Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerint



Keresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Lovasiéknak nem volt pofájuk visszajönni

2006.07.26. 11:51 .:sz-b:.

Az Index is beszámolt az EFOTT-cikkében az utóbbi napok minimálbotrányáról, hogy a Kispál és a Borz nem adott a fesztiválon ráadást, pedig ők voltak a főzenekar, sokan csak miattuk mentek ésatöbbi. Több levélíró próbálta is mentegetni őket, hogy az előttük játszó Raul Paz csúszott egy órát, rossz volt a hangosítás, illetve hogy biztos már késő volt és nem játszhattak tovább. Nyilván nem is érne ez az egész annyit, hogy posztoljunk róla, ráadásul betegyünk egy képet, amiről kiderül, hogy Lovasi valójában lézerszemű (-orrú) transzformer, ha nem kértek volna nyilvánosan bocsánatot.

Fotó: Szalai Balázs

A zenekar honlapján tudniillik ezt írta a közönséggel való jó kapcsolatot híresen szem előtt tartó Lovasi András:    

2006. július 24.     Elnézést szeretnénk kérni az efott-on adott koncert miatt a jelenlévőktől, nagyon rosszul játszott a zenekar, ami néha előfordul ,de ez tényleg minden idők 3 legszarabb kispál koncertje között volt, valahogy nem ment semmi, ami bennünket is eléggé meglepett, főleg mert az utolsó hetek szinte minden koncertjén jól, összeszedetten játszott a zenekar.Az egyórás csúszás nem miattunk volt,a többi igen.Ráadás azért nem volt , mert nem volt pofá(m)nk visszajönni.Lovasi

Szerintünk amúgy annyira nem volt szar a koncert, bár az is igaz, hogy olyan későn már nem igazán voltunk képesek minden részletre odafigyelni.

22 komment

Címkék: zene koncert

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

smalladam 2006.07.26. 13:19:06

Hát én nemtom, de szerintem a ráadás úgy van, hogy ha látja a zenekar, hogy a közönség java tapsolja őket vissza, ráadásul jó sokáig, akkor valószínűleg nekik tetszett, szóval jöhet még ráadás..
Ráadásul szeeintem ha valami nem tetszett a közönségnek, akkor az, hogy a kevésé hardcore kispál-fanok által is ismert slágereket alig játszották. Az pedig belefért volna még, különösen mondjuk a ráadásba.

kanbatu 2006.07.26. 13:55:56

A vak is láthatja, hogy a híres egyfejű van a képen, akinek csak ennyi tűzfújásra telik. Az egyfejű pedig annyira együgyű, hogy annak eldöntését, hogy jó volt-e az általa adott koncert vagy nem, nem kellene ráhagyni. Inkább mondjuk a sanzonbizottságra.

berni 2006.07.26. 14:23:07

Annyira szar zenét nyom a kispál, ráadásul beképzet az egész banda az alkoholista Lovasival az élen. Én csak 1 szám erejéig ballagtam arra, de azt hittem szétunom magam ott a sok bársonygatyós, tarisznyás alak között.

Beppo 2006.07.26. 15:30:42

berni !
Mitöl alkoholista ez a Lovasi fiu ?

Az alkoholon kivül több károsabb szenvedély rabját is láthattad !

:-)

pazola 2006.07.26. 16:11:22

Hat, azt nem hiszem, hogy minden ido harom legszarabb koncertjebe ez belefer, mert en az elmult 10 evben ( leszamitva az utobbi otot ) jopar szarabbnal szarabb Kispalon voltam. Olyannyira szarokon, hogy egyszeruen nem lehetett ez annyira. Itt legalabb jatszottak, ugye..

Amugy egy koncert meg akkor jo, ha nem a slagereket jatszak, mert akkor az igazi rajongok tudjak elvezni. Aki meg csak divat-Kispalos/Csapdas/PUF-os etc., az hallgassa otthon..

paksiv 2006.07.26. 16:30:59

Asszem aki "divat-szurkoló, rajongó", az otthon nem fogja hallgatni. Fesztiválon, ahol sokféle ember van, jobb ha ismertebb számokat játszanak, ahová meg pár ezer forintért lehet koncertre menni, és direkt Kispálra, ott mehetnek a finomságok. Szerintem.

hambig 2006.07.26. 17:02:53

Indokolatlanul drágák a jegyek a koncertjeikre. Pocsék az utolsó x album , én már nem is számolom. Régen volt amikor egy pecsát meg tudtak tölteni és akkor is szar volt, az elmúlt években többször előfordult , hogy úgy be volt(ak) töltve , hogy rövid és pocsék koncertet nyomtak.

DE,
miért ez volt az efott nagy dobása , az utolsó napi nagy koncert? Nem értem.

Barátaim voltak lennt akik eléggé ki voltak akadva azon, hogy a valaha kedvenc agyon hallgatott zenekar ennyire borzasztó dolgokat művel.

Endiman 2006.07.26. 17:17:43

Lovasi egy nyálas buzi hihetetlenül irritál.magánvélemény.

vargapali 2006.07.26. 17:47:49

Menjetek a picsába a kötelező ráadásokkal. A ráadás azért van, hogy ha tetszik a népnek a zene, akkor nyomjanak még. Kurvára ki tudok akadni, ha egy szar koncerten ráadást nyomnak. Ezek most legalább elismerték hogy nem voltak jók, lementek, és kész.
Sír a szátok hogy milyen szar volt, de a ráadást meg hiányoljátok...

Field · http://petrany.freeblog.hu 2006.07.26. 18:52:10

Az elmúlt években a munkám miatt rengeteg kispál koncerten voltam.Volt köztük szar is.
Azt viszont meg kéne érteni,hogy emberekről van szó,nem gépekről.
Havi x(rengeteg) koncertet adnak,és igen,van,hogy nem sikerül.Van,hogy feszültek a tagok,vannak veszekedések,vannak nyűgök,és technikai problémák.
Az nem szerencsés,hogy ezt a rossz koncertet pont az EFOTTon sikerült előadni.De van ilyen.
És arról meg aztán végképp nem szól az egész,hogy a kispál jó vagy rossz banda,illetve hogy a Lovi alkoholista nyálbuzi,vagy nem.
A ráadás meg nem kötelező.Pláne ha a zenekar szenved a színpadon.Lovi elnézést kért,a kispál fanok meg valószínűsítem,hogy voltak már olyan koncerten,amit nagyon élveztek.Akik meg alapból utálják,azoknak tökmindegy.PM.

lacerda 2006.07.26. 20:10:40

Field, a logikád azért veszélyes. Ilyen alapon Axl Rose-nek is igaza van, maradjon csak egy órát még a jacuzziban a zenekar, hadd várjon a sok láma, fáj a háta szegény arcnak. Itt ugyanúgy, mint máshol profizmust várnak el az embertől sajnos, hogy akkor is tarts jó koncertet, ha sz.r kedved van.

Abban meg tök igazad van, hogy nyilván becsúsznak hibák, nem kell ezért szétosztani őket - ráadásul bocsánatot kértek.

De ez azért szerintem hiba. :)

smalladam 2006.07.26. 21:30:23

Te, vargapali, szerintem itt szó sem volt olyamról, amiért te itt picsázol. Lehet hogy igazuk volt a Lovasiéknak, de ahogy az pl. a postból is kitűnt, meg a helyszínen lévők lelkesedéséből, hogy nem volt ez annyira szar.
Különben meg, ha a zenekar a közönségnek játszik, és a közönségnek tetszett, és szeretne még egy ráadást, a zenekar viszont szarnak érzi magát, olyankor kinek van igaza?

anzixxx 2006.07.26. 21:59:30

vargapali hozzaszolasahoz: Woody Allen Annie Hall című filmjeben taglalja azt a rendező, hogy az élet szar, mégis milyen rövid, illetve mond egy viccet, melyben két öreg hölgy azon sopánkodik egy idősotthonban, hogy milyen szar a kaja, és ráadásul még az adagok is kicsik. NA így van ez itt is, "szar vót a konycert, de kérünk MÉÉÉG!!!" Heh. Amúgy én is voltam sok szar Kispál koncerten, de hála annak a magasságosnak jón sokkal gyakrabban, főleg a 90es évek legelején. Hiába no, már a nosztalgia sem a régi... :=(

liebmanndini 2006.07.27. 01:00:10

szerintem ez showbiz, nem?

ha a színházban a színésznek szar kedve van, akkor is le kell nyomnia a vígjátékot és nincs olyan, hogy akkor most ugorjuk a jelenetet, mert az túl vicces lenne...

ez hiszti. volt már ilyen a kispáléknál, emlékszem egy néhány évvel ezelőtti mezőtúri koncertre, ahol az utolsó 3-4 számot ének nélkül (!!!) lenyomták és elhúztak.

nekik az a dolguk, hogy szórakoztassanak, ezért fizetik őket, ezért vesszük meg a belépőjegyet. ha ez nem megy, abba kell hagyni. ha sok a koncert, mert 3 féle Lovasi formáció létezik, azzal ne a közönséget büntessék...

Levente · http://l.pixelcube.hu 2006.07.27. 10:11:40

Szerintem meg nem volt szar a koncert, de igazán kibírhatott volna Lovasi még pár számot, nem halt volna bele...
Az meg hogy nem játszottak slágereket direkt jó.

Beppo 2006.07.30. 12:21:40

Péntek este volt Siófokon Kispál koncert.Ott voltam.
Közepes tömeg.Fél óra csuszás a beharangozott kezdéshez képest.

Sok lassu számot nyomtak,régieket is.Pl.a télapó indián-t. Nem gondoltam volna ,hogy azt közönség elött bevállalja ez a Lovasi fiu.
De ez a Kispál a nagy hasával,csak hajlong elöre hátra ,cigivel a szájába,nekem nevetségesnek tünt.
Az énekes viszi a bandát,a többi felejthetö...

Volt ráadás.Talán három szám is.Köztük egy lassu.

Nekem tetszettek!

:-)

Märton Hellstörm · http://thekillingscreens.com 2006.07.31. 16:41:46

"De ez a Kispál a nagy hasával,csak hajlong elöre hátra ,cigivel a szájába,nekem nevetségesnek tünt.
Az énekes viszi a bandát,a többi felejthetö..."

akkor nem kell Kispálra járni... mindig is ezt csinálta, és - ha ahhoz (értds a zenéhez) van az embernek kedve - ez úgy kurva jó, ahogy van...

Beppo 2006.07.31. 18:28:08

"ez úgy kurva jó, ahogy van..."

Persze,hogy jó.Ki se mentem volna,ha mást várok.

De , attól még röhejes lehet a Kispák a nagy hasával , mint ahogy röhejesnek tartom a Pataki Attillát is,hogy 50 egynéhány évesen ugy ugrál , mint egy tini , de attól még jó lehet az Edda !

:-)))

totyafej 2006.08.01. 12:01:46

Mi a fasznak kell elmenni olyasvalakinek a koncertjére, akitől hányingerem van. Lehet fikázni a Kispált és a Lovasit, de legalább csinálnak valamit ebben a nagy magyar fosban, amit nálunk könnyűzenének hívnak. Ha meg bonyolult a szöveg, akkor tudom ajánlani a Hooliganst, a Republicot, az Eddát és az összes pop izét.

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2006.08.01. 12:23:56

ezaz totyafej! mondd meg nekik!

:o)

Beppo 2006.08.01. 17:52:58

Totyafej!
Nem tudsz olvasni ?
Én nem irtam a Lovasiról rosszat. A nevetséges és röhejes na meg a hányinger között van némi különbség ezt Te is beláthatod.

Ha olvasni se tudsz,hogy érthetnéd a valóban szinvonalas szövegeket ?
Max.pogózni tudlak elképzelni !!!

Beppo 2006.08.05. 11:38:30

Jól megmondta ...
:-(
süti beállítások módosítása