Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerint



Keresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Zenés népirtás Középföldén

2007.03.21. 18:10 Büntető Béláné

Mit tett szegény Béláné, hogy kelta tutujkázást merészeltek beküldeni? Úgy nézek én ki, mint a magaskultúra pápája? Lecsót eszek rakott krumplival gyerekek, nekem ez a zene még tamponreklámban is sok. De egye fene, megkritizálom. Úgy tűnik három key-account manager spiné találkozott a raktárossal és a linuxos rendszergazdával, hogy a "közös evéseket feldobják egy kis zenével". Ha neketek ez a jó szex, akkor csináljátok, de a gyűrűkurás pornófilmben már láttam mire hajt a fajtátok. Fuj!


Hallgassa meg őket!

A zene az olyan amit vártam, lelkes kelta lányok lepedőt mosnak a közös pásztoróra után, Pista pedig a tejesvödrön ücsörögve szívja a jó kelta krumplipipát. Van azonban egy érdekesség a felvételen, ugyanis az első perc végénél beáll melléjük a dramenbézes suttyó, és tompán puffogtatja a mélynyomót a szám végéig. Íme megvalósul korok és fantáziavilágok kecses szimbiózisa, a kis Frodó beszed egy bogyót és hajnalig kergeti szegény Samut a kukoricásban. Legalább a lányoknak szép a hangja.
Mikor/hol alakultatok és miért? Kikből áll a zenekar?

2005-ben sikerült megalakulni. Azért alakultunk meg, mert a közös evéseket zenéléssel akartuk feldobni. Belőlünk áll a zenekar, ke? Na jó: Bencze Boglárka hegedű, ének, mindenmás; Buzási Kata, tin whistle, meg Howard; Székács Zsófia, zongora, basszusgitár, ének, csörgőhangszerek; Szucsák Bálint, basszusgitár, gitár, djemba; Zimborán Gábor, bodhran, djemba, ritmushangszerek, zenekarvezetés

Hogyan definiálnátok a zenéteket egy mondatban?

Dixie Chicks találkozik a Gyűrűk Urával.

És egy jelzős szerkezettel?

Kelta nép-pop-rock zene

Kivel lépnétek fel a legszívesebben?

Fianna. De még inkább a The Chieftains.  Na jó, ha nem ismeritek, akkor a Tankcsapda.

És a legkevésbé?

Betli Duó

Mi volt a legszebb élmény, amit a színpadtól kaptatok?

Amikor Nagy Feró azt mondta, hogy jól játszunk, csak még tanuljuk meg a Petróleum Lámpát.

Mit jelent a nevetek?

Írországba importált nehéz fegyverzetű harcost jelent a Gallowglass. Meg a kedvenc játékomban is benne van. Részletek: http://www.gallowglass.hu/

Hajlandók vagytok koncert utáni szexre? Egymással vagy a rajongókkal?

Erről a zenekaron belül is megoszlanak a vélemények. A rajongókkal viszont kimondottan keressük a promóció ezen formáját.

Igaz-e, hogy az új számaitok dallamosabbak, ugyanakkor keményebbek lesznek?

Ja. Főleg ha végre megcsináljuk a Paradise City ska-jig verzióját, vagy legalábbis a felsoroltak közül legalább két stílust sikerül egybegyúrnunk.

Butykos, vízipipa, kémcső vagy Biblia?

Ebben a sorrendben. Esetleg Biblia helyett lehetne pármai csirke?

John vagy Mick?

Blájen. Ja nem, bocs, Bryan. Esetleg Steven, ha már a nagyszájúaknál tartunk.

Meg akarjátok-e változtatni zenétekkel a világot?

Nem akarjuk, de hát tehetünk róla, hogy folyamatosan változik a világ a zenénk miatt?

7 komment

Címkék: zene demóverseny

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1001 Ingyen Mp3 Letöltés · http://ingyen_mp3_zene_letoltes.blogter.hu 2007.03.22. 16:38:09

A maga műfajában biztos nem szar, de a műfajok versenyében kiszeltünde 1.1

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2007.03.22. 18:39:34

Zimborán Gábor vagyok és nem én neveztem be.

padlizsan · http://padlizsan.blogol.hu 2007.03.23. 11:31:31

Ez szerintem hallgatható, csak nem táncolnék rá, mert a szandálos lányokra rossz hatással vannak a bakancsban pogozók.

A kérdésekre adott válaszok meg messze a legszimpatikusabbak eddig. Még szavaztam is.

potrien 2007.03.23. 16:27:56

Most akkor Bálint a rendszergazda és Gábor a raktáros vagy fordítva? Ez így össze-vissza van, ki írta ezt??:P Egyébként bosszút állok értetek Gallowglass:) Ezt nem hagyjuk annyiban, ja és Im shipping up to boston vóóó-óóó-óóó

potrien 2007.03.23. 16:29:39

Ezt ki írta???? Most ki a redszergazda és ki a raktáros?? Tök gagyi így. Bosszút állok Gallowglass értetek. shippin up to boston vóóó-óóó-óó

Az igazi ZG · http://www.gallowglass.hu 2007.03.23. 16:50:25

Na ez az, amit én sem tudok. Szerintem én vagyok a raktáros, de legalábbis gyakran dolgozok raktárban. Amin még vitatkozunk, az a dramenbézes suttyó személye...
Arról, hogy Madafaka-t vajon tényleg ugyanúgy hívják-e, mint engem, sajnos nem áll elég adat a rendelkezésemre, de a nevezéssel kapcsolatban igaza van: a benevező a linuxos rendszergazda csávó volt.

Bret 2007.03.24. 15:14:59

Madafaka, viselkedj nevedhez méltóan, és ne irogass más helyett :P

Bakancsban pogózókat lerúgják a fél méter súlypontemelkedésú, fej magasságba lábat lendítő, szteppelő lányok :D Szóval lehet bátran táncolni :)))
süti beállítások módosítása