Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerint



Keresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Szerelem, munka, csalódás

2006.11.30. 13:54 TonyCaviar

Gondolom, nem kell túl sokat magyaráznom, hogy blogokból könyvet csinálni miért értelmetlen, önellentmondó tevékenység, népiesen: fából vaskarika. A netes naplókra jellemző közvetlenség, interaktivitás, folytatólagosság mind kivész, és a szövegek – legjobb esetben - novellaként tételeződnek az olvasó kezében, aki aztán szükségszerűen csalódik, hiszen nem irodalmi igénnyel íródtak. Ugyanakkor valóban születnek új minőségek, kommunikációs viszonyok, értékrendszerek, és ezek előbb-utóbb intézményesülni szeretnének, vagy, ha ők nem, léteznek olyan orgánumok, mint pl. a könyvkiadók, akik az intézményesülésben hisznek, és a blogokat meglátva csak örvendeznek, hogy újra van mit intézményesíteni, kiadni, ebből megint megél egypár ember egypár hónapig. Úgyhogy van minek örülni, tegnap este a Tandem blogcaféban bemutatták a nagy blogkönyvet.

Miután a kiadót képviselő csengő hangú hölgy elmondta, hogy a válogatás az elmúlt másfél év terméséből szemezgetett, plusz pályázatot írtak ki, és még felkérésére is készültek írások, a Csonka Hold egyetemi irodalmi kör tagjai olvastak fel a könyvből részleteket, mintegy felvillantva a kötetre jellemző sokféleséget. Ennek kulcsszavai ott sorjáznak a borítón: élet, szerelem, munka, csalódás, életmód, trendi (szerintem ez a kakukktojás)… és így tovább.

Az is kiderült, hogy a bloggerek arcát nem ismerjük, elmegyünk mellettük az utcán, a nevüket se tudjuk, mégis ismerősek, hisz olvassuk a blogjukat. Ehhez képest abban a tíz percben, míg Milesre, a legendás ősbloggerre várakoztunk, rögvest megismerkedtem a blogkönyvben is szereplő Pampalinával, akiről addig semmit sem tudtam, mert nem olvastam a blogját, most azonban ismerem az arcát – de mondjuk, ettől még lehet, hogy elmennék mellette az utcán.

Amikor megjelent Miles – akit nem szabadott fényképezni, és valóban nem is volt túl fotogén –, további arcosításra került sor. Mivel szó volt róla, hogy Lal, a krisnás szerzetes blogja is bekerült a könyvbe, és a teremben szabad szemmel láthatóan tartózkodott egy krisnás, nem volt nagy meglepetés, hogy ő Lal. A másik beszélgetőtárs a Csápon is bőszen kommentelő apuska volt (képünkön). Így végre számomra is kiderült, hogy pontosan hogy viszonyul a túlfűtött blogger a Kárpát-medence legkínosabb pop-nacionalistáihoz, a Pálostrendhez: sajnos, úgy tűnik, tag. Sőt az is lehet, hogy a palostrend néven kommentelő, rendkívül idegesítő szójátékos – szótagegyezésekben misztikus egyezésekre vadászó –, magyartudatáról felismerhető illető szintén ugyanő, más színű csuhában. Apuska elmondta, hogy ő azért kezdett blogot írni, mert látta, hogy az összes többi blog milyen vacakul van megírva, és tudta magáról, hogy ő jobbat képes írni. No comment.

Hogy ebből az egész katyvaszból miféle könyv áll össze, nehéz megmondani, de ha igaz a hír, hogy Magyarországon kb. hatvanezer blogger van, majd ők eldöntik, hiszen főképp nekik szól a kiadvány. Én a legjobban a krisnás pofa blogját élveztem. Olyan, mint egy soha be nem teljesülő horror-novella. Hideglelős tárgyilagossággal ír szerzetesi életéről, melybe a külvilág a jeleket csak szűrve küldi át, és az olvasó is finoman belegabalyodik a gondolatrendszerébe, elfogadja az ő értékrendjét, és egyetértően bólogat, amikor az egyházi PR-vacsoráról írva a Krisna-tudat kényesebb kérdéseit is érinti: „A miniszterekkel még szóba került a tehénvédelmi kérelmünk. Ennek lényege, hogy az egyház gondozásában lévő teheneket különleges bánásmódban, védelemben részesítsék, bevezetve a vallásos tehéntartás fogalmát a törvénykezésben. (…) Éjfél körül értünk haza. Fáradtan.”

39 komment

Címkék: esemény könyv beszámoló

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hindenburg 2006.11.30. 14:59:58

Pálos Trend honlap sincs.

TonyCaviar 2006.11.30. 15:02:59

Reggel még volt. Elszégyellhették magukat.

padlizsan · http://padlizsan.blogol.hu 2006.11.30. 15:03:22

Engem nem kerestek meg, kell ennél több?! 8-)

hindenburg 2006.11.30. 15:24:16

Ahhoz képest, hogy a többiek milyen demókat küldtek be, legalább kidolgozott volt. Nekem a mögé kerített magyar őstörténeti dolgok nem jöttek be.

Tutajos 2006.11.30. 15:35:42

Én megnéztem Apuska hompédzsét,beleolvastam a blogjába is. Nekem jó arcnak tűnt, ámbár a zenekari honlap ideológiájával én sem értek egyet.
Padlizsán, reménykedj lehet, hogy jövőre bekerülsz a gyűjteménybe.

padlizsan · http://padlizsan.blogol.hu 2006.11.30. 15:49:12

Nem bekerülni szeretnék, hanem elutasítani egy felkérést, pont azokkal az indokokkal, amiket TonyCaviar írt az első bekezdésben. Csak a tudat, hogy azér' kellenének a szövegeim, esetleg pénzért... 8-)

Tutajos 2006.11.30. 15:53:00

O.K. fogtam. Viszont tényleg nincs Pálos honlap.

hindenburg 2006.11.30. 16:14:54

"szótagegyezésekben misztikus egyezésekre vadászó"- nem rossz, még Pajor is írhatta volna.

palostrend · http://palostrend.hu 2006.11.30. 18:24:16

Óh, minő kelet csodái...Örvendhetnék is érintőleges vesézéseteknek de ez kelljen inkább őkelmeteknek.
Ugyan nem meglepő, mert tudósitásotok sem nem OK sem nem nyomozati.
Elmenni meg mint az oldalunk(www.palostrend.hu) ezentúl is gyakran fogunk mivel 90-en óta is tart a tudat mustra.
Kikért aktámon is számtalan a bejegyzés akaratos és "akaratlan" szintúgy.
Ismerem is az el követőket, őket akik fenn héjáznak de jó magam csakazértis élesben játszom: summa...trázom!
...de még akaratlan se lebegtessetek "elve" TEN ült hült testemnek leplet, amíg nem ültünk TORt...halottit.
...mert a palostrend örök ha most őröktöl fogva is!...:))
Nézzetek utánam.

lajos666 · http://lajcsi.uw.hu 2006.11.30. 18:47:35

Akkor most következzen az iménti hozzászólás a magyar helyesírás és nyelvhelyesség szabályai szerint: "Óh, a kelet minő csodái...! Örvendhetnék is érintőleges vesézéseteknek, de ez kelljen inkább nektek! Ugyan nem meglepő, mert tudósitásotok sem nem OK sem nem nyomozati.
Elmenni meg, mint az oldalunk(www.palostrend.hu), ezentúl is gyakran fogunk, mivel '90 óta tart a tudatmustra. (Ez egyébként értelmetlen mondat, a Pálos Trend jó szokása szerint - L) Kikért aktámon is számtalan a bejegyzés - akaratos és "akaratlan" egyaránt.
Ismerem is az elkövetőket, őket, akik fennhéjáznak, de jómagam csak azért is élesben játszom: summa...trázom!
...de még akaratlanul se lebegtessetek "elve" TEN ült hűlt testemnek leplet, amíg nem ültünk TORt... halottit.
...mert a palostrend örök, ha most őröktől fogva is!...:))
Nézzetek utánam!" - eddig az idézet, vesd össze a mélymagyar eredetivel... :-))))))

padlizsan · http://padlizsan.blogol.hu 2006.11.30. 18:56:06

hindenburg!

Ilyen az amikor az embert elragadja a hév... mint Pajort. 8-)

És az ilyenekkel az a baj, hogy csak más képes kiszúrni, többszöri saját visszaolvasást is túlélnek.

Abrakadabra 2006.11.30. 20:51:58

Ördögi Lajosom!

Édes mindegy mondhatnád...csókra érett lepcses szád...
...de leválasztva ajkadról, ÍZ a bízz!-ben korcsosul.
Ennek ellenére, viselem tőled mert viselnem kell! - s hason lóditóidtól szintúgy... kritikáidat; bár jelen helyesírásunk szabályai inkább az idegeneké mintsem MI ÉN(e)k.
Ők tukmálták és tették királyainkat (SZAR!)-ból salakká (szarrá!); - de nyilván neked ez kellett, hogy helyes legyen az írás és ne (értelmes=érett- elmés!).
...de hát te csak fújd azt, amit bevettél mert én újfent azt állítom, amit előtted írtam.
Aki érti: TUDja.
Aki nem...: bújjon el!
...
Másként az alom a halommal vetekszik csupán, tehát inkább keress és találj! - mintsem, hogy továbbra is a magolttal "kalapálj"!

where's the cat, where's the craddle 2006.11.30. 23:38:12

tonycaviar,

nem lálnak, hanem manorama prabhunak hívják a krisnás fiút..
bár a webcíme ténnyleg lál.. lal.freeblog.hu/

lajos666 · http://lajcsi.uw.hu 2006.12.01. 07:42:10

Abrakadabra, az "édesmindegy" egy szó, az "ennek ellenére" után nem kell vessző, de a "mert", a "mintsem" elé igen, viszont az utolsó "hogy" elé újfent nem. Az nagyon tetszett viszont, hogy saját műveletlenségedet ezúttal a szokásos gyenge szóviccek mellett az inkvizícióra emlékeztető, amúgy kiváló érvvel sikerült alátámasztani, hogy tudniillik a helyesírásunk is idegenszerű, így rátok nem vonatkozik. Jó mulatság ez.

Barátod, Lakatos-Kohn Lajos*

(* = értem én, hogy most ciki lennék neked barátnak, de azért remélem, nem feledted, milyen jól mulattunk egymással az őrsvezetőképzőben...)

adört 2006.12.01. 08:36:35

Mindig szerettem, ha valaki úgy próbál meg másokat helyesírásra oktatni, hogy ő maga is rosszul tudja a dolgokat.

lajos666 · http://lajcsi.uw.hu 2006.12.01. 08:41:06

Ennek örülök, de nem értem, hogy jön ez ide, kedves adört, tudniillik én jól tudom a dolgokat. Talán rávilágíthatnál, hol a gond (mármint szerinted).

Tutajos 2006.12.01. 09:13:29

Padlizsán! Pajort nem csak a hév ragadta el, hanem SunyiSanyi szektája is, ami a Vidám Vasárnapokat elnézve súlyos agymosással szokott járni. Ettől függetlenül tavalyi lemezén egész jó "szövegelések" vannak.

adört 2006.12.01. 09:18:44

Pl. az "édes mindegy". Legfeljebb csak a szlengben írják egybe, hivatalosan külön kell írni. Valamint próbáltad kijavítani palostrend hozzászólását, de egy csomó hibát benne hagytál.

apuska · http://kocsma.blog.hu 2006.12.01. 09:36:05

Nohát. Visszatettem mindenki örömére / bánatára / kritikájára a Pálos Trend honlapot, és a "jogsértő" magatartásunk miatt is megkövettem magam.
Vegyétek a könyvet, aztán bátran, ahogy én is szoktam, kritizáljatok!

tapló 2006.12.01. 09:46:22

Kezdődik megint...
Írj kritikát bátran, de ha nem tetszenek a kínrímek vagy a zene, akkor zsidó vagy. Ez teljesen "logikus" nem?

Zsu 2006.12.01. 10:06:44

Ha ennyire "hülyeség" ez a Pálos Trend, AKKOR MIÉRT FOGLALKOZTOK ENNYIT VELE?
Ha apuska egy elanyagolható idióta, miért kell róla írni?
Ejj, micsoda bizonyítványt állítotok ki magatokról.
De nem baj, legalább nagyközönség előtt igazoljátok azt, hogy milyenek is vagytok.

Te is legyél része a nagy z.... összeesküvésnek.
Része is vagytok. Gyönyörű !
De buták is vagytok, mert még be is bizonyítjátok.

"a bíró cinkos" ugyebár...

Zsu 2006.12.01. 10:07:15

amúgy a Tisza cipő vállalat tulajdonosai hogyan is oszlanak meg? Ó, minő VÉLetlen!

palostrend · http://palostrend.hu 2006.12.01. 10:09:22

...tudniillik én (Lajosom!) jól tudom a dolgokat.
A rézangyalod Lajosom!
Beszélj, ha már beszélni akartál róla...róka fogta csukádról, amit hevenyészett "őőőőő"rs-i dumádból talán megengeded, de élek vele...:))
Örsöm bogaram. Örsöm.

tapló 2006.12.01. 10:18:57

Zsu!
Neked sem ártana egy-két normális könyvet elolvasni a magyar őstörténetről (legalábbis a blogod után ítélve), mert ha csak a Gede Testvérek által kiadott ősfaszságokból nyered az ismereteidet akkor az gáz. És íme egy kínrím :Pálos Tren-Gázos rend. Kb. ennyire szellemes...Szégyellem is magam, hogy leírtam.
Nem találod a helyed a világban ugye Zsu? Talán próbálkozz Kovács András "táltosnál" hátha segít egy jó ráolvasással, esetleg egy normális, tartós párkapcsolat is színt vihetne az életedbe a turul és a rovásírás mellé, ámbár szerintem te Dungi fia Ur-Nammunál nem adnád alább. Ennyi.

palostrend · http://palostrend.hu 2006.12.01. 10:33:40

...tapló a NAP lopó kínkeserv. Így vagyok én is NEGédes mint ahogy NEG...róvó a sámán.
...de ki a búbánat hívta meg kornis misit akitől távolabb még nem állt írás hát még a szó és az össze...tétel, ami eleve:KI!
...
Amúgy nincs fórum ahonnan kimaradhatnak ezek az egyedek, hogy végre színtiszta vérvonal vezethessen minket a célig?
...vagy a fertőzés túlélésre ösztönöz?
...mert akkor jöjjön az összes kínkeserv az elején...
...kornis misi...kertész imi...esterhazy peter...konrád gyuri...polónium!!!

TonyCaviar 2006.12.01. 10:38:08

Híres írókat lehülyézni, nahát!
Csápba nálunk ilyen nincs. Itt rendesen szoknak viselkedni, a kirelejzumát.

Zsu 2006.12.01. 10:40:20

Kedves Tapló! - nevedben végzeted-
Én a helyedben nem lennék büszke arra a bizonyítványra, amit önmagadról állítasz ki az irományaiddal.
Legalább ne hazudj, ne állíts valótlanságokat rólam, és ne utalgass valótlan helyzetekre, ahogy én sem teszem ezt veled kapcsolatban! Vajon miért süllyedsz ilyen mélyre?

Köszönöm

palostrend · http://palostrend.hu 2006.12.01. 10:45:25

Kedves TonyCaviar!

Hírest irtál hírhedtek helyett, de egyiknek sincs köze a tehetséghez.
"Hátmég" az olvasottsághoz!
..jót + csak akkor, ha elköltöztek!...:))

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2006.12.01. 11:13:12

fáraszt mit a tisztelt magából áraszt ó, bár netenné mind inkább a nő ének betenné minthogy gyengécsk elme bajt vaj mér kép visel eme helyen. golyót a fejébe de hír telen. köszöntem.

lajos666 · http://lajcsi.uw.hu 2006.12.01. 11:40:20

Na jó, búcsúzom ettől a faszkalap társaságtól, de azért talán érdemes lenne utánanéznetek, hogy az "őrs" köznév sajnos valóban hosszú "ő"... Szerintem olvassátok a Bibliát, hátha akad benne egy-két megszívlelendő tanács a gőgről; vagy személyes kedvencemet is ajánlhatom, az irgalmas szamaritánusról szóló példabeszédet a Jézus nevű zsidótól (jaj, biztos ő is magyar volt, bocs), amely a faji előítéletetek orvossága lehetne, már ha a Bibliát nemcsak PR-anyagnak és lobogónak használnátok.

Üdvözlettel: Hunsdorfer-Lauder Lajos

UI: kedves adört, lehet, hogy az "édes mindegy"-gyel kapcsolatban igazad van (bár ld. "locsoló cső" vs. "locsolócső", stb.), de a többi "hibát" azért hagytam benne, mert az ún. szóviccek részét képezték, és nem akartam elrontani a "poénokat". Amúgy magyartanár és magyar tanár vagyok - max. ezeknek a turáni hülyéknek nem eléggé. :-) Üdv!

tapló 2006.12.01. 11:45:49

Azannyaistenit Madafaka! Gratulálok, ezt a cinket jól odatetted!

Abrakadabra 2006.12.01. 20:37:49

Mélyet szántottál magyar tanár s tényleg hiszem, hogy szívvel s lélekkel.
Be is vetjük, ne aggódj.
Azért, ez ért ART... köszi.















hiba 2006.12.04. 20:41:50

azitt nekem már teljesen világos, hogy a newyorktelaviv tengely végleg keresztül akarja döfni a magyarság szívcsakráját ezért ügynökei segítségével teljesen hülyének állítja be véreimet, a magyarokat. Ránkküldték elsőre a photshopos mellnagyobbítós jobbikot, kik karöltve dolgoznak küldetésükön az elmebetegnek tettetett kuruc.info -val. Követték őket a kossuth téri ügynökök, mostmeg elérték, hogy apuska benne legyen a blogkönyvben. Ezt más nem tehette csak a zsidók. Ezitt a hiba.

palostrend · http://palostrend.hu 2007.03.19. 18:25:21

Mintha lelohadt volna az összes szembeíró és olvasó.
Pedig azóta, idő is volt elég; - + téma sem volt más.
Mégsem pötyögtetek.
Pedig hamarosan piacon az újabb kötet.
Ajánlott ára: amennyit, neked ér.

apuska · http://kocsma.blog.hu 2007.03.20. 13:07:03

Az én éremnek több oldala van, s több csatornája, melyen dübörög a vér. Ez már nem a hallgatás és a halogatás ideje, a rám kirótt feladatot, minden tengelynek kereszt be, tennem kell.

palostrend · http://palostrend.hu 2008.04.11. 14:32:23

RAJTUK ÜTÉS!

FOJTOTT HÁBORÚ

azaz

MAGYAR HARC az ÉLETÜNKÉRT!!!


2007. 04. 11. 16. 00 - 20.00-ig

A helyszínek változnak!...:))


Békeidőben KÖPNIVALÓ lenne, amikor egy
köztörvényes „ORRtopéd” gyurcsányi,
(aki olyan
szélsőséges magyarirtó parlamenti pártnak az
elnöke, amelynek sorai között dögivel tespednek a
gyilkosok, a most is kémek! és a társ tettesek)
nagy nyilvánosság előtt uszít a többségben lévő
magyarokkal szemben.

Súlykolom: BÉKEIDŐBEN!

…de most MAGYARORSZÁGON, FOJTOTT HÁBORÚ van:
a MAGYARSÁG és a megszálló cionista zsidó
telepesek között.

…ha tetszik, ha nem: ténykérdés.

Persze a precízen kiszámított terrorizmus ördögi
körében rendre fő szerepet osztanak a cigányokra
is, mint „vektorokra”!

Magyarország megkaparintásáért és a világ
édesvízkészletének 70%-ért persze mindenre
képesek.

Ezért aztán heti gyakorisággal mindig megspékelik
a világ legbirkább népének
„köznyugalmát” a cigánykártyával és a
fasiszta veszéllyel, hogy nevető

harmadikként kaszálják gennyesre magukat az
országnak okozott tőzsdei krachokkal, előre
kitervelt
országrontó tranzakcióikkal!

Kétségbeejtő, hogy ebbe a véres, héber pankrációba
olyan ostoba, pozícióba tolt egyforintos
figurákat is belekevernek, mint ez a
szárnyaszegett Sólyom László, aki ugyan hetente
jelent a zsidó
világszövetségnek, de azért mégiscsak nekünk kéne
hitelesen eljátszania a magyarokért az utolsó
véréig harcoló köztársasági elnököt.

Mivel csak békeidőben köpnivaló ez a fajta
MAGYAROK elleni kirohanás és gyűlöletterror; - a
háborúkra ez érvényét veszíti.

FOJTOTT HÁBORÚBAN a HAZA SZER e TETT mindig FÖLD
INDULÁSSAL JÁRÓ változásokat SZÜL.

MEGSZÜLETNÜNK pedig MA KELL!!!

palostrend · http://palostrend.hu 2008.07.18. 10:13:26

Hogyan válhattak a zsidó celeb luvnyák -MAGYAR NŐKKÉ és MAGYAR ANYÁKKÁ?!


Eltűnődtek már azon, hogy a földkerekség legtökéletesebb, legformásabb, legszebb hölgykölteményei miért Magyarországon BIMBÓZNAK, nyílnak és borulnak virágba, ha oly veszettmód keveredett nép vagyunk, ahogyan ezt a megszálló, kiváltságos pozíciókat betöltő GÉNTORZONBORZ BÉLLÉNYEK, híresztelik?!
Eltűnődtek?!

A frászt!
Hagyták magukat megvezetni mindenféle alattomos, megélhetési „kultúrgyilkosok”, buzeráns ösztönlények deffiníciói által.
Amely deffiníciók hazugságtartalmát soha, de soha nem kértük rajtuk számon (immáron 200 éve!); - mint ahogyan nem is fullaszthattuk őket a saját maguk által kreált hazugságok mocsarába!
Máig!

Hajdanán, amikor a HAJ nal hőt adott a hűsbe - vagyis a HŰ(S)Égbe, akkor a ragyogás vagyis a Rag…Jó…gŐS meg ejtette a forma világát és a (T)EST ölében TESTET öltött a BOLDOGASSZONY.
Imigyen az első NŐ ősneve ÉNEDRE kelt vagyis ENDRE lett.
Endre mindamellett, hogy András is leginkább hangugrással azonosítható be: ENDER jelentéssel, ami ügyebár - EMBER a javából!

Kedvesen de HŐzöng(v)e kiáltom torkom szakadtából, hogy Jézus keresztrefeszítése után feleségét NEMBERként illették, amit aztán a Sátán népe ringyóvá „fokozott”- ezzel is kifejezve utálatukat és megvetésüket a JÓISTEN fia által - MAGDALAI MÁRIÁBA oltott VÉRVONALnak!


Mivel az első NŐ leánygyermekei szűz nemzéssel születtek, mivel ÖN-MAGJÁT! vagyis önmagát termékenyítette meg és NŐ NI kezdett.
Ennek az aktusnak köszönhetően az ISTENNŐ megszülte ÖNvérét, ami az idők folyamán NŐ VÉRré majd EMBERRÉ szelidült.
Egyenes OK, hogy az első ember NŐi mivoltából fakad az EMBER FŐ (FIA) fiatalja; - vagyis az örökös…térörökös, soron következő: FI.

Na most akkor egy kézifékes megfordulással vissza a MAGYAR NŐ legendás szépségéhez, családszeretetéhez és hűségéhez, ami a mostani mostoha viszonyok mellett is dicséretre méltó.

Figyeltek Albert Györgyik, Jakubcsek Gabriellák, Lendvai Ildikók, Kálmán Olgák, Ungár Klárák, ROGÁNNÉK, GYURCSÁNYNÉK?
Figyeltek?!
Na azért,
mert nem rólatok szólok, hanem a MAGYAR NŐKről!
…és igenis kikérem magamnak, ha a beteges falkátok titeket állít be példaképeknek, „női” ideáloknak holott a meddőségen, a frusztráción kívül semmi más nem jár jobban veletek, mint a HALÁL.
…mert halált hoztok és terméketlenséget.


„Reggeli járat - Kevesebb születés, több halál”
KSH: Egyre jobban fogy a nemzet

Az év első négy hónapjában kevesebb gyermek született és több lakos halt meg, mint az előző év azonos időszakában. A házasságkötések száma az egy évvel korábbihoz viszonyítva 11 százalékkal volt alacsonyabb.
A természetes fogyás nagyobb mértékű volt, mint a 2006. év első négy hónapjában. A népesség becsült lélekszáma az időszak végén 10 056 ezer fő volt – tudatta a KSH.


Az előzetes adatok szerint 2007 első négy hónapjában 30 751 gyermek született és 45 736 lakos hunyt el.

Hosszú évek óta az év első hónapjaiban kötik a legkevesebb házasságot, önmagában nem meglepő tehát, hogy az erről az időszakról nyert adataink az idén is alacsonyak. Figyelmet érdemel azonban, hogy a trend határozottan csökkenő, a korábbi évtizedekben ilyen kevés házasságkötés az év első négy hónapjában még nem fordult elő. 2007. január–áprilisban 7452 házasságkötés történt, 930-cal (11 százalékkal) kevesebb, mint az előző év azonos időszakában.

Ezer lakosra 9,3 élveszületés és 13,8 halálozás jutott. Az előbbi 0,3 ezrelékponttal alacsonyabb, az utóbbi 0,2 ezrelékponttal magasabb, mint egy évvel korábban. A házasságkötési arányszám 2,3 ezrelékes értéke 0,2 ezrelékponttal maradt el az előző évitől. A természetes fogyás mértéke a 2006. január–áprilisi 3,9 ezrelékről 4,5 ezrelékre emelkedett. A csecsemőhalálozási arányszám 2007 első négy hónapjában csökkent, ezer élveszületésre 5,2 csecsemő halott jutott.

A születésszám csökkenése és a halálozások emelkedése következtében a természetes fogyás a 2006. január–áprilisi 13 068-cal szemben 2007 első négy hónapjában 14 985 fős volt.

Na, ilyenkor mi van Albert Györgyik, Lendvai Ildikók, Kálmán Olgák, Jakubcsek Gabriellák, ROGÁNNÉK, Ungár Klárák, Gubás Gabik, GYURCSÁNYNÉK?!


GENOCÍDIUM!!!
Ezt eszközlitek… ezt tapodjátok minden tramplis döngölésetekkel…
Ezt csaholjátok veszett falkáitok idegbeteg rángásaiban…
…mert még így is KÉR a MAGYAR NAP NÉP…
Pechetekre persze!

Ugyanis a MAGYAR NŐK szépek!
Külcsínyben és belbecsben egyaránt, mert a VÉR igenis NEMES és TISZTA
- mi ereikben csörgedez.

Na ezért ŐK a példaképek és nem Ti, akárhogy is igyekeztek ezt felülírni a médiákban, plakátokon, újságokban „terpeszkedő” pofázmányaitokkal, szellentett szellemiségetekkel…
- magyar nőknek adva ki magatokat.


Lehullt az álarc!

Eltűnődtek már azon, hogy a földkerekség legtökéletesebb, legformásabb, legszebb hölgykölteményei miért Magyarországon BIMBÓZNAK, nyílnak és borulnak virágba, ha oly veszettmód keveredett nép vagyunk, ahogyan ezt a megszálló, kiváltságos pozíciókat betöltő GÉNTORZONBORZ BÉLLÉNYEK, híresztelik?!
Eltűnődtek?!

Szívből remélem, hogy „L fognak”… :)
süti beállítások módosítása