Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerint



Keresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

DVD-n az idei Depeche-turné

2006.10.02. 14:00 gg

Hiába játszott kétszer is Budapesten a Depeche Mode idei turnéján (eddig?), új koncert-DVD-jüket mégse belőlünk filmezték, hanem a milánói fellépésből. A Papp László Aréna-béli és a Népstadionban rendezett eseményeket a magunk sajátos módján annak idején végiglelkendeztük, és a lemez pontosan azt adja vissza, amit mi akkor írtunk; tehát, leszögezhetjük, hogy legalább mi nem hazudtunk fél évvel ezelőtt. Ha logikailag továbbmegyünk, akkor azt is leszögezhetjük, hogy a koncertet nagyon akkurátusan rögzítették, és azt is, hogy a zenekar nagyon precízen játssza a programot buliról bulira.

A lemez két kiszerelésben került a boltokba: az alapverzió mezítlábas, egy DVD-korong lapul benne, míg az izmosabb, rajongóknak, gyűjtőknek szánt verzióban két DVD-t és egy audió CD-t is kapunk. Az alaplemez a húsznál is több számból álló főprogramot játssza; a bónuszlemezre fért csak fel két ráadásdal, és egy húsz perces dokumentumfilm. A CD-re nyolc szám fért fel, ez mehet a kocsiba vagy a walkmanbe.

3 komment

Címkék: zene lemez

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása