Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerint



Keresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Buzulós punkfiúk rovarokról

2006.08.29. 16:47 Büntető Béláné



Ha nem menne a lejátszó, akkor itt van Quicktime formátumban.


Van abban valami bizsergetően életigenlő, amikor három-öt fiatalember mosolyogva ugrándozik, folyik róluk az acetonos izzadság, és a zenetévékből jól ismert pózokba feszülve tépik a gitárt. Főleg, ha az énekes olyan tündéri, diákfiús kis vadóc, mint a KOC frontembere. Hmm, ha a járókeretem alá szoríthatnám egyszer a backstage-ben! Vinnyogna a kis pudli, mint Frenreisz Károly a hidraulikus prés alatt! No mindegy, ez a hajó talán már elment, Madafaka Béla – merthogy így hívják a szexmanót - a jelek szerint a punkéneklés könnyed, matrózos vonulatát képviseli, ami nagy karrierre jogosítja fel buzibárokban, előttem azonban nemigen áll meg. Nekem Wattie kell, ha már.

Ami a zenét illeti, ha a KOC tagjai jókedvüket képesek lesznek a magánszféra keretei között tartani, akkor tartalmas, hosszú életük lesz, ha viszont a nagyközönséget tartósan sokkolni próbálják ezzel a középtempós nyammogással, rájuk eresztem a mopszlimat, Sztevanovity Dusánt. Tényleg, mit képzelnek ezek a pubifiúk, hogy rendesen belevágnak egy számba, aztán pár taktus, és jobban visszavesznek, mint Tarlós „Ötcombú Asszony” István a Village People-koncerten? Pedig a szöveggel még nem is lenne baj, főleg, hogy az egész hülyeséget rögtön elfelejtettem, kivéve azt, hogy Minden szúnyog paraszt / Minden szúnyogot ütni kell. Na, ez már jó, ha a pubifiúk parasztabbra vennék a figurát, rögtön elkapna engem is a kupakolhatnék. Így marad a mopszli meg a szalonnabőr, no meg 2,5 pont az ötből. 

 

Mikor/hol alakultatok és miért?

Madafaka: Hát. Először 1994-ben alakultunk a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Gimnáziumban, mert volt egy olyan zenekar, hogy S Team SE és megirigyeltük őket, hogy felléphetnek. Aztán 2000-ben volt egy feloszlás, mert én vidékre mentem, majd 2002-ben egy újjáalakulás, mert visszajöttem Pestre. Ekkor a punk szcénát akartuk meghódítani, de nem sikerült, úgyhogy 2004-ben feloszlottunk. Aztán 2006-ban engedve az unszolásnak gondoltam egyet és újra életre keltettem a zenekart. Szereztem egy dobost meg még egy gitárost (aki aztán kilépett), hogy majd skát játszunk és az tök jó lesz.

Hogyan definiálnátok a zenéteket egy mondatban?

Madafaka: Amennyiben a jazz azt jelenti, hogy nem játszik el a zenekar egy számot kétszer ugyanúgy, akkor azt játszunk. Ha nem ezt jelenti, akkor itt az ideje, hogy újradefiniálják a szót. Mint például, hogy a Plutó se bolygó már, hanem csak törpebolygó, és ez fenekestül felforgatta az asztrológiát, mint tudományt. Ez nem egy mondat. Bocs.

Toma: „A KOC a legjobb együttes ezt most már tudhatod és a számainkból láthatod hogy az élet megy tovább”
(KOC: Én azt tudhatom)

És egy jelzős szerkezettel?

Madafaka: szocio-alter-punk (ezt valaki ránk ragasztotta)

Kivel lépnétek fel a legszívesebben?

Toma: Nelly Furtado, Paris Hilton, System Of A Down, Bunyós Pityu

És a legkevésbé?

Madafaka: Olyan nincs, csak fizessenek meg.

Toma: Valami ilyesmit akartam írni én is.

Mi volt a legszebb élmény, amit a színpadtól kaptatok?

Madafaka: Mikor az egyik koncerten a leglassabb, leglíraibb számunkra mármár lassított felvételen nézhettük végig amint egy gyerek apró darabokra tör egy széket.

Toma: Amikor koncert közben Ata (gitáros) besokallt és szám közben lement a színpadról, erre feljött egy arc a közönségből felkapta a gitárt és jammeltünk egy jót. 

Mit jelent a nevetek?

Madafaka: Namost feltételezem, hogy rövidítéssel futunk. Akkor most vicceskedhetnék, hogy Kommunikációs Centrum (itt jegyezném meg, hogy nekünk kell az a domain!!!!), egyébként Kids Of Cracatau. A Cracatau az meg egy vulkán, de nem így írják.

Hajlandók vagytok koncert utáni szexre? Egymással vagy a rajongókkal?

Madafaka: Csak a magam nevében beszélhetek, mert a Toma nősül. Igen. Nem. Attól függ. (Na ez most tök félreérthető. A zenekar természetesen nem kéttagú. Itt jegyezném meg, hogy azért válaszoltunk csak ketten a kérdésekre, mert idő hiányában gyorsan kellett cselekedni (értelemszerűen ha lett volna elég idő, akkor nem kellett volna gyorsan), és csak Tomával vagyok internetes összeköttetésben. Dani épp nyaral, Erdő dolgozik, Attilával meg nem tudom mi van, de amúgyis bonyolult lenne a telefonon érdeklődés.)

Igaz-e, hogy az új számaitok dallamosabbak, ugyanakkor keményebbek lesznek?

Madafaka: A hír igaz.

Toma: Lesznek új számaink?

Butykos, vízipipa, kémcső vagy Biblia?

Madafaka: Na ez az a típusú kérdés amit sose szerettem.

Toma: Én sem szeretem, de még érteni sem értem.

John vagy Mick?

Toma: Jim

Madafaka: Béla.

Meg akarjátok-e változtatni zenétekkel a világot?

Toma: Már túl vagyunk rajta. Amúgy is öregek vagyunk mi már az ilyenhez.

Madafaka: De nem sikerült. Az az igazság, hogy olyanok vagyunk, mint Mester Tamás. Folyamatosan megelőzzük a korunkat.

54 komment

Címkék: zene demóverseny demotop10

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2006.08.29. 18:52:37

csak mellékesen jegyezném meg, hogy

koc.uw.hu/video/szunyog.mpg

mert ami itt van az pofátlanul akad.

Toma 2006.08.29. 19:06:41

Nálam hang sincsen nagyon.
Pffff.

2006.08.29. 20:49:38

Ezt most értékteremtésnek szántátok vagy viccesnek, illetve kellett valami megoldás, hogy Madafaka barátotokat mindenáron médiaközelbe küldjétek? (Megjegyzem: tizenöt perc megvolt, lapozhatunk.) Ennek most tetszeni kellene nekünk valamiért? Csápoljunk is vagy elég az elismerő bólogatás?

smalladam 2006.08.29. 23:20:16

Lehet, hogy az egész postot az interjúval együtt Madafaka írta.:)

mángorló 2006.08.30. 00:09:15

GONDOLOM FELLÉPTEK A FLASH FESZTIVÁLON IS

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2006.08.30. 01:09:47

Zsolt. te nem figyelsz a részletekre. én már kurvarég óta médiaközelbe vagyok. sőt. maga vagyok a média.

smalladam. nem te vagy az első aki ezt gondolja, de ki kell, hogy ábrándítsalak. ez egy tévedés.

mángorló. beszélj a mikivel.

puding. anyád.

Kilgore_Trout 2006.08.30. 01:40:47

Amennyiben a verseny célja Uhrin Benedek utódának megtalálása, ez tényleg megérdemel három pontot.

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2006.08.30. 01:52:16

három pont? de kis buzi vagy....

shino 2006.08.30. 02:04:42

gya'sz. a bicepszedet minek feszited a vegen, mi?

68nyara 2006.08.30. 07:03:44

Hááát, talán ha lecserélnétek az énekest, keresnétek egy dobost (dobbal együtt), és esetleg egy új bassz is jobban szólna. Talán, még két tagot cserélnék le, bár a gitáros időnként eltalálja a hangot is, a trombita viszont hagy némi kívánnivalót maga után. Na ezek után már csak sok (sok-sok) gyakorlás...és meg is van.

Toma 2006.08.30. 07:51:20

Hú ez kurvajó mert trombitásunk nincs is!

Toma 2006.08.30. 07:55:11

Lagalább is ezen a próbán nem volt ott.

Toma 2006.08.30. 07:55:54

Lehet hogy te a harsonára gondolsz?

mr boyler 2006.08.30. 07:59:26

miafaszt röhigcsélnek ezek a nyomik?

júnómeen 2006.08.30. 08:19:02

A zene és a szöveg analogikus egysége, a természetközpontú tapasztalat mellett érvelő formatartó, így konzervatív megfogalmazás feltárja azt a tényt, hogy a szúnyog mint probléma mindenekelőtt szubjektum nélküli folyamatként jelenik meg. A szenvedés grammatikai szubjektumának e kidolgozása annak a primér módnak az átformálása, ahogyan az elsődleges zenei élményt a másodlagos szenvedéstörténeti alámerülés követi, s ennek során az élményszubjektum elszövegesül, azaz értelmezői szubjektumként beleírja magát a zenei univerzum közegébe; ami általánosan megfelel az időben ironikusan hasadt modern individuum nyelvi tapasztalatának. A romantikus költői irónia szemszögéből értekező Madafaka átfogó igényű leírását kölcsönvéve: "Ütni kell!" Ez az ironikus nyelv a szubjektumot kettéosztja egy inautentikus empirikus énre és egy olyan másik énre [a zeneértelmező reflektált szubjektumára], mely ennek az inautentikusságnak a tudását hordozó nyelvi formában létezik. Ez a radikális hermeneutikai fordulat BBné KOC-kritikájában leginkább ott jelentkezik, ahol az elsődleges zenei élményre (idegenkedésre) rákérdező másodlagos zenei reflexió (megértésvágy) egyúttal a kritikai beszéd ironikus önreflexióját is jelenti. Ilyen értelemben a 2006-os KOC-olvasatot fogadhatjuk úgy is, mint a zene végegyenlegét, de úgy is, mint a több évtizedes szingli-tangli paradigma tapasztalatait megkoronázó közösségi hitvallást. Hangsúlyos tény tehát, hogy mind Madafaka és a KOC pályaíve, mind a majdani értelmezésekben elhomályosuló, de itt még teljes pompájában ragyogó kritikai "én" újra terítékre kerül; s ráadásul a Madafaka-féle esztétikai szemléletre nyitott befogadó (én) jóvoltából, aki bő másfél évvel ezelőtt egy zenekritikai tanácskozáson éppen a zenei esszé lehetőségeit járta körül.
A nehézkes közízlés és a zseniális ízlésprovokáció mindenkori konfliktusát szimbolizálva erőteljes a késztetés arra, hogy e művet a zenetörténeti kontextusba emelve szemléljük, s mint ilyet, a kétirányú kritikusi figyelem kettős hangütésével terítsük le. Ami viszont az előadói látás- és énekmód további iróniáját: az értelmezői távolságtartás játékos időszerkezetét gyümölcsözi.

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2006.08.30. 08:24:57

shino. beugrott egy középiskolás fénykép és azért.

68. te egy vicces arc vagy. tuti neked tetszett. csak akkor nem értem az 1 pontot amit adtál. a dobot meg ne szidd, mert az egy eredeti premier beverly laser beütővel, aminek isteni a kúpjátéka és egy ranger lábcinnel.

Toma. Nem mindenki zenész. Nézd el neki.

Boyler. Azon, hogy milyen vicces lesz majd, ha kirakjuk, mert sokan meg fognak rajta rökönyödni. És lám.

szves 2006.08.30. 08:29:31

Srácok, a zene kezdetleges, mada bukott énekből, a szöveg meg ti jó lazák vagytok, csak így (?) tovább.

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2006.08.30. 08:31:48

Júnómeen. Megtennéd, hogy miután/ha megnyertük/megnyerjük a lehetőséget a felvétel elkészítésére, te írsz kritikát róla? Dobj már meg egy mailel, mert kell a kontakt.

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2006.08.30. 08:32:59

az a baj, hogy szves-re is illő lenne reflektálnom ha már így belelendültem, de nem tudok.

apuska · http://kocsma.blog.hu 2006.08.30. 08:40:29

basszus!
most kedvet kaptam, hogy előbányásszam a kukából a kétkazettás magnóval felvett hasonló (majdnem ilyen jó) szintű 1998-as demónkat, és újra összeálljon a banda.

a kor előzött meg titeket.

cdrom 2006.08.30. 09:19:19

Sajnos én nem vagyok annyira kiművelt mint júnómeen.

Ez a Banda vagy a Capellából jött vagy oda készül..)

Nekem ez a zene túl meleg kiégeti a monitorom..

alig se 2006.08.30. 09:22:46

júnómeen. igen.
Madafaka ·(2006.08.30. 09:08:01). De attól még nem jó.
apuska. aha. :)

seiheki 2006.08.30. 09:34:51

Hát fiúk, ezt nem tudom mire vélni, lévén a jóindulat munkál bennem...Nem tudom eldönteni, hogy ezt TÉNYLEG komolyan gondoltátok, vagy csak a buli kedvéért neveztetek be erre a versenyre. Teljes mértékben igazat adok B.-nének, és hozzátennék még...egy dolgot. Mada: a jazz szó kiejtése neked ezentúl tabu. Különben is, hogy jutott neked eszedbe ezt ahhoz a műfajhoz hasonlítani. Fogadd őszinte részvétemet a nemhozzáértésed végett.

Kornél 2006.08.30. 09:48:11

Igaza van Büntetőnének. Tempósabbra kéne venni a figurát, és kicsivel jobb ének se ártana, mert bár meglehet így maradni a koncertezős formulánál, felvételen azonban semmikép nem lesz élvezetes a hallgatása. A szövegnek nem sok értelme, ha a szoció vonal a meghatározásban, egyfajta társadalomkiritkára utal. A punk meg az én olvasatomban, inkább pörgős egyperces valami, nem három perc ácsorgás.
A basszus viszont kifejezetten tetszett.

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2006.08.30. 09:53:53

Ez fájdalmas volt. Még jó hogy az elkövetők jól szórakoztak, mert ha komolyan gondolnák akkor...
(Ha már definíciók, akkor tájékoztatásul: ha valaki nem tud egy hangot sem tisztán a helyén megszólaltatni, az még nem punk.)
Szóval mivel pártolom a jókedvet, és díjazom a bátorságot nyomtam egy átlagnövelő 2-est.

tobo 2006.08.30. 10:22:38

Az a nagy helyzet, hogy vannak ilyen próbálkozások, csak azok, bár amatőrök, de vagy legalább jól szólnak vagy egy kicsit viccesek. Nálatok már bocs, még a szöveg sem poénos, erőltetetten szar, a zenéről meg ugye nincs mit beszélni.

Látszik, hogy vicces akar lenni, de hogy nem sikerül az nyilvánvaló. Van sok jó punk zenekar, akik szar zenére poénos szöveget írnak, de ha nektek nem megy, akkor minek?

tobo 2006.08.30. 10:26:00

Az a nagy helyzet, hogy vannak ilyen próbálkozások, csak azok, bár amatőrök, de vagy legalább jól szólnak vagy egy kicsit viccesek. Nálatok már bocs, még a szöveg sem poénos, erőltetetten szar, a zenéről meg ugye nincs mit beszélni.

Látszik, hogy vicces akar lenni, de hogy nem sikerül az nyilvánvaló. Van sok jó punk zenekar, akik szar zenére poénos szöveget írnak, de ha nektek nem megy, akkor minek?

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2006.08.30. 15:33:02

seiheki: tényleg komolyan gondoltuk, hogy ha a buli kedvéért nevezünk, akkor akár nyerhetünk is. meg is vagyok lepve, hogy itt nem működik az uhrin benedek effektus. ebből is látszik, hogy milyen intelligensek a csáp géza látogatói. egyébként meg jazz

Kornél: a szöveg igencsak kőkemény napi problémát boncolgat. mondhatnám úgy is, hogy a véres valóságot. amiről te beszélsz az a HC.

Szuperapu: tudom.

Tobo: a szöveg nem is akart vicces lenni. dobálózz már azér zenekarokkal, mert bele akarok látni lelked legsötétebb bugyraiba.

nagyon ráültünk erre a punk dologra. beszélgessünk arról, hogy mi az a punk?

jukare 2006.08.30. 17:01:51

Sörnyű, és nekem ezt el kellett tűrnöm négy évig. :)
Ez az Béla nyomassad én veled vagyok...

De ez tetszett: "Ez a Banda vagy a Capellából jött vagy oda készül..)" Cool

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2006.08.30. 18:00:07

szervusz Károly. örülök, hogy látlak :o)

az idézet valóban fergetegesen vicces csak épp az a bökkenő, hogy a kritika is erre a vonalra ült rá. ennélfogva meg már nem olyan eredeti. Találtunk egyébként próbatermet, mint az a felvételen is látszik, szal ne keress.

Most mondanék még valamit, de az még nem biztos, úgyhogy várok vele.

puding 2006.08.30. 18:37:57

Madafaka: a tiéd! (hiszen benne is van a nevedben)

mookid · http://mookid.freeblog.hu 2006.08.30. 22:01:43

a szánalmas.hu 'kicsit gáz, de király' gyorskommentje ezennel új értelmet nyert.

énésén 2006.08.31. 18:23:19

végülis a szöveg alapötlete nem lenne rossz, ha nem lett volna valaha, nem is oly réges régen egy "ó gyilkos peronoszpóra" című, mára már klasszikussá vált szerzemény, illetve nem született volna szintén a nyolcvanas években egy dal a colorado ("krumpli") bogárról. de így a szöveg sem vicces, a zene meg eleve gyér, ez a poén 2006.-ban már szánalomra sem méltó.
különben is a túlvilág nevű formáció után végleg magasra került a léc, persze, ha az a cél, hogy féltizennégyéves, net előtt reszelő kis gyökerek ezen rötyögjenek, akkor komoly esélye van ennek a mérsékelten humoros, ám tehetségtelen csapatnak az áhított népszerűség elérésére.

énésén 2006.08.31. 18:26:34

ja. valamit kifelejtettem. a karaoke dizájn azért egy fél mosolyomat kiérdemelte, jó ötlet volt.

énésén 2006.08.31. 18:30:00

junómeen: hangzatos a szöveged, de többnyire értelmetlen, gondolom ez te is tudod.

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2006.09.01. 07:31:12

csak a tisztánlátás végett. a két dal ugyanaz. zsír, hogy a túlvilághoz hasonlítasz, de aminek a legjobban örülök, hogy végre valaki megdicsérte azt is amiben munka van :o)

68nyara 2006.09.03. 19:02:48

Madafka: vettem a fáradtságot és elnéztem az oldalatokra, ott mintha trombita lenne. Bár lehet, hogy pozan, nem éppen a legjobb minőségben hallgattam. Itt valaki említette, hogy hasonló témákat már régebben is lelőttek. Hát én arra emlékszem, persze már csak nagyon halványan - ugye a kor -, hogy nekünk is volt valamikor 84-ben egy számunk, talán koncert címmel, hát nem reklámoznám inkább. Mindenesetre nekem ez jutott eszembe. Kisértetiesen emlékeztetett a "szúnyog" szöveg kényszeredett ismételgetése, mint idő-hely kitöltő tényező. Na de mi is kinőttük.

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2006.09.03. 20:14:35

azon volt is trombita.. meg pozan is csak az halk. csak az akkor lett fölvéve mikor még nem került föl a falra a szőnyeg és ezért olyan visszhangos. csak a srác (kinek neve Máté) nem tudott eljönni erre a próbára mer lebetegedett (mint az oldalon a hírekbe szerepel is), azóta meg sajnálatos módon szüneteltetni kénytelen a zenekart iskolai megfontolásból.

amit hallottál, azon igyekszek csinosítani valamicskét ezen a szúnyogismétlésen, mert valahol én is unom. Az meg hogy lelőtték már.. Hát kábé hova szarjak. Szerelmes számok is sorra születnek, ozt mégsincs rajtuk senki kiakadva, hogy na már meginegy, pedig az még durvábban egykaptafa.

Egyébkéntmeg a célközönséget illetőleg nem a zenekar a meghatározó, hanem a befogadó. ha valaki ebben a számban csak a szúnyogokat látja, akkor az van, ha valaki meg a szúnyogból a mindenkori hatalmat olvassa ki, akkor az megint más tészta. erre egyébként nem olyan régen jöttem ám rá, és tuti, hogy a szövegírónak ez eszébe se jutott, nade hány olyan költemény van, amibe aztán belemagyaráznak ezt-azt, ezzel is növelve annak eszmei értékét? ugyeugye.. Aztán akadhat olyan is, akinek a nihilsta szemlélet szúr szemet, hogy ez a szám valahol semmit nem akar mondani, szemben a sok másikkal ami meg akar csak épp nem tud. szóval bonyolult egy dolog ez. mindazonáltal mi a gond a gyerekdalokkal? az hogy a Halász Judit már megcsinálta?

iso 2006.09.03. 21:55:58

halász judit egy állat.

h0sszu 2006.09.05. 01:36:46

kinek jutott eszébe ezzel a nyilvánosság elé állni? lőjétek le, mert örök életre le akar égetni titeket ezzel a szúnyog című xarral.

