítottam olyat, hogy bátor vagy büszke lennék ezért magamra. Mindettől függetlenül vagyok az, már amennyire.
És ha téged annyira érdekel, mintmár mondtam, ugyanúgy felvállalom, ha már egyszer ott voltam, akkor ott voltam és kész.Ettől sem kevesebb sem több ember nem lettem. Amúgy meg másnap amikor hazajöttem és találkoztam a szüleimmel pont ez volt az első dolgom, hogy elmondtam nekik, részt vettem rajta és ennyi. A bátyámnak meg még a képeket is megmutattam.És igenis, ha olyan állapotban lesz a gépem lefogom tölteni az összes rólam készült fotót, amit találok és ez egy emlék lesz. Nem mondom, hogy bármikor is bárkinek mutogatnám, nem e célból, de ez is én vagyok. Szóval azt hiszem nagyon-nagyon nem ismersz és attól, hogy valószínüleg magadból indulsz ki, fogalmad sincs milyen vagyok én. Attól, hogy valami olyat tettem kicsit becsípve, amit esetleg más valaki, talán te józanul szégyellnél, én még nem fogom. Igenis az is én voltam. pont

Kinga 2006.08.19. 01:59:22

Hát sziasztok megint.
Drága Jack. Egyetlen árva szóval sem állítottam olyat, hogy bátor vagy büszke lennék ezért magamra. Mindettől függetlenül vagyok az, már amennyire.
És ha téged annyira érdekel, mintmár mondtam, ugyanúgy felvállalom, ha már egyszer ott voltam, akkor ott voltam és kész.Ettől sem kevesebb sem több ember nem lettem. Amúgy meg másnap amikor hazajöttem és találkoztam a szüleimmel pont ez volt az első dolgom, hogy elmondtam nekik, részt vettem rajta és ennyi. A bátyámnak meg még a képeket is megmutattam.És igenis, ha olyan állapotban lesz a gépem lefogom tölteni az összes rólam készült fotót, amit találok és ez egy emlék lesz. Nem mondom, hogy bármikor is bárkinek mutogatnám, nem e célból, de ez is én vagyok. Szóval azt hiszem nagyon-nagyon nem ismersz és attól, hogy valószínüleg magadból indulsz ki, fogalmad sincs milyen vagyok én. Attól, hogy valami olyat tettem kicsit becsípve, amit esetleg más valaki, talán te józanul szégyellnél, én még nem fogom. Igenis az is én voltam. pont

Kinga 2006.08.19. 02:07:44

Hja, amúgy meg alapból csak azért írtam, mert itt mindenki olyan hú de okosan beszélget erről az egészről, miközben valószínüleg csak hallott róla, vagy netán képeket látott, de azt hiszem nem igazán van olyan aki részt is vett rajta. És semmi kedvem bármiféle vitába kezdeni, vagy másokat sértegetni, akár provokálni.
U.i:Amúgy meg Jack, pont hogy még nyertem is vele. A verseny után megkeresett engem egy modellügynökség, hogy nem lenne-e kedvem egy-két reklámhoz,hozzátéve AZ ARCOMAT szeretnék szerepeltetni. Úgyhogy azthiszem ennyi... :)

zebu 2006.08.19. 08:09:28

"Igenis az is én voltam. pont "

na látod, ezt senki sem vonta kétségbe kislány. pont.

nem csak lotyó vagy, de még buta is mint az anyaföld

libkon 2006.08.19. 08:29:43

Kinga! Örülök, hogy beírtál te is, mert így egy kicsit képet kaphatunk a szereplőkről.
A helyzet az, hogy megértem az álláspontodat, még el is tudom képzelni, amikor a gyerekeidnek a fotókat mutogatod. Két gondom van: Az egyik a korod. Elvileg el sem indulhattál volna a versenyen, és a korhatár nem hiábavaló. Arra van, hogy az embernek benőjön a feje lágya, mire meghoz egy ilyen döntést, addigra tényleg tisztában legyen a következményeivel. Igazából így ismeretlenül kicsit aggódom is miattad, mert "így becsiccsentve", akár más szituációkba is keveredhetnél, amire nemhogy büszke nem leszel, de a következményeivel 9 hónap múlva találkozol.
A másik gond, hogy megmutattad a melled, büszke vagy rá, de majd mikor szeptemberben iskolába mész, akkor te leszel az egyetlen lány, akinek az évfolyamtársai már láthatták a mellét. Innentől kezdve egyfajta fiúk fognak utánad érdeklődni, ebben egész biztos vagyok.

zebu, szerintem vegyél vissza kicsit, mert kinga sosem fogja megérteni az álláspontodat, másrészt az általad említett tiszteletet sem vívod ki ezekkel a megjegyzésekkel.

esssz 2006.08.19. 08:48:25

Na látod, libkon, itt már-már egyetértünk. Magával a versennyel nincs baj, ha vki tudja, mit csinál. Ott van baj, ha vkinek utána meg kell bánnia...mert az azt jelenti, hogy még nem volt érett a dologra.
Én azért adnék Kingának is időt még, mert egyelőre úgy tűnik, nem bánta meg...És így szerintem nincs is gond ezzel.

Kinga 2006.08.19. 12:16:11

Ne haragudj, de kikérem magamnak a "lotyót"! Felhívtam rá a figyelmet, hogy sem sértegetni sem provokálni nem szeretnék senkit. Szerintem azért itt a szavak és az egymáshoz való hozzáálás nagyon mínősíti az embert, nem gondolod drága?????
Amúgy meg voltam már nagyon alkoholos állapotban is sajnos vagy sem, nem is vagyok rá büszke;de SOHA ÉLETEMBEN NEM TETTEM OLYAT ITTASAN, AMIT JÓZANUL MEGKELLETT VOLNA BÁNNOM. Soha és azt hiszem itt jön elő az, hogy nem ismerjük egymást. A lehető legdepisebb, vagy legdurvább helyzetben is észnél vagyok, mert ész nélkül nem sülne ki semmiből semmi jó. És pont azt mondtam, hogy nem igazán azért tölteném le a képeket, hogy bármikor is megmutogassam, de így van ez is én voltam és a gyerekeimnek, ha lesznek, és elég felnöttek lesznek, lehet hogy megmutatom majd.
Amúgy meg a suliban nem hogy nem én leszek az első akinek látják a melleit, ha ugyan látták, de azt hiszem ezek szerint ti sem láttok tovább az orrotoknál. A korombeli tini lányok, nem csak a bulikon pörögnek miniatür rucikban, amiből kinn van még az is, ami még nincs is nekik, hanem a sulikban, a városban, bárhol.
Én pedig nagyon nem ez a típúsú ember vagyok.
A 18-al kapcsolatban pedig, szerintem nem az tesz valakit "felnötté", hogy betölti a 18-at, sőt, rengeteg ember ilyenkor még egyáltalán nem érett bizonyos dolgokra. Aztán vannak olyanok is, akik már jóval 18. életévük betöltése előtt "felnötté" válnak, felnöttek, mert az élet vagy a körülmények úgy hozták. Én nem mondhatom hogy felnött lennék, mert nem vagyok, de a kortársaimhoz képest sokkal érettebb a gondolkodásom és az életfelfogásom is.
Visszatérve a sulihoz, engem nem igazán érdekelnek az ottani vagy akár a korombeli srácok. Pontosan azért, mert többségük még (hogy nagyon csúnyán fogalmazzak), megy a farka után. Már bocsánat. Nincs apakomplexusom, csak a 17-21éves fiúk többsége. Én meg szeretem,ha észre veszik az értékeimet, a belső jót is és önmagamért szeretnek.
Hja, és megtudom érteni más hozzáálását, véleményét is, hiszen teljesen mások vagyunk, miért is kéne ugyanúgy élnünk vagy gondolkodnunk?????
Ez pont egy nagyon jó dolog.Nem lenne unalmas az élet, ha mindenki ugyanúgy nézne ki, ugyanúgy gondolkodna és ugyanúgy élné az életét???

zebu 2006.08.19. 14:22:49

tök mindegy, hogy kikéred-e magadnak a logyó titulust, attól még az vagy. És elárulok neked egy nagy titkot: nagyon sokan lesznek, akik ezt nem mondják meg neked hanem jópofiznak veled, de a hátad mögött mégis így hívnak. Persze erre azt mondod, hogy nem érdekel,de ha valóban nem érdekelne, nem csinálnál belőle ügyet, hogy én az ismeretlen így neveztelek. Te pont az a típusú némber vagy, akinek nem lesz gondja az állásinterjúval, ha mondjuk titkárnő akar majd lenni...

ezzel az idióta "belső értékek" dumávan meg ne fáraszd már a népet, ki a francot érdekelnek a belső értékeid ezeke mellett? tudom, kegyetlen a világ, de ha egy nő a melleit mutogatja ország-világnak, annak a belső értékeit a palik nagy ívben leszarják.

zebu 2006.08.19. 14:28:11

"engem nem igazán érdekelnek az ottani vagy akár a korombeli srácok. Pontosan azért, mert többségük még (hogy nagyon csúnyán fogalmazzak), megy a farka után."

ez meg a fő röhej... mit gondolsz, érdekelsz te egy olyan pasit, aki nem a farka után megy? Én már nem vagyok 17-18 éves, és ismerem a korosztályomat. Olyanokat is, akik nem így gondolkodnak mint én. Tudod mi a durva, kislány? az, hogy a velem egykorúak össze-vissza szédítik az ilyen hülye kis tyúkokat, elhitetik velük, hogy micsoda értékes ember az illető nőci, az meg teljesen bekajálja az egészet, és miután a srác jól lerendezte, bent az egyetemen hangosan röhögve meséli a többieknek, hogy még egy ilyen kis hülye picsa megvolt.... te pont ilyen kis hülye picsa vagy, és ugyanúgy meg fogod kapni a magadét, mint a hozzád hasonlóak.

Kinga 2006.08.19. 14:38:50

Drága zebu. Már ne is haragudj, de nem neked szólt az üzenetem, annak csak egy része.
Amúgy meg ha fel akarom venni a te stilusodat, csak annyit mondanék, hogy te szerintem pont azért probálod így kioktatni, vagy akár alázni az embereket mert többnyire rossz tapasztalataid lehetnek, és talán sikertelen vagy az emberi kapcsolatok terén. Éppen ezért szerintem ezekkel a megnyílvánulásaiddal magadat mínősíted és röhelyes vagy. Hja és ne feledjük, hogy én kedves ember lévén senkit sem akartam sértegetni vagy provokálni, nem úgy mint te; de ezt már te vívtad ki magadnak.

zebu 2006.08.19. 14:54:03

ez nagyon gyenge, gyerekes visszavágás... komoly kapcsolatban élek, és abszolút nem vagyok sikertelen. De ez a te szempontodból lényegtelen. Lehetnék egy mr.Bean is, az semmit nem változtatna azon, hogy te lotyó vagy.... és az se változtat rajta, hogy megjátszod itt a "kedves embert"

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2006.08.19. 15:07:08

ne viccelj már kinga. zebunak van a legkirályabb barátnője a föld kerekén... csak sajnos az utóbbi időben nagyon elhanyagolja és ez nagyon nagy baj.

Auster 2006.08.19. 15:54:41

Mielőtt bárki félreértené, szívesen megnézek egy szép nőt, fantasztikusnak tartom az emberi testet, nem vagyok prűd és nem kívánok senkinek sem erkölcsi- és egyébb útmutatásokat adni.
Nem nézek meg egy ilyen produkciót, mert szomorúnak tartom az egész jelenséget, de láttam a fotókat és olvastam a témáról.

Több dolgot nem értek.
1. Nem értem a szervezők miért vonnak bele ebbe az "attrakcióba" kiskorúakat?
2. Nem értem miért nem vonja a szervezőket ezért senki felelősségre?
3. Azt végképpen nem értem, hogy hogyan egyeztethető össze egy kulturális fesztivál fogalmával ez az erősen kétes értékű szórakozás.
4. Miért nem képesek meghúzni a szervezők egy minőségi határvonalat?
5. Miért kell levinni a szórakozás fogalmát az "agyhalott tömeg" színtjére. (ez valójában egy költői kérdés, mert sajnos tudom választ)

Sajnálom azokat a nyomorult lányokat, akik résztvesznek ebben produkcióban, mert nem látják át mi történik velük (ezért nem is tudom és akarom elítélni őket). Ostobák, de azt gondolom, nem tehetnek róla.
Azt viszont gusztustalannak tartom, hogy kihasználják ezeket a priméragyú lányokat, még akkor is, ha önszántukból mennek bele ebbe a megalázó és primitív játékba. Ugyanis hiányzik ezekből a lányokból a belátás képessége (vagy a koruk, vagy más hiányosságok miatt), aminek a birtokában nem ugrálnának félmeztelenül a színpadon.

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2006.08.19. 17:12:00

1. fiatalkorú
2. ezér
3. a bungie jumpingnak mi köze van a kultúrához, meg e dodgemnek? hogy a ringlispirről ne is beszéljek...
4. noigen
5. jogos, bár a sziget nem ettől vált vurstlivá

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2006.08.19. 17:18:42

mondjuk ezt a fiatalkorú dolgot már korábban se értettem. márhogy dugni lehet, de nézni meg nem. mer végiggondoltam ám a dolgot és a playboyban volt egy affér a gidákkal mer az egyik még fiatalkorú volt, de aztán jött a szülői hozzájárulás és már minden rendben is volt.

Auster 2006.08.19. 18:13:45

Nem akarok nagyon rácuppanni erre a vizespólós hülyeségre (mert valóban nem ettől az egy motívumtól szaródik el a fesztivál), de adott volt a téma, és ezen keresztül jól elemezhető az a sekélyesség, és igénytelenség, ami nem kellene, hogy jellemezze az ország legnagyobb és leglátogatottabb fesztiválját.

Igazad van, nem kiskorú, hanem fiatalkorú (ezt elírtam), de a lényeg ugyanaz. Az egyik lánnyal készített interjúból is kiderül, hogy a személyisége, az értelmi, érzelmi és egyéb fejlettsége sem éri el azt a szintet, hogy tudatosnak lehessen nevezni, amit csinál. Gyanítom, ha a többi lánnyal is készítenének interjút, abból is az derülne ki, hogy iszonyúan naív és éretlen lányok vesztegetik az egyébként is halovány értékeiket.

Nem vagyok híve a (be)tiltásoknak, a folytonos szabályozásnak és a társadalom nevelőcélzatú irányításának, de azt gondolom vannak olyan dolog amire azt mondani: EZT NE!
Nem lehet elbújni amögé, és szőnyeg alá söpörni a témát azzal, hogy ezek a lányok már mind dugnak. Megjegyzem, a szex-re éppen annyira érettlenek, mint amennyire kiderül a nyilatkozataikból, hogy mennyit fognak fel a világból, meg abból ami a vizespólós sátorban történik.
Azt gondolom - és ezzel biztosan sokan nem értenek egyet - hogy az agyatlan vizespólós baromság kimeríti a kollektív bűnösség fogalmát. Benne van mindenki nyakig. A szervezők, a kerítők és azok is akik ott állnak és fényképeznek, meg néznek. (és a készített fotókat is elég szabadon és öncélúan használhatják fel, ami megint felvett néhány jogi kérdést) Csak fizikai értelemben van különbség egy erőszak és az ilyen módon történő megalázás között. De éppen olyan ártalmas. Ráadásul nem csak azok a kis hülye csajok sérülnek, még ha nem is tudnak róla, hanem a többi agyhalott is, aki ezt vigyorogva nézi.

A dodgem-nek és a bungie jumping-nak éppen annyira nincsen köze a kultúrához (a magasabbhoz legalábbis), mint a vetkőztetésnek. Annyi a különbség, hogy ott nem aláznak meg senkit, nem használják ki, a kis hülye naívságukat, és abban hímneműek is résztvesznek. Míg ebben az "ártatlan" versenyben csak nők juthatnak abba a státuszba, hogy megalázódhatnak. Hangsúlyozom: attól, hogy ezek a lányok nem tudnak róla, még megalázzák őket.

Biztosan túlzásnak tűnik, hogy ennyit foglalkozom ezzel, de nekem fontos, hogy ne menjen el mindenki ilyen undormányok mellett. Több, mint biztos, hogy már én sem hiszek abban, hogy a világ megmenthető, és nem is akarom ezt a témát túllihegni. De szeretném elmondani, hogy undorító szar kihasználni nyomi lányokat! Azt sem hiszem, hogy ilyen és ehhez hasonló produktumokkal asszisztálni kellene ahhoz, hogy a világ tovább rohadjon.

zebu 2006.08.19. 18:43:21

Auster: 100%ig egyetértek és nagyon jól fogalmaztál.

Egy dologban vagyok más véleményen: ezek a némberek tényleg agyatlan produktumok, de én abszolút nem sajnálom, hogy kihasználják őket. Másra nem jók, legyen legalább valami haszna a Földnek, hogy a hátán hordja őket.

Auster 2006.08.19. 19:03:34

zebu, értem, hogy gyűlölöd őket, mert valójában senki nem szereti őket (talán éppen azért ugrálnak ott ciciben, mint valami kismajmok), de nem hiszem, hogy okos lenne még beléjük is rúgni (képletesen).
Az első gondolata talán mindenkinek az, hogy őket kell utálni és elítélni, de ha jobban belegondolsz, és valódi "bűnösöket" keresel, akkor másokat kellene szapulni.

Ők pedig még "megvilágosodhatnak", vagy sosem, de én mindenképpen inkább áldozatoknak látom őket.

pap 2006.08.19. 19:09:23

Szerintem kár vitatkozni, mert minden ember Isten kezében van.

Auster 2006.08.19. 19:19:03

pap, Én remélem nem! :) Szeretem magam intézni a dolgaimat. Különben is látszik, hogy nem jut mindenkire energiája.
Leveszem ezt a terhet a válláról. :)

esssz 2006.08.19. 19:27:24

Auster, fogalmazni mindenképp jól fogalmaztál.:)

Viszont én nem magában a vizespólós-versenyben mint olyanban látom az okot, amiért ez az esemény sokak szemében agyatlannak vagy igénytelennek tűnhet. Szerintem meg lehet ilyesmit rendezni úgy, hogy az valóban igényes és e-rotikus legyen. Mert pusztán abban, hogy egy nő félmeztelen egyszerre több férfi előtt nem látok semmi megalázót vagy kihasználást, amennyiben ez mindkét félnek tetszik.

Egy dolog van viszont, aminek semmi köze a vizespólós versenyhez mint "műfajhoz", a szigethez ellenben annál inkább. A kollektív mattrészegség. Ez nem csak egy vizespólós-versenyt tesz "nyomivá", hanem bármi/bárki mást, márpedig úgy tűnik, eléggé elengedhetetlen sokak szórakozásához. Semennyivel nem megalázottabb a színpadon félmeztelenül ugráló lány, mint a sátortól pár méterrel arrébb éppen okádó fiatalember. Nem beszélve a súlyosabb változatokról, mikor már az illető orvosi segítségre szorul...

Amíg ez így lesz, - az összes "szigetelő" ismerősöm min. 2-3-szor tökrészeg az egy hét alatt- addig nem feltétlenül egy vizespólós versenyt kell célba venni, mint a világot romba döntő eseményt, mert bármi mást nevetségessé tehet az, ha a résztvevők többsége az említett állapotban van.

Azt a lányt pedig, aki erre éretlen - nevezzük tinédzsernek vagy kiskorúnak, bár Kingával abban egyetértek, hogy egy JÓZAN 18 éves akár érett is lehet már - szerintem pont ugyanez az alkohol (ha nem vmi még "divatosabb" stimuláló) viheti rá arra, hogy részt vegyen a "buliban". Meg persze maga az éretlensége, ami beilleszkedési kényszert és még egy csomó mindent takarhat... Nem feltétlenül ostobaságot. Nyilván van ilyen eset is, de ostobák aztán tényleg bárhol akadnak, még egy ilyen internetes fórumon is.

pap 2006.08.19. 20:11:38

Nagyon érdekesek a hozzászólások, de azt hiszem, az önbíráskodó értékítéletek elrontják az egészet. És úgy látom, ebbe most már esssz is kezd partner lenni. A bíróság nem a földön van, gyermekeim!

esssz 2006.08.19. 20:15:09

Pap, az önbíráskodás tök mást jelent, mint amire esetleg célzol.

medwe 2006.08.19. 20:18:03

"Szeretem magam intézni a dolgaimat."
Auster, szerintem a lányok (sőt a szigetelők en bloc) is pont így gondolják.
erre jön egy csomó ember, aki a világ féltésének szlogenjét kacifántos betûkkel a zászlajára hímezte, és alatta felsorakozva kötelességének érzi, hogy belepofázzon az életükbe.
pedig ti még csak istenek sem vagytok.

szerintem sokkal megalázóbb ez a tudálékos és lesajnáló (ráadásul helyenként ordenáré) okoskodás az abszolútnak hitt értékek nevében, holott csak arról van szó, hogy TI nem bírjátok megemészteni, hogy valaki ezt fel tudja vállalni, anélkül, hogy megalázva érezné magát. de ti nyilván helyettük is jobban tudjátok, hogy mit kellene érezniük.
hadd döntsék már el az emberek, hogy mit csinálnak, amíg az nem ütközik törvénybe.
ha valaki hülyeséget csinál, sokkal többet tanul belőle, mintha más okos emberek akarják előre megszabni neki, hogy mi helyes és mi nem.
a szülők dolga a nevelés, nem a tiétek.
sőt, egy idő után már az övék sem.

"az, hogy a velem egykorúak össze-vissza szédítik az ilyen hülye kis tyúkokat, elhitetik velük, hogy micsoda értékes ember az illető nőci, az meg teljesen bekajálja az egészet, és miután a srác jól lerendezte, bent az egyetemen hangosan röhögve meséli a többieknek, hogy még egy ilyen kis hülye picsa megvolt..."
kedves Ádám, most hirtelen úgy elkezdtem aggódni. csak remélni tudom, hogy nem a saját tapasztalatadból beszélsz és Dalmával még véletlenül sem ez a helyzet. ő is épphogy csak 19, nehogy nekem csak szédítsd és kihasználd...

szerintem az a férfi aki büszke arra, hogy kihasznált egy hülye kis tyúkot és aztán még jártában-keltében henceg is vele és kiröhögi, az sokkal alacsonyabb erkölcsi nívót képvisel, mint az a hülye kis tyúk.

pap 2006.08.19. 20:23:37

"pedig ti még csak istenek sem vagytok."
na látjátok, végre valamivel egyet értek

esssz 2006.08.19. 20:26:08

"valaki ezt fel tudja vállalni, anélkül, hogy megalázva érezné magát"

Ez meg a lényeg. Mert hogy lehet valakit megalázni, aki nem érzi magát megalázva?

pap 2006.08.19. 20:26:37

Egyébként pedig ennek a zubunak, vagy zebunak vagy hogy hívatja magát, olyan erkölcsi normái vannak, hogy én szégyellem magam helyette...
Fiam, nem vagy te egy kicsit túlfrusztrálva? Lehet, hogy jól jönne neked egy kis kirándulás az Antarktiszra csupán a szánhúzó kutyák társaságában. Gondolkodj el rajta!

Auster 2006.08.19. 20:30:42

Valahova beszúrtam (ha nem is ezekkel a szavakkal), hogy nem a vizespólós-versenyt akarom okolni a Sziget igénytelensége miatt. De ezek szerint, nem volt elég nyomatékos, mert elsiklottál felette.

Ezt a versenyt, leginkább mint önálló jelenséget minősítettem, nem mint az okot.
Én az átlagnál sokkal érzékenyebb vagyok, de nem ez az oka, hogy azt mondom azokat a lányokat igenis lealázzák.
Csak azért nem tűnik ez fel senkinek, mert az emberek egyik része ott élvezi a versenyt, a másik része pedig nem kíván foglalkozni vele semmilyen formában.

Azt sem mondanám, hogy egyértelműen az alkohol a hibás mindenért, mert láttam sok olyan embert, aki nagyon jelentős alkohol elfogyasztása után is kifogástalan modorban és tökéletes választékossággal fogalmazva görgette tovább az életét a józanodásig (itt nem lenne elegáns magammal példálózni, de megtehetném).
Az EGYÉNEN múlik minden, meg azokon a tényezőkön és erőkön, amik az egyébként viszonylag normális emberekből, nagyobb tömegbe verődve állatot csinálnak.

Ha egy kicsikét fontos lenne bárkinek is, hogy a Sziget megtartson valamit a kulturális jellegéből, akkor különösebb szociálpszichológia elemezgetés nélkül is, igyekeznének lecsökkenteni azokat a tényezőket, amik a "normál gézákból" hányatag állatot csinál.

Sejtem, hogy ha beszüntetnék a vizespólós örjöngést, akkor a "gázgézák" nem a színházi sátorban ülnének egy Machbeth előadáson, és a józan 17-18 évesek csajok is találnak más alkalmat arra, hogy megvillantsák a piercing-jüket a mellbimbójukban nagy tömeg előtt. De mégis azt gondolom, hogy ha mások lennének a késztetések, az inspirációk, akkor másképpen szocializálódna a tömeg, még több korsó boroskóla lenyomása után is.

Tisztában vagyok vele, hogy nem mondok semmi újat, (és én is utálom ezeket az unalomig csépelt közhelyeket) de az utóbbi utópisztikus elképzelésemmel ellentétben, most az a folyamat zajlik, hogy a tömeg értelmét minél alacsonyabb szintre viszik le.
Ráadásul semmi értelme nincsen annak, hogy itt hőzöngök, úgyhogy be is fejezem a "világmegváltást".

Nem is tudom hány éve van Sziget. Eddig mindegyiken voltam, bár, egyre kevesebb időt töltöttem ott évről-évre. Idén pedig nem is mentem el, és semmi hiányérzetem nincsen.
Eddig csak beszéltem arról, hogy "ez így nem", de most odáig fajult a dolog, hogy tényleg nem.

zebu 2006.08.19. 20:33:44

"Ez meg a lényeg. Mert hogy lehet valakit megalázni, aki nem érzi magát megalázva? "

úgy, hogy még ahhoz is hülye, hogy eljusson az agyáig, hogy őt itt most használják...

esssz 2006.08.19. 20:53:25

Zebu, Kinga semmiképp nem tűnt nálad "hülyébbnek", már megbocsáss.

"a józan 17-18 évesek csajok is találnak más alkalmat arra, hogy megvillantsák a piercing-jüket"

Auster, ha jól emlékszem, Kinga pont azt írta magáról, hogy ő nem egy ilyen "köldökpiercingvillantós" csaj. Nem mintha a köldökpiercinggel bármi gondom lenne.

A lealázással pedig egyáltalán nem értek egyet. Ha valaki részt vesz az eseményen, az max. később érzi azt megalázónak, mert megbánja. Ez azt jelenti, hogy vagy éretlen volt a dologra, vagy nem teljesen volt tisztában azzal, amit csinál. Viszont ha vki később sem bánja meg, azt nem is alázták meg. A megalázáshoz az kell, hogy a másik megalázottnak érezze magát.

Auster 2006.08.19. 20:56:49

medwe, lehet félreértelmezni sorokat. De van értelme?

Én egy nagyon is liberális ember vagyok. Tőlem aztán tényleg ott fetreng, hány, vetkőzik és csinál hülyét magából mindenki, ahol csak akar. Mindenkinek joga van sugárban hányni, és aztán fetrengeni benne, nekem pedig szabad véleménynyilvánítási jogom van. Ez pedig nem azt jelenti, hogy beleszóltam az életükbe.

Nem tudom milyen "szlogenről", "kacifántos betûkről" meg "hímzett zászlóról" beszélsz.
Nem is vitakozni jöttem ide, hanem egy álláspontot képviselni. VELED SEM KÍVÁNOK VITÁZNI, különösen azért nem, mert tudatosan félreértelmezed a soraimat, és keresed bennem azt az ellenségképet, aki beakarja tiltani/tiltatni azt a szabadságot, hogy mindenki szabadon fetrenghessen a hányásában a Szigeten.

Totálisan félreértelmeztél. Kérlek, ne eröltessük ezt a vitát.

pap 2006.08.19. 21:07:26

"Viszont ha vki később sem bánja meg, azt nem is alázták meg. A megalázáshoz az kell, hogy a másik megalázottnak érezze magát."

Ez azért nem teljesen igaz, lányom. Ha te egy értelmi fogyatékost leköpsz, aztán felrúgod, és ő vidáman röhög rajta, attól te még megaláztad őt...

esssz 2006.08.19. 21:19:43

pap. oké. ez a kivétel. de szerintem érted, miről beszélek.

Auster 2006.08.19. 21:20:04

esssz, én nem Kingára gondoltam, hanem más józan gondolkodású 18 évesekre, akik a pillanatnyi, vagy tartós exhibicionizmusukat szeretnék kiteljesíteni és levezetni egy ilyen eseményen.
Ebben a pillanatban ugyan még nem látom át a markáns különbséget a "köldökpiercingvillantós" csaj, és a szimpla exhibicionizmus között, de majd elgondolkodom.

Itt szeretném felhívni a figyelmet újból arra, hogy NEM az volt a mondandóm célja, hogy elvitassam a jogot bárkitől, hogy rázza a mellét egy színpadon.
Utoljára nekifutok. Rázza, mutogassa mindenki amit akar, de a meginterjúvolt lány (Nóra azt hiszem) engem nem győzött meg arról, hogy ő tényleg tisztában van azzal mit csinál.
Sőt, egyáltalán nem az az érzésem, hogy azok a csajok, akik ott tepernek a vizespólós-versenyen, a tudatosság reprezentánsai. Tisztelet a kivételnek, a szimpla exhibicionostáknak (mert nekik papírjuk van róla), és innentől mindenki azon sértődik meg amin csak akar.

libkon 2006.08.19. 21:21:23

Így méllyebbre merülve a témában, megvan a megoldás. A fiatalság nincs elfoglalva. Nincsen semmilyen esemény, ami csapatba verhetné őket a bulikon és egyéb hasonló rendezvények kivételével. Nincsenek kicsinyes balhék, amik valódi barátokká nevelnek embereket. Adott egy korosztály, aminek semmiféle életcélja nincs, kivéve, hogy minél gyorsabban vagyonosodjon, ezáltal megszerezze azokat a cuccokat, amiket a tévében lát. (Ez utóbbi már nem csak a fiatalokra vonatkozik)
Szerintem érdemes megvizsgálni, hogy mik hatnak ezekre a lányokra. Nyílván, az első a család. Erről a lányok esetében nem tudunk semmit, ezért nem tudjuk, hogy Kingának milyen nevelése volt, ami toleránsan kezelte a vetkőzést a tömeg előtt. (ebbe a kifejezésbe légyszíves ne kössetek bele)
A következő, két dolog, ami feltehetőleg ugyanolyan mértékbe befolyásolja, az a tévé és a barátok. Namost az előbbi szerintem hat az utóbbira, tehát mondhatjuk elég abszolútnak a tévé befolyásolási erejét. (Ráadásul a szülőkre is hat)
Hogy mit lát az egész bagázs a tévében? Hogy playboy cicák mosolyognak önfeledt orgiákon, beszállnak a jobbnál jobb kocsikba és vígan élik életüket. Hogy azok a lányok, akik leveszik a pólójukat, azokra legalább 200 fiú figyel és ugyancsak vígan mosolyognak.
Az életben azt tapasztalják, hogy az a legsikeresebb, aki a leglazább, és a legjobb sztorikat tudja elmesélni. Kingának már lesz egy, amivel bizonyos körökben - talán épp az őt szerződtetni kívánó modellügynökségben végzett munkája közben - népszerűséget vívhat ki magának. Majd reklámoz kozmetikumokat és tetoválásokat, amiknek ugyancsak az az üzenete, hogy ezzel sikeresebb lehetsz, tehát vedd meg.
Kinga! Tedd meg, hogy megnevezel egy vagy több személyt, aki a példaképed. Akinek az életstílusa tetszik és szeretnél hozzá hasonló életet élni. És azt is tedd hozzá, hogy miért ő!
Külön ki szeretnék térni a fiúkra, akik a szexműsorok leszbikus jeleneteit nézik tágra meredt szemmel, amikor 6 lány körbeül és körbenyalják egymást. Ilyenkor a legtöbb fiú agyában fel sem merül, hogy az egész fikció és csak arra gondol, hogy miért ne lehetne köztük, majd mindent megtesz azért, hogy barátnőjét rábírja egy kis leszboszra, aki minthogy nem akarja élete párját elveszteni egyre többet és többet ad fel egyéniségéből.

Van pár dolog szerintem, amit közvetíthetne a tévé, mint érték. Lehet, hogy nem lenne túl vonzó, de miért ne szólhatna egy-két műsor a munka becsületéről.
Ehhez kapcsolódóan van egy nagyon jó történetem: van két unokatestvérem, akik különböző életstílust választottak maguknak. Az egyik, vett egy kis lakást, hitelre, amit berendezett az ikeás bútorokkal, van egy kis kocsija és az egészen van kb 20 évnyi hitel. A hitel kérdés most mellékes, mivel józan dolog, hogy nem akar mindenki 40 éves lenni, mire ezt megteremti magának.

A másik unokatestvérem 18 évesen elkezdett dolgozni, majd 10 év alatt kb 10-15 millió forintot spórolt össze, így 28 évesen tudott venni egy telket egy faházzal budaörs szélén, az erdőben. A házat elkezdte másfél éve csinosítgatni, barátokat, családtagokat hív, hogy segítsenek neki az építkezésben, szépítgetésben. Maga építi a kerítését, lomtalanításon összeszedi a régimódi tűzhelyét és kis kályhályát, van két régi kisbusza, amibe pakol, illetve néha ezekkel megy nyaralni.
Sosem félt a munkától és ez minden esetben sikeres recept.
Két mondandóm van ezzel a sztorival: Az első, hogy a lakásban élő unokatesóm kb 5 év múlva fogja megunni bútorait, cseréli újabbra, nagyobbra a lakást, majd az egész folyamat végén, jópár bulival fűszerezett éjjel után, szerintem elég üresen fog meghalni, míg az budaörsön élő mindennapját hihetetlenül büszkén kezdheti meg, ha csak ránéz a házára és a kertjére. Nem akar lapostévét venni, sőt még normális se nagyon kellene neki, legfeljebb egy-egy focimeccs erejéig. Az esővizet egy nagy tározóba gyűjti, ahonnan nyeri az ivóvizét.
A másik mondandóm, hogy jó lenne az ilyen dolgos embereket a nép elé, mint példakép állítani. Nyílván, a másik unokatesóm is tisztességesen dolgozik, de teljesen a fogyasztói társadalom rabja, így sosem tud - és úgy is érzi, hogy nem is akar - kimászni belőle.
Szerintem a legtöbben az ő életformáját még csak el sem tudnátok képzelni.
És félreértés ne essék, nem egy befordult emberre kell gondolni, sőt...

medwe 2006.08.19. 21:24:48

Auster, az első mondatot leszámítva nem kizárólag a te hozzászólásodra reagáltam, mint az a többes számból látszott.

a metafora miatt pedig utólag is elnézést kérek, ezentúl ódzkodni fogok a túlságosan összetett stiláris elemek használatától.

libkon 2006.08.19. 21:27:12

A másik történet, pedig Auster megjegyzésére utal a fiatalkorúak részvételéről a versenyen, bár már lassan két évtizede hallhatjuk a rádióban a "következmények nélküli ország" kifejezést.
Ma két, kb 15 éves srác biciklizett a hajnóczy utcában, ránézésre kb fél millió volt mindkettőnek a bicaja. Az egyik srác egyszer csak gondolt egyet, közel hajtott az egyik parkoló suzukihoz, majd egy szép rugással letörte a visszapillantó tükrét. Pár ember látta, de egy szót sem tudtak szólni.
Egy szó mint száz, nem ártana a reformokat a rendőrségnél kezdeni. Különben nemsokára iszonyatos társadalmi feszültség alakul ki.

pap 2006.08.19. 21:30:38

Atya ég! Ez a profeta.hu oldal vagy eltévedtem?

libkon 2006.08.19. 21:33:26

Csak futja ennél jobb poénokra is pap!

libkon 2006.08.19. 21:35:04

Bízom benne, hogy mindenki látja a topic és a hozzászólásaim kapcsolatát.

Auster 2006.08.19. 21:43:50

esssz, éppen arról beszélek órák óta, hogy meg lehet valakit úgy alázni, hogy az nem tud róla (nem kell, hogy érezze, attól még az tény és való). Viszont az, hogy nem tud róla, még nem jelenti azt, hogy meg is kell tenni. Nem azért mondom ezt, mert egy szent vagyok (hímzett zászlóval), hanem mert érzek valami azok iránt is akikhez semmi közöm, meg mert nekem NEM élvezet, ha látom azokat a lányokat vetkőzni, és mert nem értek egyet azzal, hogy mások "gyengeségét" ki kell használni.

Szerintem ezt mindenki érti, de valahogy senki nem akarja érteni. Nagyon sajnálom.

pap 2006.08.19. 21:48:16

Úgy látom, itt tényleg az a közhangulat, hogy ha valaki nem mond minimum egy erkölcscsősz mondatot, akkor fenéken billentik egy beszólással. Ha meg mond, akkor meg azt überelni kell a másiknak, különben vagy liberális fajankó vagy konzervatív katona. Gratulálok.

pap 2006.08.19. 21:55:56

Ja, és kedves libikon, nem tudok jobb poénokat, mert nem poénnak szántam, hanem inkább kritikának. Elolvastam a topikot elejétől végéig, és csak azon döbbentem meg, hogy mennyi világmegváltó van az univerzumban. Olyan jóleső érzés ezt tudni. Komolyan.

libkon 2006.08.19. 21:59:02

Mit kritizálsz pontosan?

Épitőnek tartod a hozzászólásaidat?

pap 2006.08.19. 22:00:23

Nem, de azt hiszed a tiéd épít?

libkon 2006.08.19. 22:00:59

Nem, nekem is beletörödömnek kellene lennem. Kurvák vagyunk és kész, igaz?

Auster 2006.08.19. 22:02:30

medwe, ne szomorkodj, nagyon jó kis metafora volt. Tényleg. Pláne, hogy összetett stiláris elem. Kár is érte...

Most pedig megyek rákot sütni. :)

esssz 2006.08.19. 22:56:59

Auster, én meg arról beszélek, hogy szerintem (!) ha Kinga vagy Nóri vagy akárki nem érzi magát sem most, sem x év múlva majd megalázottnak, akkor nem is volt az, és az olyanok látják ezt az egészet mindenképp megalázónak, akik ezen a síkon tudják csak elképzelni a vp. versenyt. De ebben az egészben a SZERINTEM a lényeg.:) Mert lehet, hogy ez a téma itt tényleg túlfutotta magát, és mindannyian (én is) felhasználjuk egyéb mondandónk kifejezésére... Egyszóval túldimenzionáljuk.

Ezért van, hogy pl. értem, amiről libkon beszél, még a kapcsolódást is látom, csak úgy érzem, ez a téma nem vezet odáig. (Tudom libkon, hogy elvezetted, de nekem az már erőltetett picit.) És így aztán végképp megy az egymás mellett elbeszélés.

De ezt a véleményem- mint ahogy az eddigieket sem- nem szeretném én sem ráerőltetni másokra, ezért nem mondom, hogy "hagyjátok mán abba". Én részemről tényleg elmondtam, amit akartam a témával kapcs., miszerint

1. szerintem egy-két hozzászóló kritikája elég képmutató itt (aki azt mondja, hogy kellenek ilyen "használható" lányok biológiai szükségletek kielégítésére)

2. nem látok megalázónak egy ilyen versenyt, ha elég érettek a résztvevői

3. érzek annyi erőt a szülői nevelésben, hogy a megfelelő értékek átadásával leendő gyermekemre ne legyen esetleges rossz hatással egy sátras vp. verseny (médiáról meg hasonlókról itt nem beszélek)

Ezenkívül ennél többet is mondtam, ami lehet, hogy tényleg nem is tartozik ide.





Auster 2006.08.19. 23:34:32

Nem állnak távol egymástól az álláspontjaink.
Egyetlen dologban nem értünk egyet. Abban, hogy szerintem ebből a versenyből sehogy sem tudnak jól kijönni a csajok. Senki. Sem az, aki érettnek tekinthető, sem az, aki semmit nem fog fel az egészből. Mindenki csak veszíthet. Nem látok egyetlen pozitívumot sem, ami amellett szólna, hogy ezt meg kell tennie egy csajnak. Ha pedig valaki emiatt prűdnek gondol, akkor gondolja azt.

Én is úgy érzem mindent elmondtam ebben a témában, amit mondani akartam.

zebu 2006.08.20. 00:16:04

ha nem vennéd észre segg, téged is használunk. Csak te még arra sem vagy jó, mint a csöcsmutogató lotyók. Téged arra használunk, hogy a lotyók kéretlen ügyvédjeként próbálj az ellenvéleményünkre való kontrázás szánalmas megtestesítője lenni.

Te is betöltöd itt a feladatodat, a szerepedet, mint a csöcsmutogató ribancok a színpadon.Tehát tegyétek a dolgotokat, mert rátok mindig szükség lesz, míg ember az ember :D

medwe 2006.08.20. 00:29:30

ha már ilyen tisztán látsz, kedves Ádám, remélem azt is vágod, hogy te magad a tapló paraszt feladatát, szerepét töltöd be. a százas szög hozzád képest integrált áramkör.
így, hogy minden a helyére került, ez már nem is annyira zavaró.

Kinga 2006.08.20. 03:05:39

Sziasztok.
Hát na szóval, valaki azt mondta, mondjak egy példaképet. Hát rendben,
Az édesanyám az. Nincs még egy ember, az apámon kívül mondjuk, aki azt végig csinálta volna; mint ő. Egy teljesen idegen országba kijönni, két gyerekkel és néhány táskával, aztán megteremteni azt az életkörülményt, ami azért nem sokaknak adatik meg és ezzel semmiféle provokációt nem szeretnék kivívni, teljesen tiszta és nagyon sok munkával.
És azt gondolom, hogy rendkívül jól neveltek a szüleim, úgy hogy itt és most mondom azt nem türöm hogy bárki a szájára vegye a szüleimet. Örülten büszke vagyok rájuk és nagyon tisztelem és szeretem őket.
Na de nagyon eltávolodtam a témánktól.
Nagyon örülök, hogy azért vannak olyan értelmes emberek, akik ezt az egészet tisztán látják, és nem probálnak senkit sem megalázni vagy sértegetni.
Én meg, a magam részéről úgy gondolom, teljes mértékben tisztában voltam a tetteim következményeivel, illetve hogy mivel jár ez az egész verseny.
Amúgy meg szerintem ahhoz is kellet azért egy pofa, hogy az itt említett leányzónak, a drága barátja mellett volt képe szinpadra állni.

Kinga 2006.08.20. 03:20:02

Hja, amúgy meg nem túl sokat számít, de azért hozzá tenném, én vizespoló versenyre jelentkeztem, és sokakkal ellntétben én nem húztam fel a polóm, hanem csak vizespoló volt és kész. Láttam azért olyan képeket is ahol, nemhogy a polót húzták fel, hanem már a bugyit húzták le.
Sőt mondok mást is. Ha sokan nem is vettétek észre, de a mai tinilányok többsége, mint már írtam, és gondolom, azért jó néhányan észrevettétek már, nemhogy a szigeten a vizespoló versenyen, de manapság már a plázákban, az utcán az iskolában, úgy járnak kelnek, hogy az nem látszik belőlük, amit az emberek már nem akarnak látni. Apró, pici rucikban nyomják, és pont elcsodálkoztam én is még suli alatt, hogy ha egy átlagos sulis napon, egy 14 éves lány mini szoknyában, necc harisnyával és miniatür toppban nyomja, mit vesz fel egy bulin???Netán semmit????
Ezért is mondtam, hogy itt sokan nem látnak az orruknál tovább, hiszen hiába ócsárolják a szigeten résztvevő lányokat, miközben az utcán a hétköznapokban a mai 13-16 éves lányok ugyanezt csinálják. Pl,. a kész átverés showban, amikor csak az utcáról leszólítanak csajokat, hogy ennyi, meg annyi pénzért ugyan vegyék már le a polójukat meg a cicifixüket!!!?????
Sőt a szigeten sem csak ezen a versenyen látni ciciket láttató polóban a lányokat, akár egyszál melltartóban, vagy egy szál cicben rohangáló lányok is akadnak. Na mind1.

esssz 2006.08.20. 09:06:30

Zebu, ha ezt valóban így látod, akkor azért lásd be, elég nagy élvezkedést rendezel a "használatomban". :) Már rég nem reagálok rád, de Te azért újra és újra próbálkozol megszólítani...

Ez pont olyan, mint az állítólagos védenceim esete. Szerinted kurvák, lotyók, oké... De amíg ennyire élvezed, hogy vannak, elég ambivalens dolog ezerrel támadnod őket. Csak magad alatt vágod a fát.:)

A Te itt betöltött szerepeden meg tényleg érdemes volna elgondolkoznod.

esssz 2006.08.20. 09:23:39

Auster, ebben a dologban tényleg nem értünk egyet.:)

zebu 2006.08.20. 10:35:34

látod,te majom, mondtam én, hogy fogsz te még nem is egyszer válaszolni :D

libkon 2006.08.20. 10:58:24

Igen, tapasztaltam, mivel senki nem reagált érdemben a hozzászólásaimra, mindenki úgy van vele, hogy egy vizespóló verseny és kész.
Azt hiszem, hogy másban láttuk a problémát magát is, ezért van, hogy elbeszéltünk egymás mellett.
Én jóval több összefüggést látok az ilyen dolgok körül, az értékrendek különbségében, ezért vezettem ilyen messzire a témát.
További szép napot mindenkinek!

libkon 2006.08.20. 11:10:39

Amúgy az egész fórum témáját egy online magazin ma kielemezte (mintha innen lopott volna ötleteket). A következők olvashatók a cikkben:

"A vélemények nyilvánvalóan élesen megoszlanak egy ilyen versenyt illetően. A feminista érzelműek egyből azzal kezdenek, egy nőnek nem kéne prostituálnia magát pár száz kiéhezett szemű férfi kedvéért, s mindez persze a férfiak hibája, akik először megnézik, majd lekurvázzák a magukat mutogató nőket. (Mellesleg már létezik a vizes alsónadrágok versenye is, csak túl lassan terjed ahhoz, hogy ezzel lehessen kontrázni.) A liberális vélemény szerint leginkább hagynunk kéne, hogy mindenki megtalálja a maga szórakozását, aki mutogatni akar, mutogasson, aki nézni akar, nézzen, aki pedig lesajnálóan legyintgetni, na, az ne nézzen.

A pasik oldaláról még bonyolultabb a helyzet, a megkérdezett hímek, akik már a kezdés előtt a helyszín környékén ólálkodtak, úgy tűnik, messzemenőkig egyetértenek abban, hogy nem baj, ha egy nő büszke a melleire, és megmutatja, de azért lehetőleg ne a saját barátnőjük legyen az, mert onnantól kezdve a történet átfordul személyes drámává. Akárhogy is, még Frank Zappa is megírta, felnőttek játéka, amolyan adok-kapok, amiben hatás és hatásfokozás tökéletesen működik. És tényleg, a pasik vidáman füttyögnek és csápolnak, pólót le (fel) rigmusokat kántálnak, a lányok meg vetkőznek és riszálnak, hisz a nép jobban tudja, mi kell a népnek."

zebu 2006.08.20. 11:43:57

"Apró, pici rucikban nyomják, és pont elcsodálkoztam én is még suli alatt, hogy ha egy átlagos sulis napon, egy 14 éves lány mini szoknyában, necc harisnyával és miniatür toppban nyomja, mit vesz fel egy bulin???Netán semmit????
Ezért is mondtam, hogy itt sokan nem látnak az orruknál tovább, hiszen hiába ócsárolják a szigeten résztvevő lányokat, miközben az utcán a hétköznapokban a mai 13-16 éves lányok ugyanezt csinálják. Pl,. a kész átverés showban, amikor csak az utcáról leszólítanak csajokat, hogy ennyi, meg annyi pénzért ugyan vegyék már le a polójukat meg a cicifixüket!!!?????
Sőt a szigeten sem csak ezen a versenyen látni ciciket láttató polóban a lányokat, akár egyszál melltartóban, vagy egy szál cicben rohangáló lányok is akadnak. Na mind1. "

te csodálkozol te hülypicsa? hát kiktől látják ezt? a magadfajta prostiktól!

Kinga 2006.08.20. 12:09:55

Hát zebu, már ne is haragudj rám, de szerintem és úgy tünik már sokak szerint is írtóra röhelyes, amit te itten művelsz. Azt nem mondanám, hogy magyarázol, vagy bármiféle hozzáálásodat megnyílvánítanád, mert te csak kioktatsz mindenkit és megpróbálod alázni az embereket.
És megint csak bocs, de olyan jókat tudok rajtad mosolyogni... :)

pap 2006.08.20. 12:30:20

Ja, szerintem is egy agyonfrusztrált állat, akit kis korában viszonylag intenzívebben molesztált az apja, mint a bernáthegyi kutyája.

pap 2006.08.20. 12:31:29

És aztán mindketten leribancozták. Na valahogy ezt nem tudja lenyelni.

Auster 2006.08.20. 12:52:32

Kinga, és te mi jóra számítasz még itt? Őszintén!

Számomra az is elég ellentmondásos, hogy Te máshova sorolod magad, mert te nem húztad fel a pólód. Az még furcsább, hogy ebből a státuszodból Te elítélheted a meztelenkedő nőket.

Tehát, aki az egész közelébe se megy, annak nincs joga elítélni az öncélú meztelenkedést, de neked igen, mert felálltál a színpadra, és pólóban ráztad, nem pedig csupaszon.
Te lennél a magasztalható kivétel?
Érdekes. Szerintem, ez képmutatás.

Ne értsd félre, én tényleg nem ítéllek el. De azt nem kellene eröltetni, hogy erényt kovácsolj magadnak abból, hogy te nem mutogattad a csiklódat, "csak" vizesen ciciztél.
Azt gondolom, a téma kapcsán két tipusú nőt lehet megkülönböztetni, az egyik, aki felmegy, a másik pedig, aki NEM megy fel a színpadra.

zebu 2006.08.20. 13:05:14

"És megint csak bocs, de olyan jókat tudok rajtad mosolyogni... :) "


a te helyedben én sem tudnék mást írni :D

végülis mi az istent tudnál te ide írni? Annyi eszed van össz-vissz, hogy 17évesen a melleidet mutogasd.. mit várnánk tőled? :D

zebu 2006.08.20. 13:16:12

"Hát zebu, már ne is haragudj rám, de szerintem és úgy tünik már sokak szerint is írtóra röhelyes, amit te itten művelsz"

a másik, hogy ezt hiába szajkózzátok. Lehetek hülye, ronda, elkerülhetnek a nők, megerőszakolhatott a helyi pap, blablaba ez semmit nem változtatna azon, hogy te egy ribanc vagy.

Ez a topic nem rólam, szól, hanem rólatok, prostikról. Hiába vágsz vissza nekem, az RAJTAD semmit nem változtat.

Nem én vállaltam, hogy közszereplő leszek, hanem te álltál ki a satnya csöcseiddel a színpadra. Tehát hiába ugatsz rám bármint, én ismeretlen véleményalkotó maradok úgy is. Te meg így is- úgy is egy kis hülye picsa maradsz.

Nem tudom, fel tudod ezt fogni?

medwe 2006.08.20. 14:10:48

"Nem én vállaltam, hogy közszereplő leszek"
közszereplő. :)
ugyanmár zebu, te sokkal többet szerepelsz színpadon, mint Kinga, úgyhogy te már nem is közszereplő vagy, hanem egyenesen celebrity.
te kis exhibicionista, te.

"én ismeretlen véleményalkotó maradok úgy is"
hehehahahihi.
miután önként és dalolva közzétetted az adataidat (épp csak a pontos lakcímed hiányzik), ebben ne bízzál.

zebu 2006.08.20. 14:21:18

veled ellentétben én vállalom magamat te kis pöcs. Nem véletlenül "tettem közzé" az adataimat. Te csak a monitor mögött vagy ilyen lazinger...

medwe 2006.08.20. 14:27:58

egyszerűen csak nem ment el az eszem, hogy vadidegen, agresszív barmoknak támadási felületet adjak.

zebu 2006.08.20. 14:31:05

én meg nem vagyok olyan gyáva, hogy az amúgy tényleg elég durva véleményemet az anonimitás mögé bújva hangoztassam... na látod öreg, ez is alapos különbség közöttünk...

medwe 2006.08.20. 14:42:55

ha neked elégtétel az, hogy gyávának tartasz, váljék egészségedre, engem egyáltalán nem zavar.
ráadásul én nem kívánok senkit sem felpofozni azért, mert más a véleménye mint az enyém. ekkora nyeszlett nyápic vagyok.
na pá.

zebu 2006.08.20. 14:44:00

ebben megegyeztünk. na pá

esssz 2006.08.20. 15:44:12

"a megkérdezett hímek, akik már a kezdés előtt a helyszín környékén ólálkodtak, úgy tűnik, messzemenőkig egyetértenek abban, hogy nem baj, ha egy nő büszke a melleire, és megmutatja, de azért lehetőleg ne a saját barátnőjük legyen az, mert onnantól kezdve a történet átfordul személyes drámává"

Na libkon, ezt köszi. Legalább egyesek megértik, mi nem tetszett nekem itt ebben a vitában már a legeslegelejétől fogva. Nem ezerszer megalázóbb az egy ilyen barátnőnek, hogy bármennyire is lesújtó párja véleménye ezekről a nőkről, azért ott ólálkodik már kezdés előtt a sátornál?

De most komolyan.:)

libkon 2006.08.20. 19:19:36

Nem, esssz. Szerintem pont UGYANANNYIRA gáz mindkét fél részéről.
A lány az ilyen fiúk miatt dobja le, a srácok pedig azért örjöngenek, mert pár nőnél sikerrel jár a művelet.
Én mindkét felet elítélem, te egyiket sem.
De már alaposan kitárgyaltuk az egészet, úgyhogy nem akarom újraindítani.

libkon 2006.08.20. 21:31:05

Nesze nektek vizespóló verseny!!!

Tüzijáték helyett. Na, ezt én is támogatom! :)

medwe 2006.08.20. 22:03:40

HAHAHA, libkon, ez 10 pontos volt! :)
az oldal legjobb kommentje elvitathatatlanul a tied! :)

medwe 2006.08.21. 07:04:20

uhh.
részvétem a sebesülteknek és a hozzátartozóknak! :(
így már egyáltalán nem vicces, de ezt akkor még nem tudtuk.

libkon 2006.08.21. 09:01:54

Szintén, utólag elnézést kérek. Akkor csak elázásnak tűnt.

krézilány 2006.08.21. 22:13:21

Ha egy nő büszke a melleire,és ezért megmutatja elég sok embernek,akkor szerintem a férfiak,akik büszkék a nemi szervükre,szintén mutassák meg:D Vagy,ez így már főként nem el fogadott? Nem tudom.
Jó,persze,mindig is voltak ilyen vizespólós versenyek,szerintem ezzel nincs is gond. Bár,az igaz,hogy én sosem tenném,vagy....esetleg,ha nem lenne barátom,és kicsit már pityókás lennék:D annyira nem durva. de egy barát mellett,már...kicsit.

zebu 2006.08.22. 00:20:42

"Bár,az igaz,hogy én sosem tenném,vagy....esetleg,ha nem lenne barátom,és kicsit már pityókás lennék:D annyira nem durva. de egy barát mellett,már...kicsit. "

rólad is ennyit kisanyám...
ha neked ez attól függ, hogy épp van-e valakid, akkor már úgyis mindegy...

Kinga 2006.08.22. 20:03:20

Nah, szegény még csak most jött ide!
Már megint miért kell leugatni valakit?
olyan kis gonosz vagy, legalább adnál neki időt kibontakozni...
:) :) :) :) :)

zebu 2006.08.23. 01:30:57

ha nem tudnám, hogy egy sötét liba vagy, még azt is feltételezném, hogy ez egy önironikus szóvicc volt....

de így kénytelen vagyok megkérdezni, mit jelent neked a kibontakozás? az, amit a színpadon csináltál?

Kinga 2006.08.23. 13:56:37

Nah tessék, kezdesz egész "normálisan" viselkedni. Tetszik, hogy mostmár beszélgetni is lehet veled, nem csak másokat leugatsz, de kommunikativ is vagy.
Amúgy a kérdésedre válaszolva, nem, nem arra gondoltam. Hanem, hogy hadd fejtse ki szegény a saját véleményét bövebben, már ha kiakarja, és egyből ne támadjuk le. Az egy dolog, hogy ő talán akkor venne részt ilyenben, ha nincs pasija, hiszen úgy nem bántana meg senkit.ez így még ok.
Na de kéremszépen, minek ahhoz az alkohol?
-ez meg költői kérdés volt, a választ sajna én is tudom, de ez meg nagyon nagy butaság szerintem. Mi, pl. teljesen józanul találtuk ki, hogy részt vegyünk ebben, utána viszont ittunk ez igaz, de nem bántuk meg utána sem.
Tudom, tudom, neked alapból a hozzáálása nem tetszik, " Bár,az igaz,hogy én sosem tenném,vagy....esetleg,ha nem lenne barátom,és kicsit már pityókás lennék:D" téged azthiszem ez idegesít, hogy ő is belemenne, ha...
Nah, de megint kezdünk valamit túllihegni,
ááá, nem is ér ennyit meg ez a téma.

zebu 2006.08.23. 14:19:41

Be kell látnom kedves Kinga, hogy te nagyon jól tetted, hogy levetkőztél. Tudod miért? Elmondom. Az beírásaid alapján, olyan sajnálatosan butácska teremtés vagy, hogy nem lesz olyan pasi, aki azért fog veled 10 percnél több időt eltölteni, mert nagyon jól lehet veled beszélgetni. Így marad ez a vetkőzéses amivel talán lekötheted a férfi figyelmét, ha eléggé riszálod magad. Több esélyed sajnos nincs. Komolyan mondom, hogy megsajnáltalak. És ezt kivételesen minden rosszindulat nélkül mondom.

Kinga 2006.08.23. 14:57:07

Már bocs, de nem akarok bizonygatni semmit, és ide meg főleg nem fogok többet írni, úgy alapból az életemről. Nem akarlak meggyőzni semmiről. Örülök annak,. hogy végre sikerült értelmes ember módjára beszélgetni veled, mert eddig tényleg csak mindenkit kioktattál és mindenkit csak sértegettél, most viszont egészen megemberelted magad. tök jó dolog, csináldd nyugottan többször...

zebu 2006.08.23. 19:08:19

sőt nem csak kedves és okos vagyok, hanem olyan szintű kommunikációs készségem van, hogy egy tyúkeszű gogotáncossal is sikerül megérttetnem a mondandómat :D

zebu 2006.08.24. 01:16:48

"ide meg főleg nem fogok többet írni, úgy alapból az életemről."

amúgy az életedre a franc sem kíváncsi, max a csöcseidre (már aki...)

"Nem akarlak meggyőzni semmiről"

pedig meggyőztél valamiről. Sokáig morfondíroztam azon, hogy milyen lelkületű nők csinálják ezt... gondolkoztam rajta, hogy ez tudatos, értelmes nők játéka, akik egész egyszerűen más erkölcsi felfogással élik életüket, vagy pedig a simán segghülye picsák céltalan magamutogatása.

Meggyőztél, hogy nem kell itt magasabb értelmet vagy mit keresni, ti ott fönt a (számotokra a) világot jelentő deszkákon 60as iq-jú sötét nőstények vagytok, és valami ősi ösztön dolgozik bennetek ilyenkor. Lehet hogy amúgy kedves aranyos bugyuta kis nőcik vagytok, de ilyenkor, mikor a hiúságotok szagot fog, elmegy még a vésztartalék is, tudod mint egyes paliknál mikor rászáll a vörös köd az agyukra..95%ra veszem, hogy nem érted, miről beszélek, de neked ezt nem is kell értened :D

esssz 2006.08.25. 16:56:59

zebu, Te lassan szakértője leszel a témának...

zebu 2006.08.26. 02:11:40

essz,te lassan már egy normális ellenvéleményt sem tudsz megfogalmazni...

esssz 2006.08.26. 07:23:37

ezuttal nem is állt szándékomban. :)

egy néző 2008.01.21. 08:19:42

MELLesleg volt olyan pillanat, amikor látszott mindkét cickó:
kepfeltoltes.hu/080121/20060812_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
süti beállítások módosítása