Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerint



Keresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Fásy Ádám: Harmincötezer nővel találkoztam

2006.08.13. 05:31 .:sz-b:.

A Táncdalfesztivál sátorban a vizespóló-verseny éjfél előtt egy észveszejtő csavarral, pár pillanat alatt Fásy-mulatóba csapott át, és rövid idő alatt több dolog is történt. Mivel valahogy a színpad szélén álldogáltam, engem hívott oda egy lány, hogy szerezzek neki autogramot "Ádámtól, Bunyós Pityutól vagy bárkitől", na ennek a vége az lett, hogy enyhén szólva is különös szerepben találtam magam: hamarosan Fásy Ádám-autogramkártyákat osztogattam a kordonon belülről a gyarapodó számú rajongóknak, a lelőhely híre futótűzként terjedt, ésatöbbi.

Ugyanez a lány elmesélte, hogy ma derült ki, hogy háromszáz forintos órabérért dolgozik valamelyik pultban, úgyhogy holnap felmond, de ma még bulizni szeretne, és a bulizást abban gondolta kicsúcsosodni, hogy Fásy Ádámmal táncol a színpadon, és intézzem ezt el neki. Sikerült, úgyhogy egy egész számot lelkesen végigtáncolt Fásy Ádám, Bunyós Pityu és Sláger Tibor mögött, a közönség tombolt. Bunyós Pityu egyébként jó arc, Postás Józsi sajnos hamar összecsomagolta az egyenruhát, és lelépett. Vigasztalja Önöket egy interjú Fásy Ádámmal, és hulljon aranyeső a házukra.


Index: Azt skandálta a közönség, hogy "Nagyszínpad, nagyszínpad". Fellépnének a nagyszínpadon?

Fásy Ádám: Föl, hát miért ne? Léptünk már föl ebben az évben nagyon sok nagy színpadon. Például Baján hatvanezer ember nézett meg minket. Meg hát járjuk az országot, szeretnek mulatni az emberek, és főleg a fiatalokra építjük ezt a zenét, hiszen olyan stenkes, ritmusos zene. És hát magyar zene.

Merre mennek?

Jövő pénteken Mezőkovácsházán vagyunk, utána Celldömölkön, utána meg vagy tizenegy helyen szeptemberig.

Most vannak először a Szigeten, milyen?

Hát ez nagyon jó. Nagyon, de nagyon tetszik.

Közönség?

Nagyon jó. És főleg azt mondom, hogy sokan azt gondolják, hogy ez az idősebb generációnak a zenéje, de nem így van, mint ahogy ti is láttátok, a fiatalok ismerik a nótáinkat, és szeretnek mulatni.

Három és fél órás műsort adnak, mindig ilyen hosszan játszanak?

Amennyit kérnek tőlünk.

Tele lett a sátor, amikor elkezdték, ez milyen érzés?

Nagyon jó érzés. Ez a munkánk gyümölcse.

Az imént egy lány fölkéredzkedett a színpadra táncolni, ez máshol is jellemző?

Persze, vidéken van, hogy többen vannak a színpadon, mint mi. De hát belefér, mulatás.

Beszélik, hogy is mondjuk, hogy bensőséges viszonyt ápol a hölgyekkel.

Harmincötezer nővel találkoztam ez elmúlt tizenöt évben, személyesen, tehát a versenyre annyian jelentkeztek. Az egy kisebb városnyi lány. Ha ezt mondják, akkor én nagyon jó férfi vagyok.

És igaz a pletyka?

Nem, de hát itt is van a feleségem.

A szépségiparból kiszállt? Most csak a Fásy-mulatót csinálja?

Nem, tíz évre az enyém a Ford modellversenyének a rendezési joga.

2 komment

Címkék: zene interjú sziget

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madvaymariann 2006.08.13. 09:38:45

A trashtévés sztárok(?)nem különösebben kötnek le, ezt a kedves ,egyszerű embert (F.Ádám szépségversenyguru) lehet gyűlölni, szeretni,én azt gondolom hogy a saját sutasága és semilyensége hiteles , ezért nem bántóan zavaró!
Az más kérdés, hogy ha egy ilyen botcsinálta tévést néz egy fiatal-kamasz néző, könnyen azt hiheti, hogy semmi felkészültség ,tehetség, és alázat nem kell a televíziózáshoz, csak ott kell lenni,és működik a dolog.Ez viszont nagyon veszélyes lehet hosszútávon...
Azért a BBC- ben ne vezessen műsort Ádám bátyánk!!!
Pávává váltan M.M.

Waco 2006.08.14. 01:10:26

szánalmas.
Fásy. Gerendai. Sziget...
süti beállítások módosítása