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2006.09.05. 07:15:44

keresünk olyan gitárost, aki tud és szeret is sikálni, valamint rézfúvóst és neadjisten egy szintist. igen. ehhez a szarhoz.

h0sszu 2006.09.05. 09:29:45

ez má' kétségtelenül haladás, bár én előbb kerestem volna, s csak utána álltam volna neki demózni :))

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2006.09.05. 10:03:23

ritmusgitáros volt csak elmönt. pont azé kell, mert például a szúnyog, amíg puttópunk volt teljesen jó volt, de a jelenlegi formájához kell a sika, mer anélkül üres. vagy nemtom. nálam szakavatottabbak jobban tudnak fogalmazni ebben a témában. a többi meg csak díszítés végett.

Kilgore_Trout 2006.09.05. 11:23:50

A nevezésnek feltétele a magyar szöveg?

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2006.10.20. 22:01:33

na nem azér a kétforintér, de megújult a honlap. Mondjuk tuti, hogy már láttad, hisz fékevesztetettül kattintasz mindenre, ami link a beszámolóimban és ez engem örömmel tölt el.

de ha nem:

cracatau.hu

merhogy az uwés idők elmúltak.

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2006.10.30. 21:03:16

III. HELLOWEEN/SPOTS BIRTHDAY
Vörös Yuk
61031 kedd 20h | 500 Ft
20:40-21:10 K.O.C.
21:30-22:10 THE STOUT *A*
22:40-23:20 YELLOW SPOTS
23:40-00:20 MALACKA ÉS A TAHÓ
00:40-01:40 NEURODISNEY '82
Koncertek után ska-rock’n’roll party!
Október 31. Kedd. „Micsoda??? Kedd?! Hát ki a jó fene megy el kedden bulizni?” – kérdezheti Ön, ha nem nézi meg alaposan a naptárat. Bizony, bizony, másnap munkaszüneti nap, nem kell a gyárba menni!
És micsoda felhozatalt produkál ez a RedHelloween party! Először is: nem csak Halloween party, merthogy a belezos rock’n’roll méltán népszeru magyarországi üdvöskéje, a YELLOW SPOTS harmadik születésnapját ünnepelni hivatott buli is ez egyben. Nyilván a sárga pattanások legénységének küldi majd Születésnapi zsúr című számát ezen az estén a MALACKA ÉS A TAHÓ, mely (ha nem is ezen az estén, de az idei évben) a tizedik születésnapját ünnepli. Az esemény rangját mutatja, hogy egy külföldi zenekar is fellép a világot jelentő, de szkára táncoló közönség elé: az osztrák THE STOUT. És ez még mindig nem minden, hiszen az estet a K.O.C. nyitja meg, ami a legalkalmasabb zenekar egy első illetve utolsó randi lecelebrálásához, hisz mint ahogy a mondás tartja, ki a KOCot nem szereti, jó ember az nem lehet. A záróakkordokat pedig a Hasselhoff-fan NEURODISNEY’82 szolgáltatja a még táncoslábú közönségnek.
Mindez 500 nyüves pénzért – hát a hülyének is megéri, hát még Önnek!

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2006.11.20. 14:49:36

2006. november 23-án, csütörtökön olyan nevek társaságában lépünk fel, mint a Rovátkolt Barom, illetve a Kalambo Kutyája. Mindezt a Filterben hajtjuk végre, ami a Dohány utca és az Almássy urca sarkán található Budapest szívében, nem messze attól a gócponttól ahol nemrégiben még zavargások is voltak, szóval nagyon híres. Konkrétan a Blaha Lujza térre gondolok.

Belépő négyszáz forint; kapunyitás fél nyolc; Kalambo kezd nyolc húsz, majd Rovátkolt kilenc tíz és végül mink tíz.
süti beállítások módosítása