Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerint



Keresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Csapkodós hiszti a medence mellett

2006.09.28. 11:50 vd

Aki eddig nem szerette különösebben a Scissor Sisters pszichedelikus diszkóvarietéjét, azt ez az album sem fogja meggyőzni, viszont aki nyitottabb, vagy, khm, szívesen hord női ruhákat, annak kifejezetten tetszhet is a Ta-Dah.

A zenekar hozza a duplatapsos diszkóvonalat, kalapáló zongorára menetelhetünk behúzott seggel, kigomboljuk az ingünket, és nagyokat csattintunk a bőrszíjjal. Olyan felfokozott a hangulat végig, hogy pont ez válik idegesítővé, és az album végére úgy visszhangzik a fejem, mint huncut visítozás a medence mellett. Ha csak fele ennyire lenne poén az egész, sokkal hallgathatóbb lenne a lemez, így egybegyúrva viszont a sok potenciális sláger fejfájósan intenzív. Valószínűleg inkább egyesével lesznek ezek jó számok.

Zeneileg az album folyamatos utánérzés, az ének hasonlít a Bee Geesre és Elton Johnra, a legtöbb dallam pedig annyira idegesítően ismerős, hogy végig az öklömet rágom, hogy melyik is ez a szám. Ettől még nem rossz a zene, hiszen nem konkrétan lopnak valahonnan, hanem inkább úgy általában a popzenéből. Vicces stílusgyakorlat az egész, és megint csak az a baj, hogy kicsit túl sok a vicc egy albumra.

A Scissor Sistersben az a jó, hogy az egész buzitémát szórakoztató popzenévé gyúrják, amit ironikus cyberjunkie-k ugyanúgy meghallgatnak, mint tizennégy éves kislányok, akik összenevetnek a szüleikkel, hogy milyen mókásak ezek a kifestett mellbimbójú srácok.

1 komment

Címkék: zene pop usa

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2006.09.28. 12:58:47

a "szívesen hord női ruhákat" az egy bizonyos nemi identástól független nőtípust takar, illetve azon férfitípust, mely hajlamos női ruhákat magára ölteni?

vagy egész egyszerűen az író ide azt akarta írni, hogy buzi, csak az nem tűr nyomdafestéket?
süti beállítások módosítása