Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerintKeresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Ősmagyar nyálgép

2006.11.22. 15:21 Büntető Béláné

Simogatja ráncos testemet a dallamos pop, a lassú dobgép kiszámíthatóan pattog, a szférikus nyálzuhany mindent beborít. Isteni klipet képzelek el erre a remek muzsikára. Mindenki fehér selyemöltönyben lobog egy magánrepülő előtt, vagyis inkább egy erdei tisztásnál lebeg a vízesés fölött. Következhet a lassan kamerába mutogatós koreográfia, van aki mutatóujjal, hogy szevasz, van aki kitárt tenyérrel, hogy ez van, van aki pedig összezárt öklöket lefele húzva a test előtt, hogy ilyen nincs. Együtt vicsorgunk az ősi dallamokra, hogy igen-igen.

Hallgassa meg őket!

Mindez persze idegenszívű szamurájok között, fakardokat lengetve. Összeáll a kép? Már csak azért sem, mert a demóversenyre eddig többnyire koszos kis punkok küldtek be mobiltelefonnal felvett, trágár bekiabálásokat, ez pedig itt egy kiforrott produkciónak tűnik. A zenekar weboldala sem ad több támpontot projekt megértéséhez, inkább szolidan zsidózgat, és szkíta ősökre hivatkozik. Akkor már jöjjön inkább a Beatrice, azok legalább vagány fiúk, bár ők meg lassan olyan öregek, mint én.

Hallgatom, és kerülget a skizoid elmebaj. „Innen eminnen/ az Óperencián/ Ahol nem hat/ a hétre cián”. Egyszerűen nem értem, de a felvétel minősége miatt mégis adnom kell egy jóindulatú hármast.

Mikor/hol alakultatok és miért?

2001 rekkenő nyarán, a világ közepén.

Hogyan definiálnátok a zenéteket egy mondatban?

az ősiség zörgése

És egy jelzős szerkezettel?

überzen

Kivel lépnétek fel a legszívesebben?

gyermekkórussal

És a legkevésbé?

idegénekkel és több neműekkel

Mi volt a legszebb élmény, amit a színpadtól kaptatok?

előnyös arcél, igaz könnyek

Mit jelent a nevetek?

múltat és jövendőt

Hajlandók vagytok koncert utáni szexre? Egymással vagy a rajongókkal?

K.O.nyak fölött, vérzivatarban.

Igaz-e, hogy az új számaitok dallamosabbak, ugyanakkor keményebbek lesznek?

amennyiben az igazság rész...

Butykos, vízipipa, kémcső vagy Biblia?

butykos

John vagy Mick?

miként, mikor, koránt sem, az ami.

Meg akarjátok-e változtatni zenétekkel a világot?

abszolúten. velünk tökéletes.

171 komment

Címkék: zene demóverseny demotop10

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apuska · http://kocsma.blog.hu 2006.11.27. 19:32:23

hééé, az antiszemitázkodás vádja megcsapta a retinahártyámat!!!
ejj padlizsan, padlizsan, hogy leszünk mi így blogjóviszonyban? :)

padlizsan · http://padlizsan.blogol.hu 2006.11.27. 20:23:55

Hát gondoltam Büntető Béláné ezt érti szolidan zsidózgatás alatt. De szűklátókörű, lusta köcsög vagyok, és nem olvasom végig a Pálos Trend oldalán lévő anyagokat, hogy vajon tényleg-e, inkább előítélkezem koholt vádak alapján.

De szerencsére olyan óvatosan fogalmazok, hogy nehéz a közvetlen antiszemitázást rám fogni, habár erősen gyanús a dolog. Ezen inkább nem vitatkozom (remélem az ikes igék hagyományörző használata enyhít a bűnömön), de a helytreigazítástól is elzárkózom.8-)

Abrakadabra 2006.11.27. 20:42:54

PÁLOS TRENDi ESKÜ TÉTEL:

- "...a PÁLOS TREND SZER - azaz az EGÉSZSÉGES MAGYAR ANTISZEMITÁK VÉRSZERTARTÓI vállvetve vallják és vállalják a Magyar Nemzeti Front és a Konzervatív Szövetség elnökségének nemzetmentő kitételeit, amit napjainkban elsődleges MAGYAR hadműveletként fogadunk és harcolunk ki - amíg holmi szemiták és istentelenek gyülevésze kíséreli meg hazánkat MAGYARORSZÁGOT romlásba dönteni!"

Lám, mily légies és szenvedélyes tud lenni a tűz.
...az Igazságot csak így szabad maradandóan fennttartani.
Finoman, nemes egyszerűséggel - az ellenséget elvvel és nyelvvel kardélre hányva...- most még szokatlanul de barátságosan!...
Bár még izmosodnotok kell mert a ciklon B kultusz még ha oszlásban is de tartani igyekszik ömleny testét...!:))

Tulok 2006.11.28. 10:40:29

Provokáció?! Drágáim, az a provokáció, hogy egy ilyen szkíta fehérrlófiás mélyokosságos bagázs megjelenteti magát olyan liberálmételyes felületen, mint a Csápindex! Vagy tán biza fame és glamour kell a turulnak is (no meg kápé?!) Berogyás.

palostrend · http://palostrend.hu 2006.11.28. 12:01:31

Arany jó Tulok!

Koltai Robi amikor még nem fulladt magánéleti és szaknai válságba, illetékes elvtársként élhette életét és lehetett pályájának a csúcsán, mert minden hozzá tartozott.
Nos a Palostrend és a TURUL pont ilyen.
Minden hozzánk tartozik! - mert belőlünk fakad hiszen...
a PALOS-PHALLOS-FALLOSZ-FA...ŐS = VILÁGFA
Ennek a világfának a rendje az ősiség törvényein alapulva a PÁLOS REND, ami korántsem akkortól datálódik amikor is megjelentek a lángnyelvecskék remete Szent Pálnak...
A PÁLOS TREND + nevéből adódóan átfog mindent amit "takar".
S mostanság az IDŐk közeledtével(2006-2030-ig!) a PÁLOS pallosként kell, hogy "viselkedjen", mindennemü...- a VILÁG FÁJÁT..., ennek rendjének, madarának (TURUL!), veszélyeztető e...; - és túlvilági lény megnyilvánulásokkal szemben!
Tehát nekünk alapból JÓ - s eme teljesség; - imigyen ZÁR is....:))

padlizsan · http://padlizsan.blogol.hu 2006.11.28. 12:16:12

Az ősiség törvényét már eltörölték, sokáig küzdöttek érte igaz hazafiak. 8-)

Ez a Pál az a Pál volt, amelyik Saulus néven üldözte Jézust meg a tanítványait. Nekem az a megtérés is gyanús volt mindig. 8-)

Viszont a Csáp Géza nem válogat vallás, világnézet stb. alapján. A Big székely sóról is írtak (jót is), pedig Haklik Norbert sem az a harcos liberális, ha érted mire gondolok. És ő nem is maga jelentekezett.

palostrend · http://palostrend.hu 2006.11.28. 12:45:04

ISTEN törvényeit csak halandók, fiktívek próbálják eltörölni mint ahogyan a kommunisták a múltat az internacionáléban, + kívüle a Kossuth téri rendőr attakban...Azon kívüle + az osztrák Schwarczenegger...
Hát ez - és kábé' ennyi a közös
izomember és a kommunisták között.
... ahogyan még 1 lehet ahogyan eggyé gyúrták Saulus személyét Páléval, holott az égadta világ egyik legszembetűnőbb maszlaga ez a történet.
Vehetem akár olyan fiktív sztorik esetlen előjelének is mint a holdraszállás, a holokausztipar "termései" vagy a két toronyba történő "arabos" berepülés...:))
...de jó!
Tényleg jó látni padlizsan, hogy ügyesen manőverezel agyban s gagyiban egyaránt!

Tutajos 2006.11.28. 12:59:12

Padlizsán!
Szegedi vagy?

padlizsan · http://padlizsan.blogol.hu 2006.11.28. 13:10:32

Tutajos!

Ajjaj, asszem eljutottunk oda, amit már nem igazán akarok bevállalni. Mert jó itt arctalanul osztani, meg jópofizni, de nem szeretnék úgy járni, mint a Jay és Néma Bob visszavágban a netpatkányok, hogy jön valaki, akinek beszóltam (vannak páran8-)), aztán ha nem is csap pofán, de mindenképp kellemetlenkedik, én meg egyenlőre jóban vagyok a szomszédokkal (ők legalábbis így tudják8-)). Főleg ugye, hogy finoman utaltam némi fizikai erőszakra is. Megyek arcplasztikára, meg spanyol tanfolyamra...

De asszem azzal még nem lépem át a magam szabta korlátokat, ha aszondom, viszonylag sokat voltam abban a városban is.

palostrend!

Ha jól értem, az antiklerikalizmus barrikádján azért tudnánk egymás oldalán harcolni? 8-)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2006.11.28. 13:19:49

Azért ezt kiemelném:

PALOS-PHALLOS-FALLOSZ-FA...ŐS = VILÁGFA

nc

Tutajos 2006.11.28. 13:20:49

Annyira nem kell félned szerintem. Itt a legtöbb "netpatkány", nem merészkedne ki az odújából, egy jó kis fájt kedvéért, hanem megmaradnak a gép mögött kuksoló bolha faszán pattanás státuszban.

padlizsan · http://padlizsan.blogol.hu 2006.11.28. 13:46:04

Elsősorban nem a harctól, hanem a törvénytől félek, és aki kicsit ért hozzá, kis időt belefeccöl, és van némi ismeretsége, vissza tud nyomozni. Komolyabb bajom ugyan nem lenne, de ki tudja, egy alapos gyanúra valót lehet, hogy össze lehetne ollózni a megnyilatkozásaimból.

De persze ez is csak irodalom meg szerepjáték, én igazából törvénytelent nem, nem, soha... 8-)

Tutajos 2006.11.28. 13:59:41

Apuska!
A honlapon írjátok, hogy a lemezkiadók elcsaklizták a band ötleteit és kreáltak néhány "tartalmilag herélt, de magyaros zenekart.ˇ" Nevesítsd, kíváncsi vagyok de remélem nem ér utól ezért a korai öregség.

Tulok 2006.11.28. 16:35:07

Arany palostrend!

Nomen est omen, nekem az okfejtésedből csupán annyi jött át, mint Hanibálnak, azaz hogy
palos=fallosz és ennyivel elégedetten hátra is dőltem.
Ja, hogy ontopic is legyek: ez a szám, amit ide felraktatok, ez tényleg nagyon kutyabenge.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2006.11.28. 16:39:15

pl:

Hannibal -> hani bal -> honey ball ->
mézlabda!

követni tucce...
:D

Abrakadabra 2006.11.28. 20:01:04

Amíg palostrend végig magyar szavakat jelölt a sorban torzulás nélkül, addig te az Istenek nyelvétől, a MAGYARtól! már messze...menőkig átmostál a zagyvába, amit perpill angolnak "tulajdonítanak".
Olyan angolnak mint azt a színtiszta magyar Székespári Villámot, akit agymosott kortársaink William Shakespeare-ként jegyeznek, forgatnak közszájon és "tanítanak".
Az fel sem tűnik a ritkán fürdő, savanyú albioniaknak no meg a merőben rothadó "Magyar" Tudományos Akadémiának, hogy ez a név azóta sem túl gyakori az "angol" táji, tájéki névtáblákon!!!
...amúgy kérdezzetek.
...mert a hamarosan megjelenő PÁLOS TREND könyv olyan olvasmány lesz magyarul beszélő és értő honfitársainknak ami sok helyen és helyütt fordítja majd ki úgy a kaftánosokat a kalapjuk, mint a tudósoknak kikiáltott hazaáruló kötőfékeket az oroszlános asztallábuk alól.
Mert ügye azt kár lenne elvitatni, hogy eddig a zsidók írták a MAGYAR történelmet.
Amihez ügye a napi gyakorlatokból is tudni és látni véljük, hogy közük annyi, mint a ciklon B-nek a "népírtáshoz"!
Lehet amúgy, hogy te nem "tucc" felmérni követési távolságokat sicc?
Lehet vagy biztos: tucce?!

Tutajos 2006.11.29. 10:06:07

London=Ló Nagy Hona
Jól mondom?

palostrend · http://palostrend.hu 2006.11.29. 11:40:41

Tutajos = Tuti jós!
Nyertél - úgyhogy légy szálló IGE, velünk: MA este 19.00-tól a sajt...jós tájékoztatónkon.
Kohnok és klónok nem jönnek!
Rés lett ek: www.apuska.hu
Várunk!...:))

where's the cat, where's the craddle 2006.11.29. 22:07:32

baszki mi bajotok a zsidókkal.. de télleg

hindenburg 2006.11.30. 10:25:56


Apuska! Nekem kissé ellentmondásosnak tűnik, hogy a hómpédzsed tanúsága szerint egyik kedvelt időtöltésed az ultraliberális Mammon-sziget rendszeres látogatása, mindeközben pedig a Pálos Trend honlapján megy a folkfasisztázás.

Mackó 2006.11.30. 15:45:52

Letörölték a weblapjukat :(
hüpp-hüpp...

(vagy hola pbe van?)

apuska · http://kocsma.blog.hu 2006.11.30. 18:04:18

az a durva, hogy tényleg letörölték - de a visszaállításon már dolgozunk!

...mert egy levél asszondta, hogy:

Tisztelt Ügyfelünk!

Az S.B.G.&K. Szabadalmi és Ügyvédi Irodák képviselője írásban szólított fel bennünket, hogy a

palostrend.fw.hu

oldalon feltüntetésre kerültek a jellegzetes és egyben Magyarországon közismert Tisza divatmárkához fűződő "tisza" és "T" védjegyek.
Mivel a fent nevezett Szabadalmi és Ügyvédi Irodák Megbízója nem adott engedélyt, illetve hozzájárulást Önöknek arra nézve, hogy a fent említett védjegyeket bármilyen módon is felhasználják, ezért kérjük szíveskedjenek ezeket eltávolítani az oldalról legkésőbb 2006. november 30. 12 óráig.

Természetesen amennyiben Ön nem ért egyet a sérelmezővel az oldal tartalmát illetően, úgy az Interware ZRt. mint szolgáltató nem kíván állást foglalni annak jogszerűségében, viszont felhívjuk szíves figyelmét, hogy a sérelmező vélhetően jogi útra fogja terelni az ügyet, illetve amennyiben a fent megadott határidőig nem jelzi részünkre kifogását, úgy az oldal tartalmát törölni fogjuk.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen további kérdése lenne, természetesen kézséggel állok rendelkezésére alábbi elérhetőségeim valamelyikén.


Tisztelettel,

X,Y
ügyfélszolgálati vezető
Interware Internet Szolgáltató ZRt.

apuska · http://kocsma.blog.hu 2006.11.30. 18:07:14

Ja, és igencsak nem értünk egyet, a következő már az lesz, hogy valakik azért perelnek, mert hordtuk is őket!
Őrület...

lajos666 · http://lajcsi.uw.hu 2006.11.30. 19:25:06

Én mint zsidó-cigány kikérem magamnak a Pálos Trend szelleminek szánt maszturbációját, bugyutaságát, erőltetettségét, beképzeltségét, mindenhez értő, mindenki kiosztó, teljességgel alaptalan felsőbbrendűségét, irodalmi hagyományunk és történelmünk lábbal tiprását, fajvédelmét, tudománytalan és ostoba nyelvészkedését, tehetségtelenségét, ötletesnek és eredetinek hazudott imázsát és nyelvhasználatát, a belőle áradó lábszagú szittyaságot, a helyesírás és a nyelvhelyesség elemi szabályainak mellőzését.

Üdvözlettel: Lakatos-Kohn Lajos

apuska · http://kocsma.blog.hu 2006.11.30. 21:06:31

Kérd is ki magadnak te barnametélt "kicsikukis", mi meg a 666-os címedre postázzuk!

Abrakadabra 2006.11.30. 21:09:41

Látom Lajosom zsiciként még tetten érés előtt agyonvernél minket, hogy magadat mentsd, de...
...de te ebben az országban az Aranybulla szerint csak a falu határában lézenghetsz.
Addig és ne tovább.
Vagy esetleg kell még történet a dicső csendőri évadokból is?
Úgyhogy ne szabálytalankodj.
Barátod, Kulcsár Atti már barátkozik is a gondolattal, hogy újból visszatér a dögkútba mert a ti szellemiségetek ott terem, ahol másnak vermet ástok!
Nem kérlek, hogy értsd, de már nyertünk pert zsicik ellen!...:))

lajos666 · http://lajcsi.uw.hu 2006.12.01. 07:30:54

apuska, "a magadnak" és a "te" közül hiányzik a vessző!
Abrakadabra, a "Lajosom" előtt és után hiányzik egy vessző, az "Addig, és ne tovább"-ból nemcsak a vessző hiányzik, hanem a végéről a felkiáltójel is, hasonlóan ez hiányzik a "szabálytalankodj" után. A "mert" előtt pedig szintén vessző írandó.

palostrend · http://palostrend.hu 2006.12.01. 09:05:57

"Lauderes" Lajosom, gondolod hogy a te készpénznek vett szabályaidat fogjuk viríttatni csak azért, hogy győzibe menjünk és úgy ugassunk? - vagy kívül hordjuk az alsógatyát mint a szupermanók?
Gondolod?
Mikor az egész létünk annak köszönhetjük, hogy nem hagytuk magunkat utolsóig ledaráltatni a zsidókkal és nem hagyjuk magunkat utolsóig agyonveretni a cigányokkal.
Különben is!
...- már régen éhenhaltatok volna hisz nem maradna "k(í)n", kiken...élősködni.
S hála a teremtőnek hamarosan megint eljön az idő amikor a vesszőt nem írjuk hanem használjuk!!!
...mert nekem ez is "vessző"paripám!...:))

Zsu 2006.12.01. 10:09:45

igen, a Tisza cipő vállalat tulajdonosait kellene megfigyelni. Honnan is jöttek. És merre tartanak. Véletlen, hogy pont ők balhéznak? tudjuk, hogy nem.

Kényelmes cipők, ajánlom mindenkinek. Aranyáron.

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2006.12.01. 11:15:55

be szarok hogy a tisz a cipő ellen ily vehe menschen küzdeni valóban ilyen jó móka? de minek. fáraszt e lék kör. fe lejtő.

lajos666 · http://lajcsi.uw.hu 2006.12.01. 11:24:31

Igazatok van, én is csak azért nem jelentkeztem még, mert nem tudtam dönteni, hogy ledaráljalak vagy agyonverjelek titeket. Ahogy itt ülök, és várom, hogy eltartsatok, kezdem nagyon szégyellni magam... Sajnos annyira buták vagytok, hogy még vitatkozni sem érdemes veletek, pláne egy magamfajta alacsonyabbrendű magyargyűlölőnek.

tapló 2006.12.01. 11:51:57

Ez remek zene nektek? Nekem kegyetlen e rettenet, elviselnem nem lehet.
Zsu, te cemende, neked eszed semmise?

Rohadtjancsi 2006.12.01. 13:55:13

Bazmeg, ez nagyon kemény! Nem a zenére gondolok, elsősorban, hanem a palostrend kommentekre. Mi a faszomér' kell lezsidózni mindenkit akinek nem gyün be!? Föltosztátok ide a muzsikát, vállalva, hogy esötlög negatíve visszhangja is lesz. Akkor fasznak köll ugatni?! Ráadásul ilyen elbaszott, szerencsétlen szójátékokal. Aki magyar irodalmat kicsit is olvasott, annak fizikai fájdalmat okoz ez a ragrímekbe bújtatott tudálékoskodás. Vagy a Ti seggetekben forog a világ tengelye, hogy ilyen kibaszottokosak vattok?! Tanulj meg magyarul, te abortuszmaradvány, utána firkálgass, bazdalovat!
Zsu! Te mint ezeknek a seggfejedelmeknek a szellemi fegyvörhordozója! A Tisza Cipőgyár cionista összeesküvésre készül Martfűn? Normális vagy? Mer' ilyesmit sugalmazol idiótacsaj!
Subbára veletek!

Abrakadabra 2006.12.01. 20:24:07

Na! Levedzik a fekély.
Mondjuk ezt tűztük ki célul de, hogy ilyen hamar kifakadjatok?!
Mindegy.
Bár a sebbenzint csak ezután kapjátok...:))

Rohadtjancsi 2006.12.01. 21:47:51

Na, második és uccsó alkalom, hogy itt toszom az észt.
Először is Padlizsán, néked egy kis üzenet! Blogod alapján Te egy gondolkodó, normális kölyök vagy, de ismerd be öcskös, pont ezért örülsz is annak,hogy valaki Apuska-fasz Puskát elkűdtte a véres gecibe.
Zsu! Fehérlófia fasza, nem egy dzsojsztik babám, amit Te tekergetsz, oszt boldog leszel tőle, oszt megmutatja néked a helyes irányt szánalmas életedben! Miközben imádottt Apuskád a Müllerköcsög által szervezett, "zsici" Popsi-Szigeten veri a seggit a fődhöz, und félmeztelen, igénytelen gimispinákat fotózgat pólóciciversenyen, Te taknyod-nyálad csurgatod érte. Néccsak meg a hunlapját hülyepina! A Szigeten évről-évre ott tobzódik, de ki a halál fasza látta monnyuk a CSÍKSOMLYÓI BÚCSÚN? Senki.Se. Mer' egy senki. Nullvektor.
"Gondolkozz, gondolkozz, értsd végre meg!"
Eztet nyomatta Szörényi "Dobogókő" Levi,1967-ben, aki az Illéssel azér' valamit csak letett az asztalra.Monnnyatok le!
Apuska! A te szánalmasan kicsinyes, zsidózós, álkritikus szemléleted, egy molyfing.
Und, Aki nagyon buta lenne:apuska=palostrend=Abrakadabra.
Lajos666! kibuktál hamar ettől a szartól, azt hittem tovább bírod, mint egyetlen normális hozzászóló!
U.I.: Gondolkozz picsa!

apuska · http://kocsma.blog.hu 2006.12.02. 02:41:48

Hű de megy a személyeskedés, belterjes a kör, hogy mindenki ismer mindenkit?
Igen jancsi, hírből én is tudom ki vagy, hogy milyen kicsinyes sértettségből táplálod az indulataidat, épp csak engem ez nem bosszant fel, ezer bocs.

És nullvektorként köszönöm, én legalább jól vagyok, bármely Szigeten (a társaságom határozza meg) oltárit mulatok és ha akarok, molyfingot eregetek az égre.

A fél-látszat-demokrácia egére, mert legalább azt megértük, hogy mindenkinek lehet véleménye, és ha figyelnek is, nem csuknak le érte.

Hozzászólásod értékes! ;)

Zsu 2006.12.04. 12:24:34

Kedves Jancsi,
sürgősen látogass meg egy pszichiátert, ha tanácsolhatom, mert a frusztrációd elhatalmasodott. Mi a bajod önmagaddal?
A szókészleted trágár és trágya. Hazugságokat irogatsz folyamatosan, magyarul mondva : folyamatosan hazugságokkal rágalmazol, engem is.

Szegénykém. Sajnállak. Jobbulást!

Ejj ejj, Isten nem ver bottal ...

Zsu 2006.12.04. 20:04:24

Apus, állítólag taknyom-nyálam csorgatom érted :) Remélem értékeled a nagy felfedezést :)))

Valaki azt hiszi, hogy itt valamit nagyon tud :)))

hát igen, apuskával amúgy esküvőt terveztünk. Gondoltuk, áttérünk a muzulmán vallásra, hogy neki több felesége lehessen. Én szolgálója leszek, és banánfa levelével fogom hab testét legyezgetni, miközben hastáncot járok fűszoknyában. Ezt apuska is így képzelte el. Ja, és nyálfogót veszek fel , természetesen :)

palostrend · http://palostrend.hu 2006.12.05. 08:50:55

Most, hogy bemerevedtetek szájtátva, vállvetve húzzatok egy árnyékos sarokba és mélytudatba hallgassátok újra.
...mert azért az felettébb kiábrándító, hogy mindenről szó esik csak a dallamról nem, amit egy kisgyermek születése ihletett, aki azóta már elsőre elfújta mind a három szál gyertyát a tortáján!
Jó lenne tényleg ha úgy zökkennétek vissza és úgy ütnétek akár övön alul is, hogy végig hallgattátok a Ringató álom címü dalunkat.
Kezdettől a végéig; - akár úgy is, hogy egy kisgyerekkel közösen tesztelitek le.
Nos, ez lenne számomra a legfontosabb.
Utána meg ha ez az igény, lemehetünk ismételten tirpákba.
Addig + az Á' hitat, itasson Át benneteket...:))

bluff 2006.12.05. 16:39:09

A képen nem a dobogókői Shaolin központ egy részlete látható? Ha igen, mi köze a Ti zenétekhez?

De amúgy nyugtassatok meg, hogy ez az egész fenti maszlag csak egy nagy-nagy vicc!

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2006.12.05. 17:34:30

tény ami tény a dal alapján nem vágnám le, hogy mi ez a turulhajhászás. ellenben ha ez egy shaolin templom, akkor sose szeretnék narancssárga köntösbe flangálni az utcán mert a cigányoknak is fölvesznek csilicsáré dolgokat, de ez ahhoz képest is ramaty.

apuska · http://kocsma.blog.hu 2006.12.05. 22:27:26

az már igaz, dobog a kő!
arra jártunk...

Zsu 2006.12.06. 15:54:28

Csáp Géza és csapata új világot alkotott.

Üdvözlöllek TIRPÁKIÁBAN !

Néha idetéved néhány fény-lény, és szomorúan, nagyokat néz. Mert a fény-lényeknek még szent a Család, a Haza, és hisznek Istenben. A mágia népei ők.

Ezzel szemben állnak Tirpákia lakói.
Tirpákia földjén sokaknak semmi sem szent. Nincs Isten, nincs haza, és nincs semmi, ami valódi érték. Csak fröcskölődő, hazug, piszkos szavak vannak.
Tirpákia lakói nagyon büszkék magukra. Építeni nem tudnak, csak rombolni. Meghallani nem tudnak, csak megsüketítetni. Megérteni nem tudnak, csak értelmetlenné tenni.

Tirpákia lakói aranyruhába bújt kénszagú krampuszok, illatfelhővel álcázva.

Üdvözöllek Tirpákiában!
A regisztrációhoz kérem klikkeljen balra...

lorugas 2006.12.06. 16:06:40

A lényegi lét abszurduma öltött testet minden Pálos eszme szeletüvöltő tekintethorizontján...
Ezt a balfasz baromságot! Sose hittem volna, h léteznek ilyen elvakult okostojások! "Tirpákia" lakója vagyok én is, bár tudok építeni-meghallani-megérteni. Csak épp nem mindent, az ostobaságot pedig semmiképp.
Amúgy meg amiről itt lényegében írnom kellene az az, h milyen a zene. Az pedig kifejezetten rossz. Egy nulla.

Abrakadabra 2006.12.06. 20:41:53

lorugas!
Patáid inkább az ördögé míg lehelleted már magadér bélszél.
Semmi baj amúgy a nagy zöld csuláddal csak az, hogy szembeszélben köpted egy hegyre menő BKV járaton.
Védd meg kritikád és megmondom ki vagy.
...mert ennyivel és így, innen csak ha pöcköllek vagy penderítelek.
Érted bélszél - vagy még fújnom is kell?!

koroknay 2006.12.07. 09:04:08

Palostrendi apuska!
Kerestem egy lényt az univerzumban aki még tőletek is kínosabban és erőltetebben használja a magyar nyelvet. Nyugodj meg, van ilyen: Jar-jar Binks a neve.

palostrend · http://palostrend.hu 2006.12.07. 09:34:03

Nyugtass meg koroknay, hogy akkor neked kell a hullámsávot megkeresned mert kínosan sercegsz vételnél...
Megérzésből mi a sztárolt kommunikátorokkal szembemenve, gyakorlatilag is az értetlenebbek segítségére siettünk (www.palostrend.hu), világunk megértéséhez.
Példád okán eme kezdeményünk is könnyűnek találtatott, de sebaj.
Viszont ha "ÁRJA"folyamod esetünkben svábytól, friderikusztól, bárdostól, dézsitől és a többi génbank jegyzésről indul, akkor már most "melegséggel" tölt el, hogy nem értesz minket!...:))

koroknay 2006.12.07. 09:47:13

Megnéztem a honlapot. Értem azt is, hogy miről szól. Viszont a te kritikáid többnyire csak buzizással és zsidózással végződnek. Mellesleg az általad felvonultatott médiasuttyókat én is rühellem, nem szoktam sem a retekklubb, sem a csigabiga kettes adását nézni. Erről ennyit. Ja, ha már a zsidóknál tartunk, mit gondolsz mondjuk Radnótiról? Ugye ő is egy szemét, alja hazaáruló volt? Egy példa okulásodra. Biztosan tudod, ki volt Imrédy Béla. A Magyar Élet Mozgalom vezetője ( jelképük a csodaszarvas volt egyébként), aki mit gondolsz, miért bukott meg mint politikus? Mert a nagy fajvédőről kiderült, hogy bizony van egy biboldó a dédszülői között. Csak okulásképp: akár még Te isw járhatsz így.
A zenéről: nekem semmi bajom vele, az ide fölrakott cuccokhoz viszonyítva valóban jól kidolgozott. Részemről ennyi.

Zsu 2006.12.07. 15:44:01

Már valóban GYÚJTÓPpontban a Pálos Trend ! :)

Még csak néhány gyertya ég.

palostrend · http://palostrend.hu 2006.12.07. 15:49:50

Kritikáim olyanok mint a tükörszobában tükröződő gyertyaláng.
Mindenki azt véli belőle valódinak, amit belsője sugall.
Oszt' vagy bejön - vagy nem.
Viszont ha visszamenőleg bármilyen honlapra beírt jegyzésem kivesézed, akkor nyilvánvalóvá válhat előtted is, hogy csak azokról vagy azon dolgokról nyomatékosak az említett jelzős szerkezeteim, akik abban érintettek vagy kivívták maguknak eme tisztátalan cimkéket.
Nincs ebben semmi kivetnivaló még ha oly sok zsebpolitikus és médiadroid is akarja ezt kártékonynak sugallani.
Jómagam ezen EGY ÖN TETÜ "vél"ömlenyek ellenére makkegészséges magyar antiszemitának vallom magam, akinek adott szavára támaszkodni lehet.
Radnótira térve.
Radnóti, gyémánt a még oly kevéske szeretnivaló között is, akik magyarországi zsidóként, szerves részét képezték, képezik HUNMAG egészünknek.
Hogy járhatnék okulásképp így?
Járhattam volna, de nem jártam.
A JóIstennek hála!
Viszont azt már egész jó eredménynek könyvelem el, hogy a dalunkra is szántál időt és véleményezted is.
Azt + már, hogy a médiasuttyók vonatkozásaiban álláspontjaink is közös halmazba esnek, zsákomra se mertem volna stoppolni...:))

blama 2006.12.13. 11:55:06

Találkozzunk a ring a ring a ringben

Abrakadabra 2006.12.23. 19:49:02

Ingerlékeny vagyok az olyan semmirekellő emberek miatt, akik poziciójukból adódóan szervezhetnek ugyan valamit - de hánynak az egészre.
Csáp és ez a hanyag stigma már nem válnak el egymástól - holott bele kéne gebedniük hiteltelenségükbe és lehúzni a redőnyt.
Kik ezek a lóherék, hogy két levéllel nyerőt mernek játszani?!
Nektek Pálos Trend meg mindenetek megvan ahhoz, hogy a futtatott Ákost (Korunk Hofiját!) alkalomadtán becsúsztassátok a MOL szőkitői közé...!

palostrend · http://palostrend.hu 2007.01.10. 19:22:08

Részre hajlanék?!
Olyan, mintha hagynátok kímúlni az érdektelenségben az eredményhírdetés közhírré tételét, a lebegtetett koncepciók alapokra történő építését.
Olyan.
Ha a szavatokra nem is, de az ellenfelek vagy rambocsá' az ellenségek álmaira azért, adnotok kéne.
...vagy az ébresztőt is én fújjam?!

palostrend · http://palostrend.hu 2007.02.06. 19:07:09

Hú - a Teremtő Búráját!
Ennyire elve...temülni kiinduló ponttól régen nem sikerült magukat média guruknak valló, holdra csóvázó, akkus stadionlámpáknak...
Nem tudtok napirendre térni a pályázó "felekezetek" fölött; - vagy anyag híjjján feledkeztetek pult alatt, nők mögött?
Ma lesz fogadóórám.
...ha beszélni szeretnétek róla, hívatlanul is rámronthattok: Rontó Pálok.

palostrend · http://palostrend.hu 2007.02.16. 20:59:02

Hála a Jó Istennek Orbán Viktor beszéde azt a szintet hozta, ami a Magunkfajtának Szamártej; - míg az összes génkezelt potyadéknak, gyomorsav.
Szerencsére a rokonlelkek és a rokonértelmek, akkor is egymásra hajaznak ha az egyik csak suhint míg a másik ostoroz.
A Pálos-Trend örvend, mert ebből a házból tényleg csak ostorral verhetjük már ki az összes hívatlan élősdit és idegent.
A Pálos-Trend szívesen adja a talp alá valót ehhez a dicsőséges tetthez!
Lásd - Pálos-Trend: DÓZISKOLA.

palostrend · http://palostrend.hu 2007.02.16. 23:12:37

EGY biztos: Pálos-Trend: DÓZISKOLA.
A mai naptól az összes ellenségemnek, MSZP-SZDSZ szavazónak a következőket követelem...
Így például agydonornak csak és kizárólag Szilvássy Gyurkát.
Így például szívdonornak, Lendvai Ildikót!
Így például májdonornak okvetlen
gyurcsányit szavazom.
...míg fül, orr, gége donornak, Kóka kell!
...ezen gén fajok szervei nélkül senki sem hagyhatja el az általuk létrehívott KÓRszágot!
Világos?!
Akkor most oszoljatok!...:))

palostrend · http://palostrend.hu 2007.03.13. 20:04:54

Amikor már Nemzeti ünnepünkön többségben vannak a szónoklók között a horpadt mellkasú kókadt egyedek…

Amikor mán’ ezek a kókadt egyedek nem elégszenek meg azzal, hogy dübörgőnek látszódnak és szépnek, nos…

Nos, akkor mondja a magunk fajta, hogy ÁCSI!

Ugyanis, amikor már ezek a horpadt mellkasú egyedek arra vetemednek, hogy holmi cenzor lendvaik és antinők mellébe büszkeséget pumpálnak, akkor már tényleg ki kell jelentenünk, hogy LÁSS!.. VÁGÁS!...: VÉGÁLLOMÁS.Már csak azért is, mert a Mi járatunkon - Mi adjuk a helyjegyeket.Ezért foglaltuk csokorba…

13. pontba

mindazon értékünket és követelésünket, hogy akik a későbbiekben is velünk akarnak utazni és zenélni, azt tényleg úgy tegyék, mintha az utolsó útjukra váltanának jegyet…
palostrend · http://palostrend.hu 2007.03.13. 20:08:53

Pálos-Trend*; palostrend*; palos-trend*; www.palostrend.hu

palostrend · http://palostrend.hu 2007.03.17. 18:21:06

A PÁLOS TREND következő fordulóra szánt és nevezett dalverse: DÓZISKOLA.
Elsajátítható: www.palostrend.hu
Megfejtői közül 3-an, velünk utazhatnak ősszel egy Dél amerikai táltosbarlanghoz..., ahol "furcsamód" szintúgy az a MAGYAR nyelv az ŐSHONOS, mint idehaza: MAGYARORSZÁGON!
Ráadásul az ott őrzött rovásírásos emlékek még azt is eredendően taglalják, hogy kik és milyen válogatott eszközökkel írtották rokonainkat.
Ja!... hogy-hogy nem itt is ahhoz a zsidó családhoz futnak a szálak, akik elkövettették úgy Széchenyi mérgezését mint Kenedy agyonlövetését.
Úgyhogy van mit mesélnünk és lesz is mit megénekelnünk a későbbiekben is!...:))

apuska · http://kocsma.blog.hu 2007.03.24. 22:00:44

Egy utolsó nagy hórukk? Jöhet! Béláné Büntet, és mi kapjuk a teret. Veletek! Első rostán innen és túl, mindenkinek köszönet.

palostrend · http://palostrend.hu 2007.03.25. 11:51:05

Merítsd már magad cseppnyit feledésbe ha kérhetnélek.
Mi az, hogy mindenki?
...vagy smúzolsz még az ismeretlen tettesnek is, aki mindent visz?!
Igenis nevesítsd cinkes köszönetnyilvánításaidat egyénekre bontva.
Ennyi a legkevesebb, amit megtehetsz két smúz között.
Ugyanis nincs kiábránditóbb mint a jófejség kényszere alatt, hervatag vitorlákkal, szélcsendben, dagadónak látszódni a megveszekedettek nyáltengerén.
Pihi van..."mindenkinek" - bár a felajánlásokat nem győzöm megköszönni!...:))

palostrend · http://palostrend.hu 2008.03.10. 11:17:55

A RÉPAORRÚ HÓEMBEREK HALÁLA

Gyurcsány ez az alattomos pápai zsidó gyerek, amikor el kellett volna ismernie kínos vereségét olyat tett, amit még a legócskább egyedek sem tesznek…- kibelezve próbálta elmagyarázni, hogy neki ez a legelőnyösebb formája.

S lám…megcsinálta.

Úgy csinálta gyurcsány, mint az a mocskos, olvadó hóember, aki még a begyújtott kályha előtt is azt fitoktatja hatalmas répaorrával, hogy

Ő

még így is képes… beleverni „legigényesebb” testrészét a tűztérajtóba!

Gyurcsány tehát a nagyérdemű előtt bizonyította be, hogy igenis veszélyes, elmebeteg, aki nem a közre, mint inkább saját magára a legveszélyesebb!

Erről jut eszembe a Pálos Trend Vértes KÍNcse című dala, ami épp az ilyen elvetemült falkavezérekről és csatlós csaholóikról szól.


VÉRtes KÍNcse…


Vértes, lankás, tarka mezsgyéje,
Tündéri flórát ölel kebelére.
Nőszirmok közt kutakodva,
Büdös bogár lejt kapkodva…
Flangálva flancol a növény ágyon,
Így is fogant: a halálvágyon!

Állandó, durva kerítő;
- veri fel Ő…
idők, időtlen ideje…:
a BÉKÉT,
az őshonos SZÉPÉT,
- eme
vértesi fekete.

Kétely fullánk, görcs a görcsben,
Métely hullánk, löncs a löncsben!

S itt jönnek, ni! - a lélekbúvárok.
Legott követő, alig lekvárok…
Akiknek a földgömb, Kocka;
Élethűre montírozva!

IDE „importált”, kollaboránsok,
Koholtátok a trianoni átkot,
De…
időtök lejárt és hogy, hogy nem:
Eltűntök a lebbencsben!


Büdös bogár ez is egy állás,
Kapzsi donor, kényszerleszállás!
De ami írva megvagyon:
EMBERT - sírva, nem üthetsz, agyon!!!

palostrend · http://palostrend.hu 2008.05.16. 16:21:26

„OPENHEIMEK” állnak az INDIÁN HOLOKAUSZT mögött!

Engedjék meg, hogy töretlen hittel és szeretettel köszöntsem MINDANNYI JÓNKAT! …a 70-ik rész apropóján:

… a SZÍVÜNK KINCSE’M RÁDIÓ csillagos éterében!


TE RAM KÓDOK PERUBAN és a KÖRny ÉKÉN – 2 rész.


A tengerszint feletti magasságok ellenére vegyünk mély lélegzeteket, mert egy szuszra ez sem megy.

Ha tízes skálán veszem, akkor PERU és titokzatos népének története a MAGYAR KIRÁLYSÁG és NAP NÉPÜNK történetének összehasonlításában 5-ös.

Se több, se kevesebb.

Miért mondom ezt?

…mert Peru ősi törzseinek évszázados virágzása csak addig tartott, amíg nem kellett ÖNMAGUKAT ÁTLÉNYEGÍTENI az ÁLDOZATOK istentelen konkvisztádorainak pusztításai miatt.

Tehát ha nem juthattak 6-RA, akkor a nyomtalanul eltűnésük fázisa nem lehetett több 5-nél.

…de 5 megvolt, mert 5 LÉTESEK voltak és ÁT LÉNYEGÜLTEK!

Szajkózom: ÁTLÉNYEGÜLTEK!

– tehát nem kell TI TOK OK BAN keresgélni a választ és eltűnésben gondolkodni.


Ui: ...a további dózisok a www.palostrend.hu-n.

palostrend · http://palostrend.hu 2008.05.21. 10:50:44

GESZTI KULÁK - NEMZETI VÁGTÁJA: KAFTÁNBAN!


Felháborító, hogy a tengernyi uzsorás bank közül
az egyik pénzkóceráj a másik után még arra is vetemedhetett,
hogy az amúgy is komplett idiótáknak szánt reklám
szpotjaiban, EMESE ŐSANYÁNK nimbuszát járassa le.
Neeeem.
Korántsem piti ez az ügy annyira, mint ahogyan azt a lélek manipulátor ANTIFASZISTÁK akarják
bagatelizálni.
Korántsem.
Ellenben KIBASZOTT KÉSŐ!!!
– mert ez a KAFTÁNBA HÚZOTT NEMZETI VÁGTA, kifejezetten a MAGYAR
TŰRÉSHATÁR és a MAGYAR ÖNBECSÜLÉS ellen való és annak utolsó utáni tesztje.
Hiszen, annak a magyargyűlölő zsidó, identitáshiányosnak a kampánya ez (geszti péter!) aki a TE ORSZÁGOD eljöttét hírdette SZDSZ füttyre.
Olyan magtalan, buzeráns abortuszhavarok lélekhadjárata EZ, akik óriásplakátokon buzdítottak a NEMre és tagadtatták meg velünk határon túli testvéreinket.
Ezek a júdás kajafások éppen azok a büdöszsidók, akik kétezer évvel ezelőtt kivéreztették a JÓISTEN fiát, KERECSENT.
Azt a KÖROSZTÁSÚ JELZÉST, aki a FÉNYT, a
MEGVILÁGOSODÁST hozta a SÖTÉTSÉGBE…
MA ezek a nemzetidegen, cionista telepesek újra, percenként "kisérelik" kioltani a FÉNYT...-csillagszemeinkből!
Kétségtelen, hogy ebben a NEMZETI VÁGTÁBAN már megint ezeknek a terrorista cionistáknak a legférgesebb "SÁBŐREI" készülnek megrontani és elrabolni a JÓISTEN, HUNMAG NÉPÉNEK lelkét.
…téve ezt az ŐSHONOS HUNMAG törzsszövetség
SZŰZANYAFÖLDJÉN, ottan ahol a jöttmentek soha nem
látott arroganciával és büntetlenül szívják a DONOR vérét.
Ha május végén békében hagyjuk végigvágtázni ezt az elvetemült kaftános hordát "LÓHÁTON"...
...ha békében hagyjuk a biboldókat vért hányni és port szorni ŐSEMLÉKEZETÜNKRE,
akkor a ZSIDRÁK ágynak dönti a MAGYAR EMBERT.
Ráadásul olyan alattomos módon, hogy a porhintés végén még a diagnózist is ez az átokfaj, istengyilkos
sáskahad rágja bele templomaink karzatába.
…de VAN MEGOLDÁS! - immáron LÓHALÁLÁBAN, de VAN.

IGENIS, TEDD MEG!

palostrend · http://palostrend.hu 2008.06.02. 17:32:29Aranyos Hallgatóim – Éjszakai Széplelkek!


88 X


NEVEZD NEVÜKÖN a MAGYAR NEMZET GYILKOSAIT!


88 éve CION úgy koncolta fel hazánkat, hogy terveik szerint már a 2-ik világháború végén Magyarország, mint Izrael állam létezett volna.

…de kurvaferi elődei ezt éppen úgy ELKÚRTÁK mint MA!


Alattomos dögevő falka az övék, akiket a magyargyűlöletükön kívül semmi de semmi nem képes egy légtérben megtartani…

( a legfrissebb példa erre az MTK bajnoki címe!)

…de ne menjünk a dolgok elibe.


Mivel a bibliában összeirkált eseményeket egyetlen egy régészeti ásatás sem képes igazolni lelet együtteseivel; - iszonyú a pánik.

SŐT!

…mindennek az ellenkezője bizonyosodik be.


Mivel azonban a zsidó kutatók eleve félretájékoztatják fajtabeli társaikat a lehangoló eredményekről így a világszerte rákos daganatként burjánzó kolóniák továbbra is a 2-ik világháború után beoltott holokausztiparos klisékkel számolhatják fel az immunrendszer védekezési „mechanizmusát”!


Pedig az Egyiptomban megtalált papirusztekercsek még csak utalás képpen sem említik, hogy holmi zsidók, akár mint rabszolgák vagy foglyok is; tengődtek volna valaha azokon a részeken.


Itt most engedelmükkel nem piszkálom azokról a nyájhajtó idegenekről a „misztifikát”, amit ismert holokosz(t) etetők dobáltak a Nílus deltájába.


Viszont piszkavassal piszkálom azoknak az állítólagos sivatagi showknak a nyomait, amit eleddig se a balga belga, se a savanyú albioni, se a precíz német, se a buta yenki nem talált meg.


Voltak már ugyan a történelemben korábban is olyan eredményekre jutott kutatók, akik a „komplett” anyagot Izsáktól, Ábrahámon át, Jákobig összeollózott zagyvaságnak tartották, de hát, mint tudjuk ezek az igen precíz tudósok hírtelen jött betegségekben, balesetekben, gyilkosságokban kényszerültek szedelődzködni ebből a világból!


Nincs ebben semmi para, semmi frázis mindössze CSAK egy „haláli jó” megközelítés… a világ túlnyomó többségéhez…- tisztességesekhez és a becsületesekhez.

…csak hát ez alig vagy csak kis mértékben vígasztalja a MAGUNKFAJTÁKAT!


…de MI is az OKA?!


Először is a LEBUKÁS!

…mert, hogy ez a világméretű embermilliókat követelő csalás magával rántja a zsidóságot és a zsidó-keresztény maszlagot az NEM VITÁS!!!


A Bibliának összelopott PAKSAMÉTÁK túlnyomó hányada ugyanis, mint megfellebbezhetetlen IGAZSÁGOKAT tálalja, ezeket az agyament fantáziálgatásokat; - és most nem utalnék itt direktbe a Nürnbergi perek anyagára és az utána császármetszésekkel születő HOLOKAUSZT KASZT VALLÁS ANYAGÁRA.


Rohadt kellemetlen…


…hogy az Izraelnek jelölt területen a büdös életben nem léteztek sem megerősített falvak, sem „nagyvárosok.


Így aztán Jerikó falainak is csak trükk mentessen volt nehéz leomlani az oly dagályosra sikeredett kürtszótól, hiszen falak, mint ahogyan a cigányok is artikulálják – csak a fejekben léteznek!...J

Salamon és Dávid királysága meg önmagában kínpilléreken nyugszik de ezt a Haarec már 1999-ben kinyomta.

Mózes nem léte meg a tízparancsolat átadását is a Heti 7-es szintjére rántja.

Már csak azért is, mert az ázsiai népek legendáiból adoptált történetek az ázsiai népek NAGYKÖNYVEIBEN még eredetiben, folytonosan olvasható!


Így aztán kénytelen kedvetlen de a világ legostobább népének mindig új és újabb történeteket, RÉMTÖRTÉNETEKET kell kreálni ahhoz, hogy ne veszíthessék el fiatalságukat.


Ja, hogy mi van akkor, ha rajtakapjuk őket a turpisságon?!


Na, olyankor mindig Háború van és TRIANON.


…de az a valódi - tudod?! – aminek a fájdalmát nem kell törvényekkel SZANKCIONÁLNI, amiknek az áldozatai még most is tömegsírokba vannak összehányva…- keresetlenül.


…mert igenis TUDD MEG! -, hogy akik most is dajdajozva, mindenkit túlharsogva keresik az övéiket vérdíjakért, azok nem a saját áldozatukat keresik, hanem a LEENDŐ ÁLDOZATAIKAT!


TRIANON erre is figyelmeztet…:


NEVEZD NEVÜKÖN GYILKOSAIDAT!!!

palostrend · http://palostrend.hu 2008.06.19. 08:19:35

Eretnekek, Bogomilok?! A frászt!

Magyar Őskeresztények!

- 3-ik rész -

…amit a bogomilokról hazudnak…

Az eretnek szekták fő irodalma mindig is az apokrif bibliai elbeszélések voltak és Jeremiásról (Bogumil) is lehetett tudni, hogy írt olyan könyveket, amiket „egyetlen ortodox sem mert elolvasni”.

…egy kis SZEMFEDÉL nyitogatás…

Az apokrif ugyan elrejtettet jelent de valójában két verziója létezik.

Az egyiken, az IGAZI LELETEN valóban Jézusnak, azaz Kerecsennek kinyilatkozásai olvashatóak mert kortárs tanítványai a hallottakat KÖZ VETlen VETették papirusz tekercsre.

Ha a görög szó gnószisz jelentése ismeret, tudás és a gnoszticizmus egy vallási irányzat volt akkor azt kell, hogy mondjam, hogy így igaz!

Mivel maga a görög nyelv is a magyar nyelv erodálásából alakult ki érdemes egy kicsit tovább sodorni ezt a szót, hogy GNÓSZ, ami tudvalevő csak akkor üdvös és üdvözítő ha ÉGI = EGY!!!

…mert ügye ez a GNÓSZ még a RACCSOLÓ PÖSZÉKNEK is MAGYARUL VAN, hiszen IGE…NES = IGENIS!

…vagyis ISTENTŐL való, mert Ő MAGA az ÉGI IGE = EGY!

…ami bomlasztva…darabjaiban: SZÉT!

S ebből már csontvelőnkig hatolva nyilal belénk ama FÁJDALOM, ami az EGYSÉG zilálódásából (SZÉT(H)zilálódásából!) adódik, amit, AKIT!

SZÉTH-ként, a KÁOSZ ANGYALAKÉNT

„ismerünk”!

További részletek: www.palostrend.hu

palostrend · http://palostrend.hu 2008.06.25. 09:31:00

Meleg a kenyérkém s buzi minden, mi élteti a fertőt: Izraelt!


Egészséges és büszkeséggel vegyülő emlékeket idéz bennem, amikor még a buzeránsokat ebben az országban, ondómaradékoknak tituláltuk és úgy vágtuk szájon őket heteroszekszuális honfitársaimmal, hogy a vérükbe száradtak.

Undorító, hogy az életellenesek július 5-i nyavajgó vonaglásán, a vonulást engedélyezők közül egy cionista agitátor sem lesz jelen, aki nyíltan hús vér valójában is bevállalná a deviancia eme okádásra ösztönző lényeinek „meleg” fogadtatását.

Gyurcsány is inkább az idei 3-ik Maldív szigeti utazására készül mintsem, hogy hagyja göndörödő fürtjeit nyilvánosan összegecizni, pedig ő rivallt rá a fakabátokra, hogy meg ne próbálják betiltani ezt a polgárpukkasztó nyálcsíkhúzást.

…de itt ejakulált még a napokban a plazmák parcelláin a héber feszeskeblű csoda is, Ildikó Lendvai elvtársnő.

Ugyan a durva anyját ismerve, hozzá nem lesz kegyes az idilli erdei halál, mert még az előtt merevedik ki egy sötét sikátorban a dotoxtól, hogy cenzúrázni merné valamelyik írásom.

…de ne menjünk el a farokszorító gusztustalan petersóna mellett sem szó nélkül, mert a férgese is megengedett magának egy-két hangosabb rezonálást az éterben, holott…

…haláltusáját kéne vívnia pártjával együtt. Élőben és egyenesben persze!


Most nem is vesztegetek rájuk több időt, mert reményeim szerint a szombat engem is felülír…J


Puszika és Jóéjt

palostrend · http://palostrend.hu 2008.07.04. 09:05:20

CIGÁNY a MÉREG – NEM A CIÁN!


1000 milliárdokban mérhető évente a magyargyűlölő cigányok és zsidók szándékos károkozása: MAGYARORSZÁGON!


A minap rojtosra dumáltuk szociálpszichológus barátommal a témát.

Osztottunk. Szoroztunk.

… és átnéztük az ezer fő bevonásával készült mintavételünket cigányokról, zsicikről, hogy mibe is fájnak ezek a MAGYAR NEMZETNEK.

Papíron, állami gondozottból 35000 van, ami a „visszabérlések” miatt hellyel-közzel állandó. Ezeknek több mint 95%-a cigány, míg a fennmaradók vegyes „házasságok” szüleményei.

Mindezeknek a szerencsétleneknek sorsát, maradék államunk 90 000.- Ft-tal egyengeti – nem mellékesen a magyar dolgozók adójából!

…de, hogy ne érezzék magukat „kurvaanyátlanoknak!” még bankszámlát is nyitott nekik a magyarországi kajmán kormány banditái, amire külön havi „járandóságot” is tolnak még az egyedeknek – persze szintúgy a MAGUNKFAJTA kontójára.

Ez az összeg „hivatalosan” 10.000.- körül mocorog, de felső határa fehéreknek nem látható...


Viszont látható és szemet szúr, hogy ez a dolgozók zsebéből minima kihúz 45 milliárdot, amihez hozzácsapódik az évente 10-11,5%-ot kitevő nagykorúvá váló „váladék”, akiket 2,5 milkával ösztönöznek a becsületes élet elkezdéséhez.

Így fájdalmunk ára itt: 10 milliárd.

Külön üröm az örömben, hogy a magyarországi vajdák 1,8 millió cigányt feltételeznek, ami szám híresen igazmondó fajtájukat ismerve legalább 2.500.000 db.

Azért írok darabot, mert terhet, mint passzív biológiai masszát akkor sem személyesíthetünk meg, ha akarnánk; - ugyanis a közösség értékeihez soha hozzá nem adó, ellenben azt állandóan le és megnyomorító erőt csakis, mint megoldandó küzdést „aposztrofálhatunk”, hiszen ez a dolgos többség számára 2,5 millió megoldást igényel.

…és akkor olyan korrekt, jóindulatú optimista ember vagyok, hogy minden egyes cigány esetében elsőre feltételezem jobbító szándékunk sikerét!...


…de ne vízionáljunk…

…és fogadjuk el a cigányság mérték adóinak számait, amit osszunk is el 6-tal ama átlagos cigány család „sarokszámával”.


Ez biza nem kevesebb, mint 300.000 azaz háromszázezer cigány család.

Ez az adat azért is irónikus mert ez családonként forintban is leszámolható (havonta!) ezeknek a mikro közösségeknek, mindenféle segílllyes! meg pótlíííkos!

jogcímeken.


…és itt ér a MAGYAR DRÁMÁNK egyik emlékezetes állomásához, mert ez 1 évre vetítve úgy veri agyon az 1000 milliárd forintot, mint cigány raj a MAGYAR TANÁRT!


Nem említettem de eleven seb a havi rendszerességgel milliárdos károkat okozó színes fíííííím rablás is, amit lelkiismeret-furdalás nélkül visznek el vasúti kereszteződésekből, pályaudvarokról, kórházak, villamosok, metrók, transzformátor telepek, autópályák kábel elosztó állomásaiból, amitől emberéletek ezreinek irányítása válik végleg halálos veszedelemmé!


De… ez a „NYŰansznyi”, a magyar dolgozók és a tisztes adófizetőkl ellen elkövetett előre kitervelt, szándékos, esetleges halált okozó rablássorozat és bűnlajstrom valahogy kívül esik a a rothadt lelkületű cionista lobbi máskor oly önérzetes képernyő képtelen holokamus pofáin; - és az évezredes közerkölcsöt pofátlanul tipró kufárjain, „kurjancsiain”!


…valahogy kívül esik…elsikkad mintha nem akarnának ezeknek a halálos közjátékoknak sanszot adni a liberálbolsi anyagyilkosok, korházbezárók, agyonverők nemzet degradáló média kibucaiban…!


...az ingyenes zabáltatásukról, iskoláztatásukról, utaztatásukról, orvosi ellátásaikról, a rendőrségi kiadásokról, büntetőjogi perköltségekről valamint a bűnözésük által okozott közvetett és közvetlen károk, ill. azok helyreállításának a költségeiről…

… a környezet elleni szennyezésükről, betegség terjesztéseikről és ezen monumentális pusztítások kármentesítéseinek feltornyosuló, százmilliárdokban mérhető kárát szintúgy azok az izzadós, fehérgalléros tettestársaik síbolják ki a szorgos magyarok államkincstárából, akiknek semmi sem drága és akiknek TRIANON SEM FÁJ!

Ha a kullancsok és a sáskák 3 milliós állományának valós és számszerű volumenével indítanék, akkor…


…akkor tényleg RENDSZERVÁLTÁS JŐNE és MAGYARORSZÁG örökre azzá lehetne AMI: MAGYARRÁ és ORSZÁGGÁ!


Éljük is át a CSODÁT; - és éppen ezért ne csak a törpéktől óvakodjunk, mintsem inkább az adalékanyagoktól.


Azoktól az adalékoktól, amit a messziről bűzlő méregkeverőink kevertek ki és bele… az élelmiszereinkbe… és nem csak a tartósba!


…és most megint nem a gesztikulák ROMÁK nélküli, színtelenebb világára gondolok, hanem épp ellenkezőleg…


…a cionbuzik, túl színesére!


„Hiperaktív idióta akarsz lenni? Zabálj élelmiszerszínezéket

Tanulási és koncentrációs zavart, valamint hiperaktivitást okoz gyermekeknél egy, az édességekben, üdítőitalokban, tejdesszertekben gyakran előforduló élelmiszerszínezék – állapította meg a Southampton-i Egyetem. Az Európa Parlament egyelőre a termékek csomagolásán figyelmeztetne a festékanyagok okozta veszélyre.

A Southampton-i Egyetem kutatási eredményei szerint egyes, jellemzően az édességekben és üdítőitalokban található ételfestékek (E102, E104, E110, E122,E124 és E129), a gyermekekre fokozottan károsak, mivel nátrium-benzoát tartósítószerrel együtt fogyasztva hiperaktivitást, tanulási és koncentrálási nehézségeket okozhatnak.”


Vigyázzatok!

palostrend · http://palostrend.hu 2008.07.09. 21:52:11

VÖRÖSKERESZTes hadjárat - Habsburggal az élen!


Azt, hogy a „Magyar” Vöröskeresztet a cionista vezérlésű segély és alapítványipar tulajdonolja, ízetlen nagydobra verni.

Mármint azoknak az ájtatos kéregetőknek és fenyegetőknek, akik így vagy úgy, áldott jó szívünkre játszva, kivasalják belőlünk még ritkuló forintjaink sűrűjét is.


Ágikát, ezt a becsületes, derék asszonykát tavaly szeptemberben kérték fel, hogy rendezze ennek a nagy múltú segélyszervezetnek hírhedten rendetlen pénzügyeit.


Mondjuk Ő volt a balga, hogy elvállalta, - de egy magyar nő már csak ilyen.

Lelkiismeretes.


Na, éppen ezt a gyenge pontját lovagolta meg a fajtalankodók állományába tartozó, állatorgia származék (Habsburg György), aki minden csigalépcsőn és zománcos bilire állva azt óbégatja, hogy vérvonalában a zsidó őseire a legbüszkébb.


Hmmmmm.


…úgy látszik, hogy ez a véresen komoly zsidó büszkeség csak JUDAPESTEN „virágzik” csak igazán; - pláne ha slussz plussz ez még a rojtos seggűek büszkeségének napjával is egybe esik…


MÁS életkép,
hogy a megszállt Palesztína, Izraelnek hazudott területein éppen a zsidó rendőrség gyapálja csomósra ezeket a beteg egyedeket, mégpedig úgy, hogy nem csak az élettől megy el a kedvük…- hanem, a házasságtól és az örökbefogadástól is…


Nem úgy IDEHAZA,

ahol a magyargyűlölő zsidók által letaposott MAGYAR FÖLDÖN, CSÓTÁNY (gyurcsány) bajusz cirókájára a karvalyok csőrében száradó Sólyom is RÁNG még egyet a buzi Chartán.


MI KELL MÉG?!


…mi kell még ahhoz HAZAFIAK, hogy a zárt osztály szököttjeiről (SÓLYOMról, GYURCSÁNYról és a többiekről…), végre elhiggyétek, hogy ŐK erőszakolták meg az öregedő feleségeiteket, hogy ŐK élték fel gyerekeitek családi pótlékait, hogy ŐK veretik agyon cigányokkal tanáraitokat és, hogy infúzióra kötött anyátokat ŐK csatolták le a lélegeztetőgépről megmérgezett apátok előtt?!


MI KELL MÉG?!
MI KELL MÉG?!
MI KELL MÉG?!

palostrend · http://palostrend.hu 2008.07.18. 10:45:03

Hogyan lehettek a zsidó celeb luvnyák - MAGYAR NŐKKÉ és MAGYAR ANYÁKKÁ?!:lol:

Eltűnődtek már azon, hogy a földkerekség legtökéletesebb, legformásabb, legszebb hölgykölteményei miért Magyarországon BIMBÓZNAK, nyílnak és borulnak virágba, ha oly veszettmód keveredett nép vagyunk, ahogyan ezt a megszálló, kiváltságos pozíciókat betöltő GÉNTORZONBORZ BÉLLÉNYEK, híresztelik?!
Eltűnődtek?!

EGY frászt!
Hagyták magukat megvezetni mindenféle alattomos, megélhetési „kultúrgyilkosok”, buzeráns ösztönlények deffiníciói által.
Amely deffiníciók hazugságtartalmát soha, de soha nem kértük rajtuk számon (immáron 200 éve!); - mint ahogyan nem is fullaszthattuk őket a saját maguk által kreált hazugságok mocsarába!
Máig!

Hajdanán, amikor a HAJ nal hőt adott a hűsbe - vagyis a HŰ(S)Égbe, akkor a ragyogás vagyis a Rag…Jó…gŐS meg ejtette a forma világát és a (T)EST ölében TESTET öltött a BOLDOGASSZONY.
Imigyen az első NŐ ősneve ÉNEDRE kelt vagyis ENDRE lett.
Endre mindamellett, hogy András is leginkább hangugrással azonosítható be: ENDER jelentéssel, ami ügyebár - EMBER a javából!

Kedvesen de HŐzöng(v)e kiáltom torkom szakadtából, hogy Jézus keresztrefeszítése után feleségét NEMBERként illették, amit aztán a Sátán népe ringyóvá „fokozott”- ezzel is kifejezve utálatukat és megvetésüket a JÓISTEN fia által - MAGDALAI MÁRIÁBA oltott VÉRVONALnak!


Mivel az első NŐ leánygyermekei szűz nemzéssel születtek, mivel ÖN-MAGJÁT! vagyis önmagát termékenyítette meg és NŐ NI kezdett.
Ennek az aktusnak köszönhetően az ISTENNŐ megszülte ÖNvérét, ami az idők folyamán NŐ VÉRré majd EMBERRÉ szelidült.
Egyenes OK, hogy az első ember NŐi mivoltából fakad az EMBER FŐ (FIA) fiatalja; - vagyis az örökös…térörökös, soron következő: FI.

Na most akkor egy kézifékes megfordulással vissza a MAGYAR NŐ legendás szépségéhez, családszeretetéhez és hűségéhez, ami a mostani mostoha viszonyok mellett is dicséretre méltó.

Figyeltek Albert Györgyik, Lendvai Ildikók, Kálmán Olgák, Ungár Klárák?
Figyeltek?!
Na azért,
mert nem rólatok szólok, hanem a MAGYAR NŐKről!
…és igenis kikérem magamnak, ha a beteges falkátok titeket állít be példaképeknek, „női” ideáloknak holott a meddőségen, a frusztráción kívül semmi más nem jár jobban veletek, mint a HALÁL.
…mert halált hoztok és terméketlenséget.


„Reggeli járat - Kevesebb születés, több halál”
KSH: Egyre jobban fogy a nemzet

Az év első négy hónapjában kevesebb gyermek született és több lakos halt meg, mint az előző év azonos időszakában. A házasságkötések száma az egy évvel korábbihoz viszonyítva 11 százalékkal volt alacsonyabb.
A természetes fogyás nagyobb mértékű volt, mint a 2006. év első négy hónapjában. A népesség becsült lélekszáma az időszak végén 10 056 ezer fő volt – tudatta a KSH.


Az előzetes adatok szerint 2007 első négy hónapjában 30 751 gyermek született és 45 736 lakos hunyt el.

Hosszú évek óta az év első hónapjaiban kötik a legkevesebb házasságot, önmagában nem meglepő tehát, hogy az erről az időszakról nyert adataink az idén is alacsonyak. Figyelmet érdemel azonban, hogy a trend határozottan csökkenő, a korábbi évtizedekben ilyen kevés házasságkötés az év első négy hónapjában még nem fordult elő. 2007. január–áprilisban 7452 házasságkötés történt, 930-cal (11 százalékkal) kevesebb, mint az előző év azonos időszakában.

Ezer lakosra 9,3 élveszületés és 13,8 halálozás jutott. Az előbbi 0,3 ezrelékponttal alacsonyabb, az utóbbi 0,2 ezrelékponttal magasabb, mint egy évvel korábban. A házasságkötési arányszám 2,3 ezrelékes értéke 0,2 ezrelékponttal maradt el az előző évitől. A természetes fogyás mértéke a 2006. január–áprilisi 3,9 ezrelékről 4,5 ezrelékre emelkedett. A csecsemőhalálozási arányszám 2007 első négy hónapjában csökkent, ezer élveszületésre 5,2 csecsemő halott jutott.

A születésszám csökkenése és a halálozások emelkedése következtében a természetes fogyás a 2006. január–áprilisi 13 068-cal szemben 2007 első négy hónapjában 14 985 fős volt.

Na, ilyenkor mi van Albert Györgyik, Lendvai Ildikók, Kálmán Olgák, Ungár Klárák?!


GENOCÍDIUM!!!
Ezt eszközlitek… ezt tapodjátok minden tramplis döngölésetekkel…
Ezt csaholjátok veszett falkáitok idegbeteg rángásaiban…
…mert még így is KÉR a MAGYAR NAP NÉP…
Pechetekre persze!

Ugyanis a MAGYAR NŐK szépek!
Külcsínyben és belbecsben egyaránt, mert a VÉR igenis NEMES és TISZTA
- mi ereikben csörgedez.

Na ezért ŐK a példaképek és nem Ti, akárhogy is igyekeztek ezt felülírni a médiákban, plakátokon, újságokban „terpeszkedő” pofázmányaitokkal, szellentett szellemiségetekkel…
- magyar nőknek adva ki magatokat.


Lehullt az álarc!

Eltűnődtek már azon, hogy a földkerekség legtökéletesebb, legformásabb, legszebb hölgykölteményei miért Magyarországon BIMBÓZNAK, nyílnak és borulnak virágba, ha oly veszettmód keveredett nép vagyunk, ahogyan ezt a megszálló, kiváltságos pozíciókat betöltő GÉNTORZONBORZ BÉLLÉNYEK, híresztelik?!
Eltűnődtek?!

Szívből remélem, hogy „L fognak”… ;)

palostrend · http://palostrend.hu 2008.07.24. 11:08:32

A névtelen és láthatatlan - antifas(z)istákról!


„Így készülünk szelíd háborúra,
mindig magunkért, soha mások ellen,
sót párolunk és vásznakat szövünk,
s míg kisebbítnek lassan megnövünk.”

Dsida Jenő

MÁS!

Gabcsika (Czene Gábor!), a mindig áporodott szagú, messziről bűzlő, szimat szatyros Gabcsika elsőre is alkalmatlan volt arra, hogy lapzártára kiizzadja magából sajt szagú glosszáit… - az akkor tájt csak méregnek becézett 8.50-es bulvárnál.

…nos, hősünk ezt magáról „érezvén”, akkor és ott több életre szólóan meglovagolta az akkor még lázadó, liberális csodafegyvernek számító Andrasew Ivánkánk farszelét.

Ez a fényes szellő repíti, repítgeti Gabcsikánk sörhabtestét azóta is… az írástudatlanok szélcsatornájában.

Lássuk!

Népszabadság • Czene Gábor • 2008. július 18.
„A szélsőjobbos politikai huliganizmus kitermelte a radikális ellentábort: megalakult a Magyar Nácivadász Szövetség. Arzenáljukból nem hiányoznak a drasztikus módszerek sem. A nyilasok közben újabb merényletekkel fenyegetnek.

"Harcra fel, számoljuk fel a bukott, romlott náci ideológiát Magyarországon! Tegyünk róla, hogy büdös nácinak lenni szégyen legyen, ne érdem!" - ezzel az elvi alapvetéssel fogalmazza meg céljait a nemrégiben létrejött Magyar Nácivadász Szövetség.

A magyarság védelmében alakult szervezet internetes oldala (nacivadasz.blogspot.com, az "első magyar radikális náciirtó portál") arról tanúskodik, hogy az antifasiszták a hivatalos szervek tehetetlensége miatt szánták rá magukat az eddiginél keményebb fellépésre.

Vállalásuk szerint feltérképezik a náci szervezetek és egyének közti kapcsolatokat, kilétüket és bűnlajstromukat nyilvánosságra hozzák, felderítik üzleti tevékenységüket, közreműködnek ellehetetlenítésükben és megbélyegzésükben, végső soron abban, hogy az "agresszív, veszélyes, gyújtogató, garázda náci bűnözők" egytől egyig rács mögé kerüljenek. Az olvasóktól pedig azt kérik, írják meg, ha környezetükben antiszemita, rasszista kijelentéseket "szajkózó" hangadókkal találkoznak.

Civil összefogás a szélsőségesek ellen
Civil szervezetek összefogásra készülnek a szélsőséges csoportok és az utcai erőszak ellen - nyilatkozta az MTI-nek Deák Péter konfliktuselemző, a Biztonságpolitikai és Honvédelmi Kutatások Központjának vezetője. A globalizáció korszakának jelensége az utcai extremizmus, mondta, mellyel szemben nem eseti megmozdulásokra, hanem folyamatos fellépésre van szükség a médiában, a békés demonstrációkon, vagy akár a kulturális életben. Ennek érdekében több progresszív civil szervezet összehangolja tevékenységét: egyeztetések kezdődnek a Pallas Páholy Baráti Köre elnevezésű ernyőszervezethez tartozó Biztonságpolitikai és Honvédelmi Kutatások Központja, illetve a Magyar Békeszövetség, az Európa Ház, a XXI. Század Társaság, a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségének ifjúsági tagozata és más civil szervezetek között a fellépés lehetséges módjairól - tájékoztatott Deák Péter.

A nácivadászok honlapja együttműködik - és erős rokonságot mutat - egy régebb óta létező, szintén radikális hangvételű antifasiszta portállal, a Partizáninfóval (partizaninfo.blogspot.com). A tevékenységi kör hasonló: a partizánok névvel, címmel és fotóval ellátott ismertetőket közölnek a szélsőjobboldali rendbontókról, azokról például, akik rárontottak a melegfelvonulás résztvevőire. (A Magyar Gárda több tagját is azonosítani vélték.) Hivatalosan nem megerősített, de megbízhatónak tűnő információik vannak arról is, hogy kik készítik a titokban működő nyilas-náci Kuruc.infót.

A legfontosabb különbség alighanem az, hogy a nácivadászok nem elégednek meg az oknyomozó munkával: kilátásba helyezték, hogy rendszeresen tartanak antifasiszta akciókat. Ezek mibenlétéről keveset tudni, de az egyik felhívás alapján gyanítható, hogy nem feltétlenül erőszakmentes megmozdulásokra gondolnak.

Százezer forintos sikerdíjat ajánlottak fel azoknak, akik egy "vödör szart" borítanak az újfasiszta, neonáci bűnözőnek minősített bombagyáros blogger, Polgár Tamás (Tomcat) fejére. Bemondásra nem fizetnek, a vödörborítást megfelelően dokumentálni kell. Viszont az "esemény során a videóra rögzített extra kreatív nácigyalázó ötleteket" külön pénzjutalommal díjazzák.

A Magyar Nácivadász Szövetség a jelek szerint nem kívánja bejegyeztetni magát, tagjai szeretnék megőrizni anonimitásukat. ("Névtelenek vagyunk, de nem maradunk láthatatlanok!" - ígérik.) Az óvatosságnak részben a jelentős biztonsági kockázat lehet az oka, részben az, hogy az akciók megszervezésekor, úgy látszik, nem minden esetben ragaszkodnak majd a törvények maradéktalan betartásához.

Időközben honlappal jelentkezett a több terrorcselekményt elkövető szélsőjobboldali Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadítási Hadsereg is. Regisztráció nélkül csak a főoldal érhető el, de a lényeg abból is kiderül: a nyilasok újabb robbantásos merényletekkel fenyegetőznek.”

Akkor most boncoljuk fel, hogy Gabcsika cikke mitől is bűzlik messziről, mint Ő maga?!

Először is úgy nyomatékosítja a fiktív náci veszély cionista igényét, hogy azt olyan magyar emberek befeketítésével sulykolja, akiket az ártatlanság vélelmének szem előtt tartása helyett kollaboráns, valóban gyilkos, hazaáruló gengszterek szófröccséből aljasítja tovább.

Mondjuk a MAGUNKFAJTA a bűnös titulusokat gyártó magyargyűlölő sajtó hiénáitól nem is vár mást, de most már túl sértően lőnek megtűrt kibucuk határain.

Nem vagyok egy kényes csóka, de a hámrétegem ilyen szintű felsértése
már kisodorja belőlem az ellenálló hazafiút!

Különben azért kezdtem Dsida Jenő idézettel, mert a magyarországi zsidók között is szép számmal akadnak olyan mérlegelőbb típusok, akik nem ülnek fel mindenféle
politikai bilik szélére.

Hogyan is aposztrofálták magukat ezek a töketlen antifasiszták?!
(„Névtelenek vagyunk, de nem maradunk láthatatlanok!”- Gyurcsány Ferenc -)

Ügye milyen ismerős?!

Elég csak a HOLOKAUSZTIPAR képzelt, hatmillió áldozatára gondolnunk,
akiket a háború befejezése után 14-szer kellett kárpótolnunk.

Miért is?!

JA!

…mert névtelenek… és láthatatlanok.

palostrend · http://palostrend.hu 2008.07.25. 21:46:58

Kapitális Agymosás!
Megszületett az orosz Lyapis Trubeckoy zenekar Capital című szerzeményének magyar átirata - a Pálos Trend előadásában.
Letölthető:WWW.PALOSTREND.HU

palostrend · http://palostrend.hu 2008.08.08. 11:47:58

MOSZADOS ARANYLÖVÉS! - EGY...MÁSÉRT!

„Bármilyen álhírekkel is bombáznak (ÜSTöznek!!!) minket a CIONISTA (b)ÖLCSEK ne felejtsünk el „beleszagolni” a KÖZSZÁJBA… Ennek a közszájnak az a nagy büdös tulajdonsága van, hogy akkor is bűzlik, ha non-stop mossák - sok bárral, SOKK „bárban”…! Az elmúlt két hónap MÁSKÉPP SIKEREDETT az EGY MÁSÉRT egy MÁSÉRT alapítvány katonarendőrségének?!... HONVÉDŐ katonáink vezérkara, akik a kábszervíz hálózat egyik tekintélyes országában panamáznak, tányéraknás utakra tévedtek, mely utak csonka kis hazánk árulóihoz vezetnek.

” „Most akkor… SZEKERES elvtárs és Császár Előd ex mostoha apja az énekes pacsirta, Komáromi Tibi bácsi tényleg a MOSZAD DROG droidjaiként üttetik fel a cuccot… vagy NEEEEM?!

-Miről hablatyolsz itt kis köcsög?! Nem volt elég a tegnapi?!
-Tegnapiiiii?!!!
…de hiszen, tegnap…: MA van!
- Nem jó válasz!
-…dehogynem…
- Kinyírlak!
- Nem zavar, hogy ÉN, TE vagyok?!
- Na, ne etess!
- Ölelj meg…
- Szombaton, soha.
- Nem fogod, hogy tegnap van MA?!
- …de, akkor lőttél be…. És…
-…és levegős volt.
- a kurvaszád, Te szemét.
- Nem rémlik, hogy ÉN vagyok TE?!”

Szeánszokra bejelentkezés: www.palostrend.hu

palostrend · http://palostrend.hu 2008.08.21. 14:55:34

JÉZUS, KORTÁRS GYILKOSAI, FEKETE MÁGIÁVAL „ünnepeltek”; - az ÚJ KENYÉR ÜNNEPÉN!

A MOSZAD által delegált magyarországi héber töltelékes kormány már nyíltan „ünnepélyes keretek” között tagadja, tagadhatta meg ANGYALI SZENT KORONÁNKAT, szentségteleníti, szentségteleníthette meg Árpád házi lobogónkat és tagadhatta el az ESKÜ TÉTELBŐL magát a JÓISTENT!!!

Teheti, tehette, mert birkatürelmű szelíd népünk még erre sem ugrik, ugrott + arra sem!

Így hát ezek a Habsburg féle ivadékok, akik hajdanán a Szent Koronánkból miskárolták ki SZŰZ MÁRIÁNKAT most Szekeres Imre utasítására az ÁRPÁD házi piros-ezüst sávos zászlónkat, varratták piros-feketére.

Mondjuk, kivette a részét ebből az univerzális csalásból a fekete mágiával operáló, elmeháborodott Szilvássi karvaly is, de…

…de mégiscsak eme kolosszális bűntény mögött a fenevad ügynökei tornyosulnak hatalmas árnyékká.

Ez a hatalmas, látszatra mindent beborító ÁRNY hivatott sejtetni a HUNMAG nemzetségek számára az egyik, lehetséges jövőt…

A jövőt, amit az istengyilkosok PIROSBAN és FEKETÉBEN, azaz VÉRBEN és GYÁSZBAN akarnak kiharcolni maguknak.

Ez esetünkben, az Ő „tolmácsolásukban” a MAGUNKFAJTA vérét és gyászát jelenti, jelentené…

Feltéve, ha hagyjuk!

Hagyjuk?!

Megoldások: www.palostrend.hu

palostrend · http://palostrend.hu 2008.08.26. 09:42:04

PETŐFI SÁNDOR szellemiségének megidézése:


Mit nem beszél az a német


Mit nem beszél az a német,


Az istennyila ütné meg!


Azt követeli a svábság:


Fizessük az adósságát.


Ha csináltad, fizesd is ki,


Ha a nyelved öltöd is ki,


Ha meggebedsz is beléje,


Ebugatta himpellére!...


Ha pediglen nem fizetünk,


Aszondja, hogy jaj minekünk,


Háborút küld a magyarra,


Országunkat elfoglalja.


Foglalod a******nyádat,


De nem ám a mi hazánkat!...


Hadat nekünk ők izennek,


Kik egy nyúlra heten mennek.


Lassan, német, húzd meg magad,


Könnyen emberedre akadsz;


Ha el nem férsz a bőrödbe',


Majd kihúzunk mi belőle!


Itt voltatok csókolózni,


Mostan jöttök hadakozni?


Jól van hát, jól van, jőjetek,


Majd elválik, ki bánja meg.


Azt a jó tanácsot adom,


Jőjetek nagy falábakon,


Hogy hosszúkat léphessetek,


Mert megkergetünk bennetek.


Fegyverre nem is méltatunk,


Mint a kutyát, kibotozunk,


Úgy kiverünk, jobban se' kell,


Még a pipánk sem alszik el!


Pest, 1848. május


Kedveseim a direkt áthallás arról, hogy itt a svábok valójában a Simon Perez féle egyedeket takarják, arról most nem bontok szálat, de…


…de mindennek tükrében tessenek újra olvasni Petőfi Sándor


Mit nem beszél ez a német című ÖRÖKÉRVÉNYŰ opuszát.

Pálos Trend 2009.02.15. 16:47:45

…a ZSIDÓ TERROR árnyéka: CIGÁNY TERROR!

Tisztességes MAGYAR Széplelkek!

A cigányterror önmagában nem létezik.

A cigányterror és az összes rassz terrorja, kizárólag a világzsarnok zsidókhoz köthető, ugyanis a zsidó, mint a megtestesült fenevad festi, vetíti ki magából! -; kénye kedve szerint.

Esetünkben őshonos közösségekre, népekre, nemzetekre.


Ebből az árbockosárból a cigánybűnözésre nem is kell szemet vetnünk, mert az a cigányság egyik fő jellemzője.

Mint macsesznak az úszóhólyag „lopás”.

Ezzel nincs is baj, mert így az emberfi előre fel van készülve.

A probléma az öltönybe bújt hóhérokkal van.

Nos,
ezért elemi érdeke a halálos károkat okozó zsidráknak, hogy észvesztő, megtévesztő tüneteket produkáljon magán a gazdatesten, gazdatestben.


Magyarország haldoklik!


Hála a JÓISTENNEK azonban a szívét nem tudja megtámadni a zsidrák.

Ennek az ÁLDÁSNAK köszönheti még az életét, létét.

A diagnózis azonban: előrehaladott tüdő rák.

Mondhatnám azt is, hogy érezhetően az utolsókat szívjuk, de…

…de, mint minden betegség: FEJBEN DŐL EL!

Viszont az agynak azért ott, odabe; - kéne némi oxigén.

Némi.

Nem Sémi.


Úgyhogy igenis, szívjuk fel MAGUNKAT és fújjuk…!

Térden állva: ISTENEM, SEGÍTS!!!

palostrend · http://palostrend.hu 2009.05.05. 22:49:37

ZSIDÓVESZÉLY!!!

Emlékezzünk alfában...

A World Almanach, 1950 a világ zsidóság száma 15 713 638
Ugyanakkor a Jewish Year Book a világ zsidóságának létszámát,
1956-ban 11 500 000 főre becsüli.

Hetven év múlva
The Universal Almanach, 1990
a zsidók létszáma a világon 17 800 000 fő

Befejezésül idézzük a neves amerikai államalapító Benjamin Franklin (1706-1790) szavait, aki ezeket mondta 1787-ben a Philadelphia Constitunional Convention alkalmával. Franklin alábbi és még számos más nyilatkozata megtalálható Charles Coresworth Pinckey, South Carolina küldöttének naplójában.


“Teljesen egyetértek Washington tábornokkal abban, hogy ezt a fiatal nemzetet meg kell védelmeznünk egy alattomos befolyás ellen. Uraim a veszély itt, a zsidók. Bármelyik országban telepedtek le nagyobb számban, ott lesüllyedt az erkölcs, a kereskedelemben megszűnt a becsületesség és a tisztesség, elkülönítve magukat nem olvadtak be, kigúnyolták és aláásták a befogadó nemzet keresztény vallását azzal, hogy kifogást emeltek annak szigorúsága ellen, államot szerveztek az államon belül. Amikor szembeszálltak velük, akkor pénzügyi fortélyokkal akarták megfojtani a befogadó országot, ahogy Spanyolország és Portugália esetében láthattuk.”

palostrend · http://palostrend.hu 2009.05.05. 22:53:09

HOLOkauszt volt, HOLOkauszt NEM VOLT.

Ajándék idézet a szellemi nyomoroncok gyöngyének: Szanyi Tibornak.

Lipusz Zsolt: Őszent Holokausztsága és a realitás világa
Napjaink hazai közéletében mind gyakrabban hallhatunk az ún. holokauszttagadás problémájáról, a jelenleg regnáló koalíció számára ez tűnik a legfontosabb kérdésnek a hazánk előtt tornyosuló temérdek probléma tengerében. (Melyeket persze működésükkel maguk idéztek elő.)

Tény, hogy tudományosan egyáltalán nem bizonyítható az ún. holokauszt, nevezetesen az, hogy Európa első jóléti államában, a Harmadik Birodalomban valamiféle központi terv vagy elgondolás létezett volna az európai zsidóság kiirtására, s ennek céljából ún. megsemmisítő táborokba (pl. Auschwitz-Birkenau) zsúfoltak össze, majd gázkamrákban semmisítettek meg zsidókat. Azon túl, hogy a helyszínen végzett vizsgálatok (Leuchter-jelentés, Germar Rudolf kutatásai) egyértelműen megállapítják, hogy az auschwitzi táborkomplexum egyik egységében sem semmisítettek meg embereket Ciklon-B-vel, a szövetséges légierő pilótái által 1944 nyarán készített több mint harminc felvétel - melyeket a CIA 1979-ben feloldott a titkosítás alól - is ezt támasztják alá, továbbá semmiféle nyoma nincsen a Harmadik Birodalom hivatali apparátusának működésében, hogy efféle szándék egyáltalán megfogalmazódott volna a nemzetiszocialista párt, az NSDAP, az SS, vagy a birodalom vezetőinek fejében.

A holokauszt-teóriának a racionalitás elemi szabályai is ellentmondanak. Hitler legfőbb törekvése 1943-44 folyamán a rákényszerített háború megnyerése volt, mindent ennek a célnak rendelt alá, így teljességgel értelmetlen cselekedet lett volna részéről 6 millió ember elpusztítása, tekintettel arra, hogy ezáltal megsemmisített volna egy a rendelkezésére álló gigantikus rabszolga-munkaerőt, amely óriási volumenű hadianyagot, harci eszközt és energiaforrást állíthatott elő a számára, miközben a Reich hadra fogható férfi lakossága a frontokon harcolt.

Amennyiben emberek ipari méretekben folyó, szervezett megsemmisítése, a „világtörténelem legkegyetlenebb, példa nélküli tömeggyilkossága” zajlott volna Auschwitzban, Sobiborban, Treblinkában, Majdanekben, Belzecben és másutt, az amerikai zsidó lobbi, melynek emblematikus alakja maga Roosevelt elnök volt, nyilvánvalóan kikényszerítette volna az ott lévő gázkamrák és krematóriumok, valamint a táborokba vezető vasútvonalak lebombázását, hogy ily módon akadályozza meg, vagy legalábbis lassítsa az emberirtás folyamatának szörnyűségét.

Feltételezve azonban, hogy a Führer olyan megmagyarázhatatlan, irracionális gyűlöletet táplált a zsidóság iránt, hogy a háború elveszítésének kockázatát is vállalta, pusztán azért, hogy legfőbb célját, a zsidóság likvidálását végrehajthassa, továbbra is számos probléma vetődik fel a holokauszt-elmélet vonatkozásában. A soá-dogma szerint a németek elképesztő dilettantizmussal hajtották végre a genocídiumot, amely mindennek nevezhető, csak nagyiparinak nem, sokkal inkább céhes, kisipari jellegűnek. Hiszen a hivatalos verzió szerint úgy zajlott le a kiszemelt áldozatok megsemmisítése, hogy miután összezsúfolták az embereket a gázkamrában, az SS-állomány egy tagja a tetőn lévő beöntőnyíláson keresztül Ciklon-B granulátumot juttatott a belső térbe, ahol a gázfejlődés következtében az emberek elpusztultak.
Vajon miért dolgoztak volna a németek efféle kisipari módszerrel, amikor a birodalomnak hatalmas harci gáz-tartalékai voltak? Miért is használták volna a problematikus és rendkívül veszélyes Ciklon-B-t, amely órák múltán is fejleszti még a hidrogén-cianid gázt, amikor a jóval praktikusabb, könnyebben kezelhető és veszélytelenebb (ti. a gyilkosságot végrehajtó szempontjából) széndioxidot is alkalmazhatták volna? Egyáltalán: egy zárt helyiségben összezsúfolódott embercsoport esetében miért alkalmaztak volna gázt, amikor fél órán belül az oxigén elfogyásával úgyis megfulladt volna mindenki? Tehát a hivatalos holodogma kiagyalói a Ciklon-B-t nyugodtan kihagyhatták volna vallásuk relikvia-gyűjteményéből, hiszen elegendő lett volna pusztán egy hatalmas betonhodály, egy jól megvasalt ajtó és egy hatalmas lakat ahhoz, hogy a „holokauszt” az ismert módon bekövetkezzék.

A megsemmisítés-történet ezen túl életszerűtlen azért is, mert Izrael egész eddigi története alapján, különösen a múlt év végi gázai népirtás figyelembe vételével, aligha feltételezhető, hogy amikor a lágerekben már mindenki tudta, miért sorakoztatják fel az Isten tudja, hányadik transzportot a virtuális gázkamrák előtt, az emberek engedelmes birkaként hagyták volna magukat vágóhídra hajtani, és soha, sehol, egyetlen táborban sem kíséreltek volna meg szervezett ellenállást, nem kísérelték volna meg az SS tábort őrző egységeinek lefegyverzését, hiszen egyfelől nekik már úgysem volt veszítenivalójuk, másfelől ez esetben legalább egy utolsó túlélési esélyt biztosítottak volna a foglyok a maguk számára, s a rosszabbik esetben is legalább ellenállást tanúsítva, harcban esnek el. Ilyen formán a holokauszt-vallás főpapjai mélységesen lenézik még a saját népüket is, engedelmes nyáj-gyülekezetnek tartva azt. (No persze a gójok permanens bűntudatának örökös ébrentartásához, egy modern vallás megteremtéséhez és a végtelenített kárpótlás fizetéséhez ezt az áldozatot meg kellett hozni.)

Azt is fontos hangsúlyoznunk, hogy amennyiben Hitlernek, illetve a náci Németország vezetőinek az európai zsidóság kollektív kiirtása lett volna a céljuk - aminthogy nem volt az -, ezt a szörnyű tervet sokkal praktikusabb módon is megvalósíthatták volna annál az elkövetési módnál, mint amelyet a soá-vallás főpapjai kanonizáltak. Nevezetesen elegendő lett volna dugig tömni minden egyes tábort, amelyeket ráadásul egy kissé keletebbre, az ukrán-orosz pusztákon hoztak volna létre, majd egy szigorúan titkos konspiráció keretében, központi utasításra, megadott időben egyszerre feldübörögtek volna a Luftwaffe bombázóinak motorjai, s a megadott célpontokat gyújtóbombáikkal, egyéb harci- és robbanóeszközeik bevetésével porig égették volna. Nos, ez valóban „teljesen elégő áldozat”, azaz holokauszt lett volna. Ez a fajta „Endlösung”, azon túl, hogy praktikusabb, sokkal egyszerűbb, kevesebb szervezési feladatot, energiát, pénzt és időt igénylő végrehajtási mód lett volna.

Az egész holokauszt-történet egyébként sem szól másról, mint arról, hogy még a benne hívők is folyamatosan lefelé korrigálják az áldozatok létszámát, valamint szűkítik azt a földrajzi régiót ( „halálteret”), amelyben feltételezésük szerint a genocídium végbement, ily módon például az 1960-as évek óta a birodalom területén nem szokás „haláltáborokról”, csupán „sima” koncentrációs táborokról említést tenni, az auschwitzi 4 milliós áldozati létszám pedig 1990-ben hirtelen 1,1 millióra zsugorodott. Némi iróniával kijelenthető, hogy 2035-ben az újabb táblacsere alkalmával már „csupán” negyedmilliónyi áldozat lesz, ami azért szép teljesítmény lenne a kezdő 4 millióhoz képest.

A nagy európai polgárháború második szakaszában (1939-1945) infernális szenvedésáradat zúdult az európai népekre, de pokoli gyötrelmeket éltek át a Távol-Keleten Kína és Japán lakói is, teljességgel felesleges tehát egyfajta horror sci-fiként olyan rémségeket kiagyalni és hollywoodi stílusban a fél világra kényszeríteni, amelyek a valóságban soha nem történtek meg. (Jellemző, hogy a „lámpaernyő”, az „emberi zsírból készült szappan” és hasonló baromságok elméletét már a holokauszt „tudósai” sem hirdetik). A megsemmisítés-teória és annak szimbóluma, Auschwitz vonatkozásában elmondható, hogy itt két lehetőség közül választhatunk: vagy egyfajta kontinentális Bermuda-háromszög (éppen három egységből állott ez a komplexum, a központi táboron kívül Auschwitz-II, vagyis Birkenau, illetve Auschwitz-III, azaz Monowitz) létezett, a térségben 1942 és 1945 között, ahol nem hatottak a bolygónk minden más részén érvényes fizikai törvények, vagy pedig a „szemtanúk” és a hololegendárium kutatói egyszerűen hazudnak.

Hiába erőlködnek tehát a parlamenti széksorok között gusztustalan módon politikai másodperc-emberkék meg közéleti vasorrú bábák, s akarják az ún. holokauszttagadást a Btk.-ba beemelni (ilyen alapon az ufó-tagadást is bevehetnék!), egy történelmi tényhez semmi köze nincsen a büntetőjognak, illetve amennyiben egy dekadens korban mégis lehet, az pusztán azt jelzi, hogy egy orbitális hazugságot próbálnak az emberekkel történeti igazságként elhitetni, amelyről záros határidőn belül úgyis lehull a lepel, s mindenki meggyőződhet róla, mit lepleztek korábban a rendszer hazug, aljas politikusai és főideológusai.

A magunk részéről tiszta lelkiismerettel kijelenthetjük, hogy amennyiben bárki hiteles, megcáfolhatatlan, autentikus bizonyítékokkal és vizsgálati anyaggal áll elő, azt bizonyítván, hogy a holokauszt a zsidó történészek által hirdetett módon és formában bekövetkezett, azonnal bocsánatot fogunk kérni az érintettektől, s visszavonjuk „holokauszttagadó” téziseinket. Addig azonban a legszebb európai tradíciók nyomában engedtessék meg nekünk a szabad, inkvizíciós kötelmektől vagy öncenzúrától mentes kritikai gondolkozás szabadsága!

Lipusz Zsolt - Kuruc.info

palostrend · http://palostrend.hu 2009.06.17. 16:05:58

Messziről bűzlik, hogy a Duna parti cipőkbe maguk a zsidók tömködték a disznó csontokat.
Ugyanis a disznó csak disznó szemén keresztül képes látni és láttatni a világot!!!
Ezeknek a nyomorállatoknak pedig immáron 200 éve Magyarország semmi egyéb, mint DISZNÓORSZÁG, ahol
LÚDAKAT (LÚDAS MATYIKAT!) próbálnak disznóknak feltüntetni.
Magyarok! Térjetek észhez!
Sok LÚD ugyanis...

"Ha a cionista, szellemi kufárpotyadék ENSZ nem hívta volna létre Palesztín anyaföldön a sosem létezett!; - gyűlöletes terror "államot"(Izrael) és nem alapította volna + a HOLOKAUSZTIPAR kamu kasztjait, akkor most BÉKE lenne és SZERETET a golyóbis minden pontján és "szegletében".
Mivel azonban világszerte a cionista zsidók kreálnak mindenféle "nemzetközi", szuverén államok belügyeibe beavatkozó szervezetet, fedőszervezetet és multikulti céget így számolniuk kell azzal a késöbbiekben és a "mostanságban!", hogy a gyűlölet népét csak és kizárólag gyűlöletbeszédekkel fogják helyre teremteni...
...az + nem a FÖLDANYÁN van!...:))"

palostrend · http://palostrend.hu 2009.07.05. 13:50:16

JÉZUS KORTÁRS GYILKOSAI - MA MAGYART ÖLNÉNEK MEGINT!


A MOSZAD által magyarországra telepített terrorista zsidó kormány már nyíltan „ünnepélyes keretek” között tagadja meg ESZTERGOMI (ISTERGAMI) OROSZLÁNJAINKAT, ANGYALI SZENT KORONÁNKAT!
A MAGYAR GÁRDA egyenruháján kívül már lobogóinkon és SZENT festményeinken szentségtelenítenek a JÉZUS GYILKOS IVADÉKOK!

Tehetik mert birkatürelmű szelíd népünk még erre sem ugrik, ugrott + arra sem!

Így hát ezek a SOROS által pénzelt cionista droidok, akik hajdanán a Szent Koronánkból miskárolták ki SZŰZ MÁRIÁNKAT most Draskovics patkány utasítására neki estek a gárdának, a MAGYAR GÁRDÁNAK is.

Mondjuk, kivette a részét ebből a Simon Perezi terrorból a fekete mágiával operáló, elmeháborodott Szilvássi karvaly is, de…

…de mégiscsak eme kolosszális bűntény mögött a fenevad ügynökei tornyosulnak hatalmas árnyékká.

Ez a hatalmas, látszatra mindent beborító ÁRNY hivatott sejtetni a HUNMAG nemzetségek számára az egyik, lehetséges jövőt…

A jövőt, amit az ISTENGYILKOSOK, FEKETE PROTEKTOROKBAN izraeli halálosztókként akarnak kiharcolni maguknak.

Ez esetünkben, az Ő „tolmácsolásukban” a MAGUNKFAJTA vérét és gyászát jelenti, jelentené…

ISTEN VELÜNK! - de akkor KI LESZ ELLENÜNK: 2009.07.11-én?!

palostrend · http://palostrend.hu 2010.03.03. 18:29:53

Lendvaiék Ildikója, amikor a pártszékházban a káderek íróasztala alatt szívta magába a Marxizmus-Leninizmust még nem gondolt "demokráciára" és terrorizmusra.
Pedig, akkor még "női mivolta" miatt fajtársai tartották terrorban és népakaratként adták be neki a bőrszivart, hogy öreg lotyó korára el tudja dönteni, hogy melyik oldalon és ki előttt is térdepel.
Az már a sors hecce, hogy másban látja még ma is a terroristát és a demokratát...
...de az is lehet, hogy még ugyan annak a szivarnak a füstje nem engedi láttatni számára a rothadt szegfű VÉRES VALÓSÁGÁT (nem kóser!!!); - a fejébe ütött szeget és a ráncos nyakához szorított sarlót, amit épp az ELVTÁRSAI "szegeztek" neki!...
Úgyhogy a NÉPAKARAT, gyűlölet nélkül még mindig az ilyen csontos szörnyellákat akarja"SZÍVARTARTÓNAK"!
Imigyen a demokráciát még véletlenül sem kell féltenie vagy attól tartania, hogy nem teljesül mert a MAGUNKFAJTA igényli...:))

palostrend · http://palostrend.hu 2010.03.11. 13:40:38

TRÁGYAVILLÁT (menóra?!) FEL! - a GÉNHULLADÉKOK kezelésére...

...a LÉLEK VÁLASZT!

Szépen kérem önöket, hogy vegyék tudomásul, hogy mindig a lélek választ.
Mindig!
Világot, nemzetet, hazát és családot.
Mindig!
Véleményemet az ÉLET alapvető törvényeit szem előtt tartva
kürtölöm most világgá még akkor is, ha így szembemenetelek a jelenleg hatályban lévő álságos, ördögtől való szocionista koholmánnyal!

…még akkor is, ha…
…ha vannak olyan lelkek, akik idő előtti leszületésükkel nemi idegen testben arra kárhoztattak, hogy buziként álljanak helyt és válhassanak emberré.
…de helyt állásról van szó és nem „HÁRY” TÉR nyerésről ahol „nemi beteg” potyadékok népszerűsíthetik az egészségesek pénzén a testükben zajló szellemi és lelki dögróvást!

Amúgy igenis! - kikérem magamnak, hogy ferdehajlamú embereket melegnek hívjanak vagy neadjisten…- ajánljanak.
Meleg a kenyérkém, a gyógyteám az ágyam, ha NŐ vényemmel ültetem, de…
…de, hogy melegnek hívjam a BÉLLÉNY donort?!

Na, neee!

Nesze nekünk! „A szent Turul tolna seggbe” !

Minden együtt van 1 mondat keretében ahhoz, hogy hetekig ez legyen a téma ahelyett, hogy Magyarországon a kapzsi donor multi cégei 33 szoros gazdagodási ütemet realizáltak a magyar lakosság kárára.
Ez az eredmény az átveréstől (1990.október 23-a!) napjainkig persze csak alsóhangon értendő.
Viszont a bőrünkön, számlánkon, hasonlatos eredményeket realizálhatunk magánemberként is.
Ezért van üvegpalotája a multiknak; - és nem nekünk.
Többek között ezért is lehet a szocionista MSZPFIDESZDSZMDFLMP buzeránsainak előbb joga, mint kötelessége, mert aki számon kérné őket …- azok is seggbe élveznek!
…és még büszke is lehet rá naponta miközben SZENTSÉGEINK GYALÁZÁSÁBÓL áll létük!!!

Idézzünk...

Szetey Gábor
"Szetey Gábor vagyok. A Magyar Köztársaság kormányának személyügyi államtitkára. Hiszek Istenben, a szeretetben, a szabadságban és az egyenlőségben. Magyar vagyok és európai. Közgazdász, személyügyi vezető. Társ, barát, néha ellenfél. És meleg. Mint Ti. Mint még sok százezren ebben az országban, akik - remélem - meghallják ezeket a mondatokat. Huh. Kimondtam" - fogalmazott az államtitkár.

Aki hisz Istenben az élettel teli! - és nem életellenes.
Márpedig akikről ma is leginkább megmintázható az életellenesség szobra - azok ma is ugyan azok a „buzeráns” elfajzottak, akiket ha nem is egy egészségesebb társadalomban de egy életrevalóbban: lehajítottak a Taigetoszról!

MA viszont már "senki" sem kívánja ezt, ha ez a test és nemzetidegen törpe burjánzás valóban úgy és akként lehet kezelve, ahogyan is a rákos daganatok legtöbbike.
Steril - és „hermetikusan” elzárt területen (választások idején, pláne!)!

A megadatás mielőbbi élményét megélve kívánom mindannyi(j)ónk közös épülése érdekében (2010.04.11-től!) 1 JOBBIK MAGYARORSZÁGON...

Úgyhogy TRÁGYAVILLÁT (menóra?!) FEL! - a GÉNHULLADÉKOK kezelésére...:))

palostrend · http://palostrend.hu 2010.03.19. 10:37:47

Kormorán – Pálos Trend: 2010. 04. 11.
A költő visszatér…

Európa közepén él egy ősi népen, felszántott határon, kék-fehér gőgben
Nem kíván mást, csak saját hazát, hol övé lesz dalunk, szavunk,
Hol fajanszból, szarból kenheti, múltját s 7 hatalmunk…

Európa közepén kémgép hatolt(a) haza, lehallgatott vágyaink, sémik lopják tova
Ürülék fojtja szegény magyart, folyik, folyik a vér,
Vértanúkból kreál nácit, mert nincs szív benne mi él…

2x Csak a költő, ha visszatér, a költő ha visszatér, Míg a földön ember él, a költő visszatér
Hol ember él, hol ember fél, a költő visszatér, Hol magyar él, hol magyar fél, Petőfi visszatér

Míg a földön ember él, a költő visszatér, Míg magyar él,míg ember fél, a költő visszatér
Míg a földön ember él, a költő visszatér, Hol magyar él,hol ember fél, a költő visszatér

Csak a költő, ha visszatér, a költő ha visszatér, Míg a földön ember él, a költő visszatér
Csak a költő, ha visszatér, a költő ha visszatér, Míg a földön ember él, a költő visszatér
A költő visszatér…

Hazám, hazám, te messzi tér, a gyermek száj míg enni kér
Tudjátok, míg magyar él, Petőfi visszatér
Míg a földön ember él, a költő visszatér, Hol zsarnok él, hol ember fél, a költő visszatér

A költő visszatér, a költő visszatér, Míg a földön ember él, a költő visszatér
A költő visszatér, a költő visszatér, Míg a földön ember él, a költő visszatér

Míg a földön ember él, a költő visszatér, Hol zsarnok él, hol ember fél, a költő visszatér
A költő visszatér, a költő visszatér, Míg a földön ember él, a költő visszatér

Míg a földön ember él, a költő visszatér, Hol zsarnok él, hol ember fél, a költő visszatér
A költő visszatér, a költő visszatér, Míg a földön ember él, a költő visszatér
A költő visszatér…

palostrend · http://palostrend.hu 2010.03.30. 18:18:41

A Bilderberg farok lemetszése: MAGYAR NEMZETI ÉRDEK!!!

Szavazás azaz KERESZTVETÉS előtt (2010.04.11-én!) ez mindenkinek kötelező: vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=61820262

Amint arról a földgolyót behálózó KÉNBŰZÖS! médiacsatornákból értesülhettek és jól fel is háborodhattak; - az az ősellenség elmúlt hetekben planetahírré dagadt cionista provokációja, amit a BILDERBERG CSOPORT alantas, sátán fattyjai kürtöltek világgá a VILÁG KÖZEPÉT URALÓ MAGYARORSZÁG ŐSLAKOSAI ELLEN, hogy azt mocsokba döngölve, megalázottan erőszakolják meg...- ÉLŐBEN és EGYENESBEN, ahogyan azt 90 évvel ezelőtt is TRIANONBAN tették!!!
...de, hogy miért is kellett ezt a NEMZETI ERŐSZAKOT megint elkövetni?!
KIKNEK ÁLLHAT ÉRDEKÉBEN MAGYARORSZÁG MEGKAPARINTÁSA?!

... piti cionrabszolgák a MÁV-on és az OTP-n keresztüli megzsarolásunkkal keltették MAGYARORSZÁG rossz hírét, hogy ránk süttethessék az antiszemitizmus és a nácisodás oly mértékű "skarlát betűjét", amitől terrorizmusra hivatkozva megakadályozhatják áprilisban MAGYARORSZÁGON a "SZABAD VÁLASZTÁSOKAT"!
A századik zsarolás...Választáskor...
Bajnai Gordonka mint a BILDERBERG csürhe magyarországi fullajtára az utolsó "parlamentális" napon, magyarírtó haverjaival az mszpszdsz - a fidesz tartózkodásával-megszavazta, hogy akár 3 évet is kaphatunk, ha nyilvánosan tagadjuk az ún. holokausztot.
A "nemzetközi nagytőke" vagyis a VILÁGFAROK!!! által kirobbantott Nagy Háborúban (1914-1945) elesett kb. 1,4 millió magyar persze nem számít.
...meg az utána következő judeobolsevista mészárlások tízmilliós hullahegyei sem számítanak tételként.
...meg TRIANON sem, amit szintén ez a hírhedt és titkolódzós BILDERBERG CSÜRHE szervezett és vezényelt le magyargyűlölő véglényeivel.

Érdekesség, hogy ha "érzéseiben bántunk" majd meg egy ilyen SORSTALAN őspatkányt, akkor is bíróság elé kerülhetünk...
ŐSPATKÁNY BÍRÓSÁG elé persze - mert MAGYARORSZÁGON még nincs másik!!!

Az őspatkány ennek örömére folyamatosan és büntetlenül tagadhatja a JÓISTENÜNKET!; - KÖROSZTÁSÚ JELZÉST azaz JÉZUS KRISZTUST, akinek maga a TEREMTŐ ISTEN küldette ANGYALI SZENT KORONÁNKAT!!!
Nem véletlenül vetette rá dülledt szemeit a SÁTÁN és annak gyülevész klónjai, hiszen a VILÁGURALOMHOZ koronára van szüksége...

ISTEN KORONÁJÁRA!!!
...az meg, akárhogy is szemlélem: NÁLUNK VAN!
...a MAGUNKFAJTÁNÁL!
...a JÓISTEN BEVÁLASZTOTT NÉPÉNÉL!
MINDÖRÖKRE!!!

...és, hogy 1 JOBBIK VILÁGRA SZAVAZHASSANAK.

Szíves örömest tudatjuk, hogy a Rise Against - Prayer of the Refugee számát feldolgoztuk és, hogy ezentúl a Pálos Trend formációtól ez a szám a zsidó terror hangoskönyveként, Ördögűző címmel fog futni a video megosztókon.
Ja!
...ha netalántán szinkronicitást vélnének felfedezni a zsidók palesztín mészárlása és a magyarországi zsidók és zsidóbérencek magyar népességírtása között, akkor az még "véletlenül" sem a "véletlen" műve...
Mintsem inkább a SÁTÁN NÉPÉNEK ISTEN és SZŰZLEÁNYGYILKOS MIBENLÉTE, hiszen GYILKOLNI "SZÜLETTEK" és feláldozni...MÁSOKAT.

Szeretettel: a magyar Pálos Trend

palostrend · http://palostrend.hu 2010.05.13. 15:15:26

HAGYÓ MAGYARORSZÁGON VAN!!!

Nem titkolta fizimiskáját múlthét csütörtökön (2010. 05. 06-án 17.45.-kor) Hagyó Miklós, aki a Mini Metropolitan Bar - (Budapest I. kerület, Krisztina tér) utcai teraszán osztotta a BKV infókat egy fidesz közeli kapcsolatnak.
Mert, hogy az említett a Narancs Terror egyik úri fellegváraban harcolhat rendre a börtön évek elkerüléséért az már azért mégiscsak az új-régi kormány ormányára kívánkozó csomó...
Mindeközben tettetik és hírfősodorban úsztatják, hogy a nem létező Izraelben dőzsől és tojik a magyar jogszabályokra.
Állnok FIDESZ korszak köszöntött ránk a maffia küldönc Pintérrel, az oligarchaák elleni háború zsidrák-goj Fellegijével úgy, hogy megint direktbe lophatták el milliónyi igaz magyarnak a szavazatát.
...és még mindig büntetlenül.
Ne HAGYÓZZUK tovább! HÁBORÚ VAN MAGYAROK!

palostrend · http://palostrend.hu 2010.07.26. 14:39:12

MAGYAR FÜTTYKÜS - VILÁGPREMIER a video megosztókon!!!

Drága híveink, rajongóink és aranyos hallgatóink! Legyetek szívesek propagálni szeretteitek és ismerőseitek körében a Pálos Trend új nótájának klipjét, a Magyar füttyköst.

MAGYAR FÜTTYKÖS

Amiből nem jut már temérdek, a szépen csengő; - igaz beszédek:
elvektől a nyelvig, alkartól a kardig.
Ha halkan is súgod a szeretet szavát,
sokkal könnyebb, ha veled a család:
ONnantól az ÉNig, kőzettől a kézig.
Pont ott sarkon - fordul a világ,
ha együtt húzzuk a búgócsigát:
kezdettől a végig,
nem kell! -től a mégig.
Ha sok van, de tudod a kevesek baját,
minden rendben, ha görbül az ág:
íjjal lőni bakra, túlontúl galád.
Ha halkan is súgod a szeretet szavát,
sokkal könnyebb, ha veled a család:
ÉNEKtől a génig, végzettől a létig.
Fütyülöm a dalt,
amit úgy kell fújnod majd:
mint Szél Úr Fia a combok közében,
hűs csóktól ; - a legszebb szemérem.
Fütyülöm a dalt,
amit úgy kell fújnod majd:
mint Szél Úr Nője a mellény zsebben,
rab sem lehet! -; már ennél szebben.

Szeretettel: Pálos Trend

palostrend · http://palostrend.hu 2010.08.11. 11:24:50

SZABADSÁGOT BUDAHÁZY GYÖRGYNEK!!!

Államformánk: cionista diktatúra

Magyarország a cionista terror legutolsó fázisába, az emberfők metszésének
olyan stádiumába szoríttatott a ZSIDESZ bűnszövetkezet ismételt hatalomra kerülésével, amely bűnszövetkezetnek már különös jóstehetség nélkül is kijár, nagyon kijár! - az irgalmatlanul, csúfos vég!

Ez, az ország nemzeti hányadához képest igen karcsú, de látszólag összefogó, a
karvaly tőke totális háttértámogatását élvező nomenklatúra, akik mindenféle lelkiismeret-furdalás nélkül szembe hazudnak, és arcul köpnek&
Ráadásul olyan kíméletlen, sztálini mentalitással bírók, ami nélkülözi a lakossággal szembeni lojalitás fikarcnyi szánalmát; -, ellenben operál az ávós kínzások összes Biszkus hagyományával, míg követendő vérrontásaikban a százszavas, túlképzett, magyar bajuszos kommunista Martonyi Jancsi képezi a kezdetet és a véget.
Ez a kezdet és vég meg abból tevődik, hogy Martonyi agyi szintjére züllesszék Magyarországnak még a CSILLAGVÁLTÁS elöttről (1990. 10.23.) megmaradt, jellegzetesen magyar értékeit...
... úgy formálisan, mint szellem  óriásaiban!

Óránként fecskendezik, előre kitervelten, tele vízionálva a társadalom vetítővásznára a fertőt, amit pechünkre veszett mód előszeretettel be is veszünk.
A magyar emberek egyre darabosabban, érzelem mentesebben léteznek,
egyre aggasztóbban viselkednek s csillagszemünk is kezd egyre savóbbá válni, ami végképp kiszolgáltatottá tesz mindannyiónkat, mert már a színes kontaklencsékbe is bele tudunk szerelmesedni mint ahogyan tetszeni engedjük magunknak az agyonszolizott bőrrák kezdeményt is.
Közben meg arról álmodozunk, hogy még véletlenül se érintkezzünk inplantátumokkal testen belül se kívüle. Agyrém.
S ez éppen elég ösztönző erő azoknak a vadidegeneknek, akik országunkra, Magyarországra, e világunk közepére, olyannyira hadonászva, szemforgatóan teszik rá csúszós tenyereiket, mint ahogyan a meztelen csigák nedvedzik csíkjaikat, kiszemelt területeikre.
Nedvedzik úgy, hogy a benne tébláboló őshonos egyedeket semmi más cél ne kergesse, mint a színesebbnél színesebb kupakok begyűjtése vagy a sörös címkék leáztatása.
Mustrára!

Kezdjük rögtön az átnevelési trükkjeikkel.

A 2/3-os "ÓRIÁSPÁRT" könyöklői sábeszdekliben igyekeznek megfellebbezhetetlenül kinyilvánítani, hogy a komplett társadalmat nem kompletté egyfajta öngondoskodóvá kell kényszeríteni.
Mi is ez a motivációs erő, ami hadrendbe képes sorakoztatni megszívott kullancsokat a magyar emberek többségével szemben?!
Eleve és kizárólag földi világunkban senki és semmi mást nem lehet jobban megvesztegetni és nyomorultabbá tenni, mint az oszlásnak indult beteg lelket, ami fiktív pénzekért, javakért és hatalomért az égadta világon mindenre kapható.
Az áldozat örökös szerepjátszásától kezdve a szegénység és megosztottság, folyamatos, fenntartásán túl a vérontás, habzó VÉR&rontásáig mindent, de mindent.
Ez a fajta vehemens agresszió évszázadok óta változatlan a bosszúálló isten ivadékainak, az istentelenek degeneráltjainak...
... s mégis rendre beengedjük a lompos farkasokat a házikónkba.

Úgyhogy azt a segítséget, amit magunktól vagy Budaházytól várhattunk volna&már nem kapjuk meg, mert a zsidesz cionistáinak kegyetlen megnyilvánulásai beetették az emberekkel, hogy egyedül vagyunk és, hogy Budaházy terrorista.
Vagyis, hogy mindenki 1 szál magában felelős mindenért, - olyan, hogy család, közösség, társadalom, nemzet nem létezik.
Aki meg mégis megkérdőjelezi ennek a gyilkos eszmének a gyökerét, akkor abban a minutában terroristának csippezik!!!

Ott tartunk mára, hogy a fenevad hazátlanok, a zsidó bírók, vérbírók tömkelege, (rémtetteik ismeretében is!) továbbra is beadhatják a szánkba... a terrorista csutkát...

Téve mindezt úgy, hogy név szerint ismerjük azokat a vérbíró elődöket akiknek nem mást, mint a MAGYAR NEMZETHALÁLT okozó TRIANONI DIKTÁTUMOT "köszönhetjük"!!

Tragédiánk, hogy azt is képesek voltak elhitetni, hogy úgy leledzünk itt a világegyetemben, mint egy taknyos orr, aminek nincs gazdája&
Pedig mindnyájan tudjuk&- mi az hogy! - hogy honnan is fröcsög ez a szürcsögős&orrmány kampány!

Ezt a felvetést terebélyesíti a génhibások és elfajzottak aktuális hír ömlenye is, ami gőzerővel igyekszik sarokba nyomni Budaházyt.
Ezért könyökölni, hengerelni kell: vagyis, 30 ezüstért kútba kell vetni minden együttérzést, kegyet, értéket, emberséget, családot,
a magyar emberekben együvé tartozásunk spirituális élményét!

Nonszensz, NA! Nonszensz.
Már csak azért is, mert kikérem magamnak, hogy ócska, hold fázist ugató törpék fújják, a többség szerenádját.

Igenis, kikérem magamnak név szerint: Orbán takarodj el a sleppeddel együtt ha még arra is alkalmatlanok vagytok, hogy kiszabadítsatok 1 MAGYAR HAZAFIT, BUDAHÁZY GYÖRGYÖT!!!

palostrend · http://palostrend.hu 2010.08.24. 17:15:16

Youtube - Pálos Trend: Magyar Jézus

Horváth István keszthelyi plébános 1827-ben kelt levele Villax zirci apáthoz

Horváth István keszthelyi plébános 1827-ben Villax zirci apáthoz írt levelében azt a kijelentést tette, hogy „Arra a soha nem képzelt meggyőződésre jutottam, hogy a Mindenható az első emberben magyart alkotott, de ne gondold, hogy megháborodtam, mert hála Istennek, eszem még ép és szigorú kritika szerint ítél.”

Horváth István akkor már híres történész volt és minden kijelentésére felfigyeltek és - bár ezt csak bizalmas magánlevélben írta - az Apát úr úgy látszik, minden rossz szándék nélkül megbeszélte barátaival. Aztán már semmi sem állíthatta meg a gúnyolodó és rosszindulatú pletykát, hogy: „Horváth mindenütt magyart lát és szerinte az Isten még Ádámmal is magyarul beszélt.”

Habár Horváth nem ezt mondta, feltehetjük a kérdést: mennyiben lett volna igaza, ha ezt mondta volna? Mivel pap volt, a Bibliát behatóan tanulmányozta, mégpedig nemcsak szó szerint, hanem értelem szerint is. Nem volt neki nehéz megállapítani, hogy a bibliai „Teremtéstörténet” elsőkönyvének első tizenegy fejezetében (Mózes L Könyve l -I1. rész) csak egy népről van szó, mégpedig Ádám nevében, a madai Mada nemzetről. Ádám nevét a Genezis írói az általuk legrégibbnek ismert MADA nép nevének visszafelé olvasásával képezték.
Ebben van a felelet Magyar Adorján történészünk részére, amikor azt, írja: „Nehéz lenne megállapítani, hogy mi indította Horváthot ennek az annyit hánytorgatott mondatának a megírására.”

Jekuda rabbi azonban a Talmud Sanhedrin 38. b. lapján Horváth Istvánnak és Sir Bowringnak ad igazat, mondván, hogy: „Az első ember arameus nyelven beszélt.” Az arameus nyelv pedig a suméri szittya nyelvnek egyik nyelvjárása, tájnyelve volt, amelyet a Názáreti Jézus is beszélt, mint anyanyelvét.

Az ótestamentumi Genezis (Mózes 1. Könyve 11. rész, 1. verse) szerint Nimród idejében még „Mind az egész földnek egy nyelve és egyféle beszéde vala.” Tehát - ha a Bibliát szó szerint vesszük - Ádámmal az Isten csakis ezen az egy nyelven, vagyis a bibliai területen a „bábeli nyelvzavarig” egyedül létezett madai nyelven beszélhetett. Ábrahám, a zsidó nép ősapja még jóval ezután született (Mózes I. könyve, 11. rész, 26 vers) - habár őt is csak kölcsön vették az átírók. Mondhatná valaki - és mondják is -, hogy mindez csak mítosz, legenda, tehát nem kell szó szerint venni. Ez igaz. De a történészek és régészek szerint a mítoszokat és legendákat komolyan kell tanulmányozni, mert mindegyiknek van valami történelmi háttere. A nagy régészeti leletek csaknem mind a mítoszok és legendák adatai alapján lettek felfedezve. Nagyon sok éppen a Biblia adatai alapján, mely szerint Európa, Dél-Szibéria (Turán), Elő-Ázsia és Észak-Afrika őslakói mind Ádám és unokája, Noé gyermekeinek leszármazottai, akiket hívhattak sokféle néven, de származásuk azonos, vagyis méd, mada, mert az ótestamentumi írók Ádám nevét az általuk akkor legrégebbinek ismert mada nép nevének visszafelé olvasásával alakították.

A mada nép etnikuma, nyelve pedig azonos volt a Hórita- Arámi- Suméri szittya nyelvvel, amelynek országonként lehetett más és más nyelvjárása, de az anyanyelv, a gyökér azonos. Ma már a legvaskalaposabb „szentírásolvasó” is tudja, hogy a bibliai Genézis nem teremtéstörténet, hanem az emberiség történelmének csak egy kis része, amely a szkíta- madai népnévből mitologizált Ádámmal kezdődik és Noén és fiain, valamint unokáján, Nimródon keresztül a „bábeli nyelvzavarig” egy magyar őstörténelem. Ugyanis a „Vízözön” is, akár a bibliai Noéra, akár a Krámer professzor szerinti Ziusudra soméri királyra, akár a Berossos káldeai történész által említett Ardatas király fiára, Xsisustrosra nézünk, mindegyik a mi kushita és sumér szkíta népünkkel kapcsolatos. Történelmi tény, de ellenkezik a krisztiánizmus alapjának, az Ótestamentumnak nevezett zsidó mitológia tendenciájával, az Úr „Ábrahámnak tett igéretével”, miszerint a zsidóknak adja egész Elő-Ázsiát a Nílustól az Eufráteszig, és Kánaánt a Hitteusokkal és a Jebuzeusokkal együtt. (Móz. I. könyve, 15. rész, 18-21. vers.)

A szentírót az nem zavarta, hogy Isten már párezer évvel előbb szövetséget kötött Noéval, mielőtt a bárkába küldte őt, de nem ígért neki semmit, hiszen minden az övé volt - csak életben maradást.
Ha egyszer az egész Bibliát a történelmi valóságnak megfelelően átírnák, az egy magyar őstörténelemkönyv lenne, amely a magyar nemzeti vallás alapja, Ótestamentuma lenne, és alapjaiból forgatná ki az egész „Judeo-Christiánizmust”. Ezért nem akarják az illetékesek és illetéktelenek megreformálni a Bibliát.

Még más nyomós okuk is van a misztifikációra, történelmi, nemzeti tudatunk elnyomására, nemzeti származástudatunknak kizárólagosan a „finnugorizmusnak” nevezett hipotézisbe való bezárására. Ez pedig az, hogy ne menjen át a köztudatba az a történelmi tény, hogy „utolsó honfoglalásunk” törzsszövetségének egy része, közöttük éppen az „Árpádi törzs” a Kaukázustól délre eső területeiről származott, mely terület Arméniát és Szíriát is magába foglalta, közepén Adiabene tartománnyal és a Van-tó központú tartománnyal. IV. Béla királyunk felesége: Laskarish Mária ide küldte Ottó frátert három társával, hogy keresse fel az ő itt élő rokonait. Ottó fráter a maradvány-magyarokat 1233-ban még itt találta és vélük magyarul beszélt. De misszióját nem teljesíthette, mert a tatárok betörése elől menekülnie kellett. (Dr. Fehér M. Jenő: Exodus Fratrum 97-101. oldal)
Ft. Lukácsy Kristóf 1870-ben kiadott „A magyarok őselei, hajdankori nevei és lakhelyei” című könyvében, örmény kútfők alapján, szintén a magyarok ittlétéről ír.

Dr. Fehér Mátyás: Magyar történelmi szemle: II. évfolyam 2. számában írja, hogy Örményországban és Kurdisztánban még a tizenhetedik században is voltak jelentős létszámmal magyarok. Egyik királyuknak, Patatuának sírját itt, a Kaukázustól délre, az Urmia tótól nem messze tárták fel a régészek, a Kr. e. hetedik századból. (Dr. Déry Zoltán: A magyarok elnevezés és azonosítása.)

Dr. Georges Rouw, francia történész: „Ancient Íraq” című könyvében a 382. oldalon azt írja, hogy az Arsacida uralkodók tehetséges arisztokratákkal kormányozták ezt a területet, megengedve vazallus királyságok kialakulását, mint például Osrhoene, Adiabene és Characene, és hogy az „Arszákok és vazallusaik gazdagok voltak, mert ellenőrzésük alatt tartották Ázsia és a görög-római világ közötti kereskedelmi utakat. Az AR-SAC név azonos a Saca-Szkíta népnévvel. Ez a terület a Kaukázustól délre tele van magyar helységnevekkel. Ami minket mai tárgyunk szempontjából leginkább érdekel, az az Adiabene királyság és kapcsolt részei: Arpadu, Emese, Hunor, Karsa (Kars), Van-tó, Arpachia és Nimrud városokkal. Erről a területről húzódtak fel az „Árpádi magyarok” a Kr. u. ezredközepén a Kaukázus északi oldalára, ahol a VIII. században már törzsszövetségben éltek a kazárokkal.

Dienes István A honfoglaló magyarok című finnugorista és szlávofil szellemben megírt könyvében (Corvina Kiadó; Budapest, 1972) közölt térképén, a „Honfoglalás” előtti időből még kénytelen kimutatni a szavárd magyarokat, de ő úgy állítja be, mintha azok a Kaukázus-hegység középső, legmagasabb részén keresztül húzódtak volna le délre. Pedig ennek éppen az ellenkezője igaz.
Az egyébként szépen illusztrált könyvnek értékét lerontja a 70. oldalon közölt térképével, amelyen „arab, normann és magyar kalandozások a IX-XI. században” címmel az ezer évvel későbbi „trianoni Csonka-Magyarországot” mutatja. Tápot adva ezzel az oláhok, szerbek, szlovákok és németek területrabló ösztönének.

Honszervező Árpád apánkban és családjában még élénken élhetett őseiknek szavárd múltja, mert Bulcsú és Tamás Árpád házi hercegek bizánci látogatásukkor a császár előtt „Szabartói Aszfaloi”-nak mondták magukat, ami körülbelül „Szavárdi Lovag” jelentésű. („Szabír-tói ősföldi” is lehet.)

A Bécsi Képes Krónika, a Thuróczy Krónika és más eredetmondáink szerint is Árpád ősei (csak a jelesebbeket felsorolva) a következők voltak: Álmos, Előd, Ögyeg, Ed, Csaba, Atilla, Bendegúz, Torda, Szemeny, Ethei, Opos, Kadocsa, Berend, Zultán, majd Bulcsu, és akikről még Noéig meg kell emlékeznünk: Badli (Budli)... Kattar... Hunor... Nimród, Kush, Jáfet és Noé, és tovább a Biblia szerint Lámekh, Mathusalem, és így tovább, még hat nemzetségen át, egészen Ádámig. A Biblia és krónikáink az itt fel nem soroltakkal együtt ötvenkét személyt mutatnak ki, melyeknek jelentős része nemzetségnév is, illetve dinasztia alapítói név. Tehát az Árpádi családfa gyökerei több ezer évre nyúlnak vissza.

Árpád, népével a Kárpát-medencébe érkezve kijelentette, hogy az ő ősének, Atilla királynak hagyatékaként, örökség jogán vette birtokba a Pannon-Avar-Hun-Magyarok ősi földjét.

Iskoláinkban, amikor még magyar történelmet is tanítottak, azt mondták tanítóink, tanáraink, hogy Atilla származási helye nem ismeretes. Pedig ha ő Nimródi leszármazott, akkor legokosabb, ha Nimród földjén, Sineárban, Sumérban keressük szülőföldjét. Kálti Márk Képes Krónikája erről a következőket írja: „Atilla, Isten kegyelméből Bendegúz, fia, a nagy Magor unokája, ki ENGADI-ban nevelkedett, a hunok, médek, gótok, dákok királya”, stb. A Kézai Krónika pedig azt írja, hogy Atilla és népe a médek módján ruházkodott. Tehát akár nevelkedési helyét, akár viseletét tekintjük, mindkettő az Árpádi nép ősi lakhelyére, a Kaukázustól és a Káspi-tengertől délre eső területre, Nimród birodalmára mutat.

Ft. Szelényi Imre a Pannon nép eredetéről írt értekezésében szintén azt írja, hogy Árpád törzse az Orontes és Eufrates felső folyása közötti Arpaduból jött. Ettől délnyugatra volt Emese (Ma Homs?) városa. Árpád nagyanyjának neve szintén Emese volt. Az csak természetes, hogy az Árpádi nép északra húzódása nem egyszerre történt, hanem kisebb-nagyobb csoportokban, és évszázadokat vehetett igénybe.
Itt most vissza kell térnem a központi fekvésű Adiabene kiskirályságra. Miért? Azért, mert nemcsak Árpád családjának vannak adiabenei vonatkozásai, hanem a Nimródiak másik nagy egyéniségének, az „Isten Fiának” a Názáreti Jézusnak is.

Mariell Wehrlyv Frey Jesat Nassar, Genannt Jesus Christus című, 1966-ban írt művében bőven kitér Jézus származására is. Frey tulajdonképpen a Mamrejov testvérek apjuktól örökölt kutatási

eredményeit - miután azokat Dr. O. Z. A. Hanish zend főpap átnézte, véleményezte és angolra fordította - dolgozta fel. Mamrejov atya, aki a pravoszláv egyház megbízásából végzett vallástörténelmi kutatásokat és éveken át gyűjtötte az anyagot Szíriában, Palesztinában és Egyiptomban, végül feleségével együtt a Szentföldön telepedett le és gyermekei is ott születtek. Kompetenciája tehát úgy őneki, mint Dr. Hanishnak - aki a teheráni orosz nagykövet fia és főrangú zarathustrián pap volt - kétségtelen.

A hatalmas, kétkötetes műből minket most csak Jézus származása érdekel, miszerint Jézus anyja Mária: Nakeb adiabanei királyi herceg és Grapte charaxi hercegnő leánya volt, kikről az apokrif iratok Joaquim és Anna néven emlékeznek meg. Azonban mindketten Pártos birodalmi hercegek voltak, erős zsidó kapcsolatokkal és szoros összeköttetésben Nagy Heródessel, aki szintén

nem volt zsidó, hanem a rómaiak által Júdea királyának kinevezett prozelita, idumeai hórita. A Smith's Bible Dictionary szerint Charax azonos a Jeruzsálemtől nyugatra eső Charasim nevű völgy által uralt területtel. Így tehát Jézus anyjának, Máriának ott örökölt érdekeltsége, birtoka volt.
Az Evangéliumok és egyéb kutatási eredmények szerint Jézus Mária fia volt. Az a kérdés, hogy apja a „Szentlélek”, vagy Jusef Pandan, vagy a nagy Heródes egyik fia, akit már Mária állapotos korában kivégeztek, most nem tárgya értekezésünknek.

Jézus a keresztrefeszítés után, felgyógyulva Galileába ment, bizonyára édesanyjához. De itt sem érezhette magát biztonságban, és elindult észak felé. Pál apostol már Damaszkuszban érte utol, ahol ő Jézus híve lett. De mit keresett Jézus északon? Bizonyára adiabenei királyi rokonait. És, hogy oda el is érkezett, azt bizonyítja Dr. E H. Hassnain; a srinagari egyetem történész-professzora, három japán egyetemnek díszdoktora, és a chicagói Anthropológiai Kutató Konferencia tagja, aki szerint Jézus a keresztrefeszítést túlélve és sebeiből felgyógyulva, a kashmíri fehér hunok földjére, Srinagarba, Indiába vándorolt. De először egy nagy kitérővel felment Arméniába, a professzor térképvázlata szerint először Nusaybinba, ami megfelel Adiabenének, majd onnan még északabbra, körülbelül a mai Jereván környékére és mindenütt elkezdett prédikálni. De milyen nyelven? - kérdezheti valaki. Arméniában természetesen arameus nyelven, ami származása révén neki anyanyelve volt. De itt sem maradhatott, mert prédikációit a hatalmasok lázításnak vették. Innen tehát elvándorolt Srinagarba. Útjára elkísérte őt Tamás apostol és egy Mária nevű asszony, aki útközben Ravalpindiben meghalt. A továbbiakra most nincs helyünk kitérni.
Vessük fel inkább a kérdést, hogy milyen nyelven beszélt a magyar történelem másik nagy alakja: Árpád és az Árpádi törzs?
Egyes történészek azt mondják, hogy bizonyára valami türk nyelven. Van, aki azt mondja, hogy hun nyelven. Csak éppen azt nem akarják mondani, hogy arameus nyelven. Jézus anyanyelvén. Pedig ez volna evidens, hiszen Árpád nagyanyja, Emese egy adiabenei hercegnő volt.

Amikor Anonymus: Gesta Hungarorumában azt írja, hogy „Anno Dominice in carnationis DCCXVIIII-o Ugek ... longo post tempore de genere Magog regis erat quidam nobilissimus dux Scithie, qui duxit sibi uxorem in Dentumoger, filiam Eunedubeliani ducis nomine Emesu, de qua genuit filium, qui agnominatus est Almus... „ A fordítók nem tudják értelmét adni az
„Eunedubeliani” szónak, mert azt személynévnek veszik, holott az egy hibásan írt helyhatározó és jelentése: „adiabene-beli”. A mondat helyes értelme tehát a következő: „Urunk megtestesülésének 819. esztendejében Ügyek, Szhkítiának ... Magóg király nemzetségéből való igen nemes vezére, Dentu Magyariában feleségül vette az Abiabene-beli vezérnek Emese nevű leányát. Ettől fia született, aki Álmusnak neveztetett...”

Mindezekből az is következik, hogy az „Árpád-ház” és az adiabenei királyi „ház” között közvetlen rokonság állt fenn, és így a két királyfi, Jézus és Árpád vérrokonok voltak és mindketten az arameus nyelvet, „Az Ige nyelvét” beszélték, amelyen Isten is beszélt Ádámmal.

Mindezek után, érthető, hogy miért kellett az Árpádok családfájának „utolsó aranyágacskáját” is letörni. Az akkori hatalmasak nem bírták volna elviselni azt az igazságot, hogy Jézus királyfi és Árpád király ugyanazon családfának „aranyágacskái” voltak.

VAJON A MAI HATALMASOK ELBIRJÁK-E
?? :! :k:

Főként akkor ha hamarosan megtudják majd, hogy JÉZUS SZÍRIUSZI VÉRVONALA még mindig ÉLŐ VÉRVONAL:! :§

palostrend · http://palostrend.hu 2010.09.16. 13:18:55

Youtube - Pálos Trend: Magyar Jézus

Horváth István keszthelyi plébános 1827-ben kelt levele Villax zirci apáthoz

Horváth István keszthelyi plébános 1827-ben Villax zirci apáthoz írt levelében azt a kijelentést tette, hogy „Arra a soha nem képzelt meggyőződésre jutottam, hogy a Mindenható az első emberben magyart alkotott, de ne gondold, hogy megháborodtam, mert hála Istennek, eszem még ép és szigorú kritika szerint ítél.”

Horváth István akkor már híres történész volt és minden kijelentésére felfigyeltek és - bár ezt csak bizalmas magánlevélben írta - az Apát úr úgy látszik, minden rossz szándék nélkül megbeszélte barátaival. Aztán már semmi sem állíthatta meg a gúnyolodó és rosszindulatú pletykát, hogy: „Horváth mindenütt magyart lát és szerinte az Isten még Ádámmal is magyarul beszélt.”

Habár Horváth nem ezt mondta, feltehetjük a kérdést: mennyiben lett volna igaza, ha ezt mondta volna? Mivel pap volt, a Bibliát behatóan tanulmányozta, mégpedig nemcsak szó szerint, hanem értelem szerint is. Nem volt neki nehéz megállapítani, hogy a bibliai „Teremtéstörténet” elsőkönyvének első tizenegy fejezetében (Mózes L Könyve l -I1. rész) csak egy népről van szó, mégpedig Ádám nevében, a madai Mada nemzetről. Ádám nevét a Genezis írói az általuk legrégibbnek ismert MADA nép nevének visszafelé olvasásával képezték.
Ebben van a felelet Magyar Adorján történészünk részére, amikor azt, írja: „Nehéz lenne megállapítani, hogy mi indította Horváthot ennek az annyit hánytorgatott mondatának a megírására.”

Jekuda rabbi azonban a Talmud Sanhedrin 38. b. lapján Horváth Istvánnak és Sir Bowringnak ad igazat, mondván, hogy: „Az első ember arameus nyelven beszélt.” Az arameus nyelv pedig a suméri szittya nyelvnek egyik nyelvjárása, tájnyelve volt, amelyet a Názáreti Jézus is beszélt, mint anyanyelvét.

Az ótestamentumi Genezis (Mózes 1. Könyve 11. rész, 1. verse) szerint Nimród idejében még „Mind az egész földnek egy nyelve és egyféle beszéde vala.” Tehát - ha a Bibliát szó szerint vesszük - Ádámmal az Isten csakis ezen az egy nyelven, vagyis a bibliai területen a „bábeli nyelvzavarig” egyedül létezett madai nyelven beszélhetett. Ábrahám, a zsidó nép ősapja még jóval ezután született (Mózes I. könyve, 11. rész, 26 vers) - habár őt is csak kölcsön vették az átírók. Mondhatná valaki - és mondják is -, hogy mindez csak mítosz, legenda, tehát nem kell szó szerint venni. Ez igaz. De a történészek és régészek szerint a mítoszokat és legendákat komolyan kell tanulmányozni, mert mindegyiknek van valami történelmi háttere. A nagy régészeti leletek csaknem mind a mítoszok és legendák adatai alapján lettek felfedezve. Nagyon sok éppen a Biblia adatai alapján, mely szerint Európa, Dél-Szibéria (Turán), Elő-Ázsia és Észak-Afrika őslakói mind Ádám és unokája, Noé gyermekeinek leszármazottai, akiket hívhattak sokféle néven, de származásuk azonos, vagyis méd, mada, mert az ótestamentumi írók Ádám nevét az általuk akkor legrégebbinek ismert mada nép nevének visszafelé olvasásával alakították.

A mada nép etnikuma, nyelve pedig azonos volt a Hórita- Arámi- Suméri szittya nyelvvel, amelynek országonként lehetett más és más nyelvjárása, de az anyanyelv, a gyökér azonos. Ma már a legvaskalaposabb „szentírásolvasó” is tudja, hogy a bibliai Genézis nem teremtéstörténet, hanem az emberiség történelmének csak egy kis része, amely a szkíta- madai népnévből mitologizált Ádámmal kezdődik és Noén és fiain, valamint unokáján, Nimródon keresztül a „bábeli nyelvzavarig” egy magyar őstörténelem. Ugyanis a „Vízözön” is, akár a bibliai Noéra, akár a Krámer professzor szerinti Ziusudra soméri királyra, akár a Berossos káldeai történész által említett Ardatas király fiára, Xsisustrosra nézünk, mindegyik a mi kushita és sumér szkíta népünkkel kapcsolatos. Történelmi tény, de ellenkezik a krisztiánizmus alapjának, az Ótestamentumnak nevezett zsidó mitológia tendenciájával, az Úr „Ábrahámnak tett igéretével”, miszerint a zsidóknak adja egész Elő-Ázsiát a Nílustól az Eufráteszig, és Kánaánt a Hitteusokkal és a Jebuzeusokkal együtt. (Móz. I. könyve, 15. rész, 18-21. vers.)

A szentírót az nem zavarta, hogy Isten már párezer évvel előbb szövetséget kötött Noéval, mielőtt a bárkába küldte őt, de nem ígért neki semmit, hiszen minden az övé volt - csak életben maradást.
Ha egyszer az egész Bibliát a történelmi valóságnak megfelelően átírnák, az egy magyar őstörténelemkönyv lenne, amely a magyar nemzeti vallás alapja, Ótestamentuma lenne, és alapjaiból forgatná ki az egész „Judeo-Christiánizmust”. Ezért nem akarják az illetékesek és illetéktelenek megreformálni a Bibliát.

Még más nyomós okuk is van a misztifikációra, történelmi, nemzeti tudatunk elnyomására, nemzeti származástudatunknak kizárólagosan a „finnugorizmusnak” nevezett hipotézisbe való bezárására. Ez pedig az, hogy ne menjen át a köztudatba az a történelmi tény, hogy „utolsó honfoglalásunk” törzsszövetségének egy része, közöttük éppen az „Árpádi törzs” a Kaukázustól délre eső területeiről származott, mely terület Arméniát és Szíriát is magába foglalta, közepén Adiabene tartománnyal és a Van-tó központú tartománnyal. IV. Béla királyunk felesége: Laskarish Mária ide küldte Ottó frátert három társával, hogy keresse fel az ő itt élő rokonait. Ottó fráter a maradvány-magyarokat 1233-ban még itt találta és vélük magyarul beszélt. De misszióját nem teljesíthette, mert a tatárok betörése elől menekülnie kellett. (Dr. Fehér M. Jenő: Exodus Fratrum 97-101. oldal)
Ft. Lukácsy Kristóf 1870-ben kiadott „A magyarok őselei, hajdankori nevei és lakhelyei” című könyvében, örmény kútfők alapján, szintén a magyarok ittlétéről ír.

Dr. Fehér Mátyás: Magyar történelmi szemle: II. évfolyam 2. számában írja, hogy Örményországban és Kurdisztánban még a tizenhetedik században is voltak jelentős létszámmal magyarok. Egyik királyuknak, Patatuának sírját itt, a Kaukázustól délre, az Urmia tótól nem messze tárták fel a régészek, a Kr. e. hetedik századból. (Dr. Déry Zoltán: A magyarok elnevezés és azonosítása.)

Dr. Georges Rouw, francia történész: „Ancient Íraq” című könyvében a 382. oldalon azt írja, hogy az Arsacida uralkodók tehetséges arisztokratákkal kormányozták ezt a területet, megengedve vazallus királyságok kialakulását, mint például Osrhoene, Adiabene és Characene, és hogy az „Arszákok és vazallusaik gazdagok voltak, mert ellenőrzésük alatt tartották Ázsia és a görög-római világ közötti kereskedelmi utakat. Az AR-SAC név azonos a Saca-Szkíta népnévvel. Ez a terület a Kaukázustól délre tele van magyar helységnevekkel. Ami minket mai tárgyunk szempontjából leginkább érdekel, az az Adiabene királyság és kapcsolt részei: Arpadu, Emese, Hunor, Karsa (Kars), Van-tó, Arpachia és Nimrud városokkal. Erről a területről húzódtak fel az „Árpádi magyarok” a Kr. u. ezredközepén a Kaukázus északi oldalára, ahol a VIII. században már törzsszövetségben éltek a kazárokkal.

Dienes István A honfoglaló magyarok című finnugorista és szlávofil szellemben megírt könyvében (Corvina Kiadó; Budapest, 1972) közölt térképén, a „Honfoglalás” előtti időből még kénytelen kimutatni a szavárd magyarokat, de ő úgy állítja be, mintha azok a Kaukázus-hegység középső, legmagasabb részén keresztül húzódtak volna le délre. Pedig ennek éppen az ellenkezője igaz.
Az egyébként szépen illusztrált könyvnek értékét lerontja a 70. oldalon közölt térképével, amelyen „arab, normann és magyar kalandozások a IX-XI. században” címmel az ezer évvel későbbi „trianoni Csonka-Magyarországot” mutatja. Tápot adva ezzel az oláhok, szerbek, szlovákok és németek területrabló ösztönének.

Honszervező Árpád apánkban és családjában még élénken élhetett őseiknek szavárd múltja, mert Bulcsú és Tamás Árpád házi hercegek bizánci látogatásukkor a császár előtt „Szabartói Aszfaloi”-nak mondták magukat, ami körülbelül „Szavárdi Lovag” jelentésű. („Szabír-tói ősföldi” is lehet.)

A Bécsi Képes Krónika, a Thuróczy Krónika és más eredetmondáink szerint is Árpád ősei (csak a jelesebbeket felsorolva) a következők voltak: Álmos, Előd, Ögyeg, Ed, Csaba, Atilla, Bendegúz, Torda, Szemeny, Ethei, Opos, Kadocsa, Berend, Zultán, majd Bulcsu, és akikről még Noéig meg kell emlékeznünk: Badli (Budli)... Kattar... Hunor... Nimród, Kush, Jáfet és Noé, és tovább a Biblia szerint Lámekh, Mathusalem, és így tovább, még hat nemzetségen át, egészen Ádámig. A Biblia és krónikáink az itt fel nem soroltakkal együtt ötvenkét személyt mutatnak ki, melyeknek jelentős része nemzetségnév is, illetve dinasztia alapítói név. Tehát az Árpádi családfa gyökerei több ezer évre nyúlnak vissza.

Árpád, népével a Kárpát-medencébe érkezve kijelentette, hogy az ő ősének, Atilla királynak hagyatékaként, örökség jogán vette birtokba a Pannon-Avar-Hun-Magyarok ősi földjét.

Iskoláinkban, amikor még magyar történelmet is tanítottak, azt mondták tanítóink, tanáraink, hogy Atilla származási helye nem ismeretes. Pedig ha ő Nimródi leszármazott, akkor legokosabb, ha Nimród földjén, Sineárban, Sumérban keressük szülőföldjét. Kálti Márk Képes Krónikája erről a következőket írja: „Atilla, Isten kegyelméből Bendegúz, fia, a nagy Magor unokája, ki ENGADI-ban nevelkedett, a hunok, médek, gótok, dákok királya”, stb. A Kézai Krónika pedig azt írja, hogy Atilla és népe a médek módján ruházkodott. Tehát akár nevelkedési helyét, akár viseletét tekintjük, mindkettő az Árpádi nép ősi lakhelyére, a Kaukázustól és a Káspi-tengertől délre eső területre, Nimród birodalmára mutat.

Ft. Szelényi Imre a Pannon nép eredetéről írt értekezésében szintén azt írja, hogy Árpád törzse az Orontes és Eufrates felső folyása közötti Arpaduból jött. Ettől délnyugatra volt Emese (Ma Homs?) városa. Árpád nagyanyjának neve szintén Emese volt. Az csak természetes, hogy az Árpádi nép északra húzódása nem egyszerre történt, hanem kisebb-nagyobb csoportokban, és évszázadokat vehetett igénybe.
Itt most vissza kell térnem a központi fekvésű Adiabene kiskirályságra. Miért? Azért, mert nemcsak Árpád családjának vannak adiabenei vonatkozásai, hanem a Nimródiak másik nagy egyéniségének, az „Isten Fiának” a Názáreti Jézusnak is.

Mariell Wehrlyv Frey Jesat Nassar, Genannt Jesus Christus című, 1966-ban írt művében bőven kitér Jézus származására is. Frey tulajdonképpen a Mamrejov testvérek apjuktól örökölt kutatási

eredményeit - miután azokat Dr. O. Z. A. Hanish zend főpap átnézte, véleményezte és angolra fordította - dolgozta fel. Mamrejov atya, aki a pravoszláv egyház megbízásából végzett vallástörténelmi kutatásokat és éveken át gyűjtötte az anyagot Szíriában, Palesztinában és Egyiptomban, végül feleségével együtt a Szentföldön telepedett le és gyermekei is ott születtek. Kompetenciája tehát úgy őneki, mint Dr. Hanishnak - aki a teheráni orosz nagykövet fia és főrangú zarathustrián pap volt - kétségtelen.

A hatalmas, kétkötetes műből minket most csak Jézus származása érdekel, miszerint Jézus anyja Mária: Nakeb adiabanei királyi herceg és Grapte charaxi hercegnő leánya volt, kikről az apokrif iratok Joaquim és Anna néven emlékeznek meg. Azonban mindketten Pártos birodalmi hercegek voltak, erős zsidó kapcsolatokkal és szoros összeköttetésben Nagy Heródessel, aki szintén

nem volt zsidó, hanem a rómaiak által Júdea királyának kinevezett prozelita, idumeai hórita. A Smith's Bible Dictionary szerint Charax azonos a Jeruzsálemtől nyugatra eső Charasim nevű völgy által uralt területtel. Így tehát Jézus anyjának, Máriának ott örökölt érdekeltsége, birtoka volt.
Az Evangéliumok és egyéb kutatási eredmények szerint Jézus Mária fia volt. Az a kérdés, hogy apja a „Szentlélek”, vagy Jusef Pandan, vagy a nagy Heródes egyik fia, akit már Mária állapotos korában kivégeztek, most nem tárgya értekezésünknek.

Jézus a keresztrefeszítés után, felgyógyulva Galileába ment, bizonyára édesanyjához. De itt sem érezhette magát biztonságban, és elindult észak felé. Pál apostol már Damaszkuszban érte utol, ahol ő Jézus híve lett. De mit keresett Jézus északon? Bizonyára adiabenei királyi rokonait. És, hogy oda el is érkezett, azt bizonyítja Dr. E H. Hassnain; a srinagari egyetem történész-professzora, három japán egyetemnek díszdoktora, és a chicagói Anthropológiai Kutató Konferencia tagja, aki szerint Jézus a keresztrefeszítést túlélve és sebeiből felgyógyulva, a kashmíri fehér hunok földjére, Srinagarba, Indiába vándorolt. De először egy nagy kitérővel felment Arméniába, a professzor térképvázlata szerint először Nusaybinba, ami megfelel Adiabenének, majd onnan még északabbra, körülbelül a mai Jereván környékére és mindenütt elkezdett prédikálni. De milyen nyelven? - kérdezheti valaki. Arméniában természetesen arameus nyelven, ami származása révén neki anyanyelve volt. De itt sem maradhatott, mert prédikációit a hatalmasok lázításnak vették. Innen tehát elvándorolt Srinagarba. Útjára elkísérte őt Tamás apostol és egy Mária nevű asszony, aki útközben Ravalpindiben meghalt. A továbbiakra most nincs helyünk kitérni.
Vessük fel inkább a kérdést, hogy milyen nyelven beszélt a magyar történelem másik nagy alakja: Árpád és az Árpádi törzs?
Egyes történészek azt mondják, hogy bizonyára valami türk nyelven. Van, aki azt mondja, hogy hun nyelven. Csak éppen azt nem akarják mondani, hogy arameus nyelven. Jézus anyanyelvén. Pedig ez volna evidens, hiszen Árpád nagyanyja, Emese egy adiabenei hercegnő volt.

Amikor Anonymus: Gesta Hungarorumában azt írja, hogy „Anno Dominice in carnationis DCCXVIIII-o Ugek ... longo post tempore de genere Magog regis erat quidam nobilissimus dux Scithie, qui duxit sibi uxorem in Dentumoger, filiam Eunedubeliani ducis nomine Emesu, de qua genuit filium, qui agnominatus est Almus... „ A fordítók nem tudják értelmét adni az
„Eunedubeliani” szónak, mert azt személynévnek veszik, holott az egy hibásan írt helyhatározó és jelentése: „adiabene-beli”. A mondat helyes értelme tehát a következő: „Urunk megtestesülésének 819. esztendejében Ügyek, Szhkítiának ... Magóg király nemzetségéből való igen nemes vezére, Dentu Magyariában feleségül vette az Abiabene-beli vezérnek Emese nevű leányát. Ettől fia született, aki Álmusnak neveztetett...”

Mindezekből az is következik, hogy az „Árpád-ház” és az adiabenei királyi „ház” között közvetlen rokonság állt fenn, és így a két királyfi, Jézus és Árpád vérrokonok voltak és mindketten az arameus nyelvet, „Az Ige nyelvét” beszélték, amelyen Isten is beszélt Ádámmal.

Mindezek után, érthető, hogy miért kellett az Árpádok családfájának „utolsó aranyágacskáját” is letörni. Az akkori hatalmasak nem bírták volna elviselni azt az igazságot, hogy Jézus királyfi és Árpád király ugyanazon családfának „aranyágacskái” voltak.

VAJON A MAI HATALMASOK ELBIRJÁK-E
?? :! :k:

Főként akkor ha hamarosan megtudják majd, hogy JÉZUS SZÍRIUSZI VÉRVONALA még mindig ÉLŐ VÉRVONAL:! :§

2012.09.22. 15:26:33

youtu.be/Oov8boBlxFQ
Mit köszönhetünk a zsidóknak?

"Ezért volt csoda a zsidóság Európában, Magyarországon, mert naponta mosakodtak, legalább havonta egyszer fürödtek. Ez valóságos csoda volt!"
...tovább »
(Feldmájer Péter, a Mazsihisz elnöke a felújított debreceni zsidó rituális fürdő átadásának ünnepélyes megnyitóján)

2012.09.22. 15:27:41

PURISACA GOLENYA ÁGNES
www.aranykapu.lapunk.hu
web.t-online.hu/apuska/media/10/01__Gyujtopont_mix.mp3
VISSZATALÁLÁS ISTENANYÁHOZ
ELŐADÁS SZEPTEMBER 21-ÉN 19.00-TÓL A SOTER KLUBBAN
Milyennek képzeled Istent?...tovább »
Bár azt hisszük, csak viccelődünk a bennünk élő fehér hajú bácsikával, mint Isten-képpel, mégis a földi emberek nagy százalékának ez magától értetődő. Én sokáig nem hittem el, hogy "épeszű" emberek, hívők, teológusok, ezt komolyan is vennék. Aztán "teszteltem" papokat is, és a hír sajnos igaz: felháborodva utasítják el Istenanyát. Azt hiszem, a totális gondolkodásmentességnek ez a legtisztább bizonyítéka. Ha Isten csak "férfi", mint nagyon lesarkítva ezt a képzetet keltik bennünk 2000 év óta, akkor mégis, milyen logika alapján működik a Világegyetem? A nők honnan kerültek ide, ha Istenben nincs női rész? Évek óta kutatom az őstörténelmet, és előadásokon tárom a nyilvánosság elé, hogy mennyi hamisítás történt, a kézzelfogható bizonyítékok pedig az orrunk előtt hevernek. A "vallás", a Biblia miért lett volna kivétel? Nem történt annyi gonoszság, annyi hazugság a Földön, mint Isten nevében.

Na de, melyik Isten nevében? Ez itt a kérdés. Milyen istent erőltettek a magyarokra is, Boldogasszony népére? Milyen hamis erőteret képes egy vallás létrehozni?
"Az eredendő ember nem volt se férfi, se nő. Egy komplett lény volt, a kettő egyben, „Isten hasonlatosságára”, önmagában teljes. Ebből következően Isten sem a ma hímnemű Atya, hanem Istenanyával teljes. Az Ember ősállapota a még ketté nem hasadt Egység volt. A hasadás egyben tudathasadás is lett, ezért fel sem tűnik a maiaknak, hogy istenük „fele” hiányzik! Az emberiség megtagadta Isten női részét, és innen kezdve az emberi történelem az önkontroll nélkülivé vált hímenergia vágtázása lett. Az energiakibillentés szándékos volt. A szerzés és harc, megosztás és határtalan gyarapodás nem fér össze Istenanya békés, befogadó és mindenkit óvó, tápláló világával...

2012.09.22. 15:28:46

morálról beszél a judeobolsevik tömeggyikos legkedvesebb tanítványa!!!
Hunhír.info
Heller Ágnes "filozófus" az ATV Civil a pályán című műsorában azt fejtegette, hogy morálisan védhetetlen az azeri katona kiadása. Arról viszont nem beszélt, hogy nagy tanítómeste...tovább »re és példaképe, Lukács György patkányköztársaságos népbiztos hétköznapi tömeggyilkos volt.

„Van egy alattomos gyilkos, elítélik, hogy bizonyos időt börtönben töltsön. Ezt megérdemelte, teljesen függetlenül attól, hogy mik a törzsi hagyományok, vagy milyen erkölcsi szokások uralkodnak Európának valamelyik másik részén”, folytatta a filozófus, aki szerint máshogy nem lehet erről gondolkodni. Imádjuk a vénasszony kifinomult kettős mércéjét. Kedvenc országában, Izraelben háborítatlanul éltek a második világháborús zsidó tömeggyilkosok, hiába ítélték el őket Európában, a zsidó állam zsidót senkinek sem ad ki. Akkor hogy van ez a morálosdi, Heller néni?
youtu.be/RfUIWiHto3M

2012.09.22. 15:29:32

a megtámadnak bennünket a cionista zsidók, elpusztítjuk őket!!!
Hunhír.info
Izraeli vezetők nyíltan beszélnek arról, hogy csapást mérhetnek az iráni atomipari létesítményekre, és az amerikai kormány sem hajlandó kizárni azt az eshetőséget, hogy katonai erőt vetn...tovább »ek be, ha Irán nem hajlandó felfüggeszteni az urándúsítást. Mert a térségben csak a zsidóknak lehet atomarzenáljuk, másnak viszont nem. Most megszólaltak a megfenyegetett perzsák.

Az iráni Forradalmi Gárda parancsnoka vasárnap Teheránban kijelentette: az iráni rakéták gondoskodni fognak arról, hogy "kő kövön ne maradjon" Izraelben, ha a zsidó állam megtámadja az iszlám köztársaságot. Mohammed Ali Dzsafari tábornok leszögezte: Figyelembe véve, hogy Izrael milyen kis területű ország, és milyen védtelen az iráni rakéták garmadájával szemben, nem hiszem, hogy bármely pontja ép marad.
indavideo.hu/video/Palos_Trend_Ordoguzo_a_zsido_terrorrol

2012.09.22. 15:30:21

Körmenden is zsidó szektajellegű csoportosulás rituális gyilkossága történhetett 1998. április elsején?

További részletek: kuruc.info/r/6/52747/#ixzz26nwbNvzW

2012.09.22. 15:31:13

ha „tömeges elgázosítások” nem is történtek a németországi és ausztriai lágerekben, de hébe-hóba, ötletszerűen gázosítottak a gaz nácik, csak úgy a saját szakállukra. Néhány ezer embert gyilkoltak meg így. Bizonyítékok felsorakoztatásával természetesen nem fárasztották magukat a szerzők.
...tovább »
További részletek: kuruc.info/r/7/101386/#ixzz26iladflJ

2012.09.22. 15:32:39

Kuruc.info - Vérgyilkosság, zsidók, titkok, döbbenet… (I. rész)

Pálos Trend 2013.02.08. 18:55:05

PURISACA GOLENYA ÁGNES:
"Nem is oly sokára felfedezi a tudomány, hogy a szív a mi dimenziókapunk. Ne holmi romantikus és érzelgős szervre gondolj, hanem egy kilenc, vagyis nyolc plusz egy csúcsú kristályalakzatra, mely egy szépséges energiahálót alkot. A kilences számrendsz...tovább »er már egy másik dimenzióhoz tartozik, és ha te is úgy akarod, ez a dimenziókapud kinyílik és megkapod a legtökéletesebb kozmikus erőt, mely átmos és átalakít. De többet most nem mondok erről, bízom a szíved erejében. Komolyan veszem, amit Jézus tanított, hogy mindenkinek a szívébe van írva, kódolva minden, ami alapján képes helyesen, Isten szerint dönteni - ha akar.
Amit látunk, és amit hallunk, ami fizikailag körülvesz bennünket, a szerint a világ ismét a káosz, a szétesés felé tart. Azt ordítja hamarosan minden lehetséges csatornán majd a „téged féltő” világuralom minden kiszolgáló pribékje, hogy csak az menthet meg téged minden közelgő bajtól és veszélytől – amit természetesen ők idéznek elő, - ha engeded, hogy mesterségesen megemeljék a tested energiaszintjét és beültessenek egy implantátumot.
Először is, tudd, hogy ha változik valami a világban, akkor az az eddigi, kizsákmányoló világ vége lesz. A Föld valóban változik energetikailag, hisz mozgása az Univerzumban, a csillagrendszerünkben, egy folyamatos energiatérben való mozgást jelent. Az energiák pedig nem változatlanok, bizonyos együtt hatásokkal folyamatosan változnak. Tehát a bennünket körülvevő mágneses és elektromos hullámok valóban változnak, de az ember, aki eredendően a Kozmosz gyermeke, úgy van felépítve, hogy képes e változásokat lekövetni. Tehát, normálisan, semmi baj nem érhet Téged, senkit. A gond az, hogy túl régóta elfeledted, ki is vagy valójában és honnan származol, ki is a Te valódi Istened és mire is vagy képes. De semmi baj, csak fel kell ébredned, és e mostani, végső nagy hazugságnak hátat fordítani."
youtu.be/_AczU8CJsC8
süti beállítások módosítása