Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerint



Keresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Adj egy ruhát Király Tamás!

2006.08.13. 00:37 agatha poison

Király Tamás nevét először egy erszébetvárosi underground pincekocsmában hallottam két porosz diplomatacsajtól. Egyikük a neves karakterács segítője és modellje volt, és az információért megajándékoztuk egy színes cigarettanejlonnal. A Scissor Sisters dizájnreaktor helyett a Sziget legszörnyűbb nevű helyszínét választom, hátha végre bajom esik.


A csúszásról flancosan öltözött bukik fogadnak, egy zarás selyemblúzba öltözött csaj hangosan unja magát. Nem csoda, hisz a sármos konferálást követően három napig krosszdresszel a premier fiúcska egy szobatükör előtt. A kukkolást a látványterv hiánya és az eszeveszettül elnyújtott jelenet alatti gondolkodás lelombozza. Hatalmas napszemcsiben és baseballsapkában otthon alakul a srác, pucérra is vetkőzik, ami kínosan még mindig kuncogást katalizál, bár meglepő, hogy transzexualitás tartaná el a leukoplaszt-ipart.

A backstageben visonganak a modellek, de ez is a dolguk. Mi is ezt tesszük, elsősorban a Kraftwerk miatt. Hogy Király Xantus János és Szabó Ildikó után miért nem Almodovar jelmeztervezője, az meg interjúkérdés, bár Gyöngyösről így is nagy utat tett meg: többek közt Vivienne Westwood punk boszorkánynagyúrnő haverja. A Deka Dance Nightról ismerősnek tűnő karaktereket mozgat, mint nejlonbalerina, fekete plasztikornamentikás barokk afropinup, fehérlófia oktopusz. Bár a tervező szerint a ruhák kiállják a próbát akármilyen tömegközlekedésben, sem üzletet, sem honlapot nem találni, pedig biztos megérné, mert felszakadt jónéhány hú-hhh meg vííhííí.

Szólj hozzá!

Címkék: beszámoló sziget

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása