Friss a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Videók a Szigetről

Nincs megjeleníthető elem

Uj "kabirbedi" Péter programajánlója

Nincs megjeleníthető elem

Program

Helyszín és időpont szerint



Keresés a fellépők között


A Csáp Géza az Index könyv-, zene- és ilyesmi blogja.

A Csáp Géza az Index könyv-,
zene- és ilyesmi blogja.

Kulcsszavak

afrika (5) ajánló (67) barcs (5) beleolvastunk (26) beszámoló (63) brit (28) demotop10 (11) demóverseny (41) esemény (28) fesztivál (15) fotó (5) francia (6) hiphop (4) hír (10) hülyeség (8) interjú (11) irodalom (39) ismeretterjesztő (5) japán (5) karácsony (8) képregény (8) koncert (80) könyv (154) könyvhét (4) könyvtop (6) krimi (4) lemez (5) link (12) magyar (88) metál (28) német (7) net (12) novella (7) orosz (5) pop (15) punk (8) rádió (4) regény (28) reggae (6) rock (40) sci-fi (10) ska (12) sziget (114) szigetvideó (9) tökéletes (9) történelem (24) újrakiadás (4) usa (51) üzlet (7) válogatás (10) vers (6) videó (15) zene (276)

Friss comment:com

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Tengerparti érzés

2006.08.09. 22:00 .:sz-b:.

Ambivalens érzelmeket gerjeszt a Nagyszínpad elé dömperezett homok: egyfelől ugye biztosítja az adekvát, kellemes tengerparti érzést, azonban éppúgy megnehezíti a járást, mint a tengerparti föveny, így az amúgy ruganyos, energikus lépteink félszeg cammogássá szelídülnek. (Itt meg kell említenünk, hogy miközben az internetsátorban posztoljuk ezt Önöknek, odakint egy női hang éppen a Száguldás, Porsche, szerelem című örökzöldet gyalázza a sárba, csak hogy miket kell kiállni.) A tengerparti érzés ellenére majdnem végignézzük a Therapy?-t, főleg az új lemezt erőltetik, ami nem baj, mert az új lemez jó, de játszanak régi slágereket is, a Troublegumról például, ha már az interjúban rákérdeztünk.


(Most az Élet a legjobb méreg mellé asszisztál csöndben egy bátortalan karaokézó, de az alap jó.) Azért csak majdnem végig néztük a Therapy?-t, mert belső kényszertől hajtva át kellett mennünk a Talentum színpadra, ahol a Last Minute nevű street-ska zenekar mutatkozik be, független szakértők szerint ők eddig a legjobbak. Még belehallgatunk az Eskabbe zkr. produkciójába, ők ún. ska&rollt játszanak, pont olyan, ahogy ez alapján elképzelik, szóval nem rossz. (Odakintről: Wherever I May Roam, Metallica.)

A Quimby- és a Franz Ferdinand-koncertről külön posztokra számíthatnak a kedves olvasók, itt még annyit említenénk meg, hogy Glen Matlock, aki ugye a Sex Pistols eredeti basszgitárosa volt, csak lecserélték a zenélni effektíve nem tudó, ám jól mutató Sid Viciousre, szóval Glen Matlock tisztességesen megnyitotta a Szigetet, a Pretty Vacant című Sex Pistols-számmal. Maga a koncert utána már nem volt annyira jó, de a tisztelet azért jár. (Kintről Californication, szerencsére az átlagos karaoke-színvonal fölött.)

Szólj hozzá!

Címkék: zene koncert sziget

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása