Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerint



Keresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Too drunk to fuck

2006.08.25. 15:39 nak

Sörgyáras promópartin lépett fel a francia Nouvelle Vague csütörtökön este. A szűkre szabott (azaz regisztrációval és meghívókkal tizedelt) közönséget a városligeti Olof Palme Házba csődítették a szervezők, akik az új sörbrand marketingkampányának nyitányaként ingyér elhozták nekik a nyolcvanas évek újhullámos, posztpunk zenéit bossa-novás eszközökkel feldolgozó formációt, illetve annak négy tagját. Az együttes frontvonalát a gitáros-énekes Gerald Toto és két énekesnő: a vampos Phoebe Killdeer és a cukorfalat Mélanie Pain alkotta, a pontos ritmusért egy számunkra ismeretlen fickó felelt a kongák és egyéb ütőscuccok közé bújva.


A soványkának tűnő hangszerelés (ének, plusz egy szál gitár és ütőhangszerek) ellenére semmi hiányérzetüönk nem támadt, a zenekaron és a produkción egy pillanatig sem látszott, hogy netán sürgősen lezavarandó promóhaknin lennénk.

A körülbelül egyórás koncertet végig zúzták újhullámék (már amennyire zúzásról lehet beszélni az efféle lounge, chillout zenénél), Mélanie csúcspontja a Dead Kennedys alkalomhoz illő slágere volt: a "too drunk to fuck"-ot susogó, sikongó csaj a közönség közé vegyülve táncoltatott meg négy-öt faszit - a stage diving örök, csak finomodik, vontuk le a következtetést. Az utolsó szám - ha jól emlékszünk - a Joy Division feszesen, már-már himnuszszerűen előadott "Love will tear us apart"-ja volt, a tomboló közönség ezután hiába követelte vissza a zenekart, ráadás nem volt. A vigasztalhatatlan közönség ezután alacsony kalóriatartalmú sörrel vigasztalódott hajnalig.

4 komment

Címkék: zene koncert

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tobo 2006.08.26. 09:30:40

hat ez valami rettenetfos zene. ez kb azzal egyenlo mint amikor egy 'kortars muvesz' telefossa a vasznat valamivel es utana azt mondjak, na igen, ez mar aztan mualkotas.

egy nagy nulla.

Aberrált atya · http://www.yellowspots.hu/ 2006.08.26. 13:15:57

Nana, azért ne túlozzunk!
A baj az, hogy erről a koncertről nem is tudtam.
süti beállítások módosítása