Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerint



Keresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Mit csináljak az első napon?

2006.08.08. 10:52 szily

A Sziget első napja mindig kemény próbatétel, hiszen az ember még nem érte el a folyamatos agysejtpusztításból táplálkozó, kellemesen lebegő állapotot, és a tüdőhörgőcskék sem telítődtek porral/sárral.

Szerdán hagyja a zenét másra, úgyis hideg lesz meg sár: a szabadtéri színpadok előtt Ön elsüllyedne, a koncertsátrakban meg fulladozna a párától. Válassza inkább az alternatív mulatságokat! Indításnak tökéletes egy délelőtt tizenegyes Dr Wu-féle fejmasszázs a Cökxpon Ambient Kertben, hogy délután négykor már a Cökxpon Ambient Sátorkertbe térjen vissza a Beállások nevű programpontra.

Az agyszöveteiben zubogó vér ezután fantasztikus szellemi teljesítményekre sarkallja Önt, társai elismerését a Logikai Játékok Sátrában arathatja le délután egykor a malomversenyen, majd utána a mankalabajnokságon, bármit is jelentsen ez.

Ha mentálisan gyanúsan stabilnak érzi magát, vegyen részt kettőkor a Szembesítő szerepjátékban a Tarot Labirintusban, majd igyon egy pálinkát. Ha úgyis minden mindegy, jöhet a Figyelem fókuszálása - a kulturális értékek reciklálása című előadás a Műcsarnok sátrában, majd utána a TRIBikE TESTreFESTék a Dobogónál, aztán igyon egy pálinkát! Ha afrikai hangulatba került, festhet pólót a Világfaluban négykor, ha nem, igyon egy pálinkát, aztán zavarja meg az ötkor ugyanitt induló szenegáli dob workshopot, már csak a neve miatt is.

Idei titkos favoritunk a Hír TV sátra, ahol beállva ki lehet próbálni, milyen lehet Kerényi Imrének és Borbás Máriának lenni plusz híreket beolvasni. Ha kipróbálta, igyon egy pálinkát! Az esti programot kivételesen indíthatja egy kis zenével, hiszen a Táncdalfesztivál Sátorban kilenckor kezd a Ramones Mania. Itt csak pár taktust pogózzon, kupicával a kézben, aztán spuri (haha, értik, drogos utalás) a Metálsátorba, ahol a nap zenei fénypontja, a vinnyogós-hörgős-vámpírós gótmetál Cradle of Filth következik fél tízkor. Ezután már eszébe se jusson zenét hallgatni, inkább feküdjön arccal a sárban, amíg haza nem viszi valaki!

2 komment

Címkék: ajánló sziget

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

padlizsan · http://padlizsan.blogol.hu 2006.08.08. 11:42:43

És senki se felejtsen el elmenni 7-kor a Pesti Esthez a Timur Lenk zenés, táncos agypusztításra, mer' az állat.

www.timurlenk.hu - nemt'om szereti-e ez a cucc a tageket, kopipaszta
süti beállítások módosítása