Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerint



Keresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Monstre dzsesszfesztivál a jövő héten

2006.09.07. 13:21 gg

Szeptember 13. és 17. között ismét belakja fél Budapestet az olajcég által szponzorált fesztivál, játszik: a hazai krém, valamint néhány külföldi nagyágyú. Szerdán, a Művészetek Palotájában nyit az eseménysor, a trombitás Wallace Roney-val, akit a magyar Modern Art Orchestra kísér. Utána lesznek események a Ráday utcában, szabadtéren, és a Közraktár Sátorban, ott például előfordul majd a Weather Reportból Miroslav Vitous Dés László társaságában (persze, játszani is fognak együtt). (Vitous egyébként a világ egyik legjelentősebb samplerhangminta-gyárosa, de erről csak a zenész-iparosok tudnak.) A vízen eközben francia, holland és belga nemzetiségű zenészek fognak játszani az ezekre az alkalmakra nemzeti jelleget öltő hajón, és be lesz műsorozva jópár Ráday utcai kávéház is. Aki már túlságosan hozzászokott a kocsiban a menet közbeni zenehallgatáshoz, és más módon már nem is tud értelmezni zenei hangokat, annak indítják a London Busz Sörbárt, amelynek egyórás menetideje alatt mindig élőben fog zenélni valaki/valakik. Nézzük meg ezt a címet, ott már konkrét adatokat is találunk.

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló dzsessz fesztivál

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása