Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerint



Keresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Alice In Chains helyett kommunikációs zavar

2006.06.08. 13:18 .:sz-b:.

Valami mély, vigasztalhatatlan szomorúságba süppedtünk, amikor tegnapelőtt megtudtuk, hogy elmarad az Alice In Chains-koncert, amit már hónapok óta vártunk (megírta az Index, ennyiben ellent kell mondanunk levélírónknak). Szóval el tudjuk képzelni, milyen az, ha valakinek ennek tetejébe még az előre megváltott jegyével is bosszantó köröket kell futnia. Tajti Zoltán olvasónk küldte a Homárnak az alábbi tanulságos történetet:

Ma (2006-06-07) tudtam meg egy havertól, hogy a holnapi PECSÁs Alice in Chains koncert elmarad. Ez persze se a PECSA, se a jegyirodák honlapján nem volt rajta. Egyedül a www.heavymetal.hu volt képes kiírni tegnap, mint ahogy azt is, hogy a jegyek a jegyárusító helyeken visszaválthatók. Felhívtam a PECSÁt, tényleg off a koncert.

Bementem a szegedi Libri könyvesboltba, ahol két jegyet vettem, hogy szeretném őket visszaváltani, mert lefújták a bulit. Az eladókislány nyilván semmit nem tudott a dologról, felhívta a Concert Media Jegyiroda pesti számát, akik azt mondták, hogy küldjek egy emilt, és ők majd utalják nekem a pénzt, mert a szegedi Libri pénzt ugyan nem ad nekem. Felhívtam őket én is, és megkérdeztem, hogy mégis mi alapján fognak nekem pénzt utalni egy e-mail után, vagy hazudhatok akármekkorát? Erre azt mondta a telefonos csaj, hogy akkor tán menjek be személyesen a Concert Media Jegyiroda, vagy a Libri pesti boltjába, hozzam magammal a jegyeket, és a jegyek ellenében megkapom a pénzem. Mondom neki, hogy én Szegeden vagyok, mégis hogy gondolja, hogy még én mászkáljak a pénzem után, mert nekik nincs egy forgatókönyvük arra az esetre, ha elmarad egy rendezvény, és egyébként is nanemá. Elég ingerült lehettem, mert átadott egy kollégájának, mondván, hogy velem ugyan nem beszél tovább (igaza volt, sorry, my bad).

A kollégával aztán biztosítottuk egymást a kölcsönös megértésről, mert ugye ezen én is szívok, ők is szívnak. Ez után a kolléga felajánlotta, hogy adjam fel postán a jegyeket, és utána ők utalják a pénzt. Teljesen következetesen felháborodtam. Nehogy már még kifizessek 120 Ft-ot a postának, ha már 560-at eltelefonáltam – eddig – emiatt. Inkább telefonálok még.. Végül abban maradtunk, hogy akkor ők felhívják a szegedi Librit, és lebeszélik, hogy csak nekem visszaadják a pénzt. Hihető, nem? Visszhall.. Felhívtam a pesti Librit – nagyon rajta voltam –, hogy ha náluk vissza lehet váltani a jegyet, akkor a szegedi kihelyezett boltjukban miért nem? Válasz: fogalmuk sincs mi van, mi marad el, milyen jegy. Végül odajutottunk, hogy én többet tudtam az egészről, mint ők, akik ott dolgoznak.

Na most: nem reklamáltam, nem emeltem panaszt, nem vittem vissza árut, hanem nem kaptam meg az előre kifizetett szolgáltatást a 6900 forintomért. Akkor mégis miért nekem kell szórakoznom egy napot, hogy visszaadják azt a pénzt, ami végülis nem az övék. Egy jegyirodának miért nincs kidolgozott módszere ilyen esetekre, miért nincs kommunikáció a koncertszervezők, jegyiroda, és a megbízott jegyárusító helyek között? Egyáltalán, miért van az, hogy egy egész országot átölelő szervezet ilyen trehány és szervezetlen?

4 komment

Címkék: zene magyar krimi koncert

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TORMENTOR 2006.06.09. 04:47:39

Szevasz!
Igen, sajnos itt tartunk... A Concert Media-ból sincs semmi, rugalmatlan faszok! Az a helyzet hogy már a Libri(mint szerződött partnere a C. M.-nak) köteles lett volna azonnal visszafizetni a jegy árát. De addig,amíg M.o.-on olyan emberek, olyan cégek próbálnak koncerteket lekötni, akiknek fogalmuk sincs az adott bandáról, magáról a műfajról... csak a magas profitot lesik, nos addig mit is várhatnánk??? Az ALICE IN CHAINS-t pedig nem most, hanem 2001-ben kellett volna meghívni talán...amikor még élt: Layne Staley...! EZ MAGYARORSZÁG! 2006.06.09.

nehogymar 2006.06.09. 10:16:53

Hali. Alapjaiban nagyon hasonló eset történt meg velem is a minap. Múlt héten én is megvettem a jegyemet az Alice in Chainsre. Mert bár Staley nincs már,a többieket akkor is meg akartam nézni, nagyon kíváncsi voltam. Szóval múlt hét csüt.,Sugár, Örs vezér tér,Ibusz iroda. Mondtam, hogy milyen jegyet szeretnék. Nő kénytelen kelletlen odavonszolja magát a pulthoz,10 percig klikkelget az egérrel, unott fejjel mondja, kész a jegy. Fizettem boldogan, mert már lelki szemeimmel láttam, ahogy az első sorban csápolok. Aztán a feketeleves. Kedden az indexen a hír, másnap sugárba be, jegyet visszaváltani. Egy hasonlóan frusztrált nőnemű egyed a pénztárban, akinek gyorsan be is terjesztem a problémámat, meg hogy kérem vissza akkor a pénzt ugye.Azonnali magabiztos válasz a jutalmam:
-Azt nem lehet visszaváltani, nem tudjuk visszaadni a pénzt.
(döbbb)
-Nem lehet visszaváltani az ilyen jegyet(szólal meg megint, pedig a jegyet még nem is látta.)
-De.(vágom a pofákat egyre jobban, meg érvelek,hogy index honlap,meg a multimedia,stb.
Leesik neki, hogy azért akarom visszaváltani a jegyet, mert a koncert ELMARAD! Pedig ezzel kezdtem. De még ez sem elég, megnézi az összes emailjét, hogy kapott-e erről az egészről bármilyen információt(hiszek neki, hogy semmit)és röpke 25 perc után visszaadja a jegy árát, hogy "-Ezt nem lehetne igazából visszaváltani, de..." B*****k meg, elmarad a koncert amire várok és még ők szopatnak.

riotter 2006.06.23. 12:25:46

Magyaros hullarablás!

nailsrbroken 2006.08.08. 05:59:27

Háj. Layne Staley '96 óta nem mutatkozott nyilvánosan, durva lett volna meghívni 2001.-ben, mert akkoriban már fogai sem voltak a rendszeres heroinhasználat miatt.
2002. elején ezt nyilatkozta Adriana Rubionak:
"Örülök, hogy nem szarom össze a nadrágomat a fájdalomtól. Ez borzalmas, nem is tudja elképzelni, milyen. Ma már csak azért használok Heroint, hogy valamennyire enyhítsem a fájdalmaimat, nem azért, mert repülni akarok, mint régebben."
süti beállítások módosítása