Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerint



Keresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Nincs mocsár a Szigeten

2006.08.09. 13:49 jackyll

Az előzetes híresztelésekkel szemben és a hétvégi időjárás viszontagságai ellenére sincs sártenger a Szigeten. A főutak és az ösvények is járhatóak, illetve a nagyszínpad környéke is boldog szabadstranddá alakult köszönhetően a zseniális ráérzéssel kihordott homoknak, kavicsnak és egyéb építőipari törmeléknek. A mocsárvilág visszaszorult a sötét, elhagyottabb helyekre, ahol azért alattomosan támad - már volt precedens instant bokáigsüppedésre környezetünkben -, tehát a már jól bejáratott láb elé nézést javasoljuk a susnyásban.

A szervezők későbbre tolták a forradalmi átrendezéseket a terepen, magyarul, aki az elmúlt 4 évben egyszer is képest volt megjegyezni bármi helyét, az most sem fog tudni eltévedni. Megoszlottak a vélemények, hogy ha sátras látogatóval fekszik össze a napijegyes, mennyire hangosan kell sikongatnia, hogy ki ne dobják illegális ottalvás címén. A Sziget oldaláról aztán kiderült, ha az aznapi és a következő napi karszalag is rajta van, nem esik bántódása.

A gyengébb tájékozódási képességgel rendelkező vendégeknek minden eddiginél nagyobb a túlélési esélyük, hiszen vakrepülésben is meglepően változatos színű, szagú, állagú és csomagolású ételt láttunk még hajnali négykor is. Az 540 forintos panini még mindig biztos választás a csónakház mellett, bár a nutellás-banános alkotást továbbra sem mertük betesztelni.

A Sziget vesztesei a cukormentes széndioxid rajongói, ugyanis félliter szóda kétszáz forint és ezt sérülékeny műanyagpohárba mérik, csakúgy, mint minden mást (go ásványvíz). Borhoz lehet kérni üvegpoharat 500 hufos letéti díjért, de azt tuti mindenki bebukja, ha közlekedne vele, mert kiütik a kezéből. A pálinkaházat tékóverelte a Rézangyal, de szerencsére nem csak a saját főzeteiket árulják. A pultnál álldigáló, állítása szerint körözés alatt álló alkalmi ismerősünk a piros ribizlit ajánlotta, miután a gesztenyepáleszből nem bírtuk kiérezni, csak a tüskék aromáját.

Nemzeti radikális olvasóinknak a jövőre nézve azt javasoljuk, továbbra se látogassák a Szigetet 0. napon, hiszen ekkor a külföldi vendégek aránya elérheti a 90%-ot is egyes helyeken. Füvet viszont mindenki angolul próbál tarhálni, és bár bőrkabátos beépített ügynökökkel nem találkoztunk ilyen szituációban, egyes paranoid forrásaink szerint nem árt az óvatosság.

A 0. nap tanulsága, hogy ha nem lenne semmilyen program a Szigeten, akkor is legalább tízezer bekészült ember kóvályogna reggelig, viszont mennyivel olcsóbban meglenne a fesztivál.

1 komment

Címkék: beszámoló sziget

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sn4ke 2006.08.09. 20:41:57

az utolsó mondat tökéletesen jellemzi az egész rendezvényt ;o)
süti beállítások módosítása