Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerint



Keresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Acid a zsebben

2006.12.08. 13:34 vd

Sajnos nincs PSP-m, ezért nem tudom kipróbálni, de elég komolynak tűnik a PSP Rhythm nevű szoftver, ami egy letölthető dobgép-program a kis fekete játékgéphez. A program nem csak dobhangokat tartalmaz, hanem van benne valami szintetizátor-szerűség is, sőt, effektezni is lehet. Az oldalon a „music” menü alatt meghallgathatunk néhány demót, amikről elsőre elég hihetetlen, hogy kizárólag PSP-vel készültek.

A szekvenszer a klasszikus Roland TR-sorozaton alapul, ami nagyjából annyit jelent, hogy a tizenhatodoknak megfelelő pöttyökre lehet rakni a hangokat, vagyis ha technót akarunk csinálni, akkor az első, az ötödik, a kilencedik, és a tizenharmadik (feketével jelölt) pöttyre kerül a lábdob. Nagyjából ennyit a programozásról, mielőtt még mindenki elalszik. A szintihangokat is lehet valahogy csavargatni, tehát hazafele a villamoson simán összerakhatunk egy acid slágert.

Jó lenne, ha valaki kipróbálná, és ha születik valami használható, beküldené nekünk. Én is megpróbálom ráállítani néhány időmilliomos haveromat, hátha sikerül valami értelmeset szarakodniuk a programmal.

Szólj hozzá!

Címkék: zene trance multimédia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása