Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerint



Keresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Demóverseny TOP 10

2007.04.02. 22:48 Büntető Béláné

 

Kedves versenyzők és rajongók, tisztelt szavazók, drága gyermekeim!

Ha az ember belekezd valamibe, akkor annak általában be is fejeződik valamije, és ez pontosan így történt a demóverseny elődöntőjével is. Gratulálok minden résztvevőnek, aki keményen és sportszerűen viselkedett, és keblemre minden vesztessel, aki kiesett. Most pedig nézzük a listát!

Nyilván a haverok sokat nyomkodták az utóbbi napokban, de tény, hogy vezet a kispálosan funky Sexlightkór. Őket követi Kozsó és Nagyferó szerelemgyermeke, a szupernyál Pálos Trend, majd pedig a részeg és félmeztelen KOC. Mögöttük szorosan előzgeti egymást a közhelyes popzenész Noise és a szemüveges rocker Jurij, majd az elmebeteg diszkójú Citrom, és a kisgyerekmetál Zaj zenekar következik. Az üvöltözős TUA alig bírta megelőzni a minősíthetetlen Vulgarist, végül pedig érthetetlen okból bekerült a top tízbe a retardált Debi Brothers is.

Bevallom, a hónapok alatt szívemhez nőtt néhány kevésbé fülsértő próbálkozás, ezért a rettenetesen lehúzó mezőnyt ellensúlyozva itt közölném a zsűri belső listájáról a három dobogóst: Crescendo, Phaser és Flying Backwards, anyai csókom borítsa fiatal testeteket, ti meg nem értett zsenik!

És most vissza a versenyhez! Tíz napig lehet szavazni a döntőbe jutott zenekarokra, klikkeljen kedvenc demózója mellett a pöttyre, és próbáljon meg erre másokat is rávenni!

Update:
Drágaságok, letöröm a klikkelő ujjatokat. Hát ezt érdemli szegény Béláné? Amikor szegény szomszédasszony szélütésben meghalt, gondolkodtam, hogy nem hívom a mentőt, inkább ledarálom a macskának és felveszem a nyugdíját, de a plébános azt mondta, ez nem helyénvaló. Az sem helyénvaló, hogy némely együttesek kihasználva az internetvilágháló setét bugyrait csalással próbálnak százalékot szerezni, ám a szomszéd Pista már dolgozik a megoldáson, és néhány óra múlva reális eredményeket láthattok itten. Addig igyatok szűzlányvért.

108 komment

Címkék: zene demóverseny

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

palostrend · http://palostrend.hu 2007.04.03. 08:56:33

Lám -lám, Bélanéni kezdi sorba gombolni pongyoláján a gombokat.
S imigyen kezd átütő sikert hozni melltájékán ama két bimbó, amin több nemzedék is felnevelkedhetett.
Örülök, hogy most is fiatalos hevével buzdít, lelkesít mert jó száj ízzel az emberfi többre képes még leszálló ágban is.
Így hát borulok keblekre, hogy lelkesítsek egyeseket kettőre, hogy háromra a ráadással ne csak nagy képűnek tűnjünk, mintsem inkább freskónak...szívekben, lelkekben.
No, meg az sem árt, ha közszájon forgunk harmad magunkkal, aki nevető szintúgy, mint Mi!
Jó veletek..:))

Türkménbasi 2007.04.03. 11:16:49

Érdekes, hogy az eredmények amiket én látok erősen eltérnek a hivatalos (?) lista átlagaitól.

Mezei netezőként végignézve például a Parabend-nek benne kellett volna lennie a döntőben az átlagok alapján.

Hogy van ez?

apuska · http://kocsma.blog.hu 2007.04.03. 11:53:55

Ej Béláné, ennél több fantázát vártam még egy kisnyugdíjastól is! Ugyanolyan természetellenes tömeginspirált szelekciót teszünk most ki a hallgatók elé, mint eddig? Se új dalok bekérése, se tudományos zsinórmérték? Így 7 méterre vagyon elásva a föld alá az izgalom. Unaloműzésből utolsó!

pppeti 2007.04.03. 16:06:15

""
Az olvasók által adott döntős pontszámot és a zsűri pontjait összeadjuk, így jön ki a végeredmény.""

Hogy is van? Szóval a zsűri pontja is számítani fog a végén?

Rigor 2007.04.03. 16:14:33

Elképesztő az oldal látogatottsága!
Öt perc alatt újabb száz zsavazat érkezett a Pálos Trend nevű zenekarra!
Fantasztikus népszerűség, világsiker!

Rigor 2007.04.03. 16:23:51

És újabb 50 szavazat az előző beírás óta. Elképesztő. A zenéjük pedig kibírhatatlan. De hát Győzike is népszerű. Ez a magyar trend.

M0uFl4n3 2007.04.03. 17:32:18

Rigor: kicsit várunk még.

marsellus wallas (törölt) 2007.04.03. 17:44:09

cookie töröl+szavaz/2s=900 szavazat/xs

na mennyi az x...????

nyergesg.á. 2007.04.03. 18:17:36

azért szomorú és szemét dolog, amit pálosék (nagyon úgy tűnik hogy) csinálnak, mert így rá fogják kényszeríteni a többi bandát is hogy az ő módszerükkel éljenek :( úgy meg mi értelme. ha viszont valóban percenként ötven rajongójuk terem, le a kalappal

palostrend · http://palostrend.hu 2007.04.03. 20:54:05

lajossssom kár, hogy csak most vetetted fel mélyen szántó feltételezéseidet és mondjuk nem akkor, amikor a Sexlightkór megnyerte pár nap után a szavazást.
Említetted ugyan azt is a közelmúltban, hogy matekból sem voltál gyenge...
...aminek persze semmi köze az önérzethez, de ránk nézve, akik több hónapja vagyunk pellengérre állítva - ez a Sexlightkór győzelem valójában, sokk volt.
Nem a megmérettetés röhejessé tétele miatt mintsem inkább a hitelesség semmibevétele miatt.
Akkor nem hőrdültél. Nem lépte át az ingerküszöbödet.
Most viszont, hogy az öreg rókák is kezdenek alkalmazkodni az öszödi újhullámhoz, szemre hánysz?!
Amikor is honlapunkról az ingyenes hozzáférés lehetőségével élve már több mint kétszázötvenezer érdeklődő menekítette le magának dalaink valamelyikét.
Részemről ennél többet nem is kívánhattam volna.
Viszont itt és most olybá tűnik, hogy önzetlenségünk imigyen hozza meg gyümölcseit.
Ki tudja?!
Öszöd óta viszont tudjuk, hogy minden ami etikátlan nem biztos, hogy szabálytalan...:))

palostrend · http://palostrend.hu 2007.04.03. 21:20:47

"Update: Drágaságok, letöröm a klikkelő ujjatokat. Hát ezt érdemli szegény Béláné? Amikor szegény szomszédasszony szélütésben meghalt, gondolkodtam, hogy nem hívom a mentőt, inkább ledarálom a macskának és felveszem a nyugdíját, de a plébános azt mondta, ez nem helyénvaló. Az sem helyénvaló, hogy némely együttesek kihasználva az internetvilágháló setét bugyrait csalással próbálnak százalékot szerezni, ám a szomszéd Pista már dolgozik a megoldáson, és néhány óra múlva reális eredményeket láthattok itten. Addig igyatok szűzlányvért."

Bélanéni kijönni látszik a sodrából holott neki köszönhetjük egy remek kezdeményezés több hónapra sikeredett rendszertelenségét, amit "meghatóan" tarkíthatott a szabálytalanság dömpingje.
Azt Ő csinálta.
Most +, hogy egy közhírré sosem tett szabályzat! "szabálytalanságára" próbál bűntudatot ébreszteni, kissé avittnak tűnik.
...pediglen pedagógus lelke, többre lenne hivatva.

nyergesg.á. 2007.04.03. 21:37:38

A döntés jogos, mi is veszítünk vele, mivel a pálosokról vettünk példát, de mágis örülünk. mi már csak ilyen furák vagyunk.

Karel 2007.04.03. 21:54:09

A Szexlightkór (ejtsd Sexlightcore) 1/9-ed nevében kijelenthetem, jómagam is meglepődtem az eredményeken (mind, az előzőn, mind a mostanin), de még reménykedem a 0,9 %-ban. Köszönöm a bizodalmat az esetleges sárosságunk tekintetében. Sajnos én nem tudtam valamiért szavazni (gépgyász), és csak ezért nem szeret minket száz csillió ember. Szerencsére a koncertek pozitívabb képet mutatnak. Mellesleg, ha számítana az egy gépnél kattintott szavazatok tömkelege, lehet, hogy már 20 millióan szavaztak volna. Ja és a győzelem átlag volt, úgyhogy lehet, hogy csak az a 27 ember szavazott ránk (THX), akinek tesztik a zenénk. Ez gyakoraltilag apu és anyu is lehet a kilenc taggal számítva.

Karel 2007.04.03. 22:10:40

Na ez a beszéd! Már másfél pixeles a grafikonon a sávunk. És 0,9%. Minden álmom valóra vált. Mondjuk egy PRS-re lecserélném a gityóm, dehát, aki kicsit nem becsüli...

etele · http://index.hu 2007.04.03. 22:33:08

Mi ugy tudjuk, hogy Belane nem pedagogus, hanem egy rohadek oregasszony.

apuska · http://kocsma.blog.hu 2007.04.03. 22:58:14

Az informatika, a rajongók, és Béláné mind az ördögtől származtatottak...
Volt szabály? Nincs csalás! Visszaélés van a lehetőségekkel.
Igaz, a rendszerváltás óta ez sokaknak inkább erény, mint bűn.
No. Ez meg itt példamutatás! A szisztéma visszásságaira - bárkinek is köszönhető (és köszönhető!) személy szerint.
Rendet végre! Elszámoltatást! IP-szűrést! Szakértelmes zsűrit! Újabb demókat! Nagy kérés ez, hogy csak "polgári engedetlenséggel" lehet kicsikarni? Nesztek! Tessék! Hörögjetek! :)

M0uFl4n3 2007.04.03. 23:01:42

Na mi lattuk mar reggel hogy a Palosék nyomkodnak, de gondoltuk megkérdezzük Bélnét.. Azt mondta estig had nyomkodjanak legalabb meglatjuk, ki miert hogy.. Most mar egy jó kis robotot is írtak ami nyomkod, vagy ott ülnek azóta. Minden esetre a poll-r használati feltételeit mindenképpen eléggé megszegi hogy botot állíts rá.

Ráadásul a többiek is elkezdték tényleg.

Mindenesetre az összes ilyen szavazatot éjjel töröljük, szóval igazából fölöslegesen nyomkodjátok..

Részletesebb infok hamarosan a poll-r blogon...

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2007.04.03. 23:09:32

marsellus wallas 2007.04.03. 17:44:09

x=1800

Rigor 2007.04.03. 23:15:19

apuska: ip szűrés? LOL! tudod mennyit ér az? Semennyit.
Talán úgy ha kizárólag a szavazás kiírása előtt regisztrált felhasználók szavazhatnak, név szerint egy darabot. No persze akkor is megvan az esély hogy a legtöbb regisztrált cimbivel rendelkező zenekar nyer.

A legtutibb egy korrekt zsűri összeállítása.

bakfitty · http://ismerosvalahonnan.blog.hu 2007.04.03. 23:20:45

igazságtalan voltam. letöltöttem a sexlightcoret, tetszett, szavaztam.

palostrend · http://palostrend.hu 2007.04.04. 06:56:37

Bélanéni, döntő bírónőt! játszik...- vérbírói multtal!!!
Hogy is van ez?!
Tessék már elszámolni a kétes űzelmekben szerzett tapasztalatokkal és ténylegesen kiírni egy korrekt versenyt, ami a zeneszerzésen és a tehetségen áll...vagy bukik.
...mert így; - erény övön aluli.
Minden kiiktatott "kuki" ellenére!

pppeti 2007.04.04. 07:11:50

Érdekes dolgok történtek az este!
Kösz az eddigieket!
www.jurij.hu

nyergesg.á. 2007.04.04. 07:29:30

és sajnos most reggel is.
a pálostrend pár perc alatt megint úgy kétszázötven szavazatot kapott.

www.myspace.com/thevulgaris

(érdemes belehallgatni, mert a beküldött számnál azért vannak jobbak is)

froccsos 2007.04.04. 08:42:36

Pálos egy fos. Viszont sok az IP-jük.

apuska · http://kocsma.blog.hu 2007.04.04. 08:54:30

A szavazást felületét biztosító Poll-r blogról:

"Büntető Béláné demóversenye a döntőhöz érkezett. A legjobb tíz együttes közül lehet poll-r szavazáson eldönteni ki volt a legjobb.

A szavazás tíz napig tart de már az első napon szomorúan láttuk, hogy néhány versenyző gyanús szavazatokat kap. Mielőtt eltávolítottuk volna ezeket a szavazatokat és megakadályoztuk volna a további szavazást ezeknek a felhasználóknak, konzultálni akartunk Bélánével és nem akartuk magyarázat nélkül sem hagyni hogy hogyan változhat egy szavazás eredménye menetközben visszafelé.
Tehát azért tűnik el nagyon nagy számú szavazat mert ezek csalásként érkeztek!

Reméljük az új eredmény annak jelent majd előnyt aki tisztességesen versenyzik, és kicsit elveszi a kedvét a csalóknak a további próbálkozástól.

A csalásként érkező szavazatokat továbbra is eltároljuk, azonban a szavazásokról minden esetben eltávolítjuk, valamint ismertetjük, hogy melyik választási lehetőségekre érkeztek csalási kísérletek.

Csinaltunk addig is egy testreszabott szavazást Bélánénak, amivel egyből meg is lehet hallgatni az együtteseket hátha tényleg nem megint a legbénábbak nyernek :D"

apuska · http://kocsma.blog.hu 2007.04.04. 09:00:28

Köszönjük a Poll-r rendszertámogatását, akik nélkül a döntő akár szem előtt is eldönthető lenne...

palostrend · http://palostrend.hu 2007.04.04. 09:09:05

Nos most vagy tízed magunkkal újból megmérettetünk egy zenei verseny keretében és kizárjuk a virtualitás adta megfoghatatlanságot.
...vagy Bélanénivel újra maszírozzuk azt, ami már az előző körben is alig - alig működött.
Máskülönben tényleg nincs az Index kreatívjai közt legalább egyetlen egy olyan beszámítható fazon, akit csak azért tartotok, hogy következetesen ötleteljen és vezényeljen?!
Tényleg nincs?
Nem akarok utána vetődni, hogy honnan e bűz , - de ha fenntről jön már megint, akkor ez a szakmaiatlanság csimborasszója minden fokon, amit kizárólag egy tavaszi nagytakarítással lehet frissé és üdévé változtatni.
Hahó, tulajdonosok!
Hahó!
... már az ébresztőt is Én fújjam?!

M0uFl4n3 2007.04.04. 09:24:31

Gratulálok Pálosék!
...csak egyelőre felőletek jön a szag amire úgy felhúzod az orrod.. Mondom: bedobjuk a végén ki mennyit csal, nem értem mit vártok ajándék suzukit vagy herz szalámi utaványt? Szánalom haver...

palostrend · http://palostrend.hu 2007.04.04. 09:40:22

Kezdjük akkor a tegnapot szisztematikusan és időrendi sorrendben vagy csak maszatolni akartok már megint a palettán?!
Csak nem gondoljátok, hogy ezekután a nagyérdemü, bárminemü eredményt is bevesz csak azért mert szerintetek és Bélanéni szerint az a tuti, amit Ti láttok vagy láttattok?!
...csak nem gondoljátok, hogy ily mértékü "szervezőkészséggel" és az alkalmatlanság ily mértékü netovábbjaival sokáig ott dolgozhattok az Indexnél "cégérekként"?!
Innentől kezdve "fénygének"! - szerintem jobb, ha magatok mondjátok vissza a km kvótát...- már csak azért is, mert ekkora bécsi szeletek se közel, se távol nem sülnek serpenyőben!

dmisi 2007.04.04. 11:20:39

kedves béláné!
Ezek szerint megkaptátaok a cicamagazin utóbbi tíz évének összes originál nejlonos példányát, és a csokis mackósajtokat, amit a győzelemért cserébe küldtünk nektek.
Kár, hogy csak egy csókot ért habtestünkre, és a pálmát más viszi el.
Azért a víz az úr.

Köszönjük a lehetőséget!
A lányokat kedvelő kisdobosok

apuska · http://kocsma.blog.hu 2007.04.04. 11:24:10

Ez a beszéd!

Csalásnak bizonyult szavazatok együttesenként (eddig):

Choice title | count

Sexlightcore 11
Pálos Trend 2799
KOC 337
Noise 1
Jurij 72
Citrom 91
Zaj 2
The Unique Allstars 942
Vulgaris 199
Debi Brothers 1


Halk megjegyzés. 1 darabot miért csal valaki? Nem lehet, hogy ez csak technikai tévedés??? Ááá, a rendszer így már hibátlan, a módszer megkérdőjelezhetetlen!

Éljen Büntető Béláné, éljen!

M0uFl4n3 2007.04.04. 11:32:07

Az 1 szavazat érkezhetett valóban proxyról, az tekinthető csalás nélülinek.

olip 2007.04.04. 12:25:33

Én csak azt nem értem hogy akiről kiderült hogy a legtöbbet és mérték nélkül csalt az hogy mer egyáltatlán postolni... vagy miért elégedetlenkedik.. és nem az a kérdés hogy 1 darabot miért csal valaki hanem hogy 2799-et miért... illetve azért mert amúgy esélytelen lenne ami nem csoda mert ennyire súlyos ízlés ficamos társaságót talán még tényleg soha nem is láttam

Rigor 2007.04.04. 12:41:39

A hirtelen itt ott ismét 300 szavazat azért még mindigy gyanús. Szerintem tutira nem tudjátok kiszűrni a csalást. Ip-váltás és esélytelen az egész. De már nagy számú ismerőstáborral és hopp.

Vicc az egész.. zsűri. az.

M0uFl4n3 2007.04.04. 13:13:05

Rigor: az ismerőseidet meg is hívhatod a szavazni az nem számít csítnek, amit meg így benyomkodnak eltávolítjuk 3 óránként egyelőre.. de le is tilthatjuk hogy ne szavazzanak, de jó ez így az is adat hogy ki akar csalni..

Rigor 2007.04.04. 13:20:08

M0uFl4n3: az is lehet hogy más pörgeti direkt a konkurrenciának hogy így legyen diszkvalifikálva.

M0uFl4n3 2007.04.04. 14:36:56

Ja erre gondoltunk mi is, ezért is nem járt semmi "bünti" a csalásért...

marsellus wallas (törölt) 2007.04.05. 09:06:03

ugyanúgy csal mindenki (aki eddig is,...))

nyergesg.á. 2007.04.05. 10:26:22

Bocsánat, de mi nem. Korábban csináltunk jónéhány szavazatot hátha így felhívjuk a figyelmet pálosékra (sikerült, meghát eléggé fel is hívták ők magukra) de most ez a 122 szavazatunk ha nem is túl sok de teljesen legális és nem is kívánunk csalni mert egyébként az elveinkbe ütközik, az első körben az vett rá minket, hogy tiszta káosz volt, majdnem mindenki ezt csinálta, rossz döntés volt, tudjuk, de örülünk hogy tiszta a meccs, még ha nem is mi nyerjük.

apuska · http://kocsma.blog.hu 2007.04.05. 19:40:53

Jaj, most látom. Jó vagy lajossss! Védd meg magad! Mondd meg nekik! Akár a Gyurcsány! Lebuktatok? Áááá. Az hogy "korábban" hazudtatok, mint majdnem mindenki, az véletlen sem magatok miatt történt! Azért, mert mindenki más! És mi lényeg, hogy úgy görbüljetek, hogy eztán sose fogtok! :)

Még szerencse, hogy Orbán-fóbiaként nagyszínpadon lép fel a Pálos Trend, mi az ördög létezésére önmagában bizonyíték...

Mert ők, a csalók, a farizeus nyálgép:
web.t-online.hu/apuska/media/3/02__Farizeus_bal.mp3
megint hogy elhúztak! Ott vannak az élmezőnyben, ejnye! Írnak még néhány ezer körlevelet világszerte, ígérnek érte fűt, fát, repi cédét, répatortát, és akár még elsők is lehetnek! Neked a rozsdás bökőt, hogy ez lesz a vége!

Büntető Béláné mentsd meg tőlük e szavazást, mentsd meg!

Karel 2007.04.05. 20:31:55

Most csalás ide, vagy oda. Már szavaztam, és utána megjelent az állás, de ha újra belépek nem látszik. Nem merek kattintani, mert kijön az erkölcsrendészet oszt lelő.
Ráadásul csomó haver, a korábbi osztályozósra nyomta a voksot, nem a zöld pöttyre (hogy mér', azt nem tudom). Azt nem kellett volna lezárni, vagy valami. Ha így haladunk, a végén bokor gyuri fog győzni, és megtámadjuk a pirézeket.

Karel 2007.04.05. 20:43:24

Apuska: ezen a farizeuson rendesen meglepődtem. Dzsizsi metál fíling.:-)

magicbeni · www.lightkor.fw.hu 2007.04.05. 21:02:26

_Farizeus_bal.mp3

essszt a ramstájnt öcsém

palostrend · http://palostrend.hu 2007.04.05. 21:05:25

Na, ideje megbokrosodni megint.
Ha most nem teszteltük volna le az elején az érzékenységet, akkor menet közben dobtam volna le a bukót úgy, hogy jó szokás szerint a fácánkakast még a buxus tövében koccoljam le... alig látható külsérelmi nyomokkal persze.
Imádom a husiját, mint ahogy a tündérek illatát is.
Sasoljatok, mert most is Ők húznak ki minket a slamaszból!
...de még mindig jó veletek, demonstrálom is néhány háromlábú víg székkel, mert vígasztal nem terülhet nélkülünk!

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2007.04.06. 00:25:39

hát én megmondom az őszintét, hogy nálunk a 337 azé volt, mert bizony megakartuk nyerni. konkrétan a jurijra akartunk jól ráverni, mer az volt aztán csak az igazi veszélyforrás, mostmár tudom, hogy kiket kellett volna jobban lehúzni az elődöntők során, hogy mégcsak esélye se legyen az első tíztől, bár ez a vulgaris jól ráfácol a dologra, merhogy eddig a béka a segge alatt se voltak, mostmeg. mindenesetre egy jó zenekar volt rajtunk kívül itt és az a crescendo. persze ha ők nyertek volna az ugyanígy felháborítana mint a mostani állás csak éppen az azé mer egy nemlétező zenekar minek indul egy olyan vetélkedőn aminek a fődíja egy mittoménhányórás stúdióidő. ez a gondolat több helyen is felvetődött bennem.

nyergesg.á. 2007.04.06. 08:06:11

Madafaka: nekünk pl van egy csomó új számunk amik egész jók, nem olyan szarok, mint a nem turista, azt azért küldtük be, mert gondoltuk legalább felkelti a figyelmet, s láss csodát tényleg. de mi is tudnánk mit kezdeni a stúdióidővel, bár asszem nem csak zenében, mozgósításban is alulmaradtunk, de mindenesetre gratulálunk a leendő győzteseknek és vae victis.

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2007.04.06. 08:26:42

ugyanmá! olvastam ám, hogy feloszlottatok, szal engem ne kábíts, hogy vannak új számok, amik ráadásul dallamosabbak és keményebbek is egyben.

egyébkéntmeg tudvalevő, hogy egy közönségszavazati rendszeren alapuló vetélkedőben soha nem a beküldött anyag számít, hanem a slepp és ez így is van rendjén.

nyergesg.á. 2007.04.06. 09:07:37

Madafaka, az együttes ténylegesen feloszlott azonban úgy hogy már megírtunk kb egy új lemeznyi anyagot. A másik dolog az, hogy nyilvánosságra hoztuk pár fórumon, hogy természetesen, ha itt nyernénk (eskü, már a továbbjutásra se számítottunk) a demo erejéig újra összeállunk.

faG 2007.04.06. 12:11:02

na most akkor mi alapján lesz a végeredmény? számít a zsüri pontja? vagy csak ez a szavazás számít? vagy a kettő együtt? és a zenekarok oldalán kattintott 5ös kattintás (mármint a top10-ban)?

Hózentróger 2007.04.06. 12:43:32

A Pálos féle nyálzene előadójának hozzászólásaiból kicsit árad a görcsös nyerni akarás. Vagy ezt csak én látom így? Amúgymeg: zenélni kéne életeim, normálisat, jól. Akkor nem kellene izomszagtól áthatott hozzászólásokat bepötyögni. De ti ilyenek vagytok ezek szerint.. SaLynos.. SaLynos bizony..

SzexlightRitus 2007.04.06. 13:04:10

Na akkor a Szexlightkór egyetlen lánya ként már hozzá kell szólnom.
Én kérek elnézést azért, hogy hét éves pályafutása alatt a zenekar sok barátot gyűjtött, akik tudják, hogy mióta én itt vagyok nem volt zsénk egy new demóra. Fújjjj milyen undorítóak vagyunk, hogy jó lenne ezt végre összehozni, és ezért mozgósítjuk azokat akik szeretnek minket. Kedves Pálos gyász sorryvagyok, biztos én vagyok gyik, de egy megveszekedett értelmes magyar mondatot nem láttam leírva tőletek, sőt bizti, mint értelmiség nem értem eléggé a saját nemzetem nyelvét, de a zenei szövegeteket sem értem. Szóval tudod eléggé gyanús, hogy ti mindenkire tereltek, de ha nem lenne ingetek a csalás, nem vennétek magatokra.
Nyerjen az aki zenél, és jól csinálja, ne az aki itt gyikoskodik és veri a nyálát.
Puszi mindenkinek.

magicbeni · www.lightkor.fw.hu 2007.04.06. 14:28:20

jurijjal kézakézben járunk

megosztott elsőhely?
vagy mégjobb: közös demo?

bár szerintem ezért csak lefikáztok :)

magicbeni · www.lightkor.fw.hu 2007.04.06. 15:15:51

nem rossz amúgy eza jurij
csöppet vidámabb lehetne

magicbeni · www.lightkor.fw.hu 2007.04.06. 15:29:05

hoppá mivan a cikkben:
És most vissza a versenyhez! Tíz napig lehet szavazni a döntőbe jutott zenekarokra, klikkeljen kedvenc demózója mellett a pöttyre, és próbáljon meg erre másokat is rávenni!

huha

palostrend · http://palostrend.hu 2007.04.06. 15:40:28

Rituska!
"Gyerekek, sokan vagytok, biztos ügyesek vagytok, úgyhogy üljetek össze és vonatkoztassatok el egy kicsit. Azt úgy kell csinálni, hogy nagyon bebasztok, összecserélitek a hangszereiteket, és nem akartok frappánsak lenni negyed órára, csak zenélni egy jót. Akkor talán sikerülhet. A neveteken meg gondolkodjatok el, mert nem vagytok szexisek. A háttérben a lézerszemű gyerek pedig szokjon le az elemnyalásról, mert rossz vége lesz."
Ha nem értesz értelmiségiként a szóból sem, akkor tényleg be kellett szólnod, mert lánynak sem vagy valami meggyőző.
Azt meg ne kívánd tőlem, hogy ráncba szedjelek úgy "alakilag" mint mondattanilag, mert valahol egy a célunk - csak a közelítésünk más.
A lány kémlel...a fiú evez.
...az "ESZTE" + csak eljön.

pppeti 2007.04.06. 15:40:53

Most ment körbe az iwiwen a levelünk a jurij-ismerősöknek!:) Úgy látszik volt értelme...
És nyerjen az, aki élő zenét játszik, hangszerekkel, ilyesmi...Biztos vagyok benne, hogy ilyen nyertes lesz, legyen az akármelyikünk! Hajrá mindenki!
PP/Jurij
www.jurij.hu

magicbeni · www.lightkor.fw.hu 2007.04.06. 16:20:20

assztamindenségit
kötelességem védeni a zenekar nagyasszonyát mert ez így nem annyira tetszik páloska
1. hol egy a célom veled?
2. hagyjuk már Büntetőné idézgetését - például minket a Kispálhoz hasonlítani -megtisztelő csak nem esik le - mert ahogy én láttam egytől egyig mindenki megkapta a magáét (amin egyébként inkább egy jót kéne rörhögni csak ugye ahhoz humorérzék is kellene - a lézerszem gyerekkori haverom - próbán már csak lízöráj-nak hívjuk)
3. nem kéne interaktív "alakizni" és nem kéne sírni mert nem vagy első, Rituska meg úgy jó ahogy van, tulajdonképpen dícsérni kéne a lelkierejét, hogy csak a 12. értelmetlen cseszegetésed után nyitotta ki a száját
UFF

magicbeni · www.lightkor.fw.hu 2007.04.06. 16:22:17

amúgy gratulálok a 250000 letöltéshez

nyergesg.á. 2007.04.06. 17:14:22

Nemtom, nekem a szexlightkór és a jurij is tetszik, akármelyikük nyer, örülök. bocs.

str 2007.04.06. 17:32:59

én bentről, meg itthonról is szavaztam a jurijra, de ez a komment még legalább négy embert rá fog venni, hogy ugyanezt tegye.
büntessetek meg.

Türkménbasi 2007.04.06. 17:52:20

Mivel gigakedvencem (Parabend) és ezüstéremre tartott favortom (Pofon 75) nem lett döntős van nekem 1 azaz egy darab teljesen legális és még fel nem használt szavazatom.

Nos, most ki az aki egyáltalán nem csalt még eddig vagy van szavazatvásárlásra néhány MOL részvénye?

palostrend · http://palostrend.hu 2007.04.06. 18:48:41

3. nem kéne interaktív "alakizni" és nem kéne sírni mert nem vagy első, Rituska meg úgy jó ahogy van, tulajdonképpen dícsérni kéne a lelkierejét, hogy csak a 12. értelmetlen cseszegetésed után nyitotta ki a száját
UFF

magicbeni kedves tőled, hogy élesben suvickolsz Rituson egy remélt "RÍTUS" közepette..., de ha már szerény személyed volt szíves s így elszellentette...- igenis igénylem, hogy szedd pontokba azt a tucatnyi csesztetést, ami olvasatodban csapatodat, Ritust vagy esetlegesen 'Ten' magad érintette.
Ha ez a lecke nem menne és erősen túlzónak mutatkoztál volna a nagyérdemü előtt irányomban, akkor a következtetéseket is rád bízom.
Mivel viszont csak az ördög rejlik a részletekben - kénytelen kedvetlen azt kell az általad írottakból feltételeznem, hogy alkalmasint vele cimborálsz... az Én rovásomra.
Ezt azonban nem kéne.

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2007.04.06. 19:13:27

hát én ezt most kurvára nem vágom. há nem az van, hogy a sexlightcore meg a pálostrend spanok?

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2007.04.06. 20:12:55

csapgeza.blog.hu/2007/03/21/verebtetem_funky#comments

konkrétan a második bejegyzés alapján jutottam erre a következtetésre, aholis apuska igencsak barátságos hangnemet üt meg kirőlis tudvalevő, hogy trendközeli

magicbeni · www.lightkor.fw.hu 2007.04.06. 20:53:52

érdekes
nemígy van sőt látod mi a helyzet.....
lehet hogy apuskának bejön a zene

nyergesg.á. 2007.04.06. 21:05:45

nemhinném, mert jó.
mármint a zene. de persze sose lehet tudni. Figyeljetek kollégák azért ha lehet ne csak az itteni dal alapján utáljatok, hanem akkor már ismerjetek többet, asszem már belinkeltem egyszer de biztos ami biztos www.myspace.com/thevulgaris

Hózentróger 2007.04.06. 21:15:43

Pálos, te azért jól elszórakoztatod itt a népet saját magad/magatok égetésével.. Barátom...

SzexlightRitus 2007.04.07. 18:05:11

Köszi, kedves elöttem "szóló"
Tudod drága pálos testvérem az úrban, ha úgy néznék ki, mint te nem bizti, hogy az utcára lépnék, de te tudod. Mellesleg lécci akkor kritizálj engem, ha találkozol velem személyesen, mert írásban bárkit lehet sértegetni, élő szóban erre kevesen képesek. Alacsony IQ- dat pedig, fennkölt stílosoddal ne leplezzd, mert eléggé kilóg. Érted, vagy fogalmazzam meg a te szinteden is. Ha gondolod ezt a vitát bármikor folytatom veled, de csak személyesen, mert nem szeretnék ilyen fórumon, ilyen bagatel kérdésekkel és emberekkel foglalkozni.
Amúgy tényleg vicces amit csinálsz:))))))))
Na puszi

Karel 2007.04.08. 10:57:42

Nem örülök, hogy ilyen vérebtetem fánkiba fordult az eszmecsere, de hogy leleplezzek minden összeesküvést, meg kell jegyezzem, hogy a Pálosok és a Szexiek közötti egyetlen kapcsolódási pont, Apuska és jómagam között van. Amely inkább baráti, mint zenei (bocs Apácska, erre még majd iszunk). Ritust, már csak azért sem érdemes bántani, mert azon ritka tagok egyike, aki képzett zenész. A felvételeken sajnos nincs rajta így erről csak élőben lehet meggyőződni, akár csak arról, hogy jó lány vagy sem.
És, hogy egy kissé off is legyek:
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!
fröcsögés on

Nemakarom! 2007.04.10. 15:48:41

Huhh micsoda háború alakult itt ki.

pedellus 2007.04.11. 04:16:51

Hajrá Trend! Hallottam a hajnali rádióadásban a szavazásról, s most itt vagyok. Még nincs veszve semmi, drukkolok, hogy az eredményen fordítsatok.

Türkménbasi 2007.04.11. 13:19:53

Be kell látni, hogy ez a demóverseny klassz alapötletből kínos és izzadtságszagú erőlködéssé fajult el, amiről legkevésbbé az ötletadó Béláné tehet.

Kár érte, immár leszarom ki nyer, pedig eleinte érdekelt.

apuska · http://kocsma.blog.hu 2007.04.11. 17:43:49

Elejétől ezt nyögjük mi is... Méghogy a közönség újra megszavaztatása! Nincs már ember, aki magától betalál ide, végighallgatja mind a 10 döntőst, és felelős zsűritagként egyetlen szavazatával mérlegel. Nincs ilyen! Csak barátok vannak, ismerősök vannak, és a közönség! Mozgósítási kényszer, ha tetszik... Mert azért ez csak verseny, és abban senki nem szeret hátul kullogni! Lesz már ami lesz, a végső riasztás jelen pillanatban megtörtént.

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2007.04.11. 23:01:29

Apuska... ost mégis mit vártál? meleg hógolyót? Hát tudvalevő, hogy nincs helyes megoldás egy ilyen versenyen és éppezért az ilyen verseny sosem a versenyről szól. mondd meg hogy hogy kellett volna csinálni és én megmondom, hogy az mér szar

palostrend · http://palostrend.hu 2007.04.12. 08:36:10

A gyurcsány szindróma tünetei!

...ahogyan kezdődött...

- "Orbán ÚR!
Azt, hogy itt mindenféle recept felírási díjak lesznek, azonnal vonja vissza.
Igaztalan állításokkal nem akarhat választásokat nyerni...
Orbán Úr - Maga Úriember!" -

...ahogyan folytatódott...

Karel 2007.04.03. 21:54:09
A Szexlightkór (ejtsd Sexlightcore) 1/9-ed nevében kijelenthetem, jómagam is meglepődtem az eredményeken (mind, az előzőn, mind a mostanin), de még reménykedem a 0,9 %-ban. Köszönöm a bizodalmat az esetleges sárosságunk tekintetében. Sajnos én nem tudtam valamiért szavazni (gépgyász), és csak ezért nem szeret minket száz csillió ember. Szerencsére a koncertek pozitívabb képet mutatnak. Mellesleg, ha számítana az egy gépnél kattintott szavazatok tömkelege, lehet, hogy már 20 millióan szavaztak volna. Ja és a győzelem átlag volt, úgyhogy lehet, hogy csak az a 27 ember szavazott ránk (THX), akinek tesztik a zenénk. Ez gyakoraltilag apu és anyu is lehet a kilenc taggal számítva.

M0uFl4n3 2007.04.04. 09:24:31
Gratulálok Pálosék!
...csak egyelőre felőletek jön a szag amire úgy felhúzod az orrod.. Mondom: bedobjuk a végén ki mennyit csal, nem értem mit vártok ajándék suzukit vagy herz szalámi utaványt? Szánalom haver...

magicbeni · www.lightkor.fw.hu 2007.04.06. 14:28:20
jurijjal kézakézben járunk

megosztott elsőhely?
vagy mégjobb: közös demo?

bár szerintem ezért csak lefikáztok :)

...ahogyan zárul...

- Bélanéni! - Ön Úrinő!

Azt, hogy itt mindenféle szavazat azonossági panamák vannak, azonnal cáfolja.
Igaztalan tény állásokkal nem akarhat "versenyt" nyeretni...

Bélanéni! - Ön Úrinő! -

Ui: Mindenféle tévedésem, amennyiben nem áll...- ül.

Karel 2007.04.12. 20:15:33

Mindig is szerettem volna, hogy idézgessenek. Igaz dalszövegekre gondoltam, nem pedig kommentekre. Sajnos Kedves palostrend nem vagyok olyan szellemi szinten, hogy értelmezzem mondandódat, úgyhogy nem is különösen kommentálom. Ellenben mindenkinek köszönöm a szavazatokat! Az én környezetemben tiszta mozgalmi hangulat uralkodott végig. Sokáig elhittem, hogy megnyerjük. Most, hogy már elvéreztünk, lassan visszazökkenek a híres rocksztárok szürke hétköznapjaiba, és próbálok továbbra is megtanulni gitározni.
Ha valaki ráér szombat este Pétfürdőn, Bandesz kocsmájában játszunk. Pétipite, velőspirítós, sörborpálinka, és Szexlightkór pléjbekkgép a népes kezelőszemélyzettel.
Szerbusztok!

Various (törölt) 2007.04.12. 21:04:27

Nabazmeg!

A világ amatőrjei egyesültek.


Már rögtön az eleje. Ha már nem jöttek rá maguktól, akkor miért nem mondja meg valaki Jurijéknak, hogy a rock az a zúzásról szól? He? Mindegy, én megmondom; arról bizony. Ez a kissé émelygős kántálás arról, hogy megmérgeztél, az nem rock. Puccininak hívják és az Operában szokott menni.

Az egyelőre alulmaradt Sexlightkór, na az egész jó zene. Klafa lenen filmben. Kár, hogy nem találtak egy normális szövegírót. Meg ezt a debil éneklést is el lehetne felejteni. Nem muszáj amúgy. Énekeljenek csak a fiaim. Ha csak ennyi telik, akkor ti ne. Trombitászni ettől még lehet. És kell.

A kisegítő iskolából szabadult és jelenleg menekülésben lévő többneműekből is idegenekből álló Pálos Trendnek két dolgot üzennék: Először is hajtsatok fel egy dobost. Ez a weboldalatok alapján nehéz lesz, viszont van ötnél több kattant ebben az országban, fel lehet túrni a Jobbik összes helyi szervezetének névsorát. Az elmeháborodottak és a dobosok halmazának bizonyítottan létezik metszete. A másik, hogy a mozgósítást elbuktátok. Ez úgy látszik nem kenyere a bolondjobbosoknak, pedig még Orbánnak is összejött egy második hely.

Nem is olyan régen, valamivel a választások előtt kiabálta tele a közéletet a Munkáspárt, hogyasszongya: „A kommunisták mi vagyunk!” Hát mitagadás, nem túl jövős a kirakatba tenni, de a TUÁ-t még annyira sem. A kocsiknak legalább volt egy Gorbijuk. Azért remélem, hogy az IFA nem ti vagytok.

A mesebeli ötödik hely az a berettyóújfalui MSZP 7. választókörzetéből szabadult Vulgarisé. Politikailag kb. Pálosék ellenpárja. Javukra szól viszont, hogy nem veszik komolyan magukat, és dobgép sincs.

Various (törölt) 2007.04.12. 21:06:25

A „futattak még” sorát a homoszexuális kilengésekben még Tarlós Istvánt is megszégyenítő KOC nyitja. Viszont ez ide kevés. De azért aranyosak. A részeg külvárosi taxisra hajazó Citromól (a hajazás kifejezés jelen esetben különös bukét kap) itt nem esik szó. Halottakról jót vagy semmit. Ugye. Annál elszomorítóbb a friss gimis Zaj zenekar tevékenysége. Sosem késő egy jó pszichológus segítségét igénybe venni. Az utolsó előtti helyet boldogan birtokoló Noise-nak: ez itt nem Monor. Budapest!

És végül elárulom: Van igazság a földön! A Debi Brothers utolsó lett.


Namost. Van nekem egy teljesen új, friss, legális, el nem használt szavazatom. Kinek adjam? Ki nem annyira rossz?

magicbeni · www.lightkor.fw.hu 2007.04.12. 22:41:35

gondoltam hogy csak nekem jön be a zenénk....mongyuk télleg nem rock hálistennek

magicbeni · www.lightkor.fw.hu 2007.04.12. 22:42:39

viszont a filmzenében télleg erősnek érzem magunkat főleg rajzfilmben :)

nyergesg.á. 2007.04.13. 06:40:24

A Vulgaris együttes is szeretné megköszönni a rá leadott szavazatokat. Jól esett a barátok ismerősök (urambocsá rajongók) támogatása, még ha az nem is volt elég. Gratulálunk minden továbbjutó együtteseknek, különösen a dobogósoknak és vae victis.

És nyugi, mi már nem lépünk fel, ha így marad...

apuska · http://kocsma.blog.hu 2007.04.13. 08:45:58

Mik vannak?

"Újra kellett indítanunk a Blikk szépe választást, mert több versenyző szavazatait is "megpörgették". A szavazást így szombat délig meghosszabbítottuk!

Nagy népszerűségnek örvend a jelek szerint a Blikk szépe választás, mivel többen is annyira szerették volna kedvenc versenyzőjüket győztesként látni, hogy tisztességtelen eszközökkel próbálták befolyásolni a voksolást. Néhány versenyző szavazatait ugyanis "megpörgették” és nem olvasóink, hanem egy "motor" adta le több tízezer voksot.

Ezért - a verseny tisztasága érdekében - kénytelenek voltunk lenullázni az eredményeket és újraindítani a voksolást. A feltételek is változtak: csak úgy lehet mostantól voksolni, ha begépelsz egy véletlenszerűen generált négyjegyű számkódot, amit a szavazás alján találsz. Akinek a szavazatait ismét manipulálják, azt a versenyzőt kizárjuk, így nem lehet a Blikk szépe!"

palostrend · http://palostrend.hu 2007.04.13. 09:16:22

Ezzel azt akarod sugallani, hogy az értelmiségi SzexlightRitus így automatikusan a Blikk szépe lesz?!
...és a Szexlightkór olyannyira elhatalmasodik kicsiken és nagyokon, hogy átcsapunk békába.
...mert ügye nagyon itt az ideje, hogy nemet váltsunk.
...s így IGEN köszönöm mindannyiótoknak, hogy ha ellenemben is voltatok, elevenem nem sértett meg senkit...
Addig meg élek az alkalommal és támasz...kódom! félkarommal Ritusra, aki felajánlotta segítségét tüneteim enyhítésére...

"Ha gondolod ezt a vitát bármikor folytatom veled, de csak személyesen, mert nem szeretnék ilyen fórumon, ilyen bagatel kérdésekkel és emberekkel foglalkozni."

Nos?!

Sznukabroki 2007.04.13. 11:21:54

Óó gyerekek, ez aztán a korrekt verseny... a lemaradottaknak ha még szeretnének klikkelgetni és szavazni önmagukra: ADSL elérés esetén minden egyes konnektnél új IP címet kapsz, így végtelen szavazatot csaphatsz (konnekt, diszkonnekt, konnekt...persze kukik kikapcsolásával) és ezt nem is szűrik. Erre úgy látom sokan rájöttek.
Kösz, nekünk ebből elég, sajnálom, hogy mi is kivettük részünket egy kis ideig a csalásból, nem kellett volna. Se időm nincs rá, hogy ezt csináljam, sem értelmét nem látom. Szutyi stúdió időért menjünk szembe önmagunkkal? Áááá. További jó humorizálgatást és korrekt versenyt kíván a TUA. A lehetőséget mindenképpen kösz, bár nem túl sokan jöttek át az oldalunkra innen a csáp gézárúú. Most döbbentem rá, hogy az ilyen internetes szavazások, közvéleménykutatások mit is érnek...

www.tua.hu

marsellus wallas (törölt) 2007.04.13. 11:24:05

nyugi broki!!!!!

mindig elfelejted, hogy hol élsz...
milyen orszábga(= milyen emberek)...

kitartás!!!!!

mw

apuska · http://kocsma.blog.hu 2007.04.13. 12:27:49

És a végén az nyer, akinek több a ráérő ideje! :)
Hogy mik vannak?

pppeti 2007.04.13. 13:25:49

Az IP címes csalásról mi is hallottunk, de a zenekar elhatárolódott tőle! Hogy hogyan kaptunk ennyi szavazatot csalás nélkül?:)
És egyben ugye köszönet is:
- rengeteg iwiwes körlevelet küldtünk
- index fórum maximálisan támogatott minket
- www.fokk.hu
- minyon.extra.hu
- külön köszönet a nyíregyházi jurij-kedvelőknek:)
köszönet azoknak, akik a köremilünket továbbították!
Köszönet az eddigi szavazatokért, még azthiszem ötig lehet szavazni, bármi lehet

de ami biztos:
Április 19-Jurij+Nils Budapest, Rocktogon
Május 5- Baranta+Jurij+30Y Nyíregyháza, Arsenal

www.jurij.hu

Sznukabroki 2007.04.13. 15:21:50

Ez is érted mi??? 10 napot mondtak és már nem a tizedikben vagyunk... túlléptük már...

palostrend · http://palostrend.hu 2008.04.16. 16:14:01


MA-KÓ-MA

azaz

a MAG HŐ kiszipolyozásának kísérlete:
Magyarországon.

A fogtömésem törik ki a magyar történelemhamisító
nagyasszony, Schmidt Maca vezényletével tartott
demolesztáló zsidó JAJJJvék! kizárólagossá tétele
miatt, amit magyarellenes fegyverként szegeznek a
halántékunkhoz.

Nagyon nem mellékes az sem, hogy ez a bandzsa
moszad luvnya úgy kasszírozhatja be a százmilliós
köz
és sikálhatja a milliárdos alapítványos pénzeket a
Terror Háza kaftánjába bújtatva, hogy azt
egyetlenegy hivatalos szerv sem ejti
„teherbe”.

Holott a Magyarországon történt MAGYAR!
Tragédiáinknak a becsületét lenne hivatott újra a
szívekbe
emelni!

Mindennek rafinált üzleti fonákja, hogy

cseberből vödörbe esvén: „kanadaiak”
helyett „amerikaiak” szivattyúzzák ki
a
makói földgázt!

Míg szájtátva szemfényt veszítünk a cionista
„hollogrammos” telepesek kormoló,
fáklyás
felvonulásaiban és Uri Gellert kapunk HŐS ŐSeink
hadak útján, addig még mindig TŐLÜNK
akarnak…, mert NÁLUNK VAN!


…nálunk van a BÖLCSEK KÖVE (lásd a korábbi
jegyzeteket - a szerk.)

…nálunk van a MAGYAR ASSZONYOK és LÁNYOK
tüze, heve, szerelme…

…nálunk van a MAG HŐ azaz a MAKÓ, (amit a
JÓISTEN nyelvének eróziója koptatott mára MAG
HŐből
MAKÓvá!)

…nálunk van MINDEN! - a FRIGY ládától a
SZENT GRÁLIG minden de minden.

Mára azonban ezek a pokolfajzatok ki akarják
szívni SZŰZ ANYA FÖLDÜNK MAGJÁNAK a HŐJÉT.

Azért Magyarországon akarják kezdeni, mert ez,
ahogy a sátánisták körében „mondani”
szokás: MINDENT visz.

TUDNI KELL, hogy ha ezek a sátáni erők valóban
kitermelnék alólunk, (ahogyan fennhangon
híresztelik
is!) ezt a HŐ vagyis „GÁZ”
mennyiséget, akkor FÖLDANYÁNK KÓMÁBA kerülne.

IDEVÁG:

"Az amerikai Exxon Mobil Olajtársaság beszáll a
makói földgázmező feltárásába.

A világ egyik vezető olajcége 25 millió dollárért
vásárolta meg a kanadai Falcon kitermelési
engedélyes területének 3/4-ét.

Az Exxon 50 millió dollárnyi munkaprogramot
vállalt és eredményes együttműködés esetén további
150
millió dollárt fektetnének be Makón.

Becslések szerint a Dél-Alföldi város környékén
1500 milliárd(!!!) köbméter földgáz található,
csak
még az kétséges, hogy megfelelő áron ki lehet-e
termelni?"

A süketelést most szűrjük is ki.

Miről is van szó?!

Az Exxon a 4-es metro (510 millió dollár!!!!!!!)
bekerülésének harmadáért kaparintotta meg a
„jogot”

MAGYARORSZÁG megszállóinak jóvoltából!

Az általuk saccolt köbméter mennyiség tizede sincs
a valós mennyiségnek!

Míg a kitermelés DRÁGASZÁGÁRÓL!!! híresztelt
rémeknek pedig éppen az ellenkezője igaz.

SUMMA SUMMÁROM:

A zsidók alamizsnáért, jótéteménynek álcázva
készülnek eltéríteni a FÖLDGOLYÓT; - az ISTEN
által
kijelölt útjáról.

Más kérdés, hogy ez lesz életük utolsó
összeütközése a Teremtővel, mert a SZÁMADÁSHOZ
ismerni kéne a
KÉPLETET.

Pechükre pedig mint már említettem ez is NÁLUNK
VAN!...:))

palostrend · http://palostrend.hu 2008.04.30. 20:31:08

Aranyos Hallgatóink - Drága Rajongóink!

Lefutott a Pálos Trend anticionista zenekar Olimpia Diadala pályázata, s a befutó dal, mától teljes egészében letölthető a „DISZKOGRÁF'” menüpontból, s szabadon másolható…

Hogy ez örömet is okozzon, üzenet hordozóként: „VILÁG FÁNK”! címmel egy kislemez formájában, rábíztuk a szélre!

Elvárjuk, hogy ki-ki erejétől telten hirdesse, játssza és fújja minden magyarellenes közegben, minden istentelen jelenlétében is…

…mert ha HARC;- HÁT akkor legyen HARC!!!

Szeretettel: www.palostrend.hu

palostrend · http://palostrend.hu 2008.05.20. 12:28:16

ZSIDRÁK OK és OKOZAT!

A jogot és annak véglényeit, az a pokolfajzat oltotta a NÉP közibe, akik a világuralomért fojtatott vérengzéseik tetthelyein, koncepciós perekkel szürcsölik ki a JÓISTEN földi MÁSÁBÓL az ELEVEN LELKIISMERETET és tüntetik el szaruvásznáról a TEREMTŐ IGAZSÁG „lúdbőrét”!

TUDOM

…hogy a zsidók elsőbbségi és történelmi jogosultsága MAGYARORSZÁGRA, önmagában is közröhejes; - de mára a HOLOKAUSZTIPAR egyik fő irtásának számít.

Pedig azon ősnépek, akiken már volt módjukban átgázolni, vagy akikre csak egy emberöltőre is rátelepedtek ezek a kullancsok - azok már mindnyájan (TAPASZTALATBÓL!) örökítik át utódaikba, hogy bármi lehetsz ebben a földi létformában csak ZSIDÓ NE LÉGY! vagy azzá NE VÁLJ! – mert ennél lejjebb már nincs „élhető állapot”, hiszen LELKIISMERET nélkül minden, de MINDEN:

ZSIDRÁK és TALMUD!

EZÚTON

…a zsidó, mint vírus sehol sem lehet ELSŐ vagy „HONFOGLALÓ” mert létük a zsigerelés, a fölzabálás – az egészséges szervezeten, való élősködés.

Ennek a VÉRSZÍVÓ létnek pedig előfeltétele egy egészséges ŐS NAP NÉP vagyis olyan FŐDONOR, akiből szinte ájulásig lehet szívni a VÉRT.

Van a cionistáknak „történészük” százával de Orbán Ferenc a www.zsido.hu-n is azt merészeli állítani „A magyar zsidóság története” c. kreálmányában, ami azért már a kendéknek is hegymenet: „A magyarság még a honfoglalás előtt kapcsolatba került a zsidó vallásra tért kazárokkal, akiknek Volga menti fővárosáról, Itilről nevezik a magyar nép vándorlásának talán legfontosabb állomáshelyét Etelköz-nek.

Amikor a magyarok a Kárpát-medence irányába továbbindultak, két kazár törzs, az úgynevezett kabarok csatlakoztak hozzájuk. A magyar honfoglalás (895 körül) vezérének, Árpádnak egyik felesége is kabar leány volt. A honfoglaláskori temetkezési helyek között, Békéscsaba környékén a zsidó vallás előírásaira utaló sírcsoportokat találtak.”

Ami sok - az már SOKK!

Orbán Fletónak, ennek a cionista bérencnek érvül szolgál a Habsburgok történelemhamisítóitól átvett ún. „honfoglalói” hazugságáradat és DEGRAD állás! - amiről nagyon is TÉNYSZERŰEN az összes korabeli ARANYTOLLÚ KRÓNIKÁS minimum, mint visszaköltözésről, hazatelepülésről nyilatkozott.

„A „honfoglalás” mint elmebeteg szófonat 150 éves, ha lehet; - és éppen úgy cseng, mint akik a „magyarkodást” vagy a „gyűlöletbeszédet” pödörték!

Kézai Simon (1283) „visszaköltözésnek”, Thuróczy János (1488) „visszatérésnek”, Székely István (1559) és Heltai Gáspár (1575) „második bejövetelnek” nevezik Árpád népének a Kárpát-medencébe való beköltözését.” De Anonymus a XIII-ik században, a Képes Krónika (1358), Ranzano (1490) és „Bonfini mester – 1497 – is csak a nagy visszaköltözésről írnak és adnak számot.”

Orbán Frank ezt azért tusolja el, hogy ne vörösödjön „belé” kabospofája.

Ja, hogy tud-e ezekről?! Naná!

MIAZ-HOGY!!!

Orbán ügynök, aszott móriczka! agyával, kötelességből sorvasztja a JÓISTEN NÉPÉT és törzsszövetségeseinket, máskülönben nem tudná NAGYÍTANI a hazátlan „megállómánok” és vándorló heréskedők (kereskedők!), társadalomra gyakorolt (ártó) hatását.

…hogy ez a hatás itt a bomlasztás, a pusztítás, az öldöklés netovábbjaként a család-család, testvér-testvér, szomszéd-szomszéd, barát-barát megosztásának véres frusztrálása, arról se tanulmány, se kiadvány…

…annál inkább egy vadidegen álláspont elültetése!

A mostanság Torontóban tengődő Landeszmann György főrabbi már 1993 februárjában sikeresen kihányta magából az éppen aktuális Heti Magyarországban:

“… ha kivonjuk a magyar kultúrából a zsidókat, akkor csak a bőgatya és a fütyülős-barack marad.”

Ez a sértett farok tényleg majdnem mindent elsütött.

…de tényleg csak majdnem, mert ha jobban ledugja a mutatóujját,

akkor még azt is +ÉRHETTE volna ez a vén sarlatán, hogy sugárban tódul a „vér az agyába”…

…és akkor +MEGÉRTHETTE volna, hogy ez a HUNMAG népcsoportok számára is oly kedves, a Lúdas Matyiból ismertté vált BŐGATYA, mostani ismereteink szerint, lábfejhangon is legalább 8000 éve DÍVIK.

Ami annyit tesz, hogy előbb hordtunk gatyát, minthogy a zsidók nagy GÉNEZÉSE „lezajlódhatott” volna itt - a FÖLDGOLYÓN!

A fütyülős-barack meg éppen ehhez az életszeretethez adott ÍZT és ÍZ LELÉST! mert akkoron épp NÉLKÜLÜK volt olyannyira élhető és szerethető az ÉLET és a LÉT minden csodás formája!...:))

Édes álmokat!

palostrend · http://palostrend.hu 2008.08.08. 13:16:47

MOSZADOS ARANYLÖVÉS! - EGY...MÁSÉRT!

„Bármilyen álhírekkel is bombáznak (ÜSTöznek!!!) minket a CIONISTA (b)ÖLCSEK ne felejtsünk el „beleszagolni” a KÖZSZÁJBA…
Ennek a közszájnak az a nagy büdös tulajdonsága van, hogy akkor is bűzlik, ha non-stop mossák - sok bárral, SOKK „bárban”…!
Az elmúlt két hónap MÁSKÉPP SIKEREDETT az EGY MÁSÉRT egy MÁSÉRT alapítvány katonarendőrségének?!... HONVÉDŐ katonáink vezérkara, akik a kábszervíz hálózat egyik tekintélyes országában panamáznak, tányéraknás utakra tévedtek, mely utak csonka kis hazánk árulóihoz vezetnek.

” „Most akkor… SZEKERES elvtárs és Császár Előd ex mostoha apja az énekes pacsirta, Komáromi Tibi bácsi tényleg a MOSZAD, DROG droidjaiként üttetik fel a cuccot… vagy NEEEEM?!

-Miről hablatyolsz itt kis köcsög?! Nem volt elég a tegnapi?!
-Tegnapiiiii?!!!
…de hiszen, tegnap…: MA van!
- Nem jó válasz!
-…dehogynem…
- Kinyírlak!
- Nem zavar, hogy ÉN, TE vagyok?!
- Na, ne etess!
- Ölelj meg…
- Szombaton, soha.
- Nem fogod, hogy tegnap van MA?!
- …de, akkor lőttél be…. És…
-…és levegős volt.
- a kurvaszád, Te szemét.
- Nem rémlik, hogy ÉN vagyok TE?!”

Szeánszokra bejelentkezés: www.palostrend.hu

palostrend · http://palostrend.hu 2008.08.21. 13:56:53

JÉZUS, KORTÁRS GYILKOSAI, FEKETE MÁGIÁVAL „ünnepeltek”; - az ÚJ KENYÉR ÜNNEPÉN!

A MOSZAD által delegált magyarországi héber töltelékes kormány már nyíltan „ünnepélyes keretek” között tagadja, tagadhatta meg ANGYALI SZENT KORONÁNKAT, szentségteleníti, szentségteleníthette meg Árpád házi lobogónkat és tagadhatta el az ESKÜ TÉTELBŐL magát a JÓISTENT!!!


Teheti, tehette, mert birkatürelmű szelíd népünk még erre sem ugrik, ugrott + arra sem!

Így hát ezek a Habsburg féle ivadékok, akik hajdanán a Szent Koronánkból miskárolták ki SZŰZ MÁRIÁNKAT most Szekeres Imre utasítására az ÁRPÁD házi piros-ezüst sávos zászlónkat, varratták piros-feketére.


Mondjuk, kivette a részét ebből az univerzális csalásból a fekete mágiával operáló, elmeháborodott Szilvássi karvaly is, de…

…de mégiscsak eme kolosszális bűntény mögött a fenevad ügynökei tornyosulnak hatalmas árnyékká.


Ez a hatalmas, látszatra mindent beborító ÁRNY hivatott sejtetni a HUNMAG nemzetségek számára az egyik, lehetséges jövőt…


A jövőt, amit az istengyilkosok PIROSBAN és FEKETÉBEN, azaz VÉRBEN és GYÁSZBAN akarnak kiharcolni maguknak.


Ez esetünkben, az Ő „tolmácsolásukban” a MAGUNKFAJTA vérét és gyászát jelenti, jelentené…


Feltéve, ha hagyjuk!


Hagyjuk?!


Megoldások: www.palostrend.hu

palostrend · http://palostrend.hu 2008.09.03. 10:13:42

Cigány Terror Józsefváros szívében!


MAGYARMENTÉS INDUL!!!


A magyarországi rendőrség hozzáállása, akik öles betűkkel hirdetik autójukon, hogy szolgálnak és védenek, a következőkkel bíztatják a MAGYAR ADÓFIZETŐT, akik eltartják

ezt a nagyonbátor társulatot:


TŐLÜNK VÉDELEMRE NE SZÁMÍTSATOK!!!


A helyszín nem a Dohány utcai zsinagógánál van, hanem a MAGYAROK NAGYASSZONYA templomnál!


A kiskorú réti niggerek cigiért mentek a kicsiny csemege üzletbe. Nem szolgálták ki őket, hiszen a szabály az, szabály.


Az idős tulajt erre körbe vették, és jobb belátásra akarták bírni. Szerencsére az úriember fia időben érkezett.


Ferenc, aki persze nem Ferenc, de magyar neve van, kifejezetten az ilyen és az ehhez hasonló betámadások miatt, tartja magánál riasztós gázfegyverét.


Így szerettei és önmaga testi épségét védve saját tulajdonú boltjának elhagyására szólította fel agresszív, erős dohányosainkat.

Snitt.


Tíz perc elteltével felsorakozott az ifjak népes családja rendőreink kíséretében, hogy őket, „becsületes állampolgárokat” ebben a boltban nem szolgálták ki, és különben is ez faji előítélet, rasszizmus a javából!


A rend őrei 2 perc alatt termeltek jegyzőkönyv hegyeket a bolt tulajdonosainak elmondása szerint, de a „tisztességes cigányok” útmutatása alapján!


Ezzel, hogy megint lovat adtak a színes fém maffia ismert figuráinak utódai alá; - a magyarországi fakabátok, olyan lavinát indítottak el, ami órákon belül vérontáshoz vezethet.


Azóta nincs perc, hogy eme galamblelkű siserehad ne tegyen fizikai és lelki brutalitásáról tanúbizonyságot, de…

…de ügye, amíg nem folyik vér…, addig a tízmilliárdokból szolgálóink és védőink még a környékre sem merészkednek…


Így aztán MAGYAR CSALÁDUNK a CIGÁNY TERROR még élő?!, leendő áldozatai, maguk kényszerülnek megvédeni magukat.


Most segítséget kérnek TŐLÜNK.


A MAGUNKFAJTÁTÓL!


A MAGYAR GÁRDÁTÓL!


MINDEN olyan MAGYAR HAZAFITÓL, aki érez magában kellő elszántságot és tettrekészséget, hogy jelenlétével demonstráljon eme kicsiny csemegeüzlet előtt a MAGYAR LÉT, a MAGYAR IDENTITÁS és a MAGYAR LÉLEK megmentéséért.


Már csak a miheztartás végett is, hogy az összes hazánkban ingyenélő idegen és vadidegen

agyában tudatosuljon,

hogy ez itten:

MAGYARORSZÁG.


MAGYARORSZÁG + a MAGYAROKÉ!


Akció indul:


TETTHELY: VIII. ker. Rezső tér 6.

Abrakadabra777 2022.06.11. 19:09:08

BIZTONSÁGUNK ÉRDEKÉBEN: NACIONALISTA SPORTTÁBOR MAGYAR ÉRZELMŰ HAZAFIAKNAK 2022.08.26. - 2022.08.28.
2022-ben is megrendezésre kerül a Nacionalista Sporttábor, mely az elmúlt években a jobboldali színtér egyik legkomolyabb sport kihívásává nőtte ki magát.
Ha ki akarod próbálni magad extrém körülmények közt, mindezt pedig bajtársi környezetben, akkor köztünk a helyed augusztus 26. és 28. közt!
Regisztráció és minden további részlet egyeztetése az info@legiohungaria.org mail címen lehetséges!
Szerrel és tettel: PaLoS TReND
süti beállítások módosítása