Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerint



Keresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Reklám! Reklám!

2007.01.10. 12:06 .:sz-b:.

Madafaka végre coming outol, azaz bevallja, amit már úgyis mindenki tudott:

Mivel semmiféle koncerten nem voltam a hétvégén, így elég nehéz egy olyan beszámolót röttyintenem, amiben erősen rejtve ugyan, de valójában mégiscsak a saját projectemet promótálom. Kénytelen vagyok hát ezúttal teljesen nyíltan színt vallani:

KOnCert lesz pénteken a Blue River állóhajón (Erzsébet híd, pesti hídfő) kilenctől. Minket a Testi Egyenleg követ a maga másfél órájával. Ha ehhez hozzádobjuk a mi feledhetetlen fél óránkat, akkor nem is kérdés, hogy megér-e 600 forintot a dolog, hiszen két óra felhőtlen szórakozás csak nagy ritkán ennyire olcsó.

A műsorváltozás jogát fenntartom.

"nesze nekünk hírérték.." (apuska)

2 komment

Címkék: zene ajánló koncert

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

palostrend · http://palostrend.hu 2009.06.17. 16:21:53

2009.06.18.19.00.
CIONISTA DUNA-PARTY

...azaz MAZSIHISZ ukász a magyarországi, magyargyűlölő zsidóknak!

Messziről bűzlik, hogy a Duna parti cipőkbe maguk a zsidók tömködték a disznó csontokat.
Ugyanis a disznó csak disznó szemén keresztül képes látni és láttatni a világot!!!
Ezeknek a nyomorállatoknak pedig immáron 200 éve Magyarország semmi egyéb, mint DISZNÓORSZÁG, ahol
LÚDAKAT (LÚDAS MATYIKAT!) próbálnak disznóknak feltüntetni.
Magyarok! Térjetek észhez!
Sok LÚD ugyanis...

"Ha a cionista, szellemi kufárpotyadék ENSZ nem hívta volna létre Palesztín anyaföldön a sosem létezett!; - gyűlöletes terror "államot"(Izrael) és nem alapította volna + a HOLOKAUSZTIPAR kamu kasztjait, akkor most BÉKE lenne és SZERETET a golyóbis minden pontján és "szegletében".
Mivel azonban világszerte a cionista zsidók kreálnak mindenféle "nemzetközi", szuverén államok belügyeibe beavatkozó szervezetet, fedőszervezetet és multikulti céget így számolniuk kell azzal a késöbbiekben és a "mostanságban!", hogy a gyűlölet népét csak és kizárólag gyűlöletbeszédekkel fogják helyre teremteni...
...az + nem a FÖLDANYÁN van!...:))"

süti beállítások módosítása