Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerintKeresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Hallgatni arany

2007.05.03. 09:43 sixx

Legalábbis mindenképpen jobb, mint az alternatíva, azaz interjút adni egy medencében lebegő gumimatracon holtrészegen heverve, miközben a muter a parton adja alánk a lovat. Az alany Chris Holmes, a WASP szénné varrt gitárosa, akiről őszintén nem tudjuk, hogy életben van-e.

10 komment

Címkék: interjú metal rocksztárság

Végül nyert a Jurij

2007.04.16. 15:15 Büntető Béláné

Végre befejeződött a demóverseny és mehetek gyógyszerelvonóra valami vidéki szcientológus-farmra.  A Jurij zenekar került ki győztesen a Sexlightkórral vívott egyhetes kardozásból, miután bizonyos zenekarok ármánykodásainak hatására a legtöbb versenyző tiszta versenybe vetett hite megingott, és többen egész napjukat azzal töltötték, hogy kukikat törölgettek, pedig az nagyon illetlen dolog. Végül sikerült a rendet helyreállítanunk, miután nagy erőkkel csaptunk le az ellenállók földalatti bunkereire. Most pedig megkérem a nyertest, hogy lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel, a többiek pedig nyugodjanak békében!

5 komment

Címkék: zene demóverseny demotop10

Nézegessen koncertfotókat, jól!

2007.04.08. 15:35 sixx

Nem tud minden este kiruccanni Bécsbe valami jó kis koncertre? Már a PeCsába sem jut ki a Dream Theater bulira? A Szigetre ki nem tenné a lábát, mert idegesítik a részeg germán fiatalok? Sebaj, ezen az oldalon megtalálja kedvenc bulijának képeit, ami nem ugyanaz mint ott lenni, de akkor is. A szerző gyakori frissítést ígér, adjunk neki egy esélyt!

3 komment

Címkék: fotó koncert

A nyálzene monnyon le!

2007.04.03. 08:29 sixx

Mi nem vallunk annyira radikális elveket, mint a videón látható akciócsoport, de a petíciót aláírjuk. Különösen megkapó a fekete szemetes-zsákokra applikált kereszt, szigszalagból.

8 komment

Címkék: zene magyar videó

Demóverseny TOP 10

2007.04.02. 22:48 Büntető Béláné

 

Kedves versenyzők és rajongók, tisztelt szavazók, drága gyermekeim!

Ha az ember belekezd valamibe, akkor annak általában be is fejeződik valamije, és ez pontosan így történt a demóverseny elődöntőjével is. Gratulálok minden résztvevőnek, aki keményen és sportszerűen viselkedett, és keblemre minden vesztessel, aki kiesett. Most pedig nézzük a listát!

Nyilván a haverok sokat nyomkodták az utóbbi napokban, de tény, hogy vezet a kispálosan funky Sexlightkór. Őket követi Kozsó és Nagyferó szerelemgyermeke, a szupernyál Pálos Trend, majd pedig a részeg és félmeztelen KOC. Mögöttük szorosan előzgeti egymást a közhelyes popzenész Noise és a szemüveges rocker Jurij, majd az elmebeteg diszkójú Citrom, és a kisgyerekmetál Zaj zenekar következik. Az üvöltözős TUA alig bírta megelőzni a minősíthetetlen Vulgarist, végül pedig érthetetlen okból bekerült a top tízbe a retardált Debi Brothers is.

Bevallom, a hónapok alatt szívemhez nőtt néhány kevésbé fülsértő próbálkozás, ezért a rettenetesen lehúzó mezőnyt ellensúlyozva itt közölném a zsűri belső listájáról a három dobogóst: Crescendo, Phaser és Flying Backwards, anyai csókom borítsa fiatal testeteket, ti meg nem értett zsenik!

És most vissza a versenyhez! Tíz napig lehet szavazni a döntőbe jutott zenekarokra, klikkeljen kedvenc demózója mellett a pöttyre, és próbáljon meg erre másokat is rávenni!

Update:
Drágaságok, letöröm a klikkelő ujjatokat. Hát ezt érdemli szegény Béláné? Amikor szegény szomszédasszony szélütésben meghalt, gondolkodtam, hogy nem hívom a mentőt, inkább ledarálom a macskának és felveszem a nyugdíját, de a plébános azt mondta, ez nem helyénvaló. Az sem helyénvaló, hogy némely együttesek kihasználva az internetvilágháló setét bugyrait csalással próbálnak százalékot szerezni, ám a szomszéd Pista már dolgozik a megoldáson, és néhány óra múlva reális eredményeket láthattok itten. Addig igyatok szűzlányvért.

108 komment

Címkék: zene demóverseny

Fél Ön attól, hogy fülhallgatóban elfingja magát a metrón?

2007.04.02. 11:47 moon

Vannak, akik kedvelik az úgynevezett egypoénos könyveket: ilyenek a Hogyan működik a csecsemő/házasság/nő/férfi? típusú könyvek, illetve mindenfajta vicces elméletek, például Murphy törvényei. Én ki nem állhatom ezeket, és Tim Lihoreau könyvét kézbevéve azt gondoltam, ez is egypoénos darab.

A Modern fóbiák ugyanis nem egyéb, mint a modern ember paráinak tárháza, kamu latin nevek szerint ábécésorrendben felsorolva. A canusophobia például az őszüléstől, a calvophobia pedig a kopaszodástól való félelem. Ennyi elég is, mondtam, és már készültem elhajítani a könyvet, amikor továbblapoztam, és rabul ejtett a szöveg.

2 komment

Címkék: könyv

3. Magyar Képregényfesztivál

2007.03.26. 23:23 Szent Paraszolvencia


Immár harmadik alkalommal örülhet a képregényes munkatábor a maga fesztiváljának. A helyszín a Gödör Klub, március 31-én 10 órától felfelé, amíg az úri közönség szusszal bírja. A belépés ingyenes.

5 komment

Címkék: ajánló esemény magyar képregény fesztivál

A demóverseny lezárult

2007.03.23. 17:23 Index

A maratoni kritizálás, a sorozatos alázás és as sok-sok udvariatlan beszólás meghozta gyümölcsét: végre az összes zenekar demója feldolgozásra került. A gyűlöletes Béláné kegyetlenkedéseinek tehát ezennel vége, aminek mi is örülünk, hiszen napi rendszerességgel jöttek a halálos fenyegetések, bombariadók és mérgezett ajándéktárgyak a szerkesztőségbe. Béláné most visszavonul, következik az egyhetes kampánycsend, amikor még mindenki szavazhat kedvenceire, hogy aztán egy hét múlva kihírdessük a legjobb tíz listáját, amikor pedig kezdődhet a döntő!

24 komment

Címkék: zene demóverseny

Tortával dobni pofán

2007.03.22. 16:30 Büntető Béláné

Jól van, akkor zárjuk a demóversenyt egy tanulságos hiphoppal! Hiszen ez a műfaj a bölcs megmondók vajaskenyere, korunk Platónjainak műzliszelete, a frappáns igazságok alfája és omegája. Társadalmunk szószólói tudják jól, a rosszcsont lurkókat ma már csak rímekben lehet elérni, csak ritmusosan mutogatva lehet hatni rájuk igazán.6 komment

Címkék: zene demóverseny

Zenés népirtás Középföldén

2007.03.21. 18:10 Büntető Béláné

Mit tett szegény Béláné, hogy kelta tutujkázást merészeltek beküldeni? Úgy nézek én ki, mint a magaskultúra pápája? Lecsót eszek rakott krumplival gyerekek, nekem ez a zene még tamponreklámban is sok. De egye fene, megkritizálom. Úgy tűnik három key-account manager spiné találkozott a raktárossal és a linuxos rendszergazdával, hogy a "közös evéseket feldobják egy kis zenével". Ha neketek ez a jó szex, akkor csináljátok, de a gyűrűkurás pornófilmben már láttam mire hajt a fajtátok. Fuj!


Hallgassa meg őket!

7 komment

Címkék: zene demóverseny

süti beállítások módosítása