Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerint



Keresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Bárzongoristák a Kempinskiben

2006.12.01. 16:12 gg

Most már sokévi hagyományőrzésnek számít, hogy idén is megrendezik karácsony előtt a Bárzongorista Gálát. A kultúrpolitikailag abszolút retrográd - a közönségszórakoztató versenyzők semmilyen gépi eszközt, kíséretet, szekvenszert, cédét nem használhatnak, csak a saját két kezüket -, épp ezért viszont roppantul érdekes eseményt a szervezők szép elegáns kivitelben viszik a nézők elé. A Kempinski Hotel Corvinus bálterme ad ugyanis helyet a műsornak (december 7-én és 8-án este), és nem kisebb nagyság, mint Karafiáth költőnő fémjelzi háziasszonyilag.

Nem közvetlenül a tárgyhoz tartozik, de említést kell, hogy nyerjen, hogy a jobb jegyekhez Kempinski-vacsora is jár, ha rocker vagy punk a csajunk, feltétlenül teszteljük meg nála ezt a kivitelt, vagy konfliktus lesz belőle, vagy érdekes változások.

A lebonyolítás során az első fordulóban a résztvevőknek régi magyar és nemzetközi filmslágereket kell performálniuk (az idei jelmondat a "Régi idők mozija" lett), 10-15 perces összeállítások keretében. A második körben partnerük is lesz, Bíró Eszter személyében, akivel klasszikus zongorista-dizőz duetteket kell nyomni, végül mindenkinek jut egy véletlenszerű meglepetés: egy-egy hatperces, régi magyar filmszekvencia, amit ott helyben, improvizálva kell zongorán illusztrálni.

Szólj hozzá!

Címkék: esemény magyar

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